Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

didimakia

didimakia

Yup δεν το διαλεξε τυχαια :)

costascss

costascss

Εγώ βρήκα αυτό:

didimakia

didimakia

Γιαννη, σ'ευχαριστω που το μοιραστηκες..
Εχω μια ιδιαιτερη ευαισθησια σε τετοια ατομα...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
αν σου πω πως το έκανα γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα το πιστέψεις?
κι εμένα με συγκινούν πάντως

didimakia

didimakia

Για μενα εννοεις? :O
Χιλια ευχαριστω τοτε ^^

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
αχά,για σένα

και κάτι άσχετο με τα προηγούμενα
http://www.alcowebizer.com/www.onepiecegr.forumgreek.com/

didimakia

didimakia

!

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

τα σπαει τι εχουν φτιαξει ρε οι τρελοι

didimakia

didimakia

Bαλτε αυτο το link στο adress bar και πατηστε Enter ^^

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}se tInterval('A()',5); void(0);

quenta

quenta

μου κανει εντυπωση το οτι αν θυμαμε καλα ο διδιμος μου ειχε πει οτι δεν γουσταρε μια τo dragonball.εμενα εγω την εχω λιωσει την ιστορια πραγματικα και ειναι το μονο ανιμε μαζι με το op που μπορω και βλεπω τα επεισοδια ξανα και ξανα χωρις να βαριεμαι..ο λογος ειναι οτι εχει τρομερες μαχες-εκπαιδευσεις,χιουμορ κτλπ (ο Mr Satan ειναι απο τους πιο αστειους χαρακτηρες που εχω δει και μιλαω για ολα τα ανιμε-μανγκα..μαλιστα τολμω να πω ο αγαπημενος μου..)

το οτι ειναι απο τα κορυφαια μανγκα-ανιμε δεν το λεω μονο γω φυσικα..πολλοι απο τους τορινους ταλαντουχους-κορυφαιους μανγκα artist εχουν σαν προτυπο τo dragonball kai ηταν το μανγκα-ανιμε το οποιο τους ενεπνευσε για να γραψουν τα δικα τους μανγκα τωρα..πχ ναρουτο και οπ..και οι 2 καλλιτεχνες εχουν σαν προτυπο και εχουν εμπνευστει απο το dragonball και την δουλεια του Akira Toriyama...

το παρακατω κειμενο το διαβασα στην wikia..τωρα οσο αναφορα για τον αριθμο των αντιτυπων 150 & 200 εκατομ ..δεν ξερω αν ειναι αρκετα πια,δλδ δεν ξερω αν τα τορινα κορυφαια μανγκα εχουν ξεπερασει αυτο τον αριθμο αντιτυπων και κατα ποσο,διοτι μην ξεχναμε οτι το dragonball κυκλοφορισε 1985-1996 δλδ 30 χρονια πισω κοντα και τοτε τα μανγκα δδεν ηταν τοσο δημοφιλει οπως τωρα..

τεσπα το μαμησα παλι χωρις λογο...ποσταρω την παπατζα και παω να την πεσω..τα λεμε ρε :P

Since its release, Dragon Ball has become one of the most popular manga and anime series of its time in both Japan and North America. The manga's 42 volumes have sold over 152 million copies in Japan and over 200 million copies worldwide.[1] Reviewers have praised the art, characterization, and humor of the story. Several manga artists have noted that the series was the inspiration for their own now popular works, including Naruto and One Piece.

edit..a kai kati allo.......

ο λογος που στην αρχη θελησα να γραψω αυτην εδω την εκθεση(ΦΟΥΤΦΟΥΤ)ηταν απλα γιατι δεν ηξερα οτι και ο Kishimoto και ο Masashi (Story & Art του Ναρουτο..) ειχαν σαν προτυπο και εμπνευστηκαν απο τον Akira Toriyama εκτος απο τον Οda..

και τελος...ρε...στο ναρουτο τοσο καιρο δεν ειχα δει ποτε πως λεγοταν αυτος που το εφτιαχνε..κοιταξα εδω http://www.mangareader.net/93/naruto.html και λεει 2 ονοματα..οντως ρε αλλος γραφει και αλλος σχεδιαζει?? αν ναι μου κανει μεγαλη εκπληξη..δεν ειχα ιδεα πραγματικα..

didimakia

didimakia

Ναι οντως δεν μ'αρεσει.
Επισης το οτι εμπνευστηκαν απο αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και καλυτερο.
Απλως τους εδωσε την απαρχη και το σεβομαι αυτο.

Οσο για τον δημιουργο, μπερδευτηκες. Το mashashi ειναι το μικρο του Oνομα.
Mashashi Kishimoto τον λενε, απλως δεν ξερω για ποιον λογο βαλαν κομμα αναμεσα. Πατα και one piece και θα σου βγαλει Oda,Eiichiro :P

maxuris

maxuris

quenta

quenta

δειτε αυτο να γουσταρετε..φοβερο..

costascss

costascss

Το αποφάσισα, θα αρχίσω να βλέπω Hajime no Ippo....

quenta

quenta

μετραει ρε πολυ..εκτος οτι πορονεσαι απιστευτα,εχει και τρομερο μα τρομερο χιουμορ...πραγματικα θα κλες απο τα γελια σε καθε επεισοδιο//

katalanosGR

katalanosGR

:xD:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την katalanosGR στις Κυρ 23 Ιαν 2011, 17:56, 2 φορές συνολικά

Aldark

Aldark

didimakia έγραψε:Ναι οντως δεν μ'αρεσει.
Επισης το οτι εμπνευστηκαν απο αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και καλυτερο.
Απλως τους εδωσε την απαρχη και το σεβομαι αυτο.

Οσο για τον δημιουργο, μπερδευτηκες. Το mashashi ειναι το μικρο του Oνομα.
Mashashi Kishimoto τον λενε, απλως δεν ξερω για ποιον λογο βαλαν κομμα αναμεσα. Πατα και one piece και θα σου βγαλει Oda,Eiichiro :P

οι γιαπωνεζοι βαζουν πρωτα το επωνυμο και μετα το ονομα.

Eiichiro ειναι το επωνυμο , Oda το ονομα.
Για να μην τα μπερδευουν μαλλον το βαζουν Oda(name),Eiichiro
το χω δει κι αλλου

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Δείτε κι αυτό εδώ:

ΥΓ. Νομίζω πως όλοι έχουμε δει λίγα επεισόδια Pokemon όταν ήμασταν 5.

maxuris

maxuris

Teh lulz for pokemon :xD:

Βτω δειτε ολοι το βιντεο που εβαλε ο καταλανος γαμαει !!!

Νικολής

Νικολής

Καταλανος το βιντεο που εβαλες οντως γαμαει!!

Crowdon

Crowdon

Johnyman έγραψε:

Omg!
Γι' αυτό δεν παίρνω γάτα..είναι ικανές για τα πάντα..
Φαντάσου να γυρίζεις απο δουλειά στο σπίτι και να τη βρίσκεις στον καναπέ να βλέπει τηλεόραση και να σου πίνει την τελευταία σου μπύρα..
Γαμάτη πάντως!xD
Η ιδιοκτήτρια βέβαια λίγο ζώο που το όνειρό της είναι να πάει στην Όπρα.. sigh

didimakia

didimakia

Crowdon έγραψε:
Φαντάσου να γυρίζεις απο δουλειά στο σπίτι και να τη βρίσκεις στον καναπέ να βλέπει τηλεόραση και να σου πίνει την τελευταία σου μπύρα..

whistle

costascss

costascss

Απίστευτα κι όμως αληθινά:
http://users.ntua.gr/ge01033/apisteuta.htm

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης