Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

maggie

maggie

Κώδικας:
[quote="Tankianism"][quote="Fallenangie"][b]@Takianism[/b]
Οταν λες [quote]απειρη αποτυχια[/quote] τι εννοεις?
Θα συμφωνησω με το "αναγκαια chapters".
Τωρα το δικηγοροι παει στην Woman?
[spoiler]Τεσπα.Δικηγοροι του Oda δεν ειμαστε.Δεν κερδιζουμε ΤΙΠΟΤΑ.Αλλα αν θεωρεις οτι λεγοντας μια ΑΛΛΗ,θετικη αποψη που αφορα ενα manga,οτι αυτοματως το παιζουμε "δικηγοροι",τι να πω.Μαλλον δεν ξερω τι θα πει αποψη η δικηγορος.

Αν θες στειλε PM για τα προβληματα στο σεναριο που λες.Και οχι οτι το One Piece ειναι η No1 ιστορια/manga που υπαρχει,αλλα μιας και το ανεφερες,καντο πιο νιανια οταν το λες.

Το καψιμο το προσπερνω γιατι θες να το χοντρινεις,ενω ΔΕΝ υπαρχει κανενας σοβαρος λογος να το κανεις.Αλλα,αν παω και δω παλια post με ΕΞΥΜΝΙΣΕΙΣ στον Oda,για το ποσο τελειο ειναι το manga αυτο κοκ,να δω ποιον θα αποκαλουμε ΚΑΜΕΝΟ εδω μεσα.

Η αληθεια ειναι οτι μερικοι ξεχασαν βασικα πραγματα στο One Piece,οπως και τις ιδιοτητες του καθε χαρακτηρα,και περιμενουν τον Luffy,Robin,Chopper,Brook να μαθουν κολυμπι και να νικησουν το νερο.Μαλιστα~![/spoiler]

Και ας ερθουμε και λιγο εντος θεματος γιατι στο τελος θα ξεσκιζουμε ο ενας τον αλλον για τις διαφορετικες αποψεις.

Για nakama,μαλλον Jinbe.Ετσι οπως ηταν τα panel,ταιριαζε.
[spoiler] :plz: μην συνεχισουμε τις ανοησιες![/spoiler][/quote]

[b]Τι εννοω με τη λεξη δικηγορος... Εννοω οτι ακομα και το τσαπτερ να ειναι μια λευκη σελιδα αν καποιος παει να το κακολογησει η woman και η καθε woman να υποστηριξει τον κυριο Οντα και να αποδειξει ποσο σπουδαιο ηταν το τσαπτερ... Ομολογουμενος το One piece για shonen εχει καλο σεναριο.. Αλλα ΔΕ μπορεις το συγκρινεις με καποια μανγκα που στηριζονται πραγματικα στο σεναριο τους! Yπαρχει ενας κυριος που γραφει τετοιου ειδους μανγκα γκοογκλαρε τον αν θες. (Naoki Urasawa)

Επιπλεον ειδα πως σε πειραξε το καψιμο... Αφου ειστε καμμενες εγω φταιω? Και εγω καιγομαι με one piece μη στεναχωριεσαι... Και εξυμνω τον οντα οταν κανει καλα την δουλεια του ενω τον κριτικαρω οταν δεν την κανει! Αυτα εχει η ζωη.. Τουλαχιστον εγω εχω μια αποψη για καθε τσατπερ και την εξειδανικευω το καθε τι που βγαινει απο το χερι του Οντα.[/b]

[quote="womanTENSAIinathens"]Εχω ποσταρει επι του θεματος , τα ειπα ολα αλλα ΚΑΠΟΙΟΙ δεν ξερουν προφανως να διαβαζουν.
Δεν ειμαι εδω για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας απλα ξαναποσταρω γιατι ειμαι δικηγορος του Οda, να χαλασω εγω χατιρια;εγω γουσταρω να νιωθετε σπουδαιοι και τρανοι και γω να νιωθω looser, αυτη η κατασταση με ''΄φτιαχνει''. :aww:

