μετριο τσαπτερ(απογοητευτικο σε θεμα του μαιν κακου) και οπως ολοι το ξεραμε καμια συμαντηκη μαχη καμια ενδιαφερουσα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
227 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:55
vaggelis94
Αρκετά καλό το τελευταίο τσάπτερ..Ο Μπρουκ γ*μ*ει με τις νέες του δυναμείς.η αλήθεια είναι ότι περίμενα και εγω κάτι περισσότερο σχετικά με τον Hody..
228 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 20 Οκτ 2011, 14:14
kosni21
ουσοπ λεει την αληθεια οτι δυναμωσε μπρουκ ανατριχιαστικα κουλ κ ρομπιν φονικα εξελιγμενη γενικα γουσταρα με το τσαπ αλλα ποτε επιτελους θα τσακισει ο λουφυ τον χοντυ κ θα τιν κανουν απ το ψαρονησο? αρχιζω να βαριεμαι θελω να δω νεο κοσμο καμια αλλη περιπετεια κατι πιο μαχιμο τελοσπαντων
229 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 20 Οκτ 2011, 16:38
Elidor
Βαρετο.. Ναι νταξ βλεπουμε μαχες με τους strawhats αλλα δεν κυλαει η ιστορια... Μπορει να λιγη δραση αλλα απο αποψη υποθεσης παραμενει στασιμο και προχωραει πολυ πολυ αργα σε αυτο το αρκ..
230 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 20 Οκτ 2011, 16:48
crimson
παιδια πλεον ολα τα μελη του πληρωματος εχουν αποκτησει την δυναμη για να σταθουν απο μονοι τους στον νεο κοσμο..και πιστευω οτι αμα ειχαν ολοι αντικειμενικα μπαουντι για την δυναμη τους ολοι θα ειχαν πανω απο 100.000.000(εκτος ναμι)... οσο για τον μπρουκ θελω να συμπληρωσω κατι για την νεα δυναμη του που μπορει να ενισχυει το σπαθι του με το πνευμα/ψυχη του..μου ακουγετε σαν χακι εσεις τι λετε επισης πρεπει να ειμαι ο μονος που δεν θεωρει το αρκ βαρετο..θεωρω οτι μεσα απο αυτη την ιστορια ο οντα μας περναει καποια μηνυματα και ηθηκα διδαγματα και η ιστορια ειναι η ιδια με αυτη του apartheid στην αφρικη στον πραγματικο κοσμο επισης μαθαινουμε τις νεες δυναμεις του πληρωματος..δεν ξερω εμενα μ'αρεσει γενικα το αρκ αμα εξαιρεσεις 1,2 τσαπτερ οπου ειναι λογικο να μην ειναι ολα τελεια..
231 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 20 Οκτ 2011, 17:03
souidos
νομιζω ειναι απο τ ποιο μεγαλα αρκ και καθολου ενδιαφερον και ασε π εχει γινει κουραστικο η πλοκη συνεχιζεται καθε 2 τσαπτερ μετα μας δειχνει "ασχετα πραγματα"
232 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 20 Οκτ 2011, 23:41
iFiVa
προχωραει πολυ σιγα η ιστορια.....
233 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 21 Οκτ 2011, 14:09
redman
οντως μας εχει βγαλει την πιστη...τουλαχιστον τωρα που αρχιζουν οι μαχες εχει ενδιαφερον αλλα οσο σκεφτομαι οτι για να τα δουμε ολα αυτα σε ανιμε θα περασουν 2 μηνες ξενερωνω...
234 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 21 Οκτ 2011, 16:42
vagas1989
2 και βάλε... η κλασσίκη σκέψη που κάνεις στο μανγκα όταν παίζουν καλές μάχες.
235 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 22 Οκτ 2011, 14:52
souidos
ξερετε τ φοβαμαι οτι μετα τ ξυλο π θ τους δωσουν οι S.H τους ψαρανθπωπους δν θ φυγουν μ την μ γ τον νεο κοσμο...αλλα θ κατσουν 2-3 τσαπτερ ν μηλησουνε....
236 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 23 Οκτ 2011, 13:36
vaggelis94
Μου καταστρέφεις την ζωή αυτή την στιγμή... ....Και φαντάσου ότι ο Κιντ και οι άλλοι είναι στον νέο κόσμο και επιβάλλονται....
237 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 24 Οκτ 2011, 10:07
vagas1989
souidos έγραψε:ξερετε τ φοβαμαι οτι μετα τ ξυλο π θ τους δωσουν οι S.H τους ψαρανθπωπους δν θ φυγουν μ την μ γ τον νεο κοσμο...αλλα θ κατσουν 2-3 τσαπτερ ν μηλησουνε....
καλά σίγουρο αυτό άλλα πιστεύω θα περιοριστεί στα 1-2 chapter μέσα από τα οποία θα πάρουμε και κάποιες πληροφορίες για το τι συμβαίνει τώρα στο new world.
238 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Οκτ 2011, 18:58
Pain
αργει πολυ σημερα.....αντεε ποτε θα βγει!!!!!!!
239 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Οκτ 2011, 20:18
iFiVa
Naruto, OP, HxH, Reborn and Bleach will all be delayed, looks like we won't have anything until tomorrow (commence raging).
Αυτο γραφει στο mangastream......αυριο θα βγει....
Αυτο γραφει στο mangastream......αυριο θα βγει....
240 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Οκτ 2011, 15:27
souidos
τ φαση ποτε θ βγει τ τσαπτερ???
241 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Οκτ 2011, 16:22
petrikios
Αυτο κανεις δεν το ξερει....κανε απλα υπομονη αλλα για να σε βγαλω απο την αγωνια σου απο οτι ξερω δεν θα ειναι και τοσο συναρπαστικο εκτος απο ενα δυο πραγματα...
243 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Οκτ 2011, 18:01
loner
Επιτέλους ένα μαμάτο ταπτερ! Ουσιαστικά μια ανακεφαλαίωση όλων όσων έγιναν. Ακόμα και Arlong έδειξε τι άλλο θέλετε :) Από το επόμενο επισόδειο θα αρχίσει να κυλάει η ιστορία ξανά :P
244 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Οκτ 2011, 18:07
petrikios
Μπαα το αντιθετο μας επρηξε παλι με Flashbacks...βασικα γιατι θελουν να βαλουν την κιβωτο μεσα στην φουσκα
245 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Οκτ 2011, 18:13
Elidor
Πολυ μπλα μπλα, λιγη δραση, η πλοκη προχωρησε απειροελαχιστα.
Μετριο τσαπτερ.
Μετριο τσαπτερ.
246 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Οκτ 2011, 18:45
iFiVa
Το μονο που μου αρεσε στο chapter ηταν η επιθεση του luffy στο τελος!
247 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Οκτ 2011, 19:06
Elidor
iFiVa έγραψε:Το μονο που μου αρεσε στο chapter ηταν η επιθεση του luffy στο τελος!
Ακριβως, ολοκληρο τσαπτερ και το μονο που αρεσε ηταν μια εικονα της τελευταιας σελιδας!!
Μπραβο Οντα! Μετα απο ολες τις στιγμες συγκινησης κτλπ που μας χαρισες στο τελευταιο αρκ καιρος ηταν να παρεις και λιγο την κατω φορα μια φορα και εσυ, το δικαιουσαι ρε παιδι μου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elidor στις Πεμ 27 Οκτ 2011, 19:38, 1 φορά
248 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Οκτ 2011, 19:22
womanTENSAIinathens
Καλο τσαπτερ!!!
Κραυγη απογνωσης απο τον Fukaboshi, τα χει παρει και αυτος ο καημενος.
Οι 3 τελευταιες σελιδες ειναι υπεροχες!
Η καινουργια επιθεση του Luffy respect...explosion, τελεια!
Μπραβο Oda sama
Aντε να δουμε και παρακατω...
Κραυγη απογνωσης απο τον Fukaboshi, τα χει παρει και αυτος ο καημενος.
Οι 3 τελευταιες σελιδες ειναι υπεροχες!
Η καινουργια επιθεση του Luffy respect...explosion, τελεια!
Μπραβο Oda sama
Aντε να δουμε και παρακατω...
249 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Οκτ 2011, 19:44
loner
Νομίζω είστε λίγο αυστηροί...Ήταν ένα αναγκαίο τσάπτερ για να βάλει όλα τα προηγούμενα σε μια σειρά ώστε από το επόμενο να προχωρήσει και πάλι και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που το έκανε (κόβωντας και ράβοντας διαλόγους από παλιά τσάπτερ)...Γενικά μου άρεσε όλο το τσαπτερ (τα flashback, ο μονόλογος του Fukaboshi, η απάντηση του Luffy στον Fukaboshi...).
250 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Οκτ 2011, 20:48
petrikios
Ρε αμα παρατηρησετε ο σωμα του Χοντι δειχνει να διαλυεται με την εκρηξη...η πλατη του ειδικα....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης