Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

loner

loner

Pain έγραψε:
loner έγραψε:Επίσης διαβάζωντας τα σπόιλερ απο το επόμενο τσαπ ένα έχω να πω
Σπόιλερ:
Που ακριβώς διαβασες αυτο το σποιλερ? Δεν το βρηκα πουθενα...

Τελικά μπαρούφα έκανα ... ήταν ένα καλογραμμένο prediction...ΑΚΥΡΟ beaten

Fallenangie

Fallenangie

Αχ παναγια μου!

Οταν διαβαζετε μια διαφορετικη αποψη,θιγεστε?

@Gomugomunoluffy
ΘΕΛΩ να δω μια επικη μαχη και να μην τρωνε ξυλο, ναι, να μην πεφτουν να ειναι σαν τον τσακ νορρις!! μονο και μονο ομως να το δω αυτο για να καταλαβω πραγματικα οτι οι στραω ηατς οτι οντως εχουνε δυναμωσει!
Σπόιλερ:
Οι SHs νομιζω νικησαν πανευκολα,εξου,και τα σχολια οτι το arc και οι μαχες ηταν βαρετα/ες,νομιζω,ε?

Να σας θυμησω κατι που μαλλον εχουμε ξεχασει εδω περα.Οι devil fruit users,δεν αντεχουν και πολυ μεσα στο νερο,ξερουμε οτι οταν ερχονται σε επαφη με αυτο,αποδυναμωνονται.

Κατι αλλο.Ο Luffy επεσε ξερος,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ βεβαιωθηκε οτι ολοι ειναι ασφαλεις.Δεν εχει το δικαιωμα?Ηταν ποση ωρα μεσα στο νερο.Παλευε.Αιμοραγουσε(μεχρι κι η χαζουλα η Shirahoshi ανησυχησε).Νικησε,και παρολα αυτα,προσπαθουσε να σωσει ΚΑΙ το νησι απο το πλοιο.

μια μαχη την οποια να ευχαριστιθω και να πω ναι αλλαξανε και γινανε γαματοι!
Μα ρε παιδια,ειναι το πρωτο arc μετα το time skip,τι περιμενετε?Οτι θα ειναι κατι σαν το Enies Lobby,Impel Down η Marineford?
Το Pacifista το ενα το εβγαλε ο Luffy knockout,το δευτερο Sanji-Zoro μαζι.Και θα το πω οσες φορες χρειαστει,οτι ο Luffy που ΔΕΝ μπορει να κολυμπησει,και δεν αντεχει στο θαλασσινο νερο,νικησε,και μας πειραξε η λυποθυμια μετα απο ΟΛΑ αυτα που εκανε και κατω απο ΠΟΙΕΣ συγκυριες?

P.S.:Εννοειται NO HARD FEELINGS! Ε!

@Takianism
Οταν λες
απειρη αποτυχια
τι εννοεις?
Θα συμφωνησω με το "αναγκαια chapters".
Τωρα το δικηγοροι παει στην Woman?
Σπόιλερ:

Και ας ερθουμε και λιγο εντος θεματος γιατι στο τελος θα ξεσκιζουμε ο ενας τον αλλον για τις διαφορετικες αποψεις.

Για nakama,μαλλον Jinbe.Ετσι οπως ηταν τα panel,ταιριαζε.
Σπόιλερ:

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Εχω ποσταρει επι του θεματος , τα ειπα ολα αλλα ΚΑΠΟΙΟΙ δεν ξερουν προφανως να διαβαζουν.
Δεν ειμαι εδω για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας απλα ξαναποσταρω γιατι ειμαι δικηγορος του Οda, να χαλασω εγω χατιρια;εγω γουσταρω να νιωθετε σπουδαιοι και τρανοι και γω να νιωθω looser, αυτη η κατασταση με ''΄φτιαχνει''. aww

1)προβληματα στο σεναριο:
στα μανγκα λεμε πλοκη,τα σεναρια ειναι στην t.v
Απο σκηνοθεσια πως παει; ε;

2)υπερανω ειναι καποιος οταν του κανουν κατι κακο και δεν τους κανει τα ιδια, τους συγχωρει και προχωραει.
οποτε ποιος ειναι υπερανω και σε τι;

3)Βαρετο αρκ- μα γιατι νικησαν αμεσως;=ποιοι ειναι λοιπον οι καμμενοι; ε;Δεν εχετε καταληξει σε ΕΝΑ σκεπτικο, μια ετσι μια γιουβετσι.

3)Μαθετε να κοιτατε το φεγγαρι και οχι το δαχτυλο μου.

Ο Luffy ειναι devil fruit user=δεν αντεχει μεσα στο νερο.
Οτι αντεξε τωρα τοσο πολυ σημαινει οτι εκανε σκληρη προπονηση και η δυναμη του αυξηθηκε.
Απο την αρχη ο Οda μας εδειξε οτι devil fruit user=δεν μπορει μεσα στο νερο.
Το ν'αλλαξει αυτο μετα το timeskip ειναι Α-Ν-Ο-Η-Σ-Ι-Α!!!

Επιτελους παρτε το χαμπαρι και μη μας καιτε το μυαλο μας γιατι το καψιμο τελικα δεν ειναι απο τον Oda...
Kαποια πραγματα ΔΕΝ θα αλλαξουν μεχρι το τελος του O.P.
Mεχρι να τελειωσει , ΠΑΝΤΑ ο Luffy θα λιποθυμαει στο τελος, παντα θα πεφτει για υπνο, παντα θα τρωει κτλ κτλ.

Σχολια του τυπου: ''fail η λιποθυμια'' σημαινει οτι αντι να κοιτατε οτι ο DEVIL FRUIT USER καταφερε να κρατηθει τοσο στο νερο και ΝΙΚΗΣΕ, απλα κοιτατε τη συνεχεια.
Fail θα ηταν ΑΝ λιποθυμουσε στην αρχη...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Αυτα που λετε ΔΕΝ ειναι ο Luffy , ειναι ΑΛΛΟΣ χαρακτηρας. Αν χαθει το μειον που εχει ο Luffy με το νερο, τοτε αυτο σημαινει οτι η γνωστη συνεπεια οταν τρως devil fruit καταρριπτεται.Τι ωραια! Ολα τα δεδομενα καταρριπτονται ΛΟΓΩ timeskip, εξυπνο πραγματικα!

Και τελος αφηστε τα: ''η αληθεια ειναι αυτη και να τη δεχτειτε.''
και τα παραπανω λογια μου αληθεια ειναι αλλα οχι αυτα δεν συμφερουν...οχι βεβαια.

Aν καποιο καλο παιδι θελει κουβεντουλα για ολα αυτα pm me!
Αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΔΕΝ...

Βγαινει τσαπτερ σημερα και ΙΣΩΣ ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Παει το αρκ, φινιτο, the end πως το λενε...μη πειτε βαρετο και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τσαπτερ, το μαρτυριο σας τελειωνει, τελος στη βαρεμαρα, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ.

Συνεχεια μονο σε pm try

crimson

crimson

τεσπα παδια ο καθενας εχει αποψη και ειναι δεκτη ετσι και αλλιως αν ειχαμε ολοι την ιδια σκεψη δεν χρειαζοταν να μιλαμε εδω..ΒΓΗΚΑΝ SPOILERS
Σπόιλερ:

maggie

maggie

το κακο με εσενα Tensai ειναι οτι οταν ο αλλος δεν συμφωνει με τις αποψεις σου δεν μπορεις να κανεις διαλογο...θεωρεις την αποψη σου την μια και μοναδικη αληθεια και δεν δεχεσαι αλλες αποψεις...no offence αλλα ενιωσα την αναγκη να το πω XD

Kαι το ολο αρκ ηταν μια μεγαλη αποτυχια...αλλα δεν πειραζει, αγαπαμε Οda και καταλαβαινουμε οτι μετα απο ενα saga οπως του πολεμου ενα manga ειναι λογικο να πεσει...ομως οπως καποιοι θελουν να βλεπουν μονο τα θετικα σε ενα τσαπτερ, ετσι και καποιοι αλλοι γκρινιαρηδες θελουμε να λεμε και τα αρνητικα στοιχεια του εκαστοτε τσαπτερ/αρκ..

και αυτο το arc ηταν φουλ στα αρνητικα, και δεν το λεω μονο εγω αλλα παρα πολλα ατομα και απο εδω μεσα, και απο την anime.gr και αλλα απο αλλα ξενα σαιτ...και φυσικα ειναι η αποψη μας και δεν την αλλαζει κανεις [τενσαι mode off]

1ον: οταν ενα μανγα αλλαζει πρωταγωνιστη μονο φαιλ μπορει να ειναι...σε τοσα τσαπτερς βλεπαμε τον Νοα να πεφτει -.-..εγω το βαρεθηκα το στοιχειο αυτο...

2oν: το σχεδιο...ειναι που ειναι περιπλοκο το σχεδιο του Oda, μας ζωγραφιζε και underwater, κατι ξενο και για αυτον, ε και αποτελειωθηκε το σχεδιο...υπηρχαν τσαπτερ που επρεπε να τα διαβασεις παραπανω απο 1 φορα για να καταλαβεις τι εγινε..και το κακο ειναι οτι το reread δεν γινοταν για να καταλαβουμε την πλοκη, αλλα το σχεδιο, γιατι απο πλοκη ηταν 0 -.-

3ον: H "αληθεια" για τον Hody >.< ...κτλ...

απο οπου και να το πιασεις αυτο το αρκ σιγουρα θα βρεις αρνητικα στοιχεια...ειναι το χειροτερο arc του One Piece και το πιο απαραιτητο μεταβατικο arc...το οτι ειχε 1-2 καλα τσαπτερς δυστηχως δεν αναιρει και τα αθλιοτατα που προυπηρξαν...ακομα και στα επομενα αρκ να γινουν σημαντικες εξελιξεις, ακομα και τοτε το αρκ αυτο θα χαρακτηριζεται κατω του μετριου...γνωμη μου βεβαια!

Santouryuu

Santouryuu

basket-o-man sakuragi tensai.............. lolz

απλή η λύση. απλά δεν διαβάζετε το μάνγκα, όπως κάνω εγώ.

ζαλίζομαι να διαβάζω από τα δεξιά προς τα αριστερά!! xD

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

καλα ρε παιδια ομως αλλο το μανγκα και αλλο το ανιμε...πιστευω οτι θα ειναι πολυ πιο ξεκαθαρα!!! και πιο ωραια !!! gj!

Santouryuu

Santouryuu

το άνιμε συνουσιάζει και ραπίζει!!!!!!

loner

loner

maggie έγραψε:το κακο με εσενα Tensai ειναι οτι οταν ο αλλος δεν συμφωνει με τις αποψεις σου δεν μπορεις να κανεις διαλογο...θεωρεις την αποψη σου την μια και μοναδικη αληθεια και δεν δεχεσαι αλλες αποψεις...no offence αλλα ενιωσα την αναγκη να το πω XD

Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα. Η δεκτικότητα και το ανοιχτό μυαλό είναι πλεονεκτήματα... Είπε κάποιος πιο πάνω ότι είμαστε όλοι εδώ επιδή γουστάρουμε one piece και αυτό είναι που μετράει... Ο καθένας λέει μια γνώμη χωρίς ειρωνίες και χωρίς να προσπαθεί να την επιβάλλει... Τα λέω αυτά καλοπροαίρετα χωρίς να έχω κάτι προσωπικό με κανέναν.

maggie έγραψε:Kαι το ολο αρκ ηταν μια μεγαλη αποτυχια...αλλα δεν πειραζει, αγαπαμε Οda και καταλαβαινουμε οτι μετα απο ενα saga οπως του πολεμου ενα manga ειναι λογικο να πεσει...ομως οπως καποιοι θελουν να βλεπουν μονο τα θετικα σε ενα τσαπτερ, ετσι και καποιοι αλλοι γκρινιαρηδες θελουμε να λεμε και τα αρνητικα στοιχεια του εκαστοτε τσαπτερ/αρκ..

Χμμ εδώ δεν θα συμφωνήσω... Ναι μεν υπήρχαν fail chapters αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε, ειδικά τα flashback με tiger και otohime... Εντάξει η όλη φάση με τον χοντυ λίγο fail αλλά τι να κάνουμε :)

crimson

crimson

loner έγραψε:
maggie έγραψε:το κακο με εσενα Tensai ειναι οτι οταν ο αλλος δεν συμφωνει με τις αποψεις σου δεν μπορεις να κανεις διαλογο...θεωρεις την αποψη σου την μια και μοναδικη αληθεια και δεν δεχεσαι αλλες αποψεις...no offence αλλα ενιωσα την αναγκη να το πω XD

Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα. Η δεκτικότητα και το ανοιχτό μυαλό είναι πλεονεκτήματα... Είπε κάποιος πιο πάνω ότι είμαστε όλοι εδώ επιδή γουστάρουμε one piece και αυτό είναι που μετράει... Ο καθένας λέει μια γνώμη χωρίς ειρωνίες και χωρίς να προσπαθεί να την επιβάλλει... Τα λέω αυτά καλοπροαίρετα χωρίς να έχω κάτι προσωπικό με κανέναν.

maggie έγραψε:Kαι το ολο αρκ ηταν μια μεγαλη αποτυχια...αλλα δεν πειραζει, αγαπαμε Οda και καταλαβαινουμε οτι μετα απο ενα saga οπως του πολεμου ενα manga ειναι λογικο να πεσει...ομως οπως καποιοι θελουν να βλεπουν μονο τα θετικα σε ενα τσαπτερ, ετσι και καποιοι αλλοι γκρινιαρηδες θελουμε να λεμε και τα αρνητικα στοιχεια του εκαστοτε τσαπτερ/αρκ..

Χμμ εδώ δεν θα συμφωνήσω... Ναι μεν υπήρχαν fail chapters αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε, ειδικά τα flashback με tiger και otohime... Εντάξει η όλη φάση με τον χοντυ λίγο fail αλλά τι να κάνουμε :)
+1

Elidor

Elidor

Avarga
Το αρκ ειναι αθλιο, τα τσαπτερ ειναι απο μετρια εως και τρισαθλια και ο Οντα και αυτος ανθρωπος και κανει λαθη, δεν θα τον σκοτωσουμε κιολας αλλα σταματηστε να πιστευετε οτι η καθε μαλακια που σχεδιαζει ο Οντα γαμαει...

Επισης οι καλυτεροι κριτες ενος εργου ειναι η θεατες του... Οταν εγω ειμαι αυτος που καθε Τεταρτη παω και διαβαζω το νεο αρκ, εγω θα το κρινω και δεν πα να θελει να πει οτι του ερθει του Οντα? Αν δεν αρεσει σε εμενα ( και λεγοντας εμενα εννοω την πλειοψηφια) δεν ειναι καλο αρκ/τσαπ... Απλα και ωραια..

maggie

maggie

Santouryuu έγραψε:
απλή η λύση. απλά δεν διαβάζετε το μάνγκα, όπως κάνω εγώ.

ζαλίζομαι να διαβάζω από τα δεξιά προς τα αριστερά!! xD
lol :xD:

Gomugomunoluffy έγραψε:καλα ρε παιδια ομως αλλο το μανγκα και αλλο το ανιμε...πιστευω οτι θα ειναι πολυ πιο ξεκαθαρα!!! και πιο ωραια !!! gj!
well το ιδιο θελω να πιστευω και εγω, αλλα εδω μιλαμε για το manga και αυτο κρινουμε.

loner έγραψε:
maggie έγραψε:το κακο με εσενα Tensai ειναι οτι οταν ο αλλος δεν συμφωνει με τις αποψεις σου δεν μπορεις να κανεις διαλογο...θεωρεις την αποψη σου την μια και μοναδικη αληθεια και δεν δεχεσαι αλλες αποψεις...no offence αλλα ενιωσα την αναγκη να το πω xD

για τα flashback συμφωνω και εγω, μου αρεσαν αρκετα, αλλα περαν των flashback και αλλα 2 τσαπτερ το arc για μενα δεν αξιζε...fail chapter ωστοσο υπηρχαν πολλα, και για αυτο δεν με τραβηξε το αρκ αυτο..
Elidor έγραψε:Το αρκ ειναι αθλιο, τα τσαπτερ ειναι απο μετρια εως και τρισαθλια και ο Οντα και αυτος ανθρωπος και κανει λαθη, δεν θα τον σκοτωσουμε κιολας αλλα σταματηστε να πιστευετε οτι η καθε μαλακια που σχεδιαζει ο Οντα γαμαει...

Επισης οι καλυτεροι κριτες ενος εργου ειναι η θεατες του... Οταν εγω ειμαι αυτος που καθε Τεταρτη παω και διαβαζω το νεο αρκ, εγω θα το κρινω και δεν πα να θελει να πει οτι του ερθει του Οντα? Αν δεν αρεσει σε εμενα ( και λεγοντας εμενα εννοω την πλειοψηφια) δεν ειναι καλο αρκ/τσαπ... Απλα και ωραια..

+1

και οσο για τα σποιλερ
ειναι θεος ο θεος μου :inlove:

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Fallenangie έγραψε:@Takianism
Οταν λες
απειρη αποτυχια
τι εννοεις?
Θα συμφωνησω με το "αναγκαια chapters".
Τωρα το δικηγοροι παει στην Woman?
Σπόιλερ:

Και ας ερθουμε και λιγο εντος θεματος γιατι στο τελος θα ξεσκιζουμε ο ενας τον αλλον για τις διαφορετικες αποψεις.

Για nakama,μαλλον Jinbe.Ετσι οπως ηταν τα panel,ταιριαζε.
Σπόιλερ:

Τι εννοω με τη λεξη δικηγορος... Εννοω οτι ακομα και το τσαπτερ να ειναι μια λευκη σελιδα αν καποιος παει να το κακολογησει η woman και η καθε woman να υποστηριξει τον κυριο Οντα και να αποδειξει ποσο σπουδαιο ηταν το τσαπτερ... Ομολογουμενος το One piece για shonen εχει καλο σεναριο.. Αλλα ΔΕ μπορεις το συγκρινεις με καποια μανγκα που στηριζονται πραγματικα στο σεναριο τους! Yπαρχει ενας κυριος που γραφει τετοιου ειδους μανγκα γκοογκλαρε τον αν θες. (Naoki Urasawa)

Επιπλεον ειδα πως σε πειραξε το καψιμο... Αφου ειστε καμμενες εγω φταιω? Και εγω καιγομαι με one piece μη στεναχωριεσαι... Και εξυμνω τον οντα οταν κανει καλα την δουλεια του ενω τον κριτικαρω οταν δεν την κανει! Αυτα εχει η ζωη.. Τουλαχιστον εγω εχω μια αποψη για καθε τσατπερ και την εξειδανικευω το καθε τι που βγαινει απο το χερι του Οντα.

womanTENSAIinathens έγραψε:Εχω ποσταρει επι του θεματος , τα ειπα ολα αλλα ΚΑΠΟΙΟΙ δεν ξερουν προφανως να διαβαζουν.
Δεν ειμαι εδω για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας απλα ξαναποσταρω γιατι ειμαι δικηγορος του Οda, να χαλασω εγω χατιρια;εγω γουσταρω να νιωθετε σπουδαιοι και τρανοι και γω να νιωθω looser, αυτη η κατασταση με ''΄φτιαχνει''. aww

1)προβληματα στο σεναριο:
στα μανγκα λεμε πλοκη,τα σεναρια ειναι στην t.v
Απο σκηνοθεσια πως παει; ε;

2)υπερανω ειναι καποιος οταν του κανουν κατι κακο και δεν τους κανει τα ιδια, τους συγχωρει και προχωραει.
οποτε ποιος ειναι υπερανω και σε τι;

3)Βαρετο αρκ- μα γιατι νικησαν αμεσως;=ποιοι ειναι λοιπον οι καμμενοι; ε;Δεν εχετε καταληξει σε ΕΝΑ σκεπτικο, μια ετσι μια γιουβετσι.

3)Μαθετε να κοιτατε το φεγγαρι και οχι το δαχτυλο μου.

Ο Luffy ειναι devil fruit user=δεν αντεχει μεσα στο νερο.
Οτι αντεξε τωρα τοσο πολυ σημαινει οτι εκανε σκληρη προπονηση και η δυναμη του αυξηθηκε.
Απο την αρχη ο Οda μας εδειξε οτι devil fruit user=δεν μπορει μεσα στο νερο.
Το ν'αλλαξει αυτο μετα το timeskip ειναι Α-Ν-Ο-Η-Σ-Ι-Α!!!

Επιτελους παρτε το χαμπαρι και μη μας καιτε το μυαλο μας γιατι το καψιμο τελικα δεν ειναι απο τον Oda...
Kαποια πραγματα ΔΕΝ θα αλλαξουν μεχρι το τελος του O.P.
Mεχρι να τελειωσει , ΠΑΝΤΑ ο Luffy θα λιποθυμαει στο τελος, παντα θα πεφτει για υπνο, παντα θα τρωει κτλ κτλ.

Σχολια του τυπου: ''fail η λιποθυμια'' σημαινει οτι αντι να κοιτατε οτι ο DEVIL FRUIT USER καταφερε να κρατηθει τοσο στο νερο και ΝΙΚΗΣΕ, απλα κοιτατε τη συνεχεια.
Fail θα ηταν ΑΝ λιποθυμουσε στην αρχη...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Αυτα που λετε ΔΕΝ ειναι ο Luffy , ειναι ΑΛΛΟΣ χαρακτηρας. Αν χαθει το μειον που εχει ο Luffy με το νερο, τοτε αυτο σημαινει οτι η γνωστη συνεπεια οταν τρως devil fruit καταρριπτεται.Τι ωραια! Ολα τα δεδομενα καταρριπτονται ΛΟΓΩ timeskip, εξυπνο πραγματικα!

Και τελος αφηστε τα: ''η αληθεια ειναι αυτη και να τη δεχτειτε.''
και τα παραπανω λογια μου αληθεια ειναι αλλα οχι αυτα δεν συμφερουν...οχι βεβαια.

Aν καποιο καλο παιδι θελει κουβεντουλα για ολα αυτα pm me!
Αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΔΕΝ...

Βγαινει τσαπτερ σημερα και ΙΣΩΣ ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Παει το αρκ, φινιτο, the end πως το λενε...μη πειτε βαρετο και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τσαπτερ, το μαρτυριο σας τελειωνει, τελος στη βαρεμαρα, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ.

Συνεχεια μονο σε pm try

Στο μανγκα λεμε πλοκη ε? Συγχωρεσε με για το λαθος κυρια Μπαμπινιωτη... Με τη λεξη υπερανω εννοω πως το παιζεις πως και καλα κατανοεις οτιδηποτε εχει στο μυαλο του ο οντα και πως δεν υπαρχει περιπτωση να εχει κανει καποιο λαθος.... Βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλευει βαριεμαι να επεξηγω την καθε λεξη.. Γιατι ειναι βαρετο το αρκ? Γιατι πολυ απλα δεν ειχε σχεδον κανενα ενδιαφερον... Γυρισαν οι mugiwara τουμπιανιασμενοι και τους βλεπουμε να πολεμανε με κατι νουμπια ψαρια που παιζει να τους ειχαν πριν καν προπονηθουν! Επιπλεον εχουμε αθλιους χαρακτηρες εμφανισιακα και τραγικα αργη εξελιξη! Ηρθε και η λιποθυμια του Λουφφυ να μας ξενερωσει εντελως. Το να αιτιολογησω γιατι ειναι ξενερα η λιποθυμια ειναι περριτο. Νερο ξενερο εχει ο λουφφαρος εχει δεχθει πολυ χειροτερα χτυπηματα και ξανασηκωθηκε!

Παμε στο κορυφαιο τωρα.... Δε συμφερει λες... ΠΟΙΟΝ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ? ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΑΡΚ? ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΥΑΝ ΠΙΣ? ΧΕΣΤΗΚΑ!
Λεω οτι βλεπω.. απλα εσυ εχεις φαει τετοιο κολλημα που δε μπορεις να δεχτεις οτι κατι δεν ειναι καλο η δεν κολλαει...

Και ΦΥΣΙΚΑ δε θελω κουβεντουλα μαζι σου.... ΔΙΑΛΟΓΟΣ με σενα δε γινεται και ΔΕ θελω να γινει.. Απλα εχω βαρεθει να βλεπω σε καθε τσαπτερ να προσπαθεις να δικαιολογησεις τον αλανθαστο Οντα!

+100000 Σε οτι ειπαν Ελιδορ και Μαγδαληνη...

Pain

Pain

crimson έγραψε:τεσπα παδια ο καθενας εχει αποψη και ειναι δεκτη ετσι και αλλιως αν ειχαμε ολοι την ιδια σκεψη δεν χρειαζοταν να μιλαμε εδω..ΒΓΗΚΑΝ SPOILERS
Σπόιλερ:
Το οτι του ζητησε να μπει στο crew αληθεύει, αλλα δεν ειναι απολυτα βέβαιο οτι θα αποδεχτεί την προταση αυτη ο τζινμπει. Εγω προσωπικα θα ηθελα να μπει, αλλα για να το λεει στο τελος του τσαπτερ μαλλον δεν....

????????

Anonymous

Επισκέπτης
παιδια παιδια το θεμα ειναι πολυ απλο
Σπόιλερ:
εμενα το αρκ μου αρεσε το ειδα ευχαριστα βεβαια δν καθομαι να κανω και τρομερη κριτικη απλα το διαβαζω μια φορα και αμα μου αρεσει μου αρεσε αν οχι δν μου αρεσε...βλεπω οτι κανετε πολυ κριτικη χαλαρωστε...
Σπόιλερ:
Σπόιλερ:

crimson

crimson

Pain έγραψε:
crimson έγραψε:τεσπα παδια ο καθενας εχει αποψη και ειναι δεκτη ετσι και αλλιως αν ειχαμε ολοι την ιδια σκεψη δεν χρειαζοταν να μιλαμε εδω..ΒΓΗΚΑΝ SPOILERS
Σπόιλερ:
Το οτι του ζητησε να μπει στο crew αληθεύει, αλλα δεν ειναι απολυτα βέβαιο οτι θα αποδεχτεί την προταση αυτη ο τζινμπει. Εγω προσωπικα θα ηθελα να μπει, αλλα για να το λεει στο τελος του τσαπτερ μαλλον δεν....
λες ε? δεν ξερω ολα παιζουν..μπορει να μεινει πισω να προστατεψει το νησι και την βασιλικη οικογενεια η οτι αλλο..προσωπικα ηθελα στο πληρωμα νεο προσωπο αλλα οκ αν δεν χαλασει ο τζινμπε τις ισορροπιες στην δυναμη τοτε οκ..

maggie

maggie

Fallenangie

Fallenangie

Roger-Luffy παλι.

Λογικα το επομενο θα ειναι που θα φευγουν απο το νησι.

Nakama Jinbe.
Σπόιλερ:

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Jimbei...be my nakama!!!
Ειχαμε την προταση αλλα δεν εχουμε ακομη την απαντηση.
Αν και οταν λεει ο Luffy κατι, παει τελειωσε ετσι θα γινει!
Και στο κατω κατω ετσι πραγματοποιειται η υοοσχεση του Jimbei στον Ace.

Σπόιλερ:

maggie

maggie

εχεις warn. κομμενη η ειρωνεια σε αυτο το φορουμ γκε γκε? η θα το διαβασεις και αυτο 5 φορες για να καταλαβεις?

this is a forum ffs...δλδ συζηταμε...και εφοσον συζηταμε ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε διαφορετικες αποψεις...εσυ ομως δεν εισαι...δεν μπορεις να κανεις διαλογο..δυστηχως...μαθε να σεβεσαι τις αποψεις των αλλων διαφορετικα μην ασχολεισαι με το foruming...

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Μαγδαληνη ριξε warn και σε μενα για να μη κλαιγονται οι κοπελιες...

luffy_is_paok

luffy_is_paok

νταξ οτι αξιζε ηταν το τελος

maggie

maggie

Tankianism έγραψε:Μαγδαληνη ριξε warn και σε μενα για να μη κλαιγονται οι κοπελιες...
σε εσενα δεν ριχνω..αν θες να ριξω και ενα απο εσενα ομως πολυ ευχαριστως^^

didimakia

didimakia

...and just like that, its all washed away, just like from a painted dream.
Surely you can see it now too.
The road onwards towards the sun...
is there trouble?

Anameikta sinaisthimata gia ton Jinbei. Tha diksei stin poreia (den mporw na valw greek :@)

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Οσο αναφορα το τσαπτερ ψιλομετριο.. Δεν εχω μεγαλο προβλημμα με τον τζινμπει απλα προτιμουσα καποια αλλα ατομα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης