Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

[THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 23]

maggie

maggie

άσε ρε είναι κρυόκωλη η Robin.

είναι: Robin > Υπόλοιπες πλην Boa >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Boa

αντικειμενικά μάλιστα.

Elidor

Elidor

Avarga
Ηρθαν οι κοτες να βγαλουν χολη... Ουστ ρε πισω στο κοτετσι!

Σα τη Ναμι ομως δεν υπαρχει...

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
maggie έγραψε:άσε ρε είναι κρυόκωλη η Robin.

είναι: Robin > Υπόλοιπες πλην Boa >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Boa

αντικειμενικά μάλιστα.

Συμφωνώ whistle

Aldark

Aldark

Νami>>>Hancock>>>>Perona>>>>Kalifa>>>>>Conis>>>Robin

Σπόιλερ:

τελος το οφφ ομως παιδια

petrikios

petrikios

Ναι ναι Αλνταρκ ευχαριστουμε που συντονιζεις την συζητηση,εχουμε ομως και τον Σαντουριο για αυτο...

Κατα τα αλλα εχεις δικιο,αφηστε τα βυζια...και επανελθετε στο θεμα...οποιος πει εξυπναδα και ταυτοχρονα βγει οφφ τρωει και ενα warn

karamin

karamin

πιστευω πως ο μπελαμυ δυσκολα θα μπει....για την robin επιμενω σε αυτο που ειπα....στην αρχη,οταν ηταν με τον croco,φαινοταν πολυ σκυλα!αληθεια ο oda εχει δηλωσει οτι ο νεος νακαμα θα ειναι παλιος γνωριμος;ποτε το ειπε αυτο,αν το ειπε;;;ισως εννοουσε για τον πολεμο κατι,οπου εγιναν πολλες συμμαχιες...τελοσπαντων...ο bellamy αν εμπαινε,ως τι θα εμπαινε;ο καθενας εχει τον ρολο του στο crew,αρχαιολογος,μουσικος κτλ...

Aldark

Aldark

Ρίαλ Χόκινς έγραψε:για νεχτ νακαμα 90%κινεμον 9%μπελαμι και απο 0.5%τοι σολντερ και ενας νανος

ο Κινεμον δε θα γινοτανε ποτε πειρατης που τον προτεινουνε ολοι...και δε θα εμπαινε ετσι κι αλλιως για τον απλουστατο λογο οτι θα πρεπει να μπει και ο γιος του! Και τι θα κανει στο πληρωμα; Τον μουτσο;

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ο γιος εχει και μανα αλλα το οτι ψαχνεις λογικη στο οπ ειναι μεγα λαθος

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ρίαλ Χόκινς έγραψε:ο γιος εχει και μανα αλλα το οτι ψαχνεις λογικη στο οπ ειναι μεγα λαθος

Θα ειναι μεγαλη εκπληξη αν μπει ο Kinemon στο crew. ΑΛΛΑ θελουμε να μπει γκομενα.... ΤΕΛΟΣ!!!!

karamin

karamin

και εγω γκομενα θελω,για αυτο λεω rebeca....θα μας δειξει πολλα για αυτην στα επομενα chapters!στο τελευταιο απλα μας εδειξε την αρχη...ενα υπονοουμενο ας πουμε!ο bellamy δεν πιστευω οτι θα μπει....ο kinemon ειναι κατι σαν την lily,αν το γραφω καλα,που ηταν nakama μονο για το arc alabasta!δεν μπαινει με τιποτα,αφου εχει και τον γιο μαζι!απλα μπηκε προσωρινα στο πληρωμα για τους δικους του σκοπους και γιατι εχει κοινο αντιπαλο με τον luffy!για αλλους δεν μου παει το μυαλο τωρα...αληθεια,αυτο για τον bellamy το στηριζετε στην δηλωση του oda πριν χρονια που ειπε οτι θα μπει καποιος που ηταν παλιος αντιπαλος;εχουμε link απο αυτη την δηλωση;το εχω ακουσει απο ατομα εδω μεσα...δεν το εχω δει μετα ιδια μου τα ματια!

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Τα λεφτά μου στους νάνους. Ίσως ο Oda να μην αλλάξει τόσο το αρχικό concept.
Σπόιλερ:

Aldark

Aldark

^ευτυχως που ο φρανκυ ο μπρουκ και ο ουζοππ δε γινανε ετσι...την ρομπιν δεν την ειχε σκεφτει καν;
καλα η εικονα ειναι μουφα
εγω κανεναν απ'αυτους που εχουμε δει βασικα δε μου γεμιζει το ματι ρε παιδια...θα δειξει οσο προχοραει η ιστορια...αλλα συνηθως ο νεος νακαμα επαιζε το ρολο του στο αρκ...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Tony Tony Chopper έγραψε:Τα λεφτά μου στους νάνους. Ίσως ο Oda να μην αλλάξει τόσο το αρχικό concept.
Σπόιλερ:
ρε τι ειναι αυτο που ποσταρες?ο οντα το εκανε?ειναι ολλοι οι νακαμα?αν ειναι ετσι αυτος στην μεσυ μοιαζει με τον μπελαμυ

Aldark

Aldark

Ρίαλ Χόκινς έγραψε:
Tony Tony Chopper έγραψε:Τα λεφτά μου στους νάνους. Ίσως ο Oda να μην αλλάξει τόσο το αρχικό concept.
Σπόιλερ:

ρε τι ειναι αυτο που ποσταρες?ο οντα το εκανε?ειναι ολλοι οι νακαμα?αν ειναι ετσι αυτος στην μεσυ μοιαζει με τον μπελαμυ
με τον ουζοπ μοιαζει ο μεσαιος...-_- ο αριστερα δε ξερω ποιος ειναι , μετα ο φρανκυ , ο ζορο , ο λουφφυ , ουζοπ , ναμι , μπρουκ , σαντζι , τσοππερ

????????

Anonymous

Επισκέπτης
κατσε με μπερδεψες ρε...
εγω στην φοτο  βλεπω εναν νανο τον φρανκυ ζορο λουφη...αλλους στην φοτο δεν βλεπω

BlackLeg

BlackLeg

Μονετ. Και αμα εχει ψοφησει, Ρεμπεκα.
Στη φωτογραφια, ο φρανκυ μοιαζει με αυτον απο το Ναρουτο που ειχε το samehada. Που ηταν μουφα fishman.

Aldark

Aldark

προσχεδια αυτων που ειπα ειναι χοκινς , τελικα του βγηκαν αλλιως

Santouryuu

Santouryuu

δειτε αυτες τις δυο εικονες... ακου εκει θα μπουνε οι νανοι και το τοϊ σολντιερ!
Σπόιλερ:

Aldark

Aldark

αμα μπει ο μπελαμυ , θα ναι μουφα γιατι πρεπει να μπει αμεσα ακομα μια γυναικα , πολυ τεστοστερονη θα βρωμισει το πλοιο , i need boobs. try

BlackLeg

BlackLeg

Δεν ταιριαζει ρε ο Μπελαμυ. Πρωτα απολα θα αναγκαστει να τον αποκεφαλισει ο Ζορο γιατι θα διεκδικει τον τιτλο του πιο Badass στο πλοιο. 
Τι να πω ρε παιδι μου. Δεν ξερω. Απο τη μια χρειαζεται ακομη μια γυναικεια παρουσια το πλοιο, αλλα απο την αλλη.... προτιμω 1000 φορες τον Μπελαμυ απο το να μπει μια γυναικα σαν την Βιολετα που δεν μπορει ουτε να προστατεψει τον εαυτο της. Παμε για πολεμο εναντια στην Κυβερνηση υπενθυμιζω, αμα συνεχισει ο Λουφη να μαζευει weaklings την εχει κατσει.

Aldark

Aldark

δεν ειπε κανεις οτι παμε για πολεμο εναντια στην κυβερνηση(κι ας το βλεπουμε μακροπροθεσμα ως προθεση , ο λουφφυ δε νομιζω να χει τετοια διαθεση)
βασικα παιδια με προβληματιζει το θεμα οτι τα πληρωματα εχουν 1000 μελη και ο λουφφυ εχει 9 ακομα...ξερω οτι ειναι οι πρωταγωνιστες του ΑΝΙΜΕ και δε θα μπορουσαν φυσικα να χουν μια αρμαδα με 25 πλοια και 300 ατομα να βολοδερνουν σε νησακια αλλα still δε μου καθεται καλα η φαση. Βεβαια λογικα στο τελος οτι κι αν γινει θα σκασουνε οι συμμαχοι τους (βλεπε γιγαντες φισμεν κλπ)

karamin

karamin

μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι εχετε φαγωθει με τον bellamy;εχω ρωτησει και αλλη φορα που το βασιζετε αυτο....

????????

Anonymous

Επισκέπτης
στα λεγομενα του οντα και στο οτι τρεφουν μια  συμπαθεια ο ενας για τον αλλο

Aldark

Aldark

yaoi ζευγαρακι μπελαμυ λουφφυ , εγω τα χω πει yataa i graduated

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Η καρδιά του Luffy χτυπάει μόνο για τον Shanks.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης