Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Geo D Johnny

Geo D Johnny

Tankianism έγραψε:Ωραιο τσαπτερ. Παιζει να ειναι το νησι που εγινε η μαχη Akainu - Ao kiji?

καλο σαν σκεψη αν σκεφτουμε οτι το μισο νησι ειναι γεματο παγετο και το αλλο μισο σαν την κολαση... ομως η tashigi αναφερει για καποιο σκηνικο που συνεβει στο νησι αυτο πριν 4 χρονια, ενω η συγκρουση akainu-aokiji συνεβει στο time laps των 2 ετων...

εμενα παλι οπτικα με αυτα τ αστροπελεκια μου θυμιζει πολυ το νησι στο οποιο εσκασε μυτη ο demon monk uruge μπαινοντας στο νεο κοσμο... αμα δουμε καμια γρια να πουλαει ομπρελες θα μας λυθει η απορια :xD:

petrikios

petrikios

Στο νεο τσαπτερ αναφερθηκε η Wano Country οπου συμφωνα με τον Brook ζουν πολυ δυνατοι Samurai που ουτε οι Marines τολμαν να πανε....να θυμισω οτι απο αυτην την χωρα προερχονταν και ο Ryuma οπου στο παρελθον σκοτωσε εναν δρακο....το τσαπτερ καλο ηταν γενικα εμεινα ευχαριστημενος...ο Ζορο θα παιξει ρολο αφου καπου εκει μεσα σουλατζαρει ενας samurai...

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
εντωμεταξυ εχουν δει 2142356 κουλα ο δρακος τους εκανε εντυπωση :xD:

crimson

crimson

το τσαπ γρηγορα μπηκε στο ψητο (οχι οτι με χαλαει)και το λογικο στορυ ειναι να υπαρχει ενας σαμουραι και να σκοτωνει τους δρακους..για καποιο λογο πιστευω αυτος ο δρακος στο τελος ειναι πιο crybaby και απο την shirahoshi :xD: τελικα δεν γλυτωσαν απο τον σμοκερ.. παρατηρησε κανεις οτι ο σμοκερ μιλαγε για τον λουφυ λες και ηταν μελος του πληρωματος?? τον αποκαλεσε λουφυ και οχι "strawhat" επισης μιλαγε λες και γνωριζε ποσο "τρελος" ειναι και επιλεγει παντα το δυσκολο δρομο γιατι τα βλεπει και καλα πιο "αστεια"

kosni21

kosni21

δρακοι κ σαμουραι?? ο λουφυ κ ο ζορο πιστεβω θα χαρηκανε πολυ ο λουφυ γιατι θα θελει να κοπανησει τον δρακο η να τον φαει κ ο ζορο γιατι θα κοψει κανα σαμουραι επισης μας εδειξε κ τον σμοκερ κ μακαρι αυτο να ειναι σημαδι οτι θα δουμε καμια μαχη με τον βαις αντμιραλ ντουμανη γενικα ωραιο τσαπ αλλα επρεπε να τα βγαζουνε 2 καθε φορα η να ειχε περισσοτερες σελιδες υπομονη 1 βδομαδα παλι..

Rin Okumura

Χαλαρά θα συναντηθούν καπνός και ο λυφι στα τελευταία 2 επισοδια μανκα δείχνει το καπνό !! Άρα θα δούμε μάχη καπνού με λουφι δεν είμαι απολυτά σίγουρος τι να πω οντά είναι αυτός όλα τα περιμένεις !!!

luffy_is_paok

luffy_is_paok

σμοκερ vs luffy απο τοσο νωρίς μαχη
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ gj!

ARTHAN

ARTHAN

Πολύ ωραίο τσάπτερ! Όσο για το τι είναι οι φωτιές και οι πάγοι, παιδιά μην κρυβόμαστε, νομίζω κατά βάθος όλοι ξέρουμε την απάντηση. Το 'Punk Hazard' δηλώνει ότι κάποιο πείραμα έκανε εκεί κάποτε ο Vegapunk που πήγε στραβά, και από τότε το νησί 'έκλεισε'. Η μεταλλική πόρτα με την επιγραφή 'Punk Hazard' και τα απαγορευτικά σε στυλ 'No Entry' θυμίζουν πάρα πολύ το παλιό εργαστήριο του Vegapunk που είχε βρει ο Franky. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως και δεν έβαλε ο Όντα τον Franky να ακολουθεί τον Luffy ώστε να τους σποϊλεράρει λίγο, καθώς θα καταλάβαινε ότι το νησί πρόκειται για πρώην εργαστήριο του Vegapunk!
Πάντως κάποιο λόγο θα έχει ο Εϊτσίρο που έβαλε Luffy, Zoro, Robin, Usopp στην αποβίβαση του νησιού...

crimson

crimson

ARTHAN έγραψε: Πολύ ωραίο τσάπτερ! Όσο για το τι είναι οι φωτιές και οι πάγοι, παιδιά μην κρυβόμαστε, νομίζω κατά βάθος όλοι ξέρουμε την απάντηση. Το 'Punk Hazard' δηλώνει ότι κάποιο πείραμα έκανε εκεί κάποτε ο Vegapunk που πήγε στραβά, και από τότε το νησί 'έκλεισε'. Η μεταλλική πόρτα με την επιγραφή 'Punk Hazard' και τα απαγορευτικά σε στυλ 'No Entry' θυμίζουν πάρα πολύ το παλιό εργαστήριο του Vegapunk που είχε βρει ο Franky. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως και δεν έβαλε ο Όντα τον Franky να ακολουθεί τον Luffy ώστε να τους σποϊλεράρει λίγο, καθώς θα καταλάβαινε ότι το νησί πρόκειται για πρώην εργαστήριο του Vegapunk!
Πάντως κάποιο λόγο θα έχει ο Εϊτσίρο που έβαλε Luffy, Zoro, Robin, Usopp στην αποβίβαση του νησιού...
καλη αποψη αυτη..αν ειναι ετσι τοτε γι αυτο τον λογο δεν εβαλε τον φρανκυ, για να μας κρατησει σε αγωνια και να το μαθουμε σιγα σιγα..αλλα ειμαι περιεργος να δω πως θα κολλησει τον σαμουραι με τον σμοκερ οσο για τον δρακο πιστευω οτι θα ειναι αυτος που θα χρειαζεται βοηθεια..

jim d kurosaki

jim d kurosaki

νομιζα πως ειχαν δει δεκαδες δρακους αν θυμαμαι καλα σε ενα νησι στην κοκκινη γραμμη !!! πωω ποσο θελω να κοψει ο ζορο τον δρακο στα 2! knife

ARTHAN

ARTHAN

jim d kurosaki έγραψε:νομιζα πως ειχαν δει δεκαδες δρακους αν θυμαμαι καλα σε ενα νησι στην κοκκινη γραμμη !!! πωω ποσο θελω να κοψει ο ζορο τον δρακο στα 2! knife

Αυτό με τους δράκους ήτανε φίλερ, δεν ήταν δηλαδή καθαρά ιδέα του Όντα αλλά του στούντιο που φτιάχνει το άνιμε. Επίσης ήταν τελείως διαφορετικό είδος δράκου, ήταν σχετικά μικρό και έμοιαζε περισσότερο με τεράστιο πράσινο πουλί παρά με ερπετοειδή δράκο, σε αντίθεση με τον σημερινό δράκο του μάνγκα, ο οποίος είναι δράκος με τα όλα του.

petrikios

petrikios

O λογος που πηγε ο Ζορο μαζι τους ειναι λογικα επειδη θα συναντησουν εναν Σαμουραι....οσο για εκεινο το νησι καποιος πιο πανω ειπε οτι θυμιζει την μαχη Akainu Aokiji και οντως...απο την μια το νησι ειναι μεσα στης φωτιες και τα παντα λιωμενα και απο την αλλην ειναι παγωμενο...τεσπα και αυτο με το αποτυχημενο πειραμα ταιριαζει σαν θεωρια...

crimson

crimson

η μαχη των αντμιραλς εγινε πριν 2 χρονια ενω αυτο το ατυχημα πριν 4 χρονια οποτε δεν...

petrikios

petrikios

Τοτε μιλαμε για ενα αποτυχημενο πειραμα...τεσπα θα δουμε

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Καινουργιο ξεκινημα στο O.P!
O Smoker αναφερει 3 νησια εκ των οποιων κανει διαλογο με την Tashigi για το ενα: raijin island και μαλιστα η Tashigi αναφερει οτι ειναι αδυνατον να ειναι καποιος εκει γιατι το punk hazard εχει ερημωσει εδω και 4 χρονια.
Οποτε αν καταλαβα καλα το punk hazard ειναι στο raijin μια τοποθεσια, οποτε ο Luffy καταφερε παλι κατι ακατορθωτο.
Πιστευω οτι θα θελησει να παει και στα αλλα δυο: risky red και mystoria.

Επισης αυτο που ο Luffy, o Zoro, o Usopp και η Robin βρισκονται σ'ενα μερος που βραζει και οτι το καλεσμα για βοηθεια ερχεται απο ενα κρυο μερος δεν το καταλαβα.
Πιστευω οτι θα μου λυθει η απορια στη συνεχεια αν και παιζει να ειναι καμμια παγιδα αλλα ειμαι καλοπροεραιτη και θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχει κατι υποπτο.

Σχετικα με τον δρακο δε θα εκφερω ακομα αποψη επειδη θελω να δω πρωτα τη συμπεριφορα του.

Και τελος περιμενω να μαθω για ποιο ατυχημα μιλουσε η Tashigi που εγινε πριν 4 χρονια.

Ολα θα μαθευτουν...

Σπόιλερ:

vagas1989

vagas1989

womanTENSAIinathens έγραψε:Καινουργιο ξεκινημα στο O.P!
O Smoker αναφερει 3 νησια εκ των οποιων κανει διαλογο με την Tashigi για το ενα: raijin island και μαλιστα η Tashigi αναφερει οτι ειναι αδυνατον να ειναι καποιος εκει γιατι το punk hazard εχει ερημωσει εδω και 4 χρονια.
Οποτε αν καταλαβα καλα το punk hazard ειναι στο raijin μια τοποθεσια, οποτε ο Luffy καταφερε παλι κατι ακατορθωτο.

Επισης αυτο που ο Luffy, o Zoro, o Usopp και η Robin βρισκονται σ'ενα μερος που βραζει και οτι το καλεσμα για βοηθεια ερχεται απο ενα κρυο μερος δεν το καταλαβα.
Πιστευω οτι θα μου λυθει η απορια στη συνεχεια αν και παιζει να ειναι καμμια παγιδα αλλα ειμαι καλοπροεραιτη και θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχει κατι υποπτο.

Σχετικα με τον δρακο δε θα εκφερω ακομα αποψη επειδη θελω να δω πρωτα τη συμπεριφορα του.

Και τελος περιμενω να μαθω για ποιο ατυχημα μιλουσε η Tashigi που εγινε πριν 4 χρονια.

Ολα θα μαθευτουν...

Σπόιλερ:

Βάσικα εγώ άλλο κατάλαβα, ότι δηλαδή τα 3 νησιά που αναφέρει ο σμοκερ είναι τα 3 που δείχνουν οι βελόνες τις πυξίδας,ο σμοκερ πίστευε ότι ο λούφυ θα πάει στο raijin επειδή η βελόνα που δείχνει την κατεύθυνσή του κουνιέται περισσότερο αλλά τελικά λέει πως δεν περίμενε ο λούφυ να αγνοήσει και τις 3 βελόνες και να κατευθυνθεί αλλού, δηλαδή στο Punk hazard.Επομένως το Punk hazard είναι ένα τέταρτο νήσι που είναι εκεί κοντά δεν έχει σχέση με το raijin και καμία απο τις 3 βελόνες δεν δείχνει προς τα εκεί.

Sosa

Sosa

ο δράκος μου μυρίζει για μεγάααλο τρολάρισμα....

Aldark

Aldark

ο Dragon στο τελος ειναι ο μπαμπας του Λουφφυ...

petrikios

petrikios

Λοιπον να το ξεκαθαρισουμε....καθως βγεις στο New Word ερχομενος απο τον Fishman Island εχεις σαν επιλογες να πας σε ενα απο τα 3 νησια που δειχνουν οι τρεις μαγνητικες βελονες...το ενα ειναι το Risky Red Island,το δευτερο ειναι το Raijin Island και το τριτο το Mystoria Island....ο Smoker στοιχηματισε πως οι S.H θα επιλεξουν απο τα τρια νησια το Raijin επειδη απο την φυση τους διαλεγουν τις πιο τρελες πορεις,και για αυτο ειχε στησει καρτερι εκει...αλλα ποτε δεν περιμενε να βγουν εκτος πορειας και να παν στο Punk Hazzard ενα ακυρο ερημωμενο νησι που ουτε η βελονα δειχνει....ετσι λοιπον και αυτος τωρα ειναι καθοδον για το Punk Hazzard προκειμενου να τους πιασει...

than132

than132

εγω στην αρχη νομιζα οτι ηταν το νησι που πιγε ο ντρακε και παλεψε με κατι τιπους για να ερθει ο καιντου να τον διρει αλλα αφου εγινε πριν 4 χρονια δν νομιζω :P

crimson

crimson

womanTENSAIinathens έγραψε:Καινουργιο ξεκινημα στο O.P!

Ολα θα μαθευτουν...

Σπόιλερ:
το punk hazard για καποιο λογο εχει δυο κληματα το μισο με φωτιες και το αλλο μισο με παγο η πολυ κρυο(αυτο οπως σχολιαζαμε πιο πανω θα οφειλεται σε καποιο ατυχημα η οτιδηποτε), το ανεφερε η ναμι οταν παρατηρουσε τα συνεφα πανω απο το νησι

Santouryuu

Santouryuu

ποτε απεκτησε ο σμοκερ την ουλη στο προσωπο; πρεπει να ηταν πολυ φακερ ο αντιπαλος για να κανει κατι τετοιο στον θεο σμοκερ!

karamin

karamin

οντως,αυτο για τον smoker εχεις δικαιο!!!περιμενω να δω ολους τους χαρακτηρες μετα απο δυο χρονια!ειδικα τον buggy και τον φιλο του luffy με τα ροζ μαλλια (εφαγα φλασια και δεν θυμαμαι ονομα)...χεχε...παιδια μπηκαμε για τα καλα με την μια σητν δραση ετσι; απιστευτο το νεο chapter!!!!1ο δρακος παλι;;;τι μπορει αν εχει γινει εκει;λετε να κρυβεται κανενας νεος νακαμα απο πισω;;χαχαχα....ειναι πολυ νωρις για τετεοις θεωριες αλλα μου εχει μηνει αποθημενο απο τα προηγουμενα chapters...τοσο συζητηση καναμε και τελικα ο oda μας εξεθεσε ολους για τον νεο νακαμα που δεν ηρθε ποτε...παντως αναμενεται λογικα το καλυτερο one piece που εχουμε δει ever με τρομερους χαρακτηρες και απιστευτο σεναριο!

maggie

maggie

^ Coby

χεχ, δρακος, να δω πω θα δειξουν την εκπληξη τους στο ανιμε οπου εχουν ξαναδει και καλα δρακο..

πολυ ωραιο τσαπ, επιτελους τελειωσε το βαρετο FI arc .

karamin

karamin

maggie έγραψε:^ Coby

χεχ, δρακος, να δω πω θα δειξουν την εκπληξη τους στο ανιμε οπου εχουν ξαναδει και καλα δρακο..

πολυ ωραιο τσαπ, επιτελους τελειωσε το βαρετο FI arc .

οντως το arc στον βυθο ηταν πολυ μαπα....πολυ βαρετο και οι ψαρανθρωποι τις εφαγαν για τα καλα...!εχω πορωθει ξανα μετα απο αυτο το chapter!!!!λετε να παλεψουν lyffy και smoke απο τωρα;;αν γινει αυτο απο τωρα σημαινει οτι θα δουμε τρελα πραγματασ το μελλον!!

θελω να δω τον ρολο που θα παιξουν στο νησι ο Luffy, o Zoro , η Robin και ο Usopp...θα εχει πολυ ενδιαφερον!ο καθενας για τον δικο του ρολο λογικα επιλεχτηκαν και οχι τυχαια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης