ή απλα ειναι ενας κακος εγωισταρος...εγω γιατι νομιζω οτι μετα απο αυτο ο Ντεκεν αν ζησει που θα ζησει θα βοηθησει με καποιον τροπο τον Λουφη αφου πλεον φανηκε οτι ο Χοντι δεν ειναι ατομο εμπιστοσυνης....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
102 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 10 Σεπ 2011, 17:20
????????
και εγω τ σκεφτηκα αυτο αλλα θα ειν φεηλ μετα γτ ειν χαζο χοντυ εναντιον ολων :P
103 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 10 Σεπ 2011, 17:59
souidos
γτ να μην τελειωσει ετσι ας πουμε ? δλδ με τον χοντυ να δερνει τον ντεκεν και ο χοντυ να εχει μετανιωσει για οτι εχει κανει...?(αφου την ουσια την εχουμε δει δλδ ολους τους SH ποιου δυνατους απο πριν...)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την souidos στις Σαβ 10 Σεπ 2011, 18:00, 1 φορά
104 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 10 Σεπ 2011, 17:59
Elidor
ReBoRn23 έγραψε:ο χοντυ και ο ντεκεν δν ειν φιλοι απλα βοηθαει ο ενας τον αλλο για να πετυχουν το στοχο τους
εγω ελεγα να δωσει ο χοντυ στ ντεκεν χαπακια γτ αλλιως δν εχουν καμια ελπιδα εναντια σε λουφυ και πριγκιπες
ο χοντυ νοιαζεται για τ ντεκεν ειδικα τωρα που ειδε τ δυναμη τ λουφυ ξερει οτι χρειαζεται τη βοηθεια του ντεκεν...το οτι χτυπησε το ντεκεν το εκανε για να δειξει ποιος ειν ο μαιν βιλλιαν σε αυτο τ αρκ
Ετσι, γιατι οταν εχεις αναγκη την βοηθεια καποιου τι καλυτερο απο το να του χωσεις μια τριαινα στην κοιλια ετσι παιδια?
Βεβαια αυτος δεν θα μπορει να φανει και ιδιαιτερα χρησιμος μετα ομως δεν πειραζει, βοηθησε οσο μπορουσε!
105 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 10 Σεπ 2011, 18:07
souidos
το ξανα λεω... στην ουσια αυτο το αρκ υπαρχει για να μας δειξει ποσο δυνατη εχουν γινει οι SH αυτο το ειδαμε οποτε γτ να μην ληξει ετσι το θεμα με τον χοντυ να εχει δειρει τον ντεκεν και τον πρωτο να εχει μετανιωσει για τις πραξεις του????
106 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 10 Σεπ 2011, 18:38
patric94
Γιατι πολυ απλα αυτο το αρκ θα ειναι τοσο χαλια ετσι οπως το λες και οπως ξερουμε στον Oda δεν αρεσουν οι μετριοτητες! :P
107 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 10 Σεπ 2011, 22:30
Dr. Jimalicious
Μπα μάλλον θα προκύψει συμφωνία μεταξυ ανθρωπων και ψαρανθρώπων, και ο Luffy θα "καταστρέψει" το νησί με την έννοια των παλιών αντιλήψεων...
108 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 10 Σεπ 2011, 23:08
????????
η μαντισσα ειπε οτι καποιος με ψαθινο καπελο θα καταστρεψει το νησι και σε αυτο τ αρκ εχουμε δυο με ξαθινο καπελο...
109 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 10 Σεπ 2011, 23:25
Kauko
εγω νομιζω οτι ο Kurahadol, ο υπηρετης της Kaya, ειναι στην πραγματικοτητα ενας κακος πειρατης και οτι θα τον πολεμησει ο Luffy και θα τον νικησει και μετα ο Usopp θα μπει στο πληρωμα
110 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 11 Σεπ 2011, 00:48
Johnyman
Kauko έγραψε:εγω νομιζω οτι ο Kurahadol, ο υπηρετης της Kaya, ειναι στην πραγματικοτητα ενας κακος πειρατης και οτι θα τον πολεμησει ο Luffy και θα τον νικησει και μετα ο Usopp θα μπει στο πληρωμα
δεν παίζει να μπει στο πλήρωμα ο usopp.είναι μεγάλος ψεύτης!!
111 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:27
petrikios
O αλλος με το ψαθινο καπελο εκτος του Λουφη ποιος ειναι?
112 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:28
Kauko
o impostor Luffy απο το Sabaody
113 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:30
petrikios
Ειπε σε αυτο το αρκ...
114 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 11 Σεπ 2011, 02:03
????????
o ντεκεν ρεpetrikios έγραψε:O αλλος με το ψαθινο καπελο εκτος του Λουφη ποιος ειναι?
115 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 11 Σεπ 2011, 02:08
petrikios
Δεν εχει ψαθινο καπελο ρε...ειναι σαν αυτο που φοραν οι ντεντεκτιβ στις ταινιες...
116 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 11 Σεπ 2011, 02:22
????????
holy shit!!!πεφτω απο τ συννεφα...
γτ σ αρεσει να καταστρεφεις τ ονειρα αθωων μικρων παιδιων
γτ σ αρεσει να καταστρεφεις τ ονειρα αθωων μικρων παιδιων
- Σπόιλερ:
- μαλλον δικιο εχεις αλλα και παλι μπορει και αυτη που ειδε το οραμα να μπερδευτηκε και να μην ειδε ενα αντρα μ ψαθινο καπελο αλλα εναν με ντεντεκτιβ καπελο αλλα επειδη εμαθε για τ ερχομο τ λουφυ της ηρθε στ μυαλο αμεσως ο λουφυ...πλ πιθανο
117 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 12 Σεπ 2011, 16:19
Aldark
Kauko έγραψε:εγω νομιζω οτι ο Kurahadol, ο υπηρετης της Kaya, ειναι στην πραγματικοτητα ενας κακος πειρατης και οτι θα τον πολεμησει ο Luffy και θα τον νικησει και μετα ο Usopp θα μπει στο πληρωμα
αποκλειετε να μπει γτ εχει δικο του στρατο με 8000 αντρες , λογικα θα μπει εκεινος μετα αυτακια ο Μερυ.
119 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 13 Σεπ 2011, 20:48
Dr. Jimalicious
Πολύ καλό κεφάλαιο...
Μάλλον το επόμενο θα είναι καλύτερο, και επιτέλους θα δούμε μάχες της προκοπής...
Μάλλον το επόμενο θα είναι καλύτερο, και επιτέλους θα δούμε μάχες της προκοπής...
120 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 13 Σεπ 2011, 21:13
Johnyman
νωρίς βγήκε γαμώτο
121 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 13 Σεπ 2011, 21:17
????????
χαχα παει ο ντεκεν...το χερι με το οποιο επιασε το χοντυ ηταν αυτο με τ οποιο σημαδευε τη σιραγιοσι??
ωραιο ηταν
ωραιο ηταν
122 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 13 Σεπ 2011, 21:22
womanTENSAIinathens
Δεν το περιμενα σημερα το τσαπτερ γιατι ξερω οτι βγαινει τις τεταρτες αλλα εννοειται οτι χαρηκα πολυ μολις ειδα οτι βγηκε
Πολυ καλο!!!Ο Hody και ο Decken οπως εχω ξαναπει ειναι παρε τον εναν και χτυπα τον αλλο.Αυτοι ή θα αλληλοσκοτωθουν ή και τους δυο θα τους κανονισει ο Luffy και η 2η εκδοχη θα ηταν σκετη απολαυση
Δεν περιμενα συμμαχια Sanji-Jimbei , oπως επισης περιμενα Ζοro vs Hyouzou , ξιφομαχος και ο 2ος, οποτε...το ειχα φανταστει.Και ο Ζοro στο τελος:Ηe might make for a good ''warm up''before we enter the New World!
Παντα κουλ ο θεος μου
Και φυσικα respect στον Luffy μας: Μπορω να προστατεψω τα παντα, ξοδεψα γι'αυτο 2 χρονια.
Προσκυνωωω
Πολυ καλο!!!Ο Hody και ο Decken οπως εχω ξαναπει ειναι παρε τον εναν και χτυπα τον αλλο.Αυτοι ή θα αλληλοσκοτωθουν ή και τους δυο θα τους κανονισει ο Luffy και η 2η εκδοχη θα ηταν σκετη απολαυση
Δεν περιμενα συμμαχια Sanji-Jimbei , oπως επισης περιμενα Ζοro vs Hyouzou , ξιφομαχος και ο 2ος, οποτε...το ειχα φανταστει.Και ο Ζοro στο τελος:Ηe might make for a good ''warm up''before we enter the New World!
Παντα κουλ ο θεος μου
Και φυσικα respect στον Luffy μας: Μπορω να προστατεψω τα παντα, ξοδεψα γι'αυτο 2 χρονια.
Προσκυνωωω
123 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 13 Σεπ 2011, 21:55
patric94
Πολυ καλο τσαπ απλα!!Sanji θεος απλα !! Σκυλακι της Nami και ναι μας ελειψε !
Πολυ καλο το χτηπημα του Jinbei.Μου την δινει που λεει παντα τοσα πολλα για μια κλωτσια η μπουνια :P
Τι ηταν αυτο που εκανε ο Luffy ??? Ουτε σε καποιο gear και εκανε τοσο πολυ ζημια ???Αν καταλαβε κανεις τι εκανε ακριβως να το εξηγησει! :P
Ατακα Zoro....ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟ Will they surrender first or be annihilated first??
Γι αλλη μια φορα μας εδειξε το ποσο BADASS ειναι ο τυπας !!!
Υπομονη μια βδομαδα και θα δουμε ξυλο!!!! :P
Πολυ καλο το χτηπημα του Jinbei.Μου την δινει που λεει παντα τοσα πολλα για μια κλωτσια η μπουνια :P
Τι ηταν αυτο που εκανε ο Luffy ??? Ουτε σε καποιο gear και εκανε τοσο πολυ ζημια ???Αν καταλαβε κανεις τι εκανε ακριβως να το εξηγησει! :P
Ατακα Zoro....ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟ Will they surrender first or be annihilated first??
Γι αλλη μια φορα μας εδειξε το ποσο BADASS ειναι ο τυπας !!!
Υπομονη μια βδομαδα και θα δουμε ξυλο!!!! :P
124 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 13 Σεπ 2011, 22:03
sirQuackly
shigan εκανε
οπως εκεινο του jyabura και μετα 5 δαχτυλα
οπως εκεινο του jyabura και μετα 5 δαχτυλα
125 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 13 Σεπ 2011, 22:26
Kauko
maggie έγραψε:τι σας εχω τι σας εχω?
την προηγουμεη εβδομαδα ξεχασες να βαλεις και αναγκαστηκα να ψαξω... να μη ξανασυμβει παρακαλω πολυ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης