Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Σπόιλερ:
δν ξερω αμα ειν αληθεια αλλα μλκες σορρυ κιολας αλλα εμενα με επιασε ενα σπαστικο γελιο οταν το διαβασα οντως ψυχρο αλλα το γεγονος ειν ανοητο...

καλα ολα τα dbz amv ein epic αλλα και με αυτη τη μουσικη γινονται ακομα πιο επικα

εδω το καλο το DBZ

didimakia

didimakia

Καλο αλλα σαν το 1ο του βιντεακι δεν ειναι :P
https://www.youtube.com/watch?v=jtTq_7S9qLA

maxuris

maxuris

Τα amv του db με αυτο το τραγουδι μετραν ασχημα . Δεν μπορω να βρω ενα γαματο που εχα βρει παλιο ομως ρε γαμωτο ... :@

quenta

quenta

ποπο φιλε..αυτο που εφραψε ο ριμπορν για τα 6 ατομα που πνιγηκαν στην προσπαθεια τους να σωσουν το κοτοπουλο ειναι πραγματικα κομικοτραγικο...ξεκληριστικε ολοκληρη οικογενεια ρε..
επεφτε ο ενας μετα τον αλλο για να σωσει τον προηγουμενο και πνηγονταν ολοι τους ο ενας μετα τον αλλο...

παλι καλα που δεν πνιγηκαν και οι αστυνομικοι που πηγαν να βγαλουν τους πνιγμενους...
σορυ αλλα λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ ειναι πραγματικα γελιο..

BREAKING NEWS: ξεκληριστικε οικογενεια..4 αδελφια πνιγηκαν στην στην προσπαθεια τους να σωσουν ενα κοτοπουλο που ειχε πεσει σε ενα πηγαδι..αχαχχαχαχα

και το πιο τρελο ειναι οτι πεθαναν για να σωσουυν ενα κοτοπουλο..να ηταν καμια γατα κανα κουταβι να το καταλαβω αλλα κοτοπουλο λοοοοοολ
ποπο μλκες μπορει ναταν...ΘΕΟΣ ΧΩΡΕΣΤΟΥς...

ΤΟ πηγαδι του τρωμου πραγματιακ..

maxuris

maxuris

Ελεος πνιγοταν ο ενας μετα τον αλλον αμα ειναι αληθεια ρε σεις θα πρεπε ή να ηταν απο πολλα τσιπουρα ή απο μπαφφο για να παν να πνιγουν στο πηγαδι ... για ενα κοτοπουλο !! εεεε LOL!!!

didimakia

didimakia

Μπορει να εβγαζε χρυσα αυγα :)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
quenta έγραψε:ποπο φιλε..αυτο που εφραψε ο ριμπορν για τα 6 ατομα που πνιγηκαν στην προσπαθεια τους να σωσουν το κοτοπουλο ειναι πραγματικα κομικοτραγικο...ξεκληριστικε ολοκληρη οικογενεια ρε..
επεφτε ο ενας μετα τον αλλο για να σωσει τον προηγουμενο και πνηγονταν ολοι τους ο ενας μετα τον αλλο...

παλι καλα που δεν πνιγηκαν και οι αστυνομικοι που πηγαν να βγαλουν τους πνιγμενους...
σορυ αλλα λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ ειναι πραγματικα γελιο..

BREAKING NEWS: ξεκληριστικε οικογενεια..4 αδελφια πνιγηκαν στην στην προσπαθεια τους να σωσουν ενα κοτοπουλο που ειχε πεσει σε ενα πηγαδι..αχαχχαχαχα

και το πιο τρελο ειναι οτι πεθαναν για να σωσουυν ενα κοτοπουλο..να ηταν καμια γατα κανα κουταβι να το καταλαβω αλλα κοτοπουλο λοοοοοολ
ποπο μλκες μπορει ναταν...ΘΕΟΣ ΧΩΡΕΣΤΟΥς...

ΤΟ πηγαδι του τρωμου πραγματιακ..
και το πιο τραγικο ειναι οτι το κοτοπουλο επεπλεε και ηταν το μονο που βγηκε ζωντανο απο το πηγαδι του τρομου

καλα οποιος περασει το λβλ 3 ειναι αρχοντας,ειναι οντως παλιο παιχνιδι αρκετοι θα το ξερουνε αλλα για οσους δν το εχουν παιξει να το παιξουν αμεσως
Σπόιλερ:
γαμαει gj!

maxuris

maxuris

way too old ρε ...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
το ξερω αλλα μερικοι δν το ξερουν και ειν πραγματικα μαματο το game

sirQuackly

sirQuackly

αυτο με το τερας δεν ειναι;

πωπω εγω οταν μου το χαν κανει ειχαν βαλει τα ηχεια παρα πολυ δυνατα και ειχα φτασει στο τελευταιο επιπεδο-απολυτα συγκεντρωμενος-και τσουπ

μετα ετρεχα γυρω γυρω απο τον αδερφο μου

επισης ειναι και το αλλο με ενα αμαξακι σε ενα λιβαδι...
ευτυχως ενεργοποιησα το φοβερο χακι μου και πριν βγει το τερας το καταλαβα

????????

Anonymous

Επισκέπτης

η καλητερη ελληνικη εκπομπη εβερ

Aldark

Aldark

^BEST MAN ;)

το Maze ειχε φοβισει τοσο πολυ φιλο μου προ τετραετιας που δεν παιζει καν φλας γκεημς πλεον

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ

ΠΑΡΤΥ

ΜΕ ΟΥΖΑ

ΜΙΧΟΚ+ΡΗΜΠΟΡΝ=ΝΟΟΒΣ

ΑΗ'Μ ΜΠΑΚ ΜΑΔΑΦΑΚΑΖ

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΧΗΣ

ΓΙΟ

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ReBoRn23 έγραψε:

κουτί της πανδώρας,πρωταγωνιστές,διάφορα ντοκυμαντέρ του σκάι για τα ζώα και την ζωή ΚΑΙ το σαν σήμερα

quenta έγραψε:
ΘΕΟΣ ΧΩΡΕΣΤΟΥς...

που να τους χωρέσει? wtf man?

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Johnyman έγραψε:
ReBoRn23 έγραψε:

κουτί της πανδώρας,πρωταγωνιστές,διάφορα ντοκυμαντέρ του σκάι για τα ζώα και την ζωή ΚΑΙ το σαν σήμερα

quenta έγραψε:
ΘΕΟΣ ΧΩΡΕΣΤΟΥς...

που να τους χωρέσει? wtf man?
το σαν σημερα μ τραβαει πιο πολλυ εχει και μαματη μουσικη whistle

σε παρακαλω δλδ ριξτε μπαν στν αλνταρκ ελεος με το ν00μπα τωρα,ρίχνει το το το το επιπεδο

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ο γιαννης το εγραψε

????????

Anonymous

Επισκέπτης
HawkEyes Juracule έγραψε:ο γιαννης το εγραψε
εκανα quote το ποστ του γιαννη για να απαντησω σε αυτο σχετικα με τη εκπομπη σαν σημερα και μετα αναφερομαι στο ποστ του αλνταρκ που ειν στη προηγουμενη σελιδα και παρακαλαω καποιον να του δωσει μπαν γτ φεηλαρει και το κανει και λαθος...ριξε τωρα μπαν στν εαυτο σου γτ δν το επιασες με τη πρωτη

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ρεβορν σήμερα με έκανες και γέλασα αρκετές φορές..σου χαρίζω ασυλία για τρεις μέρες

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Johnyman έγραψε:ρεβορν σήμερα με έκανες και γέλασα αρκετές φορές..σου χαρίζω ασυλία για τρεις μέρες
θα απαντουσα αλλα και εσυ με εκανες να γελασω αρα σ δινω και εγω ασυλια gj!

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
reborn μου θυμιζεις σκιουρο που εχει παρει lsd xD

Kαι για να μην ειμαι 100% off topic δειτε μια...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
τι ειν αυτο καλο???εχεις παρει???καλο ειναι???

για να μην ειμ οφφ-τοπικ ανακαλυψα οτι 1+1 κανει 2

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
απόδειξη..

Elidor

Elidor

Avarga
το οτι το 1+1=2 το ανακαλυψε πριν απο εσενα ο σκιουρος μου... ο οποιος περνει και lsd...

Και εισαι οφφ τοπικ.

Εγω λεω μπαν.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Johnyman έγραψε:απόδειξη..
βαλε μια κατσικα να το κανει με ενα τραγο και θα το αποδειξεις μονος....[naruto mode/on]believe it[naruto mode/off]

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
πάτησα ''εγώ'' στο γκουγκλ,πήγα στις εικόνες,και wtf?

http://www.google.com/images?um=1&hl=el&biw=1600&bih=727&tbs=isch%3A1&sa=1&q=%CE%B5%CE%B3%CF%8E&aq=f&aqi=g4&aql=&oq=

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης