Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

kosni21

kosni21

one piece the best fuck the rest!!!!!!!!!!!!!!
οι στροχατς μαν του μαν με γελοια ψαροπλασματα θα τους τσακισουν κ προχωραμε παρακατω δεν εχω ξενερωσει καθολου με ορ απλα περιμενω να δω νεο κοσμο κτλπ υπομονη μαγκες ο οντα σενσει δε θα μας απογοητευσει

souidos

souidos

αδερφια τ σ νιαζει τ κανει καποιος αλλος??κοιτας τον ευατο σ αυτο σ αρεσει σ περναει μνμ στο π....ο μ αμα ο αλλος τ βλεπει γτ ειναι σαν μοδα...ισα-ισα με αυτο τον τροπο κανει ακομα καλυτερο τον σεναριογραφο γτ αλλο να τον βλεπουν 5 ατομα και αλλο 500

http://watchop.com

Santouryuu

Santouryuu

εγω πιστευω οτι οχι μονο δεν χαλασε αλλα οσο παει γινεται και καλυτερο....

που να φανταζομουν πριν 4 χρονια οταν αρχισα να βλεπω OP οτι ο Luffy, παντελως ασχετος ακομα οταν διελυε το arlong park, θα τα εβαζε καποια στιγμη με κατι τοσο μεγαλο οπως την παγκοσμια κυβερνηση και την ελιτ των πολεμιστων!

καθε arc ειναι ιδιαιτερο και προσφερει απειρες στιγμες γελιου, ενθουσιασμου και μπορω να πω ενιωτε και συγκινισης.

σιγουρα μερικα filler μου σπανε τα νευρα, αλλα πιστευω τα μηνυματα που μεταδιδει και η ποιοτητα του σαν συνολο παραμενουν αναλλοιωτα - γι'αυτο πιστευω εχει γινει τοσο δημοφιλες!

επισης θελω να δραξω την ευκαιρια και να πω οτι δεν μου αρεσει οτι θα προστεθει καινουργιο μελος. προτιμω να βλεπω περισσοτερο τα ηδη υπαρχοντα μελη. απο "παρεακι" θα γινει "μπουλουκι" το θεμα.....

maggie

maggie

και εγω σαν σκυλα admin που ειμαι ερχομαι να σας πω οτι αυτο το topic ειναι για την συζητηση του τρεχοντος chapter της καθε βδομαδας και πως για συζητηση περι nakama υπαρχει αλλο topic ...τα τελευταια ποστς μετακινηθηκαν σε εκεινο το τοπικ και η συζητηζη μπορει να συνεχιστει εκει.

patric94

patric94

To chapter δεν με ενθουσιασε τοσο γιατι σταθηκε μονο στο περιστατικο του Luffy.Περιμενα τον Decken ζωντανο και να στειλει το πλοιο πανω στον hody.Επισης μια απορια περι Haki.Ο Luffy ειπε πως το Haki του δεν ειναι ακομα τοσο καλο για να δεχτει μαι τετοια επιθεση.Δηλαδη αμα το εξασκησει κι αλλο μπορει να μην νιωθει και τιποτα απο τετοιου ειδους επιθεσεις ???
Περιμενω το επομενο χιλιες φορες καλυτερο απο αυτο...παντως τα σχεδια στις δυο συγκρουσεις που γινανε ηταν αρκετα καλα και δινουν αρεκτα ++ στο chapter γενικα.

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Πολυ ωραιο!!!Μου ελειψε κιολας...

Παλι ο Oda sama μας αφησε με την απορια στο τελος ...ποια να ειναι αυτη η αληθεια που ξερει ο Fukaboshi για τον Hody?Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 8 756882 Αλλα θα το μαθουμε και αυτο.

To πλοιο δεν επεσε και νομιζω ευτυχως για να μη καταστραφει το νησι και αυτο που διαβασα στη σελιδα 4 : a promise was made with ''great man'' ...to keep that ship on the ocean floor and wait... ποιος great man?Καποιος που ηδη ξερουμε; Καποιος καινουργιος χαρακτηρας θα εμφανιστει μου φαινεται γιατι ο Ηοdy και ο Decken great men δεν ειναι.Μηπως ειναι ο Νepture?Μπα οχι...Kαι γιατι να το κρατησουν να μην πεσει και να περιμενουν κιολας???Ανυπομονω για τις αποκαλυψεις!

Αν και δεν ειδαμε ολους τους straw hat, δεν με πειραζει γιατι ειδαμε τον Luffy γιατι ο Luffy ειναι αυτος που ''μετραει'' περισσοτερο απ'ολους και στο τελος που επιτεθηκε στον Hody Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 8 53725

iFiVa

iFiVa

womanTENSAIinathens έγραψε:To πλοιο δεν επεσε και νομιζω ευτυχως για να μη καταστραφει το νησι και αυτο που διαβασα στη σελιδα 4 : a promise was made with ''great man'' ...to keep that ship on the ocean floor and wait... ποιος great man?Καποιος που ηδη ξερουμε; Καποιος καινουργιος χαρακτηρας θα εμφανιστει μου φαινεται γιατι ο Ηοdy και ο Decken great men δεν ειναι.Μηπως ειναι ο Νepture?Μπα οχι...Kαι γιατι να το κρατησουν να μην πεσει και να περιμενουν κιολας???Ανυπομονω για τις αποκαλυψεις!

Νομιζω ειναι ο Whitebeard...

petrikios

petrikios

Γενικα το τσαπτερ εδειξε οπως ειπες μεμονομενα τι γινεται εξω απο το Fishman Island...τελικα κατι κρυβει ο Hody για αυτο τα κανει ολα αυτα...επισης ποιος ειναι εκεινος στο Air Tank που μιλαει με τον Λουφυ και λεει οτι τον συναντησε...δεν θυμαμαι κανεναν...

dem

dem

εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω γιατι σε αλλα panel δειχνει τον luffy να τον κουβαλαει ο fukaboshi και σε αλλα να τον κουβαλαει η shirahoshi, ανακατα ομως! αλλιως θα θεωρουσα οτι τον κανανε πασα σε καποια φαση

crimson

crimson

ωραιο τσαπτερακι ηταν..απλα ηταν καπως το σχεδιο και γενικα λιγο μπερδεμενες οι εικονες..και μην μου πει κανεις οτι τα καταλαβε ολα με μια φορα διαβασματος :conf: το θεμα ειναι οτι αυτα που πιστευα παν να βγουν αληθινα περι χοντι τζοουνς και επομενο νακαμα...θα ηθελα να δουμε κανενα φλασμπακ..οσον αφορα την συμφωνια με τον "great man" αν θυμαμαι καλα λεει αιωνες πριν οποτε δεν θα ειναι κανενας που ξερουμε η ζει αυτην τη στιγμη το πιο πιθανον να ειναι καποιος που εζησε στο void century...η μονη απορια μου η ακομα και περιεργια ειναι αυτος που θα βοηθησει τον λουφυ που μιλουσε απο το ντεν ντεν μουσι..ποιος να ηταν??? e? θα πω και γω μια βλακεια προβλεψη..πιστευω οτι τελικα αυτος που θα σταματησει το πλοιο θα ειναι ο καριμπου με το φρουτο του "bottomless swamps" ετσι θα φυλαξει μεσα στο σωμα του το πλοιο μαζι με τις γοργονιτσες!!!

petrikios

petrikios

Δικιο εχεις τελια...και γω πιστευω οτι ηρθε η ωρα για τον Καριμπου να παρει ρολο στην ιστορια...δεν τον εφεραν τζαμπα οι S.H...οσο για το τσαπτερ ειλικρινα σκατομπερδευτηκα και χρειαστηκε να το διαβασω πανω απο 2 φορες...καποιο σκοτεινο παρελθον κρυβει ο Hody και ειναι τοσο ακραιος...οσο για το ποιος μιλαει με τον Λουφυ απο το σαλιγκαρι ουτε εγω καταλαβα...επισης λεει οτι μιλουσαν και πριν...τεσπα 8α δουμε...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μηπως ειν ο tiger αυτος ο great man?λεω εγω τωρα...
οσο για αυτο που λετε οτι τη μια ηταν ο λουφυ με το φουκαμποσι και αλλη με τ χιραγιοσι,αυτο εγινε επειδη μετα απο καποια στιγμη εδειχνε το σχεδιο του λουφυ με τ φουκαμποσι και οταν εδειχνε τ σχεδιο ο λουφυ ηταν με τ φουκαμποσι...τουλαχιστον με μια ματια αυτο καταλαβα ^_^

maggie

maggie

εχασα την μπαλα...ειχε μια βδομαδα διαλλειμα και εγραψε ενα τοσο χαλια τσαπ? απο αποψη ιστοριας παει και ερχεται, απο σχεδιο μαπα, νταξ ξερω one piece ειναι, δεν πρεπει να εχω τρελες απαιτησεις απο το σχεδιο του Oda αλλα ηταν τραγικοτατο, πολυ προχειρο, αδικαιολογητα προχειρο εφοσον ερχεται απο διαλειμμα...το FI ειναι το χειροτερο arc του one piece μεχρι τωρα...

Elidor

Elidor

Avarga
Σκατο μπερδεμενο ηταν οντως... Και νταξ ρε Οντα, ειπαμε μας κρυβεις τον Καριμπου... Αλλα εχει κλεισει χρονο τωρα... Αιντε τελειωνε και δειξτον... Η τον ξεχασες και εσυ? ε? ε? παλιο Κουμπο!

kosni21

kosni21

ξερει τι κανει ο οντα μην τον κραζετε τοσο
για το σχεδιο οκ δεν τρελαθηκα ουτε ειμαι ειδικος στο σχεδιασμο μανγκα αλλα το ορ μ αρεσει παααααααααααρα πολυ αυτο που μου μου τη σπαει ειναι που αργει να τις μαζεψει ο χοντυ αλλα θελω να δω τι παιζει με το στορυ του νοα κ τι αλλο θα κανει ο χοντυ οποτε σχετικα ενδιαφερον τσαπ
αυτα..

crimson

crimson

δεν προκειται να φαει ξυλο ο χοντυ..μετα απο τις τελευταιες εξεληξεις πηρε προβαδισμα για επομενο νακαμα αλλιως ποιος ο λογος να μαθουμε τοσα πολλα για αυτον και οτι ειναι διαφορετικος καταβαθος και κρυβει πολλα πισω απο τα λογια του...

petrikios

petrikios

Oσο για το σχεδιο που λετε ναι ρε εχει πεσει...προχτες εβλεπα τα πρωτα τσαπτερς απο το 1 μεχρι το 50 περιπου και το σχεδιο ειναι κλασης ανωτερο απο το τωρινο....ειναι καθαρο και καλοσχεδιασμενο εβλεπα π.χ μια στιγμη απο τα πρωτα τσαπτερς και συγκεκριμενα στο τσαπτερ 11 σελιδα 16 εκει που ο Ζορο σηκωνει το κλουβι με τον Λουφυ δειχνει τους μυες του χεριου του που πεταγονται με καταπληκτικη λεπτομερεια και γενικα μπορει το σχεδιο να σας φανει απλο αλλα οπως ειπα τουλαχιστον καταλαβαινεις τι δειχνει...

loner

loner

Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά προσπαθούσα να καταλάβω τι δείχνουν τα σκίτσα σε κάθε πάνελ...όταν σε προηγούμενο ποστ είπα πως με έχει κουράσει αυτό το αρκ πέσατε να με φάτε :)
Το μόνο που μου άρεσε απο το αρκ ήταν το φλασμπακ με τον fisher tiger.
Τώρα μας δείχνει μια τεράστια μηχανή που βγάζει αερόφουσκες η οποία φαίνεται πιο μεγάη και από το νησί..έλεος
Για όσους ρωτάνε ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε με το σαλιγκάρι είναι απλοί εργάτες της εγκατάστασης αερόφουσκων...
Μου φαίνεται πολύ ψεύτικο πλεον το one piece... (αν κ στο παρελθόν είχε πολλές άκυρες στιγμές όπως όταν ο Enel έρηχνε 3.000.000 Volt σε κάποιον ο οποίος εν τέλει ζούσε...τι να λέμε τώρα)...
Ψηνομαι να ξεκινήσω κανα άλλο μανγκα...ξέρετε κανα καλό σε στιλ death note?

petrikios

petrikios

Καλα ναι...γενικα αυτο το αρκ ηταν το πιο πολυσυζητημενο γιατι ειχε αναφερθει καιρο πιο πριν...και επειδη απο αυτο το νησι προερχοντε Jinbei και Arlong Pirates νομιζαμε οτι 8α δουμε πραγματα συναρπαστικα εκει μεσα...αλλα νταξ ουτε εμενα με πολυτρελανε...ασε που εχει τραβηξει και πολυ...

souidos

souidos

παιδια αυτο αρκ ειναι γ ν δουμε πως εχουνε γινει οι S.H...και τ αργει λιγο τ θεμα ο ODA για να σκεφτει και τ παρακατω πως θα ειναι ο νεος κοσμος...(αλλα μεταξυ μας βαρετοοοοοοοοοοο ειναι αυτο τ αρκ)

http://watchop.com

iFiVa

iFiVa

μια χαρα ειναι το αρκ....αυτο που γινεται τωρα με την κιβωτο βαριεμαι αλλα το αρκ ειναι ok....

petrikios

petrikios

souidos έγραψε:και τ αργει λιγο τ θεμα ο ODA για να σκεφτει και τ παρακατω πως θα ειναι ο νεος κοσμος...(αλλα μεταξυ μας βαρετοοοοοοοοοοο ειναι αυτο τ αρκ)

Γιατι εχεις την εντυπωση πως ο Οντα τα τσαπτερς τα σκεφτεται μερικες μερες πριν...ηδη μπορει να χει ετοιμα τα μισα τσαπτερς του New World...

dem

dem

πιστευω πως γενικα δεν το χει το "underwater" ο Oda και εκανε αυτο το arc επειδη απλα επρεπε να το κανει, αλλιωτικα θα το ειχε επιμελως αποφυγει.

Kauko

Kauko

fail chapter is fail

Mike13

Mike13

Ρε παιδαις ποιος ειναι hody?????

https://www.facebook.com/pages/AnimeWorld-Greek/317331991617516

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης