ποτέ δεν ξέρεις.. μπορεί να τον έπιασαν καμιά νύχτα οι οκάμα :haha:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
[THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara?
352 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Τρι 21 Μάης 2013, 20:16
????????
Μπ@ ακομη και αν μπει στο πληρωμα δεν νομιζω να στεθει υχερος με τον Οντα που εχει μπλεξει. 20 χρονια θα τον φτυνει
353 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Πεμ 23 Μάης 2013, 22:06
Santouryuu
Gomugomunoluffy έγραψε:ξερεις ποσοι παλιοι εχθροι του λουφφυ εχουν ξαναεμφανιστει?(απο την στιγμη που τους νικησε και μετα) ή να σου τους μετρησωSantouryuu έγραψε:κι εγω εχω σκεφτει λογκια γιατι ειναι το μονο που λειπει, αλλα φισμαν ξεχναμε γιατι εφοσον δεν δεχτηκε ο τζινμπε δεν υπαρχει περιπτωση για καποιον αλλον. επισης μπελαμυ μοιαζει πιο πιθανο για τον ενα και μοναδικο λογο οτι εμφανιστηκε παλι. αν δεν παιξει καποιον ρολο γιατι να τον επαναφερει; απο το να ερθει κανας φλουφλης καλυτερα ο μπραβος. :Ρ
οκ οκ, ο,τι πεις.... περιμενε ο οντα 403 τσαπς να μας δειξει μια δευτερεουσα φιγουρα για να σπασει πλακα.
354 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Παρ 24 Μάης 2013, 00:35
Aldark
μαννν δηλαδη ο κροκονταηλ ξαναρωταω γιατι δεν μπηκε τοτε; ή απλα εσπασε "πλακα" ο οντας;
ή να σου πω κατι πιο υλοιποιησημο , ο χατσι γιατι δεν μπηκε (κι αυτος μετα απο τοσα τσαπς θα εμφανιστηκε περιπου) ; huh ;
ή να σου πω κατι πιο υλοιποιησημο , ο χατσι γιατι δεν μπηκε (κι αυτος μετα απο τοσα τσαπς θα εμφανιστηκε περιπου) ; huh ;
355 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Παρ 24 Μάης 2013, 05:52
Gomugomunoluffy
Οκ ενω ηταν πολυ σοβαρος και στα προηγουμε του επεισοδια κρατησε πολυ με τον bellamy της πλακας ηταν παντα. και θα ειναι. απλος κατι θα παιξει με αυτον...θα τον προδωσει ο δονφλαμινγκο και με καποιο τροπο θα βοηθησει τον λουφφυ να τον ψαξει; δεν ξερω, δεν λεω γτ δεν ξερω, τα γεγονοτα θα δειξουν.Santouryuu έγραψε:Gomugomunoluffy έγραψε:ξερεις ποσοι παλιοι εχθροι του λουφφυ εχουν ξαναεμφανιστει?(απο την στιγμη που τους νικησε και μετα) ή να σου τους μετρησωSantouryuu έγραψε:κι εγω εχω σκεφτει λογκια γιατι ειναι το μονο που λειπει, αλλα φισμαν ξεχναμε γιατι εφοσον δεν δεχτηκε ο τζινμπε δεν υπαρχει περιπτωση για καποιον αλλον. επισης μπελαμυ μοιαζει πιο πιθανο για τον ενα και μοναδικο λογο οτι εμφανιστηκε παλι. αν δεν παιξει καποιον ρολο γιατι να τον επαναφερει; απο το να ερθει κανας φλουφλης καλυτερα ο μπραβος. :Ρ
οκ οκ, ο,τι πεις.... περιμενε ο οντα 403 τσαπς να μας δειξει μια δευτερεουσα φιγουρα για να σπασει πλακα.
356 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 26 Μάης 2013, 03:23
Santouryuu
Aldark έγραψε:μαννν δηλαδη ο κροκονταηλ ξαναρωταω γιατι δεν μπηκε τοτε; ή απλα εσπασε "πλακα" ο οντας;
καταρχην ηρεμησε.... δεν ειμαι στο κεφαλι του οντα οποτε και εγω μονο υποθεσεις κανω. επειτα.... ο croco-boy δεν ειχε ποτε τη δυνατοτητα να μπει εξ'αιτιας προτιστως της δυναμης του. δεν θα μπει ατομο που να μπορει να τα βαλει με το monster trio η εστω αμφισβητησει την ανωτεροτητα τους. για τον ιδιο λογο πιστευω οτι δεν θα μπει ποτε ο jinbe... λογω της father figure που τον διακατεχει δεν θα ταιριαζε στο πληρωμα. δεν κολλαει ενα ατομο που συνεχεια πατρωναρει τον λουφυ. επανερχοντας στον crocodile πρεπει επισης να παραδεχτουμε οτι αν και βοηθησε τον λουφυ δεν εχασε ποτε το status villain. εχει αλλου ειδους φιλοδοξιες απ'οτι οι S.H. αν και δεν μπορω να κρυψω οτι θα τον γουσταρα στο πληρωμα γιατι τον παω σα χαρακτηρα.
για τον χατσι εναν πολυ αδυναμο χαρακτηρα ακομα απορω. ωστοσο πιο πολυ πιστευω οτι ηταν μεταβατικος χαρακτηρας για να μας βαλει στο κλιμα του fishman island. δεν πιστευω εστω και ενας να ελεγε οτι ειναι ικανος να προστεθει.
οσον αφορα τωρα τον bellamy πιστευω οτι ειναι αλλη ιστορια. ειναι αρκετα δυνατος για να βοηθησει το πληρωμα, παρ'ολ'αυτα πιο αδυναμος απο το monster trio. οποτε ειναι πιθανο κατ'εμε να τον δεχτουνε. τωρα γιατι το πιστευω; καταρχην δεν το λεω μετα βεβαιοτητος, ομως πολλα μιλανε υπερ. οπως ειπανε κι αλλα παιδια οπως π.χ. ο hawkins ο λουφυ υποστηριξε τον bellamy χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος. ισα ισα, τα γεγονοτα θα εδειχναν προς το αντιθετο. ο οντα ειπε δηθεν οτι θα ειναι παλιος γνωριμος (δεν μπορω να το επιβεβαιωσω). βασικο χαρακτηριστικο ειναι η τρομερα μεγαλη χρονικη αποσταση απο την τελευταια του εμφανιση. αυτος ο χαρακτηρας λοιπον γυρισε για να μεινει (δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση) και επειδη το κεφαλι του doflamingo προβλεπεται να πεφτει η απλουστερη εξηγηση ειναι οτι θα παλευει για λογαριασμο του λουφυ απο εδω και μπρος.
και τελειωνοντας, το σκεπτικο μου το βασιζω σε μια θεωρια που λεει οτι ο bartolomeo ανηκει στο πληρωμα του blackbeard. οποτε μετα την ηττα του bellamy, αυτος θα θελει να παρει εκδικηση. και ο μονος τροπος να παρει εκδικηση ειναι να μπει στο πληρωμα των mugiwara που εν τελει θα αντιμετωπισουν το πληρωμα του blackbeard. αλλα οπως ολα που λεμε στο τοπικ αυτο ειναι απλα μια θεωρια.... δεν ειναι σωστη επειδη το λεω εγω, αλλα ουτε και λαθος επειδη δεν σου αρεσει εσενα.
Gomugomunoluffy έγραψε:Οκ ενω ηταν πολυ σοβαρος και στα προηγουμε του επεισοδια κρατησε πολυ με τον bellamy της πλακας ηταν παντα. και θα ειναι. απλος κατι θα παιξει με αυτον...θα τον προδωσει ο δονφλαμινγκο και με καποιο τροπο θα βοηθησει τον λουφφυ να τον ψαξει; δεν ξερω, δεν λεω γτ δεν ξερω, τα γεγονοτα θα δειξουν.Santouryuu έγραψε:Gomugomunoluffy έγραψε:ξερεις ποσοι παλιοι εχθροι του λουφφυ εχουν ξαναεμφανιστει?(απο την στιγμη που τους νικησε και μετα) ή να σου τους μετρησωSantouryuu έγραψε:κι εγω εχω σκεφτει λογκια γιατι ειναι το μονο που λειπει, αλλα φισμαν ξεχναμε γιατι εφοσον δεν δεχτηκε ο τζινμπε δεν υπαρχει περιπτωση για καποιον αλλον. επισης μπελαμυ μοιαζει πιο πιθανο για τον ενα και μοναδικο λογο οτι εμφανιστηκε παλι. αν δεν παιξει καποιον ρολο γιατι να τον επαναφερει; απο το να ερθει κανας φλουφλης καλυτερα ο μπραβος. :Ρ
αρα παραδεχεσαι οτι θα παιξει καθοριστικο ρολο! γιατι λοιπον οχι ως νεο μελος;
357 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 26 Μάης 2013, 17:48
Aldark
μπα εγω πιστευω οτι ο Μπλακμπερντ εχει στειλει τον τζηζους και ο μπαρτολομεο δουλευει για καποιον αλλον...
358 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 26 Μάης 2013, 18:24
Santouryuu
ναι σωστα. ομως δεν μου κολλαει καποιος αλλος εκτος απο μπλακμπιρντ ετσι ψυχακιας που ειναι. αλλα πιστευω σιγουρα ειναι απεσταλμενος καποιου γιονκου.... δεν νομιζω καποιος λιγοτερο ισχυρος θα μπορουσε να τον κανει καλα.
καιντο δεν παιζει, γιατι ο καιντο απλα θα μπορουσε να παρει το φρουτο απο τον δονφλαμινγκο.
ο σανκς δεν θα επαιρνε καποιον τοσο σκατοψυχο στο πληρωμα του.
μενει μπιγκ μαμ και μπλακμπιρντ. με τον τελευταιο για μενα να ειναι ο επικρατεστερος.
καιντο δεν παιζει, γιατι ο καιντο απλα θα μπορουσε να παρει το φρουτο απο τον δονφλαμινγκο.
ο σανκς δεν θα επαιρνε καποιον τοσο σκατοψυχο στο πληρωμα του.
μενει μπιγκ μαμ και μπλακμπιρντ. με τον τελευταιο για μενα να ειναι ο επικρατεστερος.
359 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 26 Μάης 2013, 18:33
Aldark
η ο 7ος σισιμπουκαι!
360 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 26 Μάης 2013, 19:32
petrikios
H απλα ενας ρουκι που ειναι πολυ δυνατος,και απλα ηρθε να παρει το φρουτο,αν και για αυτον ειναι αχρηστο εφοσον εχει ηδη φαει ενα...ο Β.Β ηδη εστειλε τον Μπεργκεζ δεν νομιζω οτι θα στελνε 100 ατομα,θα ταν υπερβολικο,αμα ηταν Σικιμπουκαι θα τον ηξερε ο κοσμος στην αρενα και δεν θα αναρωτιοντουσαν ποιος ειναι...εμενα πιο πολυ τον Κιντ στα νιατα του μου θυμιζει,σκατοψυχος και αλαζωνας....
361 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 26 Μάης 2013, 19:41
Santouryuu
o aldark μαλλον εννοουσε οτι τον εστειλε ο 7ος..... πολυ καλη σκεψη ομως... ταιριαζει πολυ στον kid. δεν το ειχα σκεφτει αυτο το ενδεχομενο.
362 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 26 Μάης 2013, 20:03
Tony Tony Chopper
Πιστεύω ότι τον έστειλε ο Jack.
363 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 26 Μάης 2013, 23:23
Aldark
οτι τον εστειλε ο 7ος σισιμπουκαι εννοω ναι
364 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 26 Μάης 2013, 23:26
????????
σαμπο
365 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 27 Μάης 2013, 13:05
karamin
πιστευω οτι ο bartolomeo ειναι μονος αυτη την στιγμη!ο bb εχει στειλει τον αλλον τον παλεστη!ισως στο τελος ο bb να παρει στο crew του τον δρακουλιαρη τον bartolomeo!και τελικα μπει και ο μπελαμυ....βεβαια ο μπελαμυ ειναι πολυ κακος ρε παιδες σε σχεση εμ το αλλο πληρωμα,ισως ομως να μετανιωσει οπως εγινε με robin π.χ., που στην αρχη ηταν πολυ badass και αχωνευτη!
366 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 27 Μάης 2013, 15:42
maggie
δεν είναι μόνος, λέει ότι κάπου θέλει/πρέπει να δώσει το mera mera no mi..
η robin δεν ήταν ποτέ αχώνευτη.
η robin δεν ήταν ποτέ αχώνευτη.
367 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 27 Μάης 2013, 19:14
Tony Tony Chopper
Κάτω τα χέρια από την Robin! Με αυτά που έχει κάνει είναι χαλαρά ο πιο badass χαρακτήρας του One Piece.
368 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 27 Μάης 2013, 19:57
Aldark
ετοιμαζομουν να πω οτι μονο κατι ατακες εχει ,αλλιως εμενα ποτε δεν μπηκε στην καρδια μου...
369 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 27 Μάης 2013, 21:18
Tony Tony Chopper
Για την Robin το λες αυτό; Ρε τα κατορθώματα της Robin δεν τα κάνει άλλος κανείς!Aldark έγραψε:ετοιμαζομουν να πω οτι μονο κατι ατακες εχει
370 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 27 Μάης 2013, 21:33
Aldark
δε σου πα για κατορθωματα , κι ενδιαφερουσα ιστορια εχει και το φρουτο της δεν ειναι κακο για αυτη , και μερος στο σεναριο παιζει μεγαλο και χαρη σ'αυτη ειχαμε το καλυτερο σαγκα εβερ (σπ9 σαγκα) αλλα δε μου πολυαρεσει σε αυτη δε ξερω τι..ισως ειμαι περιεργος , και ο ζορο που σε πολλους ειναι ο αγαπημενος ηρωας για μενα δεν ειναι...
371 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 27 Μάης 2013, 21:43
BlackLeg
Ωραιος χαρακτηρας η Ρομπιν. Μας εδωσε ενα ωραιο σαγκα. Αλλα δεν εχει αμεση συμμετοχη στο πληρωμα καθως ο ρολος "αρχαιολογος" δεν ειναι ακριβως χρησιμος σε πειρατικο πληρωμα. Και καλα λεει ο Αλνταρκ διοτι ειναι καπως ψυχρη προσωπικοτητα. Γιατι δεν δειχνει πολυ εντονα συναισθηματα σαν την Ναμι.
Αλλα κατα τα αλλα αγαπαμε Robin.
Robin + Zoro FTW
Αλλα κατα τα αλλα αγαπαμε Robin.
Robin + Zoro FTW
372 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 27 Μάης 2013, 22:01
Santouryuu
Tony Tony Chopper έγραψε:Κάτω τα χέρια από την Robin! Με αυτά που έχει κάνει είναι χαλαρά ο πιο badass χαρακτήρας του One Piece.
το γαργαλησες κι εσυ.... την παω την ρομπιν, αλλα οντως ειναι λιγο κρυοκωλη.
373 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 27 Μάης 2013, 22:21
Elidor
Η Ρομπιν σε πολλα θεματα ειναι σαν απλη κομπαρσα... Για εμενα ποτε δεν καταφερνει να γινει το επικεντρο της σκηνης... Μονο εξαιρεση το αρκ της, το οποιο και προφανως την ειχε ως επικεντρο.. Αλλα απο κει και μετα πολυ κρυα και αδιαφορη σαν χαρακτηρας. Σαν γκομενακι ομως το συζηταμε...
374 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 27 Μάης 2013, 22:27
????????
milf is milf
375 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 27 Μάης 2013, 22:29
Patty D.Luffy
Σιγά τη milf :xD:
Δεν έχει και ιδιαίτερα ωραίες γκόμενες το One Piece
Δεν έχει και ιδιαίτερα ωραίες γκόμενες το One Piece
Παρόμοια θέματα
» Ποιος πιστευετε οτι ειναι ο πιο δυσκολος και ο πιο ευκολος αντιπαλος(και γιατι) που εχουν αντιμετωπισει οι mugiwara(επ.50-573)
» [THEORY] Ποιος/Τι είναι ο Vergo
» [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger???
» ποιος πιστευετε εγινε πιο δυνατος μετα το τιμε σκιπ
» Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο πιο σημαντικός χαρακτήρας στον κόσμο του One Piece;
» [THEORY] Ποιος/Τι είναι ο Vergo
» [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger???
» ποιος πιστευετε εγινε πιο δυνατος μετα το τιμε σκιπ
» Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο πιο σημαντικός χαρακτήρας στον κόσμο του One Piece;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης