Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Kauko

Kauko

αχ τι ωραια ιδεα!!!
συμφωνω απολυτα

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Kauko έγραψε:αχ τι ωραια ιδεα!!!
συμφωνω απολυτα

Ε αφου συμφωνεις, τωρα ειμαι περηφανη πραγματικα...

τι μεγαλη τιμη, το ειχα αγχος ξερεις Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 4 882290

sirQuackly

sirQuackly

Λογικα δεν θα σταματησει αμα παει πανω του η Shirahoshi;

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
όπως τα λέει η woman etc etc είναι.
μπράβο γούμαν

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Johnyman έγραψε:όπως τα λέει η woman etc etc είναι.
μπράβο γούμαν

Δε γουσταρω εξυπνακηδες και ειδικα οταν ειναι μικροτεροι μου, κατανοητο?

Μια γνωμη ειπα, , οποτε ασε αυτο το υφος, μικρε!

Τελος το σπαμ.

Σπόιλερ:

Kauko

Kauko

ετσι. πες τα επιτελους.

petrikios

petrikios

Δεν ξερω Woman μου φαινεται οτι εισαι λιγο οξυθυμη γενικα και αρπαζεσαι με το παραμικρο...και παντα αναφερεις πως ειναι γνωμη σου αυτο το οποιο ειπες...δεν ειπαμε οτι δεν ειναι και ουτε κοροιδευουμε μισηκακα τις αποψεις κανενος εδω περα,αυτο καλυτερα να το κρατησετε στο μυαλο σας...και να μαθετε να συμπεριφερεστε....και αυτο ισχυει για ολους

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
γούμαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

petrikios έγραψε:Δεν ξερω Woman μου φαινεται οτι εισαι λιγο οξυθυμη γενικα και αρπαζεσαι με το παραμικρο...και παντα αναφερεις πως ειναι γνωμη σου αυτο το οποιο ειπες...δεν ειπαμε οτι δεν ειναι και ουτε κοροιδευουμε μισηκακα τις αποψεις κανενος εδω περα,αυτο καλυτερα να το κρατησετε στο μυαλο σας...και να μαθετε να συμπεριφερεστε....και αυτο ισχυει για ολους

Ισχυει αυτο

το αναφερω γιατι βλεπω ειρωνια και ''εξυπναδα''

αλλη Σοφια υπαρχει εκτος φορουμ και ισως ειναι χειροτερη.

petrikios

petrikios

Ειρωνια και εξυπναδα και βρισιες βλεπουν ολοι σχεδον εδω περα...αλλα κανεις δεν τα παιρνει στα σοβαρα και ουτε δημιουργει μπελαδες...βασικα υπηρχαν κατι τυποι παλιοτερα που πηγαν στον αγυριστο...οσο για την Σοφια εκτος φορουμ δεν με ενδιαφερει....εμενα με ενδιαφερει τι γινεται εντος φορουμ....ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην παρεξηγηθηκα...στα λεω ολα αυτα φιλικα δεν σε μαλωνω...και το θεμα θεωρειται ληξαν

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

petrikios έγραψε:Ειρωνια και εξυπναδα και βρισιες βλεπουν ολοι σχεδον εδω περα...αλλα κανεις δεν τα παιρνει στα σοβαρα και ουτε δημιουργει μπελαδες...βασικα υπηρχαν κατι τυποι παλιοτερα που πηγαν στον αγυριστο...οσο για την Σοφια εκτος φορουμ δεν με ενδιαφερει....εμενα με ενδιαφερει τι γινεται εντος φορουμ....ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην παρεξηγηθηκα...στα λεω ολα αυτα φιλικα δεν σε μαλωνω...και το θεμα θεωρειται ληξαν

Συμφωνω, δεν αξιζει να χαλιεμαι, οπως τα λεςLatest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 4 555517

loner

loner

Πολύ δράμα ρε παιδιά

dem

dem

wii δραμα στο l2 καθε μερα, και τωρα show και εδωμεσα xD θα μπαινω πιο συχνα!

Kauko

Kauko

womanTENSAIinathens έγραψε:
petrikios έγραψε:Ειρωνια και εξυπναδα και βρισιες βλεπουν ολοι σχεδον εδω περα...αλλα κανεις δεν τα παιρνει στα σοβαρα και ουτε δημιουργει μπελαδες...βασικα υπηρχαν κατι τυποι παλιοτερα που πηγαν στον αγυριστο...οσο για την Σοφια εκτος φορουμ δεν με ενδιαφερει....εμενα με ενδιαφερει τι γινεται εντος φορουμ....ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην παρεξηγηθηκα...στα λεω ολα αυτα φιλικα δεν σε μαλωνω...και το θεμα θεωρειται ληξαν

Συμφωνω, δεν αξιζει να χαλιεμαι, οπως τα λεςLatest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 4 555517

αν σε πειραξει ξανα κανεις, ξερεις που να απευθυνθεις

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Kauko έγραψε:
womanTENSAIinathens έγραψε:

αν σε πειραξει ξανα κανεις, ξερεις που να απευθυνθεις

στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα

crimson

crimson

χαχαχαχα kauko ασε το καβλαντισμα και μιλα για one piece :xD: :xD: +1 στον πετρικιο gj! και οσο αφορα εσενα womantensainathens οντως αραξε ρε παιδι μου μην τα παιρνεις ολα στραβα και γω τις προαλλες δεν πηγα να σου αλλαξω την γνωμη εννοειται οτι ειναι σεβαστο οτι πει ο καθενας απλα ελεγα τις αποψεις μου βαση πιθανοτητων και λογικης..τεσπα!αυτα nice!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

crimson έγραψε:χαχαχαχα kauko ασε το καβλαντισμα και μιλα για one piece Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 4 42897 Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 4 42897 +1 στον πετρικιο Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 4 555517 και οσο αφορα εσενα womantensainathens οντως αραξε ρε παιδι μου μην τα παιρνεις ολα στραβα και γω τις προαλλες δεν πηγα να σου αλλαξω την γνωμη εννοειται οτι ειναι σεβαστο οτι πει ο καθενας απλα ελεγα τις αποψεις μου βαση πιθανοτητων και λογικης..τεσπα!αυτα Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 4 59906

Και γω τις δικες μου τις ελεγα βαση πιθανοτητων και λογικης...συμπτωση ε!

Kauko

Kauko

συμφωνω με την προλαλησασα

Elidor

Elidor

Avarga
Σκασμος ολοι, αρχισατε το σπαμ... Θα αρχισω τις μονοημερες αν συνεχισετε ετσι... Ειναι η τελευταια φορα που μιλαω αντι να ριξω αμεσως τα μπανς..

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
παιδιά,είναι ειρωνεία...όχι ειρωνία

γνώμη μου βέβαια

Elidor

Elidor

Avarga
Johnyman έγραψε:παιδιά,είναι ειρωνεία...όχι ειρωνία

γνώμη μου βέβαια

Ειρωνεια ειναι αλλα μη σπαμαρεις και εσυ τωρα... Θα αρχισω να διαγραφω ποστ ετσι οπως παμε...

sirQuackly

sirQuackly

Ποτε θα τελειωσει αυτο το arc επιτελους;Σε λιγο κλεινουμε ενα χρονο απο το timeskip και δεν εχουν αρχισει ακομα οι μαχες με το πληρωμα του hody.Kαι μετα τις μαχες θα χει σιγουρα τεραστιο epilogue με την τυχη των fishmen.

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ΠΛΗΖΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΟ ONE PIECΕ ΒΔΟΜΑΔΑ(νομιζω μετα το επομενο εχει διαλειμμα-καθε 7 εβδομαδες η 8 δεν εχει)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Johnyman έγραψε:παιδιά,είναι ειρωνεία...όχι ειρωνία

γνώμη μου βέβαια
ισως το πιο βαθυστοχαστο ποστ που εχει γινει ποτε σε αυτο το φορουμ...
πραγματικα πρεπει να φυλαξετε καπου αυτο το ποστ whistle

οσο για το τσαπ γινονται λιγο περιππλοκα τα πραγματα παλι....
δν θα δουμε τους υπολοιπους νακαμα να πολεμανε εκτος τ λουφυ αλλα θα δουμε τους πριγκιπες
και τωρα που χτυπηθηκε και ο ντεκεν θα εχει τεραστιο μειονεκτημα ο χοντυ εκτος αμα χαπακωσει κ τον ντεκεν

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Eιτε πεθανει ο Decken , ειτε οχι, λιγο με νοιαζει.
Ειδαμε τον Hody να θυμωνει μαζι του και ειπε οτι τον προδωσε και σ'αυτο το τσαπτερ του επιτεθηκε.
Στ'αληθεια ο Ηοdy δεν ξερει τι σημαινει φιλια, νακαμα και τα σχετικα.
Και ο Decken δεν ειναι ο προσωπικος γιατρος του Hody για να του δωσει τα χαπια του.
Και ο Ηοdy σιγα που τον νοιαζει για τον Decken.
Ειναι και οι δυο παρε τον εναν και χτυπα τον αλλον...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ο χοντυ και ο ντεκεν δν ειν φιλοι απλα βοηθαει ο ενας τον αλλο για να πετυχουν το στοχο τους
εγω ελεγα να δωσει ο χοντυ στ ντεκεν χαπακια γτ αλλιως δν εχουν καμια ελπιδα εναντια σε λουφυ και πριγκιπες
ο χοντυ νοιαζεται για τ ντεκεν ειδικα τωρα που ειδε τ δυναμη τ λουφυ ξερει οτι χρειαζεται τη βοηθεια του ντεκεν...το οτι χτυπησε το ντεκεν το εκανε για να δειξει ποιος ειν ο μαιν βιλλιαν σε αυτο τ αρκ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης