αχ τι ωραια ιδεα!!!
συμφωνω απολυτα
συμφωνω απολυτα
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kauko έγραψε:αχ τι ωραια ιδεα!!!
συμφωνω απολυτα
Johnyman έγραψε:όπως τα λέει η woman etc etc είναι.
μπράβο γούμαν
petrikios έγραψε:Δεν ξερω Woman μου φαινεται οτι εισαι λιγο οξυθυμη γενικα και αρπαζεσαι με το παραμικρο...και παντα αναφερεις πως ειναι γνωμη σου αυτο το οποιο ειπες...δεν ειπαμε οτι δεν ειναι και ουτε κοροιδευουμε μισηκακα τις αποψεις κανενος εδω περα,αυτο καλυτερα να το κρατησετε στο μυαλο σας...και να μαθετε να συμπεριφερεστε....και αυτο ισχυει για ολους
petrikios έγραψε:Ειρωνια και εξυπναδα και βρισιες βλεπουν ολοι σχεδον εδω περα...αλλα κανεις δεν τα παιρνει στα σοβαρα και ουτε δημιουργει μπελαδες...βασικα υπηρχαν κατι τυποι παλιοτερα που πηγαν στον αγυριστο...οσο για την Σοφια εκτος φορουμ δεν με ενδιαφερει....εμενα με ενδιαφερει τι γινεται εντος φορουμ....ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην παρεξηγηθηκα...στα λεω ολα αυτα φιλικα δεν σε μαλωνω...και το θεμα θεωρειται ληξαν
womanTENSAIinathens έγραψε:petrikios έγραψε:Ειρωνια και εξυπναδα και βρισιες βλεπουν ολοι σχεδον εδω περα...αλλα κανεις δεν τα παιρνει στα σοβαρα και ουτε δημιουργει μπελαδες...βασικα υπηρχαν κατι τυποι παλιοτερα που πηγαν στον αγυριστο...οσο για την Σοφια εκτος φορουμ δεν με ενδιαφερει....εμενα με ενδιαφερει τι γινεται εντος φορουμ....ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην παρεξηγηθηκα...στα λεω ολα αυτα φιλικα δεν σε μαλωνω...και το θεμα θεωρειται ληξαν
Συμφωνω, δεν αξιζει να χαλιεμαι, οπως τα λες
Kauko έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:petrikios έγραψε:Ειρωνια και εξυπναδα και βρισιες βλεπουν ολοι σχεδον εδω περα...αλλα κανεις δεν τα παιρνει στα σοβαρα και ουτε δημιουργει μπελαδες...βασικα υπηρχαν κατι τυποι παλιοτερα που πηγαν στον αγυριστο...οσο για την Σοφια εκτος φορουμ δεν με ενδιαφερει....εμενα με ενδιαφερει τι γινεται εντος φορουμ....ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην παρεξηγηθηκα...στα λεω ολα αυτα φιλικα δεν σε μαλωνω...και το θεμα θεωρειται ληξαν
Συμφωνω, δεν αξιζει να χαλιεμαι, οπως τα λες
αν σε πειραξει ξανα κανεις, ξερεις που να απευθυνθεις
crimson έγραψε:χαχαχαχα kauko ασε το καβλαντισμα και μιλα για one piece +1 στον πετρικιο και οσο αφορα εσενα womantensainathens οντως αραξε ρε παιδι μου μην τα παιρνεις ολα στραβα και γω τις προαλλες δεν πηγα να σου αλλαξω την γνωμη εννοειται οτι ειναι σεβαστο οτι πει ο καθενας απλα ελεγα τις αποψεις μου βαση πιθανοτητων και λογικης..τεσπα!αυτα
Johnyman έγραψε:παιδιά,είναι ειρωνεία...όχι ειρωνία
γνώμη μου βέβαια
ισως το πιο βαθυστοχαστο ποστ που εχει γινει ποτε σε αυτο το φορουμ...Johnyman έγραψε:παιδιά,είναι ειρωνεία...όχι ειρωνία
γνώμη μου βέβαια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης