Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ο τσοπερ ανεβηκε στην ιεραρχια δυναμης τωρα

kosni21

kosni21

απ τα καλυτερα προσφατα τσαπ μπρουκ κ τσοπερακος μαχιμοι ο καπτεν κανει τα δικα του με χακι κ ΝΤΟΥ!!
μας εδειξε κ τον καταραμενο μπλακμπασταρντ σορυ μπλακμπερντ ηθελα να πω που την ειχε δει γουλβεριν
1 απορια "his wound is opening" δεν σημαινει ανοιγει η πληγη του? για τον λουφυ το λεει η πριγκηπεσα? πως εγινε αυτο γαμω τον χαπακοψαροβλακα?αν μπορει καποιoς ας μου απαντησει

loner

loner

kosni21 έγραψε:
1 απορια "his wound is opening" δεν σημαινει ανοιγει η πληγη του? για τον λουφυ το λεει η πριγκηπεσα? πως εγινε αυτο γαμω τον χαπακοψαροβλακα?αν μπορει καποιoς ας μου απαντησει

http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v59/c641/9.html

maggie

maggie

εξαιρετικο τσαπτερ, επιτελους..το καλυτερο τσαπ του αρκ αυτου...

vaggelis94

vaggelis94

Ωραίο τσαπτερ και πορωτικό μόλις έδειξε τον WB...συμφωνώ με λονερ για τον ΒΒ....

Monkey D. Mpaki

Monkey D. Mpaki

επιτελους για τον Τσοπερ!! καιρος ηταν να μαθει να ελεγχει αυτο τ ραμπλ

οσο για τα αλλα.....
απλα ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ!!!!

vagas1989

vagas1989

αμα παιχτεί καλό chapter δηλαδή το break δεν γλιτώνετε με τπτ ρε οντα?γκρρρ

crimson

crimson

οντως πολυ καλο τσαπ και με καλυψατε ολοι..ενα εχω να πω μονο, απ'οτι φαινεται ακομα και ο λουφυ με το elephant gatling(τρελη επιθεση ετσι?) δεν μπορει να καταστρεψει το νοα..λετε να εχουμε κανενα συνδιασμο επιθεσεων απο το πληρωμα?

Pain

Pain

Μηπως ο τσόπερ ριξει μια μπουνια στο νοα και να το καταστρεψει? ή ο σαντζι με τον τζιμπει να σκασουν μια κλοτσια στον χοντρο και να σπρωξει το πλοιο μακρια?....

vaggelis94

vaggelis94

χαχαχαχα ... καλο το τελευταίο....μπορεί η σιραοσι να καλέσει τους sea kings και να την καταστρέψουν αυτή....

loner

loner

vaggelis94 έγραψε:χαχαχαχα ... καλο το τελευταίο....μπορεί η σιραοσι να καλέσει τους sea kings και να την καταστρέψουν αυτή....
Ναι κάτι με τα sea kings παίζει να παιχτεί γιατί αλλιώς δεν θα έχει νόημα η αποκάλυψη της δύναμης της shirahoshi. Αν καταστραφεί η κιβωτός ίσως τα sea kings μεταφέρουν τους ανθρώπους στην επιφάνεια...ποιός ξέρει.

Santouryuu

Santouryuu

Προικισμένο ψάρι.... x3

Pain

Pain

PAPARA Hummer!! xD

Elidor

Elidor

Avarga
Ναι ρε φιλε.... Εκανε Papara Hammer... Γαμησε.

patric94

patric94

Πολυ καλο το chapter..για αλλη μια φορα τα τσακισαν ολα οι straw hats και ακομα πιο ΚΟΡΥΦΗ Ο SANJIIIII!!! Badass as usual ο Zoro
Και το σχεδιο μου φανηκε αρκετα καλοο

Αλλα ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ ???? Δεν εχει τι να γραψει σ αυτο το αρκ και τα κανει ολα στο μισο ??? Απογοητευση και πικρα...ειδικα μετα απο μια βδομαδα Break!

dem

dem

σχεδον ολες οι σελιδες ηταν διπλες γιαυτο

uchiha1991

uchiha1991

παντως εγω γενικα αυτο το αρκ το εχω ψιλοβαρεθει κ γενικα ολα τα τελευταια chapter πολυ αδιαφορα μ ειναι...οπως κ το τελευταιο....ελπιζω να τελειωσει συντομα το φισμαν μπας κ δουμε τιποτα καλυτερο κ πιο ενδιαφερον

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Ωραιο τσαπτερακι!!!

Ειμαστε πλεον στην τελικη ευθεια , απο το προηγουμενο τσαπτερ μπηκαμε στην τελικη ευθεια.Οι S.H αποτελειωνουν τους αντιπαλους τους και μας εμεινε μονο Luffy vs Hody μεχρι να τον αποτελειωσει και να δουμε αν θα παρουν νακαμα απο εκει. Βαζω γυρω στα 5 τσαπτερς , θα εβαζα πιο λιγα αλλα μπορει να δουμε τους S.H να το γλεντανε με τους Fishmen, ξερω γω ή να δουμε και κατι ακομα(ωραιο θα ειναι αυτο) παντως δεν υπαρχει αρκ του τυπου: ηρθαμε-δειραμε και σας σωσαμε-φευγουμε.

Αντε και στο ανιμ μπαινουμε στο Fishman Island και ανυπομονω!
Ωραιο θα ειναι και σε animation! aww

Σπόιλερ:

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

ναι το πιστευω και εγω σε ανιμε με ηχο κ ετσι θα ειναι πολυ πιο γαματο...:)
εμενα με ποροσε λιγο αυτο...αντε τους νικισανε μια επιθεση ο καθενας τους ηταν....!:D
μετα απο φισμαν λογικα πανε κατευθιαν νεο κοσμο?

luffy_is_paok

luffy_is_paok

μου αρεσε πολυ η σκηνη με τον βροοκ και εκει που ο τσοπερ εκανε πως δεν του αρεσαν τα κολακευτηκα λογια του ουσοπ :xD:

vagas1989

vagas1989

''even blood freezes in the wind of hell and... i hope it flips some skirts too'' Brook's classics!

χαχαχα. ωραίο το ξεσκαρτάρισμα αλλά.. One hit KO δεν λέω αλλά για πάμε ,για πάμε!!!!

maggie

maggie

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

vaggelis94 έγραψε:χαχαχαχα ... καλο το τελευταίο....μπορεί η σιραοσι να καλέσει τους sea kings και να την καταστρέψουν αυτή....

οντως με τα sea kings το σωσανε...:) ουτε προφητης να εισουνα!!!:D
παντως με τον Hody τι απεγινε? και τον αλλον τον μιξα τον καριμπου...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Καλο τσαπτερακι, οκ...ετσι κι αλλιως το τελος ηταν.
Ο Ηοdy και οι δικοι του εξουδετερωθηκαν, οι S.H τα ''εσπασαν'', ολα μια χαρα!
Τωρα μενει να δουμε αν θα παρουν νακαμα απο το F.I αλλα δεν το νομιζω.
Πιστευω οτι αλλα 2 τσαπτερακια θα τα εχουμε, αντε 1 γιατι δε γινεται με το που νικησαν, να φυγουν κατευθειαν
(ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε).

Luffy θεε εκανες παλι καινουργιους φιλους!Το ''μεγαλειο'' των S.H περασε και απο το F.I και ο Luffy για αλλη μια φορα προσφερε την ευτυχια και την ελευθερια σε καποιους!

Αχ ρομαντισμος... :xD:

petrikios

petrikios

Αααααααχχ......!!!!

Καλα ναι σιγουρα θα κατσουν 2 τσαπτερς εκει...να τους κερασουν κανα γλυκακι
να τους εξηγησει ο Ποσειδωνας την ιστορια της κιβωτου...να σχολιασουν οι fishmans πως τελικα τοσο καιρο αδικουσαν τους ανθρωπους ενω θα πρεπε να τους εμπιστευονται...ο Fukaboshi θα πει mother your drean has finaly fulfied,thank you Straw Hat,και τα λοιπα...αυτο που με προβληματιζει ειναι η προφητεια που ελεγε οτι ο Λουφη θα καταστρεψει το νησι...ποτε θα γινει αυτο...? Η λετε να χουμε και καμια επισκεψη απο την Big Mama??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης