kaidou! Τετοια σκατομουρικη φατσα εχω στο μυαλο μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
576 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 12 Ιαν 2012, 22:22
Σκληρός Καριόλης
577 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 12 Ιαν 2012, 23:51
luffy_is_paok
ετσι μου ειπε ενα παιδι αλλα θα εκανε λαθοςpetrikios έγραψε:Γιατι να ναι?
578 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 14 Ιαν 2012, 14:13
crimson
λετε να δουμε στο επομενο αρκ τον σμοκερ?καμια μαχη με τον λουφυ?δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω οτι ο σμοκερ παραμενει πιο δυνατος...
579 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 18 Ιαν 2012, 17:44
petrikios
Ωχχ κωλοβαρετο τσαπτερ περιμενα μια βδομαδα για να δω κατι καλο και μου εδειξε την χαρουμενη αποχωρηση των S.H....ελεος...
580 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 18 Ιαν 2012, 17:51
kosni21
το κρου εκανε συμφωνια με την γοργονα δαχτυλο υποσχεση χαχα
τι συνενοηση ηταν αυτη του λουφυ με τον τζινμπει? κοιταχτηκανε κ βγαλανε ακρη στα βουβα? το καλο ειναι οτι αναχωρησανε απ το ψαρονησο....επιτελους
νεε κοσμε ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τι συνενοηση ηταν αυτη του λουφυ με τον τζινμπει? κοιταχτηκανε κ βγαλανε ακρη στα βουβα? το καλο ειναι οτι αναχωρησανε απ το ψαρονησο....επιτελους
νεε κοσμε ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
581 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 18 Ιαν 2012, 23:11
crimson
μεταβατικο ηταν αλλα η τελευταια σελιδα ηταν ολα τα λεφτα, ζορο, τσοπερ και ουσοπ τα ειπαν ολα..τελικα τι να εγινε με τον καριμπου?θα ειναι προβλημα αν ξεμεινει στο νησι, λετε να τριπωσε κρυφα στο πλοιο?
582 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Ιαν 2012, 00:53
n1ckagc
Συμφωνω απολυτα με petrikio βλεπω τον τιτλο και περιμενω να δω ιστορια για ο καπελο ή κατι τετοιο και τελικα πιπες... μλκια...
583 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Ιαν 2012, 01:10
uchiha1991
εμενα το μονοπου μ αρεσε ειναι που αλλαξε η ρομπιν ρουχα κ εβαλε παλι μινι φορεμα....
584 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Ιαν 2012, 01:26
womanTENSAIinathens
Το τσαπτερακι μια χαρα για τη δεδομενη στιγμη!
Ολα εχουν τελειωσει. Οι κακοι νικηθηκαν, το νησι σωθηκε...τι αλλο πια θα μπορουσε να γινει; Απολυτως τιποτα.
Σ'αυτο το τσαπτερ ειδαμε αυτο ακριβως που ηταν αναμενομενο.Αυτο που γινεται παντα στο τελος καθε αρκ: νικανε οι S.H, αποχωρουν δινοντας υποσχεση συναντησης και τελος.
Το αρκ ηταν μεταβατικο, τα σημαντικα θα γινουν στο Νew World!
Eπισης. το οτι ειδαμε ενα παιδακι να θελει να αγορασει ενα ψαθινο καπελο λιγο πολυ αγγιζει την πραγματικοτητα.
Θελει να γινει σαν τον Luffy, εγινε ο ηρωας του, το ειδωλο του.
Οπως οταν ημασταν μικροι εμεις θελαμε να γινουμε Thundercats, pokemon και Power Rangers.
Φανταζομαι οτι ισως στην Ιαπωνια, τα πιτσιρικια θα θελουν να αγορασουν ψαθινα καπελα για να παριστανουν τον Luffy.
Δεν ξερω βεβαια αν ο Oda το εκανε αυτο για να μας πει κατι αλλο.
Αλλα και παλι απο τον τιτλο του τσαπτερ καταλαβαινω οτι εννοει οτι τωρα ο Luffy ειναι ο ηρωας με το καπελο.
Ο καυγας Luffy-Nami
Νακαμα τελικα δεν πηραν και ημουν σχεδον σιγουρη, ετσι οπως ηταν η ολη φαση σ'αυτο το αρκ.
Αγαπησα την τελευταια σελιδα!
Ολα εχουν τελειωσει. Οι κακοι νικηθηκαν, το νησι σωθηκε...τι αλλο πια θα μπορουσε να γινει; Απολυτως τιποτα.
Σ'αυτο το τσαπτερ ειδαμε αυτο ακριβως που ηταν αναμενομενο.Αυτο που γινεται παντα στο τελος καθε αρκ: νικανε οι S.H, αποχωρουν δινοντας υποσχεση συναντησης και τελος.
Το αρκ ηταν μεταβατικο, τα σημαντικα θα γινουν στο Νew World!
Eπισης. το οτι ειδαμε ενα παιδακι να θελει να αγορασει ενα ψαθινο καπελο λιγο πολυ αγγιζει την πραγματικοτητα.
Θελει να γινει σαν τον Luffy, εγινε ο ηρωας του, το ειδωλο του.
Οπως οταν ημασταν μικροι εμεις θελαμε να γινουμε Thundercats, pokemon και Power Rangers.
Φανταζομαι οτι ισως στην Ιαπωνια, τα πιτσιρικια θα θελουν να αγορασουν ψαθινα καπελα για να παριστανουν τον Luffy.
Δεν ξερω βεβαια αν ο Oda το εκανε αυτο για να μας πει κατι αλλο.
Αλλα και παλι απο τον τιτλο του τσαπτερ καταλαβαινω οτι εννοει οτι τωρα ο Luffy ειναι ο ηρωας με το καπελο.
Ο καυγας Luffy-Nami
Νακαμα τελικα δεν πηραν και ημουν σχεδον σιγουρη, ετσι οπως ηταν η ολη φαση σ'αυτο το αρκ.
Αγαπησα την τελευταια σελιδα!
585 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Ιαν 2012, 01:30
petrikios
Axxx κλασιικη Woman....θα μπορουσε να δειξει και περισσοτερα απο τις γλυκαναλατες υποσχεσεις...οπως τι γινεται παραδειγμα στον New World τι κανουν οι αλλοι χαρακτηρες και πολλοι αλλοι...μια συνοπτικη περιηγηση.....
586 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Ιαν 2012, 01:46
womanTENSAIinathens
petrikios έγραψε:Axxx κλασιικη Woman....
ετσι λες εσυ και αυτο ηθελες, ομως το βλεπω διαφορετικα, sorry!θα μπορουσε να δειξει και περισσοτερα απο τις γλυκαναλατες υποσχεσεις...
Aφου πηγαινουν τωρα στο New World γιατι να μαθουμε απο τωρα τι κανουν οι αλλοι χαρακτηρες;οπως τι γινεται παραδειγμα στον New World τι κανουν οι αλλοι χαρακτηρες και πολλοι αλλοι...μια συνοπτικη περιηγηση.....
Μην εισαι ανυπομονος και περιεργος.Συγκρατησου!
Αφησε τα ολα σαν μια εκπληξη
Τα λεμε on next Wednesday!
587 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Ιαν 2012, 10:04
Sosa
Το ότι ένα παιδάκι ήθελε να αγοράσει ένα ψάθινο καπέλο, προφανώς θέλει να μας πει ότι ο Luffy πλέον είναι κάτι, είναι αναγνωρίσιμος. Έχει χτίσει φήμη δηλαδή. Όσο για τα καλά, πιστεύω ότι τώρα έρχονται...η δράση είναι μπροστά μας.
588 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Ιαν 2012, 13:34
kosni21
κ εγω θελω ψαθοκαπελο χαχαχα οτι η δραση ειναι μπροστα μας ειναι στανταρ το θεμα ειναι το ποτε θα μας αποκαλυφθει καταλαβε κανεις τι επαιξε με λουφυ τζινμπει κ την βουβη "συνομιλια" τους? κ το καινουριο λογκ ποους πως λειτουργει? οπου παιζει πιο πολυ η βελονα το νησι ειναι επικινδυνο?
589 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Ιαν 2012, 16:44
redman
Η βουβη ζησητη ειναι για την συμφωνια που κανανε....Η συμφωνια που κανανε να ερθει στον πληρωμα του Λουφυ....λογικα αυτο θα γινει μετα απο λιγο και αυτο καταλαβαινουμε απο τα νοηματα....
590 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Ιαν 2012, 19:35
didimakia
deja vu anyone?
591 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Ιαν 2012, 19:38
kosni21
ντεζα βου?? μπααααααααααααααα
για βοηθα λιγακι
για βοηθα λιγακι
592 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Ιαν 2012, 21:23
petrikios
Οταν ειναι να βγαινει ανα μια βδομαδα ενα τσαπτερ με 22 σελιδες ναι ειμαι ανυπομονος...και ειδικα οταν μετα απο μια δυσκολη βδομαδα θελω επειγοντως να διαβασω κατι καλο για να ηρεμησω.....
593 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 20 Ιαν 2012, 12:30
Geo D Johnny
didimakia έγραψε:deja vu anyone?
μηπως αναφερεσαι στη βουβη συνομιλια kuma-reyleigh??
594 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 20 Ιαν 2012, 18:48
luffy_is_paok
TO THE NEW WORLD BABE
595 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 21 Ιαν 2012, 02:03
crimson
μαλλον εννοεις τον τροπο που εφυγαν? ηταν σαν να ξαναεδιναν υποσχεσεις για τα ονειρα τους..την πρωτη φορα υποσχεθηκαν με τα ποδια πανω στο βαρελι οταν πηγαιναν στην grand line αλλα επισης οι υποσχεσεις με την σιραχοσι εμοιαζε με αυτες τις βιβι και καλα νακαμα...didimakia έγραψε:deja vu anyone?
596 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 21 Ιαν 2012, 16:58
didimakia
my thoughts exactly.
597 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 25 Ιαν 2012, 19:43
kosni21
για να ειμαι ειλικρινης περιμενα περισσοτερα απο συνεφακι για ντουζ ψαρεμα ασπρα τεραστια φιδια κ κοπαδι φαλαινες αλλα οκ το εχουμε μαθει πλεον οτι η πλοκη του ορ ειναι ολιγον αργη αλλα σημαντικη στο ολο στορυ
απ το επομενο τσαπ ισως παρουμε 1 γευση νεου κοσμου
στην τελικη σταματησανε μπροστα aπo 1 gate of hell κατα τον ζορο οποτε δειχνει ενδιαφερον
απ το επομενο τσαπ ισως παρουμε 1 γευση νεου κοσμου
στην τελικη σταματησανε μπροστα aπo 1 gate of hell κατα τον ζορο οποτε δειχνει ενδιαφερον
598 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 25 Ιαν 2012, 22:57
crimson
μεταβατικο και βαρετο το σημερινο αλλα σιγουρα απο το επομενο τσαπ θα ξερουμε για το επομενο αρκ οπου ακουγονται πολλα( g5 arc, big mom arc)
599 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 25 Ιαν 2012, 23:32
luffy_is_paok
δεν μου αρεσε οποτε περιμενω επομενο arc
600 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 26 Ιαν 2012, 00:41
womanTENSAIinathens
Ενταξει μετα απο καθε αρκ ενα τσαπτερακι ''ανασα'' μεχρι να ξεκινησει ενα νεο αρκ.
Αυτο το τσαπτερ μου υπενθυμισε ποσο πολυ γουσταρω και χαιρομαι οταν βλεπω ολο το πληρωμα επανω στο πλοιο,
ενωμενο!
Να φανγκερλισω λιγο, μου επιτρεπετε...
Να ηταν ο Zoro στη θεση της Nami
Aλλα Νami ΘΕΑ, λατρευω!!!
Στο τελος καπου εφτασαν, μαλλον ειναι το ξεκινημα του New World αλλα απο τωρα;
Τεσπα...ο Brook δεν παιζεται :xD:
Αυτο το τσαπτερ μου υπενθυμισε ποσο πολυ γουσταρω και χαιρομαι οταν βλεπω ολο το πληρωμα επανω στο πλοιο,
ενωμενο!
Να φανγκερλισω λιγο, μου επιτρεπετε...
Να ηταν ο Zoro στη θεση της Nami
Aλλα Νami ΘΕΑ, λατρευω!!!
Στο τελος καπου εφτασαν, μαλλον ειναι το ξεκινημα του New World αλλα απο τωρα;
Τεσπα...ο Brook δεν παιζεται :xD:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης