Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

dem

dem

εγω ξερω οτι τα timeskip ειναι πολυ καλη τακτικη για την παρουσιαση κινησεων που υπο κανονικες συνθηκες θα χαρακτηριζονταν ως asspulls.

τωρα ο luffy κανει το πλαστικοποιημενο λαστιχο να εκρηγνυται? μαιστα μαιστα...

crimson

crimson

loner έγραψε:Νομίζω είστε λίγο αυστηροί...Ήταν ένα αναγκαίο τσάπτερ για να βάλει όλα τα προηγούμενα σε μια σειρά ώστε από το επόμενο να προχωρήσει και πάλι και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που το έκανε (κόβωντας και ράβοντας διαλόγους από παλιά τσάπτερ)...Γενικά μου άρεσε όλο το τσαπτερ (τα flashback, ο μονόλογος του Fukaboshi, η απάντηση του Luffy στον Fukaboshi...).
+1 νομιζω οτι με καλυψες δεν εχω να πω κατι αλλο.. gj! τωρα το μονο που χρειαζεται συζητηση ειναι η νεα επιθεση του λουφυ..απ'τι καταλαβα χρησιμοποιησε gear 2 + busoshoku koka κανοντας το χερι του μαυρο και με καπνους απο το gear 2 κανοντας το να φαινεται σαν φλεγομενο τωρα η εκρηξη μαλλον θα προηλθε απο την μεγαλη ταχυτητα και δυναμη(σαν να πεφτει φλεγομενος κομητης στην ατμοσφαιρα) καπως ετσι το εχω και γω στο μυαλο μου..διαφορετικα δεν γινεται να παραγει θερμοτητα το λαστιχο..και ναι σαν να φαινεται οτι διαπερνα τον χοντι οπως ο ακαινου στον εις..για να δουμε..

than132

than132

καλα πεζει η εκρηξη να εγινε απο τα χημικα χαπια που κατεβαζει ο χοντι και να μην εχει καμια σχεση με τον λουφι ετσι? ¨χεχε φαση θα εχει και καλα να εκανε χημικη διασπαση στο στομαχι του

crimson

crimson

than132 έγραψε:καλα πεζει η εκρηξη να εγινε απο τα χημικα χαπια που κατεβαζει ο χοντι και να μην εχει καμια σχεση με τον λουφι ετσι? ¨χεχε φαση θα εχει και καλα να εκανε χημικη διασπαση στο στομαχι του
χαχα δεν παιζει να ναι αυτο φιλε μου..παντως αν ειναι σταματαω το one piece..παντως τρελη δυναμη...

loner

loner

than132 έγραψε:καλα πεζει η εκρηξη να εγινε απο τα χημικα χαπια που κατεβαζει ο χοντι και να μην εχει καμια σχεση με τον λουφι ετσι? ¨χεχε φαση θα εχει και καλα να εκανε χημικη διασπαση στο στομαχι του

Χαχαχ μου φαίνεται τελείως απίθανο να είναι αυτό που λες αλλά άμα το σκεφτεί κάποιος λίγο παραπάνω έχει μια λογική βάση...
Πάντως το όναμα της νέας αυτής επίθεσης γράφεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως το "hiken" του Ace κάτι που δεν μπορεί να είναι τυχαίο...ίσως να ανέπτυξε αυτή την τεχνική προς τιμήν του χαμένου του αδερφού...

petrikios

petrikios

Ναι αυτο ακριβως λεει και στην ακρη της σελιδας αμα παρατηρησεις

loner

loner

Απο κει το είδα γιαυτό το λέω :xD:

kosni21

kosni21

gonu gomu no..... RED HAWK!!!!!!
ελπιζω επιτελους να του σπασει τα ψαροκοκκαλα του χοντυ αρκετα μας ζαλισε ο γελοιος ο χαπακοψαροβλακας κανε τον κονσερβα ρε λουφακο αντε αλανι μου

Kauko

Kauko

oda FAILS

maggie

maggie

υποχρεωτικα μεταβατικα βαρετα τσαπτερς..μονο οι τελευταιες σελιδες αξιζαν..ανυπομονω να τελειωσει το αρκ..

vagas1989

vagas1989

όντως άλλο ένα αναγκαστικά βαρετό chapter, αντε να προχωράμε σιγά σιγά από τα chapter μιας σελίδας.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μια χαρα ηταν εμενα μ αρεσε αν και το ναρουτο ηταν καλυτερο :P

Kauko

Kauko

συμφωνω με Reborn

uchiha1991

uchiha1991

οντως το one piece εχει πεσει τον τελευταιο καιρο ενω το naruto εχει ανεβει πολυ ειδικα στα τελευταια chapter...

vaggelis94

vaggelis94

Από το τελευταίο τσάπτερ όντως σχεδόν μόνο η νέα επίθεση άξιζε...βαρετό κατά τα άλλα....
Σπόιλερ:

vagas1989

vagas1989

ωπ νωρίς νωρίς βρήκε το καινούριο σήμερα για πάμε.

Pain

Pain

JUST EPIC!
Το καλύτερο τσάπτερ απο αυτο το αρκ. Ποποπο και τι δεν μας έδειξε!!!
elephant gun kai elephant gutlingun με haki!! Monster point στον Chopper και το ελέγχει?
Αυτο που με προβληματισε ηταν τα λογια της Σιραχόσι, για το εαν ανοιξε η πληγη του λούφη!
Τελος παντων τωρα που νίκησε τον Χόντυ λογικα τελειωνει το αρκ....
Α...και την επομενη εβδομάδα δεν έχει τσάπτερ! :(

than132

than132

καλα chopper και αντε γεια σας !!!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Pain έγραψε:JUST EPIC!
Το καλύτερο τσάπτερ απο αυτο το αρκ. Ποποπο και τι δεν μας έδειξε!!!
elephant gun kai elephant gutlingun με haki!! Monster point στον Chopper και το ελέγχει?
Αυτο που με προβληματισε ηταν τα λογια της Σιραχόσι, για το εαν ανοιξε η πληγη του λούφη!
Τελος παντων τωρα που νίκησε τον Χόντυ λογικα τελειωνει το αρκ....
Α...και την επομενη εβδομάδα δεν έχει τσάπτερ! :(
+1

iFiVa

iFiVa

Παρα πολυ καλο chapter....αυτο που ειδαμε με τον chopper ηταν θεμα χρονου μετα το timeskip να το δειξει!

loner

loner

- Ωραίο cover και ωραίο τσαπτερ !
- Ο Brook θεός όπως πάντα!
- Elephant gatling !!!
- Monster point ελεγχόμενο (το περιμέναμε όλοι η αλήθεια είναι)
- No chapter next week

dem

dem

ε καλα δαξ το ελεγχομενο monster point ιταν κατι που αν ο oda δεν εκανε καποια στιγμη, θα του το κοπαναγανε μεχρι να το κανει

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Ωραιο τσαπτερ!
Καινουργιες φοβερες επιθεσεις απο τον Luffy, το υπολοιπο πληρωμα θεοι με τους αντιπαλους τους και ειδικα ο αντιπαλος του Zoro μου φαινεται πολυ '' γατακι'' τελικα αν και νομιζα οτι θα ειναι τρομερος αντιπαλος τελικα...
Ο Chooper τωρα ελεγχει τον εαυτο του, ηταν κατι που το θελαμε και το περιμεναμε ολοι μας απο τοτε που εμφανιστηκε αυτος ο χαρακτηρας.Εγινε και αυτο επιτελους! ouf
Εγω βεβαια περιμενω να δω τον Sanji να παλευει με γυναικα και να την νικαει αλλα αυτο θα μεινει ενα απιαστο ονειρο. Γιατι το να ελεγχει ο Chooper τον εαυτο του ειναι προοδος. Το να παλεψει ο Sanji με γυναικα ειναι μεν προοδος αλλα και εκτος χαρακτηρα οποτε κατα μια εννοια αυτο δεν ειναι ωραιο.
Αυτο τωρα που ειπα ειναι ΤΟ ασχετο και ζητω συγνωμη...

Σπόιλερ:

loner

loner

womantenasiinathens έγραψε:Εγω βεβαια περιμενω να δω τον Sanji να παλευει με γυναικα και να την νικαει αλλα αυτο θα μεινει ενα απιαστο ονειρο.
Όπως το πες. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!

Επίσης αν παρατηρήσετε ο Blackbeard φοράει claw, κάτι που μάλλον εξηγεί το scar του Shanks.

souidos

souidos

μπορει ν ειναι τ ποιο ενδιαφερον τσαπτερ σ ολο τ αρκ αυτο!

http://watchop.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης