- Κώδικας:
[quote="Tankianism"][quote="Fallenangie"][b]@Takianism[/b]
Οταν λες [quote]απειρη αποτυχια[/quote] τι εννοεις?
Θα συμφωνησω με το "αναγκαια chapters".
Τωρα το δικηγοροι παει στην Woman?
[spoiler]Τεσπα.Δικηγοροι του Oda δεν ειμαστε.Δεν κερδιζουμε ΤΙΠΟΤΑ.Αλλα αν θεωρεις οτι λεγοντας μια ΑΛΛΗ,θετικη αποψη που αφορα ενα manga,οτι αυτοματως το παιζουμε "δικηγοροι",τι να πω.Μαλλον δεν ξερω τι θα πει αποψη η δικηγορος.
Αν θες στειλε PM για τα προβληματα στο σεναριο που λες.Και οχι οτι το One Piece ειναι η No1 ιστορια/manga που υπαρχει,αλλα μιας και το ανεφερες,καντο πιο νιανια οταν το λες.
Το καψιμο το προσπερνω γιατι θες να το χοντρινεις,ενω ΔΕΝ υπαρχει κανενας σοβαρος λογος να το κανεις.Αλλα,αν παω και δω παλια post με ΕΞΥΜΝΙΣΕΙΣ στον Oda,για το ποσο τελειο ειναι το manga αυτο κοκ,να δω ποιον θα αποκαλουμε ΚΑΜΕΝΟ εδω μεσα.
Η αληθεια ειναι οτι μερικοι ξεχασαν βασικα πραγματα στο One Piece,οπως και τις ιδιοτητες του καθε χαρακτηρα,και περιμενουν τον Luffy,Robin,Chopper,Brook να μαθουν κολυμπι και να νικησουν το νερο.Μαλιστα~![/spoiler]
Και ας ερθουμε και λιγο εντος θεματος γιατι στο τελος θα ξεσκιζουμε ο ενας τον αλλον για τις διαφορετικες αποψεις.
Για nakama,μαλλον Jinbe.Ετσι οπως ηταν τα panel,ταιριαζε.
[spoiler] :plz: μην συνεχισουμε τις ανοησιες![/spoiler][/quote]
[b]Τι εννοω με τη λεξη δικηγορος... Εννοω οτι ακομα και το τσαπτερ να ειναι μια λευκη σελιδα αν καποιος παει να το κακολογησει η woman και η καθε woman να υποστηριξει τον κυριο Οντα και να αποδειξει ποσο σπουδαιο ηταν το τσαπτερ... Ομολογουμενος το One piece για shonen εχει καλο σεναριο.. Αλλα ΔΕ μπορεις το συγκρινεις με καποια μανγκα που στηριζονται πραγματικα στο σεναριο τους! Yπαρχει ενας κυριος που γραφει τετοιου ειδους μανγκα γκοογκλαρε τον αν θες. (Naoki Urasawa)
Επιπλεον ειδα πως σε πειραξε το καψιμο... Αφου ειστε καμμενες εγω φταιω? Και εγω καιγομαι με one piece μη στεναχωριεσαι... Και εξυμνω τον οντα οταν κανει καλα την δουλεια του ενω τον κριτικαρω οταν δεν την κανει! Αυτα εχει η ζωη.. Τουλαχιστον εγω εχω μια αποψη για καθε τσατπερ και την εξειδανικευω το καθε τι που βγαινει απο το χερι του Οντα.[/b]
[quote="womanTENSAIinathens"]Εχω ποσταρει επι του θεματος , τα ειπα ολα αλλα ΚΑΠΟΙΟΙ δεν ξερουν προφανως να διαβαζουν.
Δεν ειμαι εδω για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας απλα ξαναποσταρω γιατι ειμαι δικηγορος του Οda, να χαλασω εγω χατιρια;εγω γουσταρω να νιωθετε σπουδαιοι και τρανοι και γω να νιωθω looser, αυτη η κατασταση με ''΄φτιαχνει''. :aww:
1)προβληματα στο σεναριο:
στα μανγκα λεμε πλοκη,τα σεναρια ειναι στην t.v
Απο σκηνοθεσια πως παει; ε;
2)υπερανω ειναι καποιος οταν του κανουν κατι κακο και δεν τους κανει τα ιδια, τους συγχωρει και προχωραει.
οποτε ποιος ειναι υπερανω και σε τι;
3)Βαρετο αρκ- μα γιατι νικησαν αμεσως;=ποιοι ειναι λοιπον οι καμμενοι; ε;Δεν εχετε καταληξει σε ΕΝΑ σκεπτικο, μια ετσι μια γιουβετσι.
3)Μαθετε να κοιτατε το φεγγαρι και οχι το δαχτυλο μου.
[color=red][b]Ο Luffy ειναι devil fruit user=δεν αντεχει μεσα στο νερο.
Οτι αντεξε τωρα τοσο πολυ σημαινει οτι εκανε σκληρη προπονηση και η δυναμη του αυξηθηκε.
Απο την αρχη ο Οda μας εδειξε οτι devil fruit user=δεν μπορει μεσα στο νερο.
Το ν'αλλαξει αυτο μετα το timeskip ειναι Α-Ν-Ο-Η-Σ-Ι-Α!!!
[/b][/color]
Επιτελους παρτε το χαμπαρι και μη μας καιτε το μυαλο μας γιατι το καψιμο τελικα δεν ειναι απο τον Oda...
Kαποια πραγματα ΔΕΝ θα αλλαξουν μεχρι το τελος του O.P.
[color=red][b]Mεχρι να τελειωσει , ΠΑΝΤΑ ο Luffy θα λιποθυμαει στο τελος, παντα θα πεφτει για υπνο, παντα θα τρωει κτλ κτλ.[/b]
[/color]
Σχολια του τυπου: ''fail η λιποθυμια'' σημαινει οτι αντι να κοιτατε οτι ο DEVIL FRUIT USER καταφερε να κρατηθει τοσο στο νερο και ΝΙΚΗΣΕ, απλα κοιτατε τη συνεχεια.
[b][color=red]Fail θα ηταν ΑΝ λιποθυμουσε στην αρχη...[/color][/b]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Αυτα που λετε ΔΕΝ ειναι ο Luffy , ειναι ΑΛΛΟΣ χαρακτηρας. Αν χαθει το μειον που εχει ο Luffy με το νερο, τοτε αυτο σημαινει οτι η γνωστη συνεπεια οταν τρως devil fruit καταρριπτεται.Τι ωραια! [b][color=red]Ολα τα δεδομενα καταρριπτονται ΛΟΓΩ timeskip[/color][/b], εξυπνο πραγματικα!
Και τελος αφηστε τα: ''η αληθεια ειναι αυτη και να τη δεχτειτε.''
και τα παραπανω λογια μου αληθεια ειναι αλλα οχι αυτα δεν συμφερουν...οχι βεβαια.
Aν καποιο καλο παιδι θελει κουβεντουλα για ολα αυτα pm me!
Αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΔΕΝ...
Βγαινει τσαπτερ σημερα και ΙΣΩΣ ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Παει το αρκ, φινιτο, the end πως το λενε...μη πειτε βαρετο και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τσαπτερ, το μαρτυριο σας τελειωνει, τελος στη βαρεμαρα, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ.
Συνεχεια μονο σε pm :try: [/quote]
[b]Στο μανγκα λεμε πλοκη ε? Συγχωρεσε με για το λαθος κυρια Μπαμπινιωτη... Με τη λεξη υπερανω εννοω πως το παιζεις πως και καλα κατανοεις οτιδηποτε εχει στο μυαλο του ο οντα και πως δεν υπαρχει περιπτωση να εχει κανει καποιο λαθος.... Βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλευει βαριεμαι να επεξηγω την καθε λεξη.. Γιατι ειναι βαρετο το αρκ? Γιατι πολυ απλα δεν ειχε σχεδον κανενα ενδιαφερον... Γυρισαν οι mugiwara τουμπιανιασμενοι και τους βλεπουμε να πολεμανε με κατι νουμπια ψαρια που παιζει να τους ειχαν πριν καν προπονηθουν! Επιπλεον εχουμε αθλιους χαρακτηρες εμφανισιακα και τραγικα αργη εξελιξη! Ηρθε και η λιποθυμια του Λουφφυ να μας ξενερωσει εντελως. Το να αιτιολογησω γιατι ειναι ξενερα η λιποθυμια ειναι περριτο. Νερο ξενερο εχει ο λουφφαρος εχει δεχθει πολυ χειροτερα χτυπηματα και ξανασηκωθηκε!
Παμε στο κορυφαιο τωρα.... Δε συμφερει λες... ΠΟΙΟΝ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ? ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΑΡΚ? ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΥΑΝ ΠΙΣ? ΧΕΣΤΗΚΑ!
Λεω οτι βλεπω.. απλα εσυ εχεις φαει τετοιο κολλημα που δε μπορεις να δεχτεις οτι κατι δεν ειναι καλο η δεν κολλαει...
Και ΦΥΣΙΚΑ δε θελω κουβεντουλα μαζι σου.... ΔΙΑΛΟΓΟΣ με σενα δε γινεται και ΔΕ θελω να γινει.. Απλα εχω βαρεθει να βλεπω σε καθε τσαπτερ να προσπαθεις να δικαιολογησεις τον αλανθαστο Οντα!
+100000 Σε οτι ειπαν Ελιδορ και Μαγδαληνη...[/b][/quote]
+100000
την επομενη φορα ομως πρωτα το Μαγδαληνη και μετα το Elidor
στην ανιμε εβαλες διαφορετικο emoticon...να μην ξαναγινει..didimakia έγραψε:...and just like that, its all washed away, just like from a painted dream.
Surely you can see it now too.
The road onwards towards the sun...
Anameikta sinaisthimata gia ton Jinbei. Tha diksei stin poreia (den mporw na valw greek :@)
παραλληλισμoς Luffy-Roger once again..
λατρευω τις γκριματσες τις Κειμυ
O Caribou την βρηκε την ευκαιρια του, αντε να δουμε τι μας ετοιμαζει και για αυτον ο Oda.,,
lol στην σκηνη με το tanuki και τον Sanji
well προφανως ο oda ειχε τον λογο του για να κανει τον Luffy να λιποθυμησει αλλα και παλι παραμενει fail..
jinbe για next nakama..το περιμενα..
ετσι και ετσι chap, επιτελους τελειωσε το αρκ.