Εχω ποσταρει επι του θεματος , τα ειπα ολα αλλα ΚΑΠΟΙΟΙ δεν ξερουν προφανως να διαβαζουν.
Δεν ειμαι εδω για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας απλα ξαναποσταρω γιατι ειμαι δικηγορος του Οda, να χαλασω εγω χατιρια;εγω γουσταρω να νιωθετε σπουδαιοι και τρανοι και γω να νιωθω looser, αυτη η κατασταση με ''΄φτιαχνει''.
1)προβληματα στο σεναριο:
στα μανγκα λεμε πλοκη,τα σεναρια ειναι στην t.v
Απο σκηνοθεσια πως παει; ε;
2)υπερανω ειναι καποιος οταν του κανουν κατι κακο και δεν τους κανει τα ιδια, τους συγχωρει και προχωραει.
οποτε ποιος ειναι υπερανω και σε τι;
3)Βαρετο αρκ- μα γιατι νικησαν αμεσως;=ποιοι ειναι λοιπον οι καμμενοι; ε;Δεν εχετε καταληξει σε ΕΝΑ σκεπτικο, μια ετσι μια γιουβετσι.
3)Μαθετε να κοιτατε το φεγγαρι και οχι το δαχτυλο μου.
Ο Luffy ειναι devil fruit user=δεν αντεχει μεσα στο νερο.
Οτι αντεξε τωρα τοσο πολυ σημαινει οτι εκανε σκληρη προπονηση και η δυναμη του αυξηθηκε.
Απο την αρχη ο Οda μας εδειξε οτι devil fruit user=δεν μπορει μεσα στο νερο.
Το ν'αλλαξει αυτο μετα το timeskip ειναι Α-Ν-Ο-Η-Σ-Ι-Α!!!
Επιτελους παρτε το χαμπαρι και μη μας καιτε το μυαλο μας γιατι το καψιμο τελικα δεν ειναι απο τον Oda...
Kαποια πραγματα ΔΕΝ θα αλλαξουν μεχρι το τελος του O.P.
Mεχρι να τελειωσει , ΠΑΝΤΑ ο Luffy θα λιποθυμαει στο τελος, παντα θα πεφτει για υπνο, παντα θα τρωει κτλ κτλ.
Σχολια του τυπου: ''fail η λιποθυμια'' σημαινει οτι αντι να κοιτατε οτι ο DEVIL FRUIT USER καταφερε να κρατηθει τοσο στο νερο και ΝΙΚΗΣΕ, απλα κοιτατε τη συνεχεια.
Fail θα ηταν ΑΝ λιποθυμουσε στην αρχη...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Αυτα που λετε ΔΕΝ ειναι ο Luffy , ειναι ΑΛΛΟΣ χαρακτηρας. Αν χαθει το μειον που εχει ο Luffy με το νερο, τοτε αυτο σημαινει οτι η γνωστη συνεπεια οταν τρως devil fruit καταρριπτεται.Τι ωραια!
Ολα τα δεδομενα καταρριπτονται ΛΟΓΩ timeskip, εξυπνο πραγματικα!
Και τελος αφηστε τα: ''η αληθεια ειναι αυτη και να τη δεχτειτε.''
και τα παραπανω λογια μου αληθεια ειναι αλλα οχι αυτα δεν συμφερουν...οχι βεβαια.
Aν καποιο καλο παιδι θελει κουβεντουλα για ολα αυτα pm me!
Αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΔΕΝ...
Βγαινει τσαπτερ σημερα και ΙΣΩΣ ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Παει το αρκ, φινιτο, the end πως το λενε...μη πειτε βαρετο και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τσαπτερ, το μαρτυριο σας τελειωνει, τελος στη βαρεμαρα, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ.
Συνεχεια μονο σε pm