1)προβληματα στο σεναριο:
στα μανγκα λεμε πλοκη,τα σεναρια ειναι στην t.v
Απο σκηνοθεσια πως παει; ε;

2)υπερανω ειναι καποιος οταν του κανουν κατι κακο και δεν τους κανει τα ιδια, τους συγχωρει και προχωραει.
οποτε ποιος ειναι υπερανω και σε τι;

3)Βαρετο αρκ- μα γιατι νικησαν αμεσως;=ποιοι ειναι λοιπον οι καμμενοι; ε;Δεν εχετε καταληξει σε ΕΝΑ σκεπτικο, μια ετσι μια γιουβετσι.

3)Μαθετε να κοιτατε το φεγγαρι και οχι το δαχτυλο μου.

[color=red][b]Ο Luffy ειναι devil fruit user=δεν αντεχει μεσα στο νερο.
Οτι αντεξε τωρα τοσο πολυ σημαινει οτι εκανε σκληρη προπονηση και η δυναμη του αυξηθηκε.
Απο την αρχη ο Οda μας εδειξε οτι devil fruit user=δεν μπορει μεσα στο νερο.
Το ν'αλλαξει αυτο μετα το timeskip ειναι Α-Ν-Ο-Η-Σ-Ι-Α!!!
[/b][/color]
Επιτελους παρτε το χαμπαρι και μη μας καιτε το μυαλο μας γιατι το καψιμο τελικα δεν ειναι απο τον Oda...
Kαποια πραγματα ΔΕΝ θα αλλαξουν μεχρι το τελος του O.P.
[color=red][b]Mεχρι να τελειωσει , ΠΑΝΤΑ ο Luffy θα λιποθυμαει στο τελος, παντα θα πεφτει για υπνο, παντα θα τρωει κτλ κτλ.[/b]
[/color]
Σχολια του τυπου: ''fail η λιποθυμια'' σημαινει οτι αντι να κοιτατε οτι ο DEVIL FRUIT USER καταφερε να κρατηθει τοσο στο νερο και ΝΙΚΗΣΕ, απλα κοιτατε τη συνεχεια.
[b][color=red]Fail θα ηταν ΑΝ λιποθυμουσε στην αρχη...[/color][/b]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Αυτα που λετε ΔΕΝ ειναι ο Luffy , ειναι ΑΛΛΟΣ χαρακτηρας. Αν χαθει το μειον που εχει ο Luffy με το νερο, τοτε αυτο σημαινει οτι η γνωστη συνεπεια οταν τρως devil fruit καταρριπτεται.Τι ωραια! [b][color=red]Ολα τα δεδομενα καταρριπτονται ΛΟΓΩ timeskip[/color][/b], εξυπνο πραγματικα!

Και τελος αφηστε τα: ''η αληθεια ειναι αυτη και να τη δεχτειτε.''
και τα παραπανω λογια μου αληθεια ειναι αλλα οχι αυτα δεν συμφερουν...οχι βεβαια.

Aν καποιο καλο παιδι θελει κουβεντουλα για ολα αυτα pm me!
Αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΔΕΝ...

Βγαινει τσαπτερ σημερα και ΙΣΩΣ ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Παει το αρκ, φινιτο, the end πως το λενε...μη πειτε βαρετο και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τσαπτερ, το μαρτυριο σας τελειωνει, τελος στη βαρεμαρα, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ.

Συνεχεια μονο σε pm  :try: [/quote]

[b]Στο μανγκα λεμε πλοκη ε? Συγχωρεσε με για το λαθος κυρια Μπαμπινιωτη... Με τη λεξη υπερανω εννοω πως το παιζεις πως και καλα κατανοεις οτιδηποτε εχει στο μυαλο του ο οντα και πως δεν υπαρχει περιπτωση να εχει κανει καποιο λαθος.... Βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλευει βαριεμαι να επεξηγω την καθε λεξη.. Γιατι ειναι βαρετο το αρκ? Γιατι πολυ απλα δεν ειχε σχεδον κανενα ενδιαφερον... Γυρισαν οι mugiwara τουμπιανιασμενοι και τους βλεπουμε να πολεμανε με κατι νουμπια ψαρια που παιζει να τους ειχαν πριν καν προπονηθουν! Επιπλεον εχουμε αθλιους χαρακτηρες εμφανισιακα και τραγικα αργη εξελιξη! Ηρθε και η λιποθυμια του Λουφφυ να μας ξενερωσει εντελως. Το να αιτιολογησω γιατι ειναι ξενερα η λιποθυμια ειναι περριτο. Νερο ξενερο εχει ο λουφφαρος εχει δεχθει πολυ χειροτερα χτυπηματα και ξανασηκωθηκε!

Παμε στο κορυφαιο τωρα.... Δε συμφερει λες... ΠΟΙΟΝ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ? ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΑΡΚ? ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΥΑΝ ΠΙΣ? ΧΕΣΤΗΚΑ!
Λεω οτι βλεπω.. απλα εσυ εχεις φαει τετοιο κολλημα που δε μπορεις να δεχτεις οτι κατι δεν ειναι καλο η δεν κολλαει...

Και ΦΥΣΙΚΑ δε θελω κουβεντουλα μαζι σου.... ΔΙΑΛΟΓΟΣ με σενα δε γινεται και ΔΕ θελω να γινει.. Απλα εχω βαρεθει να βλεπω σε καθε τσαπτερ να προσπαθεις να δικαιολογησεις τον αλανθαστο Οντα!

+100000 Σε οτι ειπαν Ελιδορ και Μαγδαληνη...[/b][/quote]

+100000

την επομενη φορα ομως πρωτα το Μαγδαληνη και μετα το Elidor dont talk to me, i k
didimakia έγραψε:
...and just like that, its all washed away, just like from a painted dream.
Surely you can see it now too.
The road onwards towards the sun...
is there trouble?

Anameikta sinaisthimata gia ton Jinbei. Tha diksei stin poreia (den mporw na valw greek :@)
στην ανιμε εβαλες διαφορετικο emoticon...να μην ξαναγινει..

παραλληλισμoς Luffy-Roger once again..
λατρευω τις γκριματσες τις Κειμυ xD
O Caribou την βρηκε την ευκαιρια του, αντε να δουμε τι μας ετοιμαζει και για αυτον ο Oda.,,
lol στην σκηνη με το tanuki και τον Sanji
well προφανως ο oda ειχε τον λογο του για να κανει τον Luffy να λιποθυμησει αλλα και παλι παραμενει fail..
jinbe για next nakama..το περιμενα..

ετσι και ετσι chap, επιτελους τελειωσε το αρκ.

Santouryuu

Santouryuu

jinbe? ξενέρα..... :(

Elidor

Elidor

Avarga
O Jimbei γαμαει, τελος.

Ειναι ψαρι και ξερει να ριχνει και ξυλο, αυτο τα λεει ολα.

loner

loner

- Waipa πιο badass απο ποτέ

Εντάξει μου άρεσε το τσαπτερ, καλούτσικο... Μακάρι να δεχτεί ο Jinbe, τον παώ με χίλια...και αν πει ναι θα δικαιωθώ τρανά που το λεγα από την αρχή :)

Santouryuu

Santouryuu

Σπόιλερ:

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

ενταξει μωρε δεν ειναι και ασχημος ο jinbe!:))βασικα τον συνηθισα...

uchiha1991

uchiha1991

εγω απτην αλλη παντως ελπιζω να μην δεχτει ο jinbe οπως η βιβι ....οχι οτι δεν μαρεσει σαν χαρακτηρας αλλα νομιζω οτι δεν κολλαει στους sw...θα χαλασει τελειως τις ισορροπιες...κ μονο που σκεφτομαι οτι εχει μεγαλυτερο bounty απο το λουφυ ξενερωνω....κ αν αργοτερα πχ μπει ακομη ενας τοσο δυνατος χαρακτηρας στο πληρωμα μετα αισθανομαι οτι το πληρωμα θα γινει 2 ταχυτητων...των πολυ δυνατων κ των οχι κ τοσο δυνατων...κ φοβαμαι μηπως οι δευτεροι αρχιζουν κ παραμελουνται(απο τον οντα) γενικα σας χαρακτηρες κ ειδικοτερα στις μαχες....

τωρα για το αλλο που τσακωνοσασταν εγω θα συμφωνησω μαυτους που δεν τους αρεσε τοαρκ....ηταν βαρετο αργο κ απο τα χειροτερα του one piece....ειμαι σιγουρος ομω οτι στο new world θα ανεβει κ παλι πολυ ψηλα το manga

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

uchiha1991 έγραψε:εγω απτην αλλη παντως ελπιζω να μην δεχτει ο jinbe οπως η βιβι ....οχι οτι δεν μαρεσει σαν χαρακτηρας αλλα νομιζω οτι δεν κολλαει στους sw...θα χαλασει τελειως τις ισορροπιες...κ μονο που σκεφτομαι οτι εχει μεγαλυτερο bounty απο το λουφυ ξενερωνω....κ αν αργοτερα πχ μπει ακομη ενας τοσο δυνατος χαρακτηρας στο πληρωμα μετα αισθανομαι οτι το πληρωμα θα γινει 2 ταχυτητων...των πολυ δυνατων κ των οχι κ τοσο δυνατων...κ φοβαμαι μηπως οι δευτεροι αρχιζουν κ παραμελουνται(απο τον οντα) γενικα σας χαρακτηρες κ ειδικοτερα στις μαχες....

τωρα για το αλλο που τσακωνοσασταν εγω θα συμφωνησω μαυτους που δεν τους αρεσε τοαρκ....ηταν βαρετο αργο κ απο τα χειροτερα του one piece....ειμαι σιγουρος ομω οτι στο new world θα ανεβει κ παλι πολυ ψηλα το manga
1ον μην σθγκρινεις απο τα bounty..2ον τωρα πια εχουν και οι 2 το ιδιο bounty...! 400$ και οι 2 τους...και 3ον δεν μπορεις να ξερεις αν ο jinbe ειναι πιο δυνατος απο τον λουφφυ...
επισης δεν νομιζω ο οντα να παραμελισει τα crew member του λουφφυ !! ποτε δεν το εκανε και δεν υπαρχει λογος να το κανει...! και οσο για αυτο που λες οτι ειναι οι δυνατοι και οχι κ τοσο δυνατων...παντα ετσι ηταν! ναμι ρομπιν τσοπερ μπροοκ οχι κ τοσο δυνατοι και στις μαχες παντα τους βλεπαμε να μην μαχοντε και τοσο (ειδικα τον ussop+chopper) αλλα αυτο δεν σημενει οτι δεν θα κανουν μαχες και παλια κανανε !!! και ειχαν νικιση και μονοι τους αντιπαλους αρα δεν νομιζω να το αλλαξει αυτο ο οντα..

crimson

crimson

ενταξει ηταν..μ'αρεσε ολη η φαση με ροτζερ αλλα και ο λουφυ στο τελος. Ενα δεν μπορω να καταλαβω, τελικα αυτο που ακουνε τις φωνες απ'ολα τα πραγματα δεν εχει να κανει με χακι? γιατι ο ρειλι δεν μπορει να ακουσει κατι μεσα στην θαλασσα οπως ειδαμε στο τσαπ ή εχει να κανει με το επιπεδο του χακι? οσο με τον τζινμπε δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι δυνατοτερος απο τον λουφυ..τωρα οσο για τον τζινμπε αν χαλαει τις ισορροπιες θα το μαθουμε στο επομενο τσαπ γιατι αν τελικα μπει στο πληρωμα παει να πει οτι ο οντα θεωρει πως δεν χαλαει τιποτα αν τελικα δεν μπει και βρει καποια δικαιολογια τοτε οντως θα θεωρουσε οτι δεν κολλαει(ετσι και αλλιως στο αλαμπαστα αρκ ο λουφυ ειχε προτεινει στο εις να γινει νακαμα του ασχετα που τοτε ηταν 100 φορες πιο αδυναμος απο τον εις, θελω να πω οτι ο λουφυ βλεπει την φιλια με καποιος και οχι την δυναμη φημη μπαουντι...το οτι κανει αιτηση αυτο δεν σημαινει οτι θα γινει κιολας και ο whitebeard να ζουσε πιστευω οτι ο λουφυ θα του προτεινε για γινει νακαμα του :xD: )

uchiha1991

uchiha1991

λεγοντας οτι θα αλλαξουν οι ισορροπιες δεν λεω οτι ο jinbe θα ειναι πιο δυνατος απο το λουφυ....αλλα θα χαλασει το monster trio ...κ νομιζω για το bounty οτι ειπαν στο μανγκα οτι ο jinbe μετα τον πολεμο ανεβηκε πανω απο 400....κ γενικα σαν χαρακτηρας δεν μ κολλαει για sw....ουτε στο χιουμορ που μπορει να βγαλει ουτε τιποτα....βεβαια γενικα τον jinbe τον παω πολυ αλλα οχι για νακαμα

kosni21

kosni21

λοιπον.. περι τσαπ ηταν 1 χαρα ειχε ωραιες σκηνες κ ελπιζω να ειναι απ τα τελευτεα του αρκ
οσο για τον τζινμπει μαλλον δικαιονονται οσοι λεγανε οτι θα μπει στο κρου ειναι ο μονος ψαρανθρωπος που γουσταρω εδωσε κ αιμα στο λουφακο γενικα ειναι μετρημενος τυπος πρεπει να περιμενουμε να δουμε αν θα γινει στροχατ κ κατα ποσο θα ταιριαζει στην ολη φαση
αυτααα

Santouryuu

Santouryuu

uchiha1991 έγραψε:λεγοντας οτι θα αλλαξουν οι ισορροπιες δεν λεω οτι ο jinbe θα ειναι πιο δυνατος απο το λουφυ....αλλα θα χαλασει το monster trio ...κ νομιζω για το bounty οτι ειπαν στο μανγκα οτι ο jinbe μετα τον πολεμο ανεβηκε πανω απο 400....κ γενικα σαν χαρακτηρας δεν μ κολλαει για sw....ουτε στο χιουμορ που μπορει να βγαλει ουτε τιποτα....βεβαια γενικα τον jinbe τον παω πολυ αλλα οχι για νακαμα

Συμφωνώ απόλυτα.... δεν έχει αυτό το ανέμελο, εφήμερο που έχει ο ας πούμε ο Brook που είναι ο ηλικιακά μεγαλύτερος......

ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!

loner

loner

uchiha1991 έγραψε:λεγοντας οτι θα αλλαξουν οι ισορροπιες δεν λεω οτι ο jinbe θα ειναι πιο δυνατος απο το λουφυ....αλλα θα χαλασει το monster trio ...κ νομιζω για το bounty οτι ειπαν στο μανγκα οτι ο jinbe μετα τον πολεμο ανεβηκε πανω απο 400....κ γενικα σαν χαρακτηρας δεν μ κολλαει για sw....ουτε στο χιουμορ που μπορει να βγαλει ουτε τιποτα....βεβαια γενικα τον jinbe τον παω πολυ αλλα οχι για νακαμα

Γιατί έχετε κολλήσει με το "monster trio" ? Ας χαλάσει. Η είσοδος του Jinbe δεν θα αλλάξει κάτι (αν βέβαια τελικά μπει)... ούτως η άλλως όλοι έχουν δυναμώσει πάρα πολύ. Και διαφωνώ για το χιούμορ, μια χαρά είναι ο Jinbe και ταιριάζει απόλυτα στο πλήρωμα γιατί θα είναι ο μοναδικός ψαράνθρωπος και ο σκοπός του θα είναι να προστατέψει τον Λουφφυ μέχρι τέλος για να εκπληρώσει την υπόσχεση που έδωσε στον Ace. Άσε που θα είναι ο μόνος που θα μπορεί να "κινείται" μέσα στους ωκεανούς...πράγμα που θα φέρει πιο ενδιαφέρον καταστάσεις και θα είναι ένας άσος στο μανίκι των strawhats.

Santouryuu

Santouryuu

ότι θα ανεβάσει το επίπεδο του κρου εννοείται....

αλλά δεν ταιριάζει με τη "παιδική χαρά" των SH

vaggelis94

vaggelis94

Ο Τζινμπει είναι ο δεσμός μεταξύ των ανπρώπων και των μερμαιντ....εγώ έκλαψα από την χαρά μ όταν ο λούφυ του έκανε πρόταση..... ellefson you is mean

crimson

crimson

ρε παιδια κατι ασχετο..ποσα χρονια ηταν πειρατης ο ροτζερ? τον ειδαμε στην ηλικια του λουφυ να γνωριζει τον ρειλι και μετα μεγαλο σχετικα να ειναι στα μισα τις διαδρομης δηλαδη στο φισμαν νησι..αυτο παει να πει οτι και ο ροτζερ δεν καταφερε να μπει στον νεο κοσμο οσο ηταν μικρος και περιμενε να μεγαλωσει???και ο λουφυ μεσα σε 2-3 χρονια θα γινει βασιλιας στην ηλικια των 19??? λετε να εχουμε και αλλο timeskip?? να δουμε το πληρωμα 40 χρονων?? :xD:

maggie

maggie

οταν ειπα :
maggie έγραψε:τζινμπει θα μπει...σιγουρα πραγματα

το στηριζα στο:
maggie έγραψε:64o volume

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 15 Dddau10

maggie έγραψε:το cover του 64ου volume..ειπα να το ποσταρω ^^

edit: πολλοι λενε οτι προδιδει Jinbe σαν επομενο mugiwara, αλλα και την vivi εχουμε δει σε cover οποτε τα συμπερασματα δικα σας..

αλλα κυριως το στηριζα στο καινουριο οπενινγκ

τωρα αν τελικα δεν μπει ο Oda μας εγινε και αυτος μεγαλο τρολ :xD:

uchiha1991 έγραψε:εγω απτην αλλη παντως ελπιζω να μην δεχτει ο jinbe οπως η βιβι ....οχι οτι δεν μαρεσει σαν χαρακτηρας αλλα νομιζω οτι δεν κολλαει στους sw...θα χαλασει τελειως τις ισορροπιες...κ μονο που σκεφτομαι οτι εχει μεγαλυτερο bounty απο το λουφυ ξενερωνω....κ αν αργοτερα πχ μπει ακομη ενας τοσο δυνατος χαρακτηρας στο πληρωμα μετα αισθανομαι οτι το πληρωμα θα γινει 2 ταχυτητων...των πολυ δυνατων κ των οχι κ τοσο δυνατων...κ φοβαμαι μηπως οι δευτεροι αρχιζουν κ παραμελουνται(απο τον οντα) γενικα σας χαρακτηρες κ ειδικοτερα στις μαχες....

κοιτα μπορει να εχει το ιδιο bounty με τον Lyffy, αλλα ηταν και τοσα χρονια πειρατης...επισης, ο Oda μας τον εβαλε να πολεμησει μαζι με τον Sanji, εμενα αυτο με κανει να σκεφτομαι οτι ισως ειναι του ιδιου ή σχεδον επιπεδου αυτοι οι 2...η απλα σκεφτομαι βλακειες ^^

κολλαγε η Robin?

uchiha1991

uchiha1991

ουτε εμενα μου πολυ κολλαγε η ρομπιν στην αρχη αλλα υπηρχε ενα μυστηριο γυρω της κ την ηθελα στο πληρωμα για να μαθω τι παιζει μαυτη....για τον τζινμπε ξερουμε ηδη πολλα για την ιστορια τ κ μου ειναι κ λιγο αδιαφορη....επισης με ολα οσα εγιναν στον πολεμο με την υποσχεση που εδωσε στον ασο να προστατευει τον λουφυ τον νιωθω πιο πολυ σαν πατερα του η κατι τετοιο...καταλαβαινεις τι θελω να πω....σαν τον ρειλι ενα πραγμα....δεν μπορω να τον δω σαν νακαμα τ.....αλλα ενταξει ποιος ξερει ισως αν μπει στο πληρωμα ,ο οντα να κανει ετσι τα πραγματα που να μου αλλαξει την αποψη για τον τζινμπε

crimson

crimson

αν θελει ο οντα να βαλλει στο πληρωμα τον τζινμπε μια χαρα θα κολλησει!!θα τον κανει να κολλησει.. στο χερι του ειναι αλλωστε..αυτος ξερει καλυτερα..και η ρομπιν δεν κολλαγε αλλα να που αποδειχτηκε πολυ χρησιμη για το πληρωμα με τις γνωσεις της, ασε που εχει και πολυ μπλακ χιουμορ που τρελενει τους αλλους :xD: maggie και γω πιστευω οτι ο τζινμπε ειναι στα ιδια επιπεδα, απο ζορο και λουφυ ειναι σιγουρα πιο αδυναμος..δεν ξερω τωρα τι παιζει με το χακι, αν εχει ο τζινμπε η αν αποκτησει ο σανζι..

loner

loner

H Robin είναι σημαντικότατος χαρακτήρας για την εξέλιξη ολόκληρου του one piece γιατί με τις γνώσεις της πάνω στα poneglyph συνδέει το παρελθόν με το μέλλον! Η πεμπτουσία του one piece στηρίζεται πάνω σ'αυτές τις πλάκες! Η χαμένη ιστορία, το μυστήριο των D και πολλά άλλα... Οπότε ο Όντα πολύ έξυπνα την έβαλε στο πλήρωμα κατά την άποψή μου.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μπραβο μαγγιε και εγω την ρομπιν σκεφτηκα αμεσως...λονερ ετσι οπως το λες και ο τζινμπει παιζει σημαντικο ρολο γτ θα βοηθησει στην ενωση των ανθρωπων και των ψαριων...

loner

loner

ReBoRn23 έγραψε:μπραβο μαγγιε και εγω την ρομπιν σκεφτηκα αμεσως...λονερ ετσι οπως το λες και ο τζινμπει παιζει σημαντικο ρολο γτ θα βοηθησει στην ενωση των ανθρωπων και των ψαριων...

Σίγουρα ο Jinbe βοηθάει στην ένωση ανθρώπων - ψαρανθρώπων, αλλά αυτοί που το πέτυχαν αυτό με θριαμβευτικό τρόπο είναι φυσικά οι strawhat.

crimson

crimson

οντως! οποτε κανενας δεν ειναι τυχαιος!!! κατι ξερει που θελει τζινμπε!! ασε που ολοι τον φωναζουν μπος και εχει τεραστια επιρροη πανω σε ολους τους ψαρανθρωπους ακομα και στην βασιλικη οικογενεια..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εμενα προσωπικα μου αρεσει ο τζινμπει...και γινονται πολυ πιο δυνατοι τωρα...
λουφυ
ζορο
σαντζι,τζινμπει
για τους αλλους δν ειμ σιγουρος :P

crimson

crimson

μια προβλεψη..πιστευω στο επομενο τσαπ θα δουμε αν ο τζινμπε μπει τελικα στο πληρωμα και πιστευω οτι ειναι καιρος να δουμε και τον καριμπου..πιστευω θα εχουμε μαχη μεταξυ καριμπου και τζινμπε..σαν προστατης και μπος του νησιου θα τον αναλαβει αυτος και θα δουμε αν εχει και χακι τελικα η οχι..(κατα την γνωμη μου δεν θα εχει, απλα θα χρησιμοποιει το θαλασσινο νερο σαν πανοπλοια στις επιθεσεις του(κατι σαν χακι αλλα απο νερο)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης