Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Pain

Pain

Hody Jones είναι ένας λευκός καρχαρίας ψαράνθρωπος, ο αρχηγός των Νew fishman pirates, και ένας πρώην στρατιώτης του στρατού του Neptune. Είναι θαυμαστής και ισχυρός υποστηρικτής των ιδανικών του Arlong, και είναι ο κύριος ανταγωνιστής στο Arc του Fishman Island.
πηγη: Ονε πιεσε wiki

petrikios

petrikios

Και επισης οσοι δεν παρακουλουθουν τα τσαπτερς καλυτερα να μην μπαινουν εδω...

Pain

Pain

One Piece Chapter 642

Δεν μαθαμε την αληθεια για τον Χόντυ ουτε σήμερα! κατα τα αλλα ωραιο το τσαπτερ.

patric94

patric94

ΑΠΛΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΗΣΥΧΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΑΑ!!!!
ΕΠΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ SANJI ΜΕ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΨΑΡΙ
ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟBADASS ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ZORO !!!!

(εχει μπει signature μην το βαλει αλλος τον εσφαξα ! :P )

petrikios

petrikios

Ε νταξ καλουτσικο ηταν το τσπτερ δεν με πολυτρελανε ομως...απλα εδειξε τι κανουν οι υπολοιποι και παλι δεν εδειξε και καμια τρομερη μαχη...γενικα δεν νομιζω να γινουν σημαντικες μαχες απο τωρα...ειναι οι πρωτοι τους εχθροι μετα απο 2 χρονια υποτιθεται πως οι S.H εχουν ξεφυγει...δεν θα κατσουν να ασχοληθουν σοβαρα με τα μπαρμπουνια...χαρακτηριστηκο παραδειγμα τα λογια του Ζορο στην τελευταια σελιδα....για αυτο ισως μας φανηκε βαρετο το Fishman Island γιατι δεν εχει και τιποτα τρομερους εκει μεσα...μονο ο Χοντι το γομαρι τελικα αξιζει...εχει φαει ποσες μπουνιες και κλωτσιες απο τις νεες επιθεσεις του Λουφη και ακομα το θηριο στεκεται ορθιο...

patric94

patric94

συμφωνω αλλα και παλι εμενα μου αρεσε αρκετα ολο αυτο..βαρεθηκα με τα πλοια και τα αγχη αα θα πεσει το πλοιο και θα μας φαει ενω ολοι ξερουμε οτι δεν παιζει αυτο :P

patric94

patric94

Α επειδη τωρα το ειδα... τι ειναι αυτο το Kekkai που λεει ο Zoro (barrier μεταφραζει)

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Ωραιο!!!

5 λεπτα χρειαστηκα για να το διαβασω, ηταν ολα πολυ κατανοητα.

Το σχεδιο ξεκαθαρο , ευδιακριτο που βασικα παντα ετσι ειναι. Και στο προηγουμενο και σ'ολα.Αυτο το στοιχειο στο one piece δε χανεται ποτε.Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 9 445766

Σχετικα με το τσαπτερ ειδαμε τι κανουν οι υπολοιποι straw hat , ξεκινησαν τις μαχες τους αν και γω περιμενα να μαθω για το true form του Hody. Bεβαια τωρα που το σκεφτομαι δεν ειναι μαλλον κατι ασημαντο για να μας το δειξει ο Oda τοσο απλα και γρηγορα.

Οποτε επειδη βλεπω οτι μας το παει σιγα σιγα μαλλον ο υπολογισμος μου για το ποσα τσαπτερ εχουμε ακομα ισως βγει αληθινος. 10 τσαπτερακια ακομη και νομιζω λιγα λεω.Οσα γουσταρει ο Oda sama, δε βιαζομαι καθολου...

Zoro kun τι θεος το παιδιLatest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 9 495549 Τι ωραια που τα λεει Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 9 289883

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
womanTENSAIinathens έγραψε:Ωραιο!!!

5 λεπτα χρειαστηκα για να το διαβασω, ηταν ολα πολυ κατανοητα.

Το σχεδιο ξεκαθαρο , ευδιακριτο που βασικα παντα ετσι ειναι. Και στο προηγουμενο και σ'ολα.Αυτο το στοιχειο στο one piece δε χανεται ποτε.Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 9 445766

ειπαμε αγαπαμε Οντα αλλα κομμενο το χορτο...

Elidor

Elidor

Avarga
To σχεδιο σκατα ευδιακριτο και ξεκαθαρο ειναι, ποτε δεν ηταν και ουτε τωρα ειναι οσο και αν γυρναει το bong στα χερια σας...

patrick94, υπαρχει και το εντιτ, μην ξαναδω double post θα αρχισω τα warn...

Και τωρα για το τσαπτερ, αδιαφορο, μαχες? Ουτε καν.... Δεν ειδα καποια εγω, αν ειδατε εσεις πειτε το μου... Το μονο που μπορει να θεωρηθει ως μαχη ηταν οτι εκανε ο Φρανκυ.. Μια μπουνια, κατι φωτιες και τελος... Η ολη φαση με το noah αρχιζει να μου την δινει, καταντησε βαρετο...

Γενικοτερα το αρκ ειναι γτπ αλλα τι να κανεις? Οντα ειναι αυτος, και στην μαλακια του θα βρεθουνε μαστουρωμενα να του πουνε ποσο γαματος ειναι...

crimson

crimson

λοιπον, ειδαμε επιτελους το heavy point του chopper που θυμηζει λιγακι τον hody..ο ζορο επικ αν και εχω να κανω μια παρατηρηση για τον χιουζου που πηρε τοσα energy steroid και του αυξησαν δραματικα την δυναμη αλλα οχι το ταλεντο οποτε το αποτελεσμα ηταν αναμενομενο.. οσο για το kekkai θυμιζει λιγο το tekkai αλλα μαλλον ειναι μια ιδιοτητα απο το spirit του ζορο που σιγουρα το εξεληξε κατι σαν μπουσοσοκου χακι... μετα εχουμε τον φρανκυ να κανει αναβαθμιση το fresh fire σε fire ball...

Mike13

Mike13

Πω ρε φιλε ολλα αυτα μου φενονται γαματα!!!!Ανοιπομονω να τα δω στο ανιμε!!!!

https://www.facebook.com/pages/AnimeWorld-Greek/317331991617516

Fallenangie

Fallenangie

Καλο το chapter!

Βασικα δεν νομιζω να δουμε ΤΙΣ τρομερες μαχες στο fishman island,απλα οι SHs ειναι πολυ πιο δυνατοι απο την τελευταια τους περιπετεια και το arc αυτο ειναι το ορεκτικο,και οχι το κυριως πιατο,το οποιο θα ειναι τα επομενα arc.

Σπόιλερ:

petrikios

petrikios

crimson έγραψε:λοιπον, ειδαμε επιτελους το heavy point του chopper που θυμηζει λιγακι τον hody..

Εμενα πιο πολυ τον Hulk μου θυμιζει....

crimson

crimson

petrikios έγραψε:
crimson έγραψε:λοιπον, ειδαμε επιτελους το heavy point του chopper που θυμηζει λιγακι τον hody..

Εμενα πιο πολυ τον Hulk μου θυμιζει....
η ακομα και τον demon monk urouge απο τους supernovas..παντως δεν εχω δει ακομα κανενα σχολιο για το kekkai του roronoa zoro..

patric94

patric94

Συγνωμη κυριε Elidor δεν θα επαναληφθει! :)
Και παρακαλω το patric να το γραφεται ετσι οχι με ck :P

petrikios

petrikios

Το Kekkai που λες δεν ξερω ακριβως τι ειναι ...αλλα και γω καταλαβα οτι εννοει κατι σαν την αυρα του...σαν την αυρα που ενιωσε και στο παρελθον ο Κακου πριν κανει το Asura ο Ζορο....

dem

dem

αδιαφορο, kubo trolling tactic. επρεπε να το ξαναδιαβασω σημερα γιατι ειχα ξεχασει πως ειχε τελειωσει, πραγμα που σημαινει οτι ειχε και 0 plot twists

Pain

Pain

patric94

patric94

Καλο το chapter και σημερα.Πολυ μου αρεσε η εξελιξη που εκανε ο Brook μετα τα 2 χρονια.Και νομιζα πως ηταν αχρηστο αυτο το φρουτο :P.Περιμενω νεες τεχνικες και νεα soul jokes :P
Οσο για τον Usopp ακομα δεν μπορει να παλεψει οπως οι αλλοι τρεις αλλα οι παγιδες ειναι ωραια ιδεα και ανυπομονω!
Ο Hody οκ ειναι τερας αλλα δε μ αρεσε που ηταν τερας λογω ψυχολογικων παραγοντων,περιμενα κατι πιο εξαλο απο τον Oda.

loner

loner

Νομίζω πως το πιο αξιοσυζήτητο του τσαπτερ είναι ότι η Robin βρίσκει τον Jinbe "handsome" :P
Η πλοκή με τον Hody είναι fail κατά την γνώμη μου..περίμενα κι εγώ κάτι όχι τόσο ρηχό...
Το μόνο καλό ότι είδαμε λίγο από τις νέες δυνάμεις των strawhats...Μπρουκ θεός όπως πάντα.

dem

dem

brook ftw

iFiVa

iFiVa

Ωραιες οι τεχνικες του Brook και της Robin....

loner έγραψε:Η πλοκή με τον Hody είναι fail κατά την γνώμη μου..περίμενα κι εγώ κάτι όχι τόσο ρηχό...

Συμφωνω!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Πολυ ενδιαφερον τσαπτερ!!!

Σε οτι αφορα τον Hody,το βρηκα πολυ ενδιαφερον!Και πιστευω οτι ο Oda θα μας το αναλυσει λιγο καλυτερα στη συνεχεια. Βλεπω μια ανατροπη και οταν λεω ανατροπη δε σημαινει οτι επαψα να πιστευω οτι θα τις φαει αν και ποτε δεν ξερεις, τελος παντων...

Το true form λοιπον αποκαλυφθηκε και πιστευω οτι ο Hody αφου ειναι fishman created by resentment and hatred δεν θα παψει να μισει τους ανθρωπους.Αν εισαι φτιαγμενος για να μισεις... Και κραταω το τελος:εχθροι χωρις ουσια. Λογικο!Αφου δεν ξερουν γιατι μισουν...

Μ΄αρεσε πολυ ο Usopp σ'αυτο το τσαπτερ, δεν μπορω να διευκρινισω ακριβως αλλα μ'αρεσε.

Ειδαμε και νεες επιθεσεις. Τελεια!Αν και εγω τις ευχαριστιεμαι καλυτερα στο ανιμ.

Αυτη του Brook: το σπαθι της ψυχης...καλοοοοοο!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την womanTENSAIinathens στις Πεμ 20 Οκτ 2011, 13:36, 1 φορά

crimson

crimson

iFiVa έγραψε:Ωραιες οι τεχνικες του Brook και της Robin....

loner έγραψε:Η πλοκή με τον Hody είναι fail κατά την γνώμη μου..περίμενα κι εγώ κάτι όχι τόσο ρηχό...

Συμφωνω!
ναι οντως και γω ξενερωσα με τον χοντι!!!τελικα ειναι βλακας γιατι κανει οτι κανει χωρις λογο..η απολυτη ξενερα!!! daaamn! damn2 οσο για το υπολοιπο τσαπ γαμησε απλα!!! ηταν γνωστο οτι ο μπρουκ θα μπορει να διαμελειται ετσι απο το κοβερ του 628 τσαπτερ (που δειχνει τις νεες δυναμεις) ακομα και οτι μπορει να φερει την παγομαρα του κατω κοσμου αυτο δεν το περιμενα και ειναι απιθανο!! pingpingeyes πλεον ο μπρουκ ειναι ο απολυτος αρχοντας των νεκρων!!!τα σπαει!!ειναι γαματος!! επισης ειπε οτι μπορει να ελενξει και τις ψυχες των αλλων με την μουσικη του?? κατι σαν τον δοφλαμινγκο η κατι σαν υπνοτισμος?? e? οσο για την ρομπιν και αυτη τα εσπασε!!πολυ γαματη ακομα και με τα γυαλια!!η απολυτη assassin που πλεον εχει εξεληξει το φρουτο της σε υπερτατα επιπεδα και πιστευω οτι το μπαουντι της πλεον δεν ειναι μεγαλο μονο για αυτα που ξερει για την κυβερνηση αλλα και για την τωρινη δυναμη της..για τον ουσοπ δεν εχω να πω κατι γιατι δεν καταλαβα τι ειπε και τι εκανε :xD: αν μπορει να εξηγησει καποιος..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης