Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

[THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 23]

BlackLeg

BlackLeg

Δεν συμφωνω με Μπελαμυ για νακαμα. Καλυτερα να ωριμασει και να ξεκολησει απο τα φουστανια του Φλαμινγκο. Ας παρει την μοιρα του στα δικα του χερια και ας μεινει σαν τον Μπον τσαν συμμαχος του Λουφη απλα.

Santouryuu

Santouryuu

αφιερωμενο στη violet

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
^ Με πρόλαβες!!! :xD: :xD: :xD: 

Aldark

Aldark

Πώς κατάφερε να αποκτήσει fanboys ο Μπέλαμυ ένας θεός ξέρει xD. O τύπος έχει ownαριστεί δύο φορές στη σύντομη εμφανισή του. Θα μου πεις και ο αγαπημένος σου Smoker έχει pwnαριστεί άσχημα και 2πλα , μόνο που αυτός ήταν ανέκαθεν badass!! is there trouble? 
Απ'την άποψη που αναφέρεις Σάντο , ναι δεν είναι πουθενάς , αλλά από την εμφανισή του , μου χει αφήσει την εντύπωση ότι είναι δούλος του Ντοφλαμίνγκο (βέβαια ο Δονκιχώτης , τον έχει σε υπόλειψη γιατί τον κράτησε στη δουλεψή του ύστερα από τις αποτυχίες του!)
Αυτό που έχω απορία να μάθω πάντως γι'αυτόν και λογικά θα αποκαλυφθεί είναι τι έκανε στη Σκάηπια...ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΝΕΛ; oh my love!
Ω , ο Ρίκυ ή είναι κάποιος που ξέρουμε ή είναι ο Κύρος , i believe!

Santouryuu

Santouryuu

εδω εχει ο ussopp fans (funs οπως λενε και μερικοι ασχετοι) που ειναι ενα σκετο ownage, δεν θα'χει ο bellamy; να θυμισω οτι και η robin και o franky, αλλα και η nami και ο zoro ηταν "κακοι" πριν ενταχθουν στο πληρωμα... εγω rootαρω για την υαινα, οπως εκανε και ο λουφης! :)

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Santouryuu έγραψε:εδω εχει ο ussopp fans (funs οπως λενε και μερικοι ασχετοι) που ειναι ενα σκετο ownage, δεν θα'χει ο bellamy; να θυμισω οτι και η robin και o franky, αλλα και η nami και ο zoro ηταν "κακοι" πριν ενταχθουν στο πληρωμα... εγω rootαρω για την υαινα, οπως εκανε και ο λουφης! :)
Ο Usopp είναι main character. Λογικό να έχει fans. Ο Bellamy είναι τελείως random.

Aldark

Aldark

^true μαν , ο Ουζόππ είναι κεντρικός ήρωας , έχει ένα character development , ο Ύαινας έχει εμφανιστεί σύνολο 10 επς και τις τρώει ή κλαίει για το αφεντικό του.Πρέπει να έχει τουμπανέψει βέβαια..(έχει πρηστεί ο άτιμος xD) , εγώ τον κόβω για απλό σύμμαχο...δε ξέρω ίσως αν τον συμπαθήσω στο μέλλον...

BlackLeg

BlackLeg

Ασε που εχει ψηλωσει καναδυο κεφαλια απο την τελευταια φορα.
Και δεν θα μπει στο πληρωμα γιατι εκει χωραει μον ενας badass. O Zoro

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Τα βυζιά της Βιολέτας παίζει να ναι ο Σάμπο.

Santouryuu

Santouryuu

μολις ειδα το νικ σου ηξερα με τη μια οτι θα σπαμμαρεις! χα0χ0α0χ0αχ0αχ0α0

karamin

karamin

o Usopp ειναι main character και εχει δωσει πολλα στο πληρωμα!μην τον συκγρινετε με κανεναν!ειδικα με χαρακτηρες που εμφανιζονται μια φορα στα 5 χρονια!!!!ιεροσυλια αυτο που κανετε!μπορει να ειναι χεστης αλλα παντα βρισκει λυση!εχει βοηθησει σε πολλα και μην ξεχναμε οτι ο oda του εδωσε ποσα επισοδεια τοτε που ειχε μονομαχησει με τον Luffy!εχει και πλακα συν της αλλης!!!παιζει και θα παιξει και στο μελλον μεγαλο ρολο στην ιστορια!

Aldark

Aldark

BlackLeg έγραψε:Και δεν θα μπει στο πληρωμα γιατι εκει χωραει μον ενας badass. O Zoro
λολ , σάντζι=20 φορές πιο Badass από το τσουτσέκι τον Μπέλαμυ μαν...gj! 
Tankianism έγραψε:Τα βυζιά της Βιολέτας παίζει να ναι ο Σάμπο.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
karamin έγραψε:o Usopp ειναι main character και εχει δωσει πολλα στο πληρωμα!μην τον συκγρινετε με κανεναν!ειδικα με χαρακτηρες που εμφανιζονται μια φορα στα 5 χρονια!!!!ιεροσυλια αυτο που κανετε!μπορει να ειναι χεστης αλλα παντα βρισκει λυση!εχει βοηθησει σε πολλα και μην ξεχναμε οτι ο oda του εδωσε ποσα επισοδεια τοτε που ειχε μονομαχησει με τον Luffy!εχει και πλακα συν της αλλης!!!παιζει και θα παιξει και στο μελλον μεγαλο ρολο στην ιστορια!
συμφωνώ +άπειρο φίλε μου...

Santouryuu

Santouryuu

οκ... μου φαινεται θα παθω συγκοπη

σαντζι, μπαντας; not really.
ussopp, θα παιξει μεγαλο ρολο στην ιστορια; no way
bellamy, τσουτσεκι; think again

zoro>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>bellamy>sanji>ussopp (ο zoro ειναι σε αλλη διασταση, δεν τον πλησιαζει κανεις)

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Santouryuu έγραψε:οκ... μου φαινεται θα παθω συγκοπη

zoro>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>bellamy>sanji>ussopp (ο zoro ειναι σε αλλη διασταση, δεν τον πλησιαζει κανεις)
Έχουμε debate! Απόδειξέ μου ότι ο Bellamy είναι badass. Θέλω badass σκηνικό με αυτόν από manga ή anime. heh look at that

Santouryuu

Santouryuu

αποδειξε μου εσυ οτι δεν ειναι :xD:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santouryuu στις Κυρ 14 Ιουλ 2013, 02:12, 1 φορά

BlackLeg

BlackLeg

Αν και ειχε μια χ αποφασιστηκοτητα τις εφαγε απο τον βαρθολομαιο που ειναι και newbie υποτιθεται και εχει και μικροτερο bounty.

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Santouryuu έγραψε:απεδειξε μου εσυ οτι δεν ειναι :xD: 
Ο Bellamy...
Σπόιλερ:

Santouryuu

Santouryuu

και ο λουφυ ειναι απο το ιδιο υλικο με τα προφυλακτικα! και;

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Santouryuu έγραψε:και ο λουφυ ειναι απο το ιδιο υλικο με τα προφυλακτικα! και;
Δηλαδή μαμάει ο Luffy. [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? - Σελίδα 19 Pedobeardance Αν και είσαι λάθος. Άλλα ο Luffy μαμάει έτσι κι αλλιώς.

Santouryuu

Santouryuu

κατσε για να εχω κι ενα καλο quote για αργοτερα:

Ο Bellamy μπαινει στο πληρωμα.-

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One

Σάντζι ωραίος ωρες ωρες αλλα γενικα γτπ οταν βλεπει γκομενες.
Ussop φυσικα και θα παιξει σημαντικο ρολο στη ιστορια. Ξεχνας ποιος ειναι ο πατερας του.
Μπελλαμι γτπ οσο δε παει. Αμα μπει στο πληρωμα θα τον κανει ο Οντα γαμαουα. Για την ωρα ειναι ο δευτερος χειροτερος κακος που χουμε δει.

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Santouryuu έγραψε: κατσε για να εχω κι ενα καλο quote για αργοτερα:

Ο Bellamy μπαινει στο πληρωμα.-
Μπει δε μπει badass δεν είναι.

Aldark

Aldark

Tankianism έγραψε:

Σάντζι ωραίος ωρες ωρες αλλα γενικα γτπ οταν βλεπει γκομενες.
Ussop φυσικα και θα παιξει σημαντικο ρολο στη ιστορια. Ξεχνας ποιος ειναι ο πατερας του.
Μπελλαμι γτπ οσο δε παει. Αμα μπει στο πληρωμα θα τον κανει ο Οντα γαμαουα. Για την ωρα ειναι ο δευτερος χειροτερος κακος που χουμε δει.
με κάλυψε ο φίλος.
Για τους άλλους δεν έχω να πω κάτι , για τον Σάντζι όμως έχω να πω ότι από μικρό παιδάκι που βλέπω Ουάν Πης με πόρωνε το στυλ που εμφανιζόταν κι έδερνε αλύπητα. Ναι μπρος σε γυναίκες τα χάνει. Αλλά αυτός είναι ο ΣΑΝΤΖΙ! Γι'αυτό μ'αρέσει ως ήρωας! Η συμπεριφορά του γενικά και το ότι ΠΑΝΤΑ σώζει το πλήρωμα τον κάνει εξαιρετικά Badass. Στο πλήρωμα βέβαια υπάρχουν κι άλλοι badass μην είμαι μονόπλευρος και ο Ζόρο πολλές φορές πορώνει άσχημα , παρ'ότι λόγω έυλογης αντιπαλότητας με Σαντζούκο δεν τον προτιμώ ως χαρακτήρα και ο Φράνκυ είναι αρκετά μπαντάςς , και φυσικά ο Λόυφφαρος!
Μάνο ποιος είναι ο πρώτος χειρότερος; ο Σπάνταμ;

ΥΓ για Σάντο: Δεν αντιπαθώ τον Μπέλαμυ και σίγουρα ο Όντα αν τον εντάξει θα τον κάνει αρεστό και τα λοιπά. Το θέμα είναι ότι απ'ότι μου χει δείξει είναι ένα τίποτα..

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Ο πρώτος είναι ο Ενελ. Είχε φρούταρα,μάντρα εμφανισάρα και πάλι ήταν αξιολύπητος

Aldark

Aldark

αααα...εδώ θα διαφωνίσω και μαζί σου γιατί ο Ένελ είναι ο αγαπημένος μου κακός...ΘΕΟΣ ο άνθρωπος...δυστυχώς λόγω φρούτου λούφφυ και plot reasons διαλύθηκε και χαραμίστηκε. Ελπίζω σε επιστροφή του!
Επιστροφή στον Μπέλαμυ και άλλους υποψηφίους μουγκιγούαρες όμως..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης