Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

dem

dem

troll chapter. αν ηταν απλα μεταβατικο δε θα λεγα τιποτα...

uchiha1991

uchiha1991

τι εννοεις?

dem

dem

ενα μεταβατικο chapter που παραμενει ομως chapter της προκοπης εχει τουλαχιστον ενα σημαντικο γεγονος γυρω απ ο οποιο συγκεντρωνεται το chapter. αυτο μπορει να ειναι μια πληροφορια (πχ στο μεταβατικο chapter του water 7 οπου ο Garp μιλαγε για τουσ yonkou, κλπ)

αυτο το chapter μου θυμισε αυτο εμενα: http://www.mangareader.net/94-55673-4/bleach/chapter-413.html

X.Drake

X.Drake

Ο λαος του ΟΠ απαιτει να μαθει για τους σουπερνοβα.. Ο Κιντ καταστρεφει πλοια γιονκου, ο ντρεικ τα βαζει με τον Καιντο και ο Οντα μας δειχνει τον Μπρουκ να τραγουδαει στις φαλαινες.. wtf! aaaaaah!
Θα προτιμουσα να μπλεκονταν σε αυτη την τεραστια ρουφηχτρα και να τους ξεβραζε σε καποιο νησι του new world :P

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Τέρμα μούφα το χτεσινό...

Elidor

Elidor

Avarga
Ελα μωρε απλα ηθελε να σου δειξει πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγηκαν απο το νερο...

crimson

crimson

εγω παλι θελω να μαθω για τους σιτσιμπουκαι που πιστευω ειναι και λιγο υποτιμημενοι...ελπιζω παντως το επομενο τσαπ να μην ειναι καμια περιπετεια στην θαλασσα με τις καιρικες συνθηκες και τετοια, μεταβατικο δηλαδη...

petrikios

petrikios

Αμα το καλοσκεφτητε το κωλοfishman island arc μας εκανε ενα χρονο να τελειωσει ελεος....ειχε και τα γαμω φλασμπακ εκ των οποιων μονο αυτα με τους Fishman Pirates αξιζαν τα αλλα με την κλαψιαρα Otohime ουτε να το σκεφτομαι θελω....λυπαμαι αυτους που βλεπουν anime ειλκρινα

????????

Anonymous

Επισκέπτης
γιατι εμεις που βλεπουμε ανιμε θελει πολλι ακομα? plz plz plz

petrikios

petrikios

Γρηγορα πισω στο τοπικ ανιμε δεν ανηκεις εδω!!!!! Εκτος αμα θες να παρεις τον σωστο τον δρομο και να ξεκινησεις να διαβαζεις...

ARTHAN

ARTHAN

petrikios έγραψε:Γρηγορα πισω στο τοπικ ανιμε δεν ανηκεις εδω!!!!! Εκτος αμα θες να παρεις τον σωστο τον δρομο και να ξεκινησεις να διαβαζεις...

ΛΟΛ! Πάντως καλό ήταν το τσαπτεράκι. Εμένα μου άρεσε, αν και δεν είμαι απαιτητικός αναγνώστης!
careless run careless run careless run

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

crimson έγραψε:εγω παλι θελω να μαθω για τους σιτσιμπουκαι που πιστευω ειναι και λιγο υποτιμημενοι...ελπιζω παντως το επομενο τσαπ να μην ειναι καμια περιπετεια στην θαλασσα με τις καιρικες συνθηκες και τετοια, μεταβατικο δηλαδη...
σιγουρα θα μας διξει περιπετεια στην θαλασσα της new world γιατι εκει η θαλασσες και καλα ειναι πολυ πιο διαφορετικες απο της grandline που ητανε παλια και ο καιρος αλλαζει ακομα πιο αποτομα και τελειως διαφορετικα..!!! επεισης ειναι πολυ πιο επικινδυνα!!!

crimson

crimson

Gomugomunoluffy έγραψε:
crimson έγραψε:εγω παλι θελω να μαθω για τους σιτσιμπουκαι που πιστευω ειναι και λιγο υποτιμημενοι...ελπιζω παντως το επομενο τσαπ να μην ειναι καμια περιπετεια στην θαλασσα με τις καιρικες συνθηκες και τετοια, μεταβατικο δηλαδη...
σιγουρα θα μας διξει περιπετεια στην θαλασσα της new world γιατι εκει η θαλασσες και καλα ειναι πολυ πιο διαφορετικες απο της grandline που ητανε παλια και ο καιρος αλλαζει ακομα πιο αποτομα και τελειως διαφορετικα..!!! επεισης ειναι πολυ πιο επικινδυνα!!!
ναι το ξερω γι αυτο το λεω...θελω να δω κανα νεο πειρατη με τρελο μπαουντι...παντως αναρωτιεμαι αν υπαρχουν πειρατες που δεν ξερουμε και να ειναι κοντα στα level των yonko η των shichibukai(mihawk,doflamingo,hancock) η ειναι οι γνωστοι και απο κει και περα το χαος..

petrikios

petrikios

Ειδαμε εναν ηδη τον Pekoms....ο τυπος στην αρχη δεν μας γεμιζε το ματι με την καμια αλλα αποδειχθηκε τουμπανο να κουβαλαει στην πλατη του 300.000.000+ εκατομμυρια...νικωντας τον Caribou με μια μπουνια...και να φανταστεις οτι δεν θα ειναι και κανας top fighter στο πληρωμα της Big...φαντασου λοιπον και αλλους υποδεεστερους πειρατες που ειναι στο πληρωμα αλλων μεγαλων και ομως ειναι αρκετοι ισχυροι απο μονοι τους...

crimson

crimson

καλα σιγουρα ενα πληρωμα ενος yonko θα εχει τρελους μαχητες..εγω λεω εναν pirate captain οπου θα ειναι κοντα σε yonko level και να εχει ονειρα για pirate king οπου θα αποτελεσει κανα γαματο αρκ στην συνεχεια...

Aldark

Aldark

νιωστε την ανατριχιλα , ειμαι παλι on-going , δεν αρεσε σε καποιους το τσαπ; απλα δε νιωθουν
binku so no sake wo....

Santouryuu

Santouryuu

ευτυχως που απο το καλοκαιρι διαβαζω και το μανγκα.... μιλαμε τα επισοδεια στο ανιμε ειναι χειροτερα απο φιλλερς.

ωστοσο αυτο το τσαπ δεν ελεγε και τιποτα.... ετσι να χαραμισουμε 20 σελιδες μελανι xD

Aldark

Aldark

^ και ξαναλεω , θελετε το καθε τσαπτερ να δειχνει τον luffy να μοιραζει μπουνιες; ή να δειχνει τους κακους να ετοιμαζουν το μαστερπλαν; τα ιδια με οταν τελειωσε ο πολεμος που τους χαλασε γτ επεσε ο ρυθμος. ετσι παει παντα , αμα προσεξετε σε καθε αρκ με το που τελειωνε ειχε 1-2 επς/τσαπς που καναν βλακειες και ξεκινουσαν για νεες περιπετειες

το ερωτημα ειναι που θα πανε τωρα...

ARTHAN

ARTHAN

Aldark έγραψε:^ και ξαναλεω , θελετε το καθε τσαπτερ να δειχνει τον luffy να μοιραζει μπουνιες; ή να δειχνει τους κακους να ετοιμαζουν το μαστερπλαν; τα ιδια με οταν τελειωσε ο πολεμος που τους χαλασε γτ επεσε ο ρυθμος. ετσι παει παντα , αμα προσεξετε σε καθε αρκ με το που τελειωνε ειχε 1-2 επς/τσαπς που καναν βλακειες και ξεκινουσαν για νεες περιπετειες

Συμφωνώ απολύτως με τον φίλτατο από πάνω. Δεν είναι το κάθε τσάπτερ ξύλο και καγκουριές! Υπάρχουν και ήσυχες ώρες σε ένα ταξίδι!

Sosa

Sosa

συμφωνώ κι εγώ με Aldark
γίνετε επιτέλους ρεαλιστές.
Οκει, μερικά επεισόδια ίσως κουράζουν κάποιους, αλλά δε μπορεί σε κάθε επεισόδιο να εμφανίζεται και από ένας villain και να πέφτουνε μπουνίδια.
Το One Piece άλλωστε δεν είναι μόνο ξύλο. Είναι πιο πολυσύνθετο. Γι'αυτό το αγαπήσαμε.

crimson

crimson

Aldark έγραψε:^ και ξαναλεω , θελετε το καθε τσαπτερ να δειχνει τον luffy να μοιραζει μπουνιες; ή να δειχνει τους κακους να ετοιμαζουν το μαστερπλαν; τα ιδια με οταν τελειωσε ο πολεμος που τους χαλασε γτ επεσε ο ρυθμος. ετσι παει παντα , αμα προσεξετε σε καθε αρκ με το που τελειωνε ειχε 1-2 επς/τσαπς που καναν βλακειες και ξεκινουσαν για νεες περιπετειες

πολυ σωστα...καποια μπορει να ειναι μεταβατικα αλλα το καταλαβαινω και ετσι πρεπει να ειναι..αν ηταν αλλιως θα εχανε το ενδιαφερον του το οπ ασε που το τελευταιο τσαπ θα ειναι γαματο στο ανιμε..

vagas1989

vagas1989

Που θα πάνε τώρα?που? προφανώς και θα ακολουθήσουν την βελόνα της πυξίδας που κουνιέται πιο πολύ χοχοχο luffy's words, always done!

Sosa

Sosa

Ωραίο chapter το σημερινό, με ωραίο φινάλε..
προβλέπω σύντομα μάχη με Smoker...
λέτε αυτό το μέρος να είναι εκείνο που ο Blackbeard είχε αιχμαλωτίσει τη Bonney? που εμφανίστηκε και ο Akainu μετά..

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Ωραιο τσαπτερ. Παιζει να ειναι το νησι που εγινε η μαχη Akainu - Ao kiji?

Geo D Johnny

Geo D Johnny

ομορφο τσαπτερακι και μας βαζει δυνατα σε κατι εξαλλο!!! κουλο μου φανηκε βεβαια που ο ζορο απορησε ετσι για τον samurai... στο κατω κατω εχει ηδη πολεμησει τον ryuma (thriller bark arc), οπου παλι ειχε παρει καποιες πληροφοριες απο τον brook και ειχε αναφερθει παλι ο ορος samurai αν θυμαμαι καλα...

"what is it? dragons?"

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης