Δεν συμφωνω με Μπελαμυ για νακαμα. Καλυτερα να ωριμασει και να ξεκολησει απο τα φουστανια του Φλαμινγκο. Ας παρει την μοιρα του στα δικα του χερια και ας μεινει σαν τον Μπον τσαν συμμαχος του Λουφη απλα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
[THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara?
452 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Παρ 12 Ιουλ 2013, 23:03
Santouryuu
αφιερωμενο στη violet
453 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 13 Ιουλ 2013, 02:09
Patty D.Luffy
^ Με πρόλαβες!!! :xD: :xD: :xD:
454 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 13 Ιουλ 2013, 04:02
Aldark
Πώς κατάφερε να αποκτήσει fanboys ο Μπέλαμυ ένας θεός ξέρει xD. O τύπος έχει ownαριστεί δύο φορές στη σύντομη εμφανισή του. Θα μου πεις και ο αγαπημένος σου Smoker έχει pwnαριστεί άσχημα και 2πλα , μόνο που αυτός ήταν ανέκαθεν badass!!
Απ'την άποψη που αναφέρεις Σάντο , ναι δεν είναι πουθενάς , αλλά από την εμφανισή του , μου χει αφήσει την εντύπωση ότι είναι δούλος του Ντοφλαμίνγκο (βέβαια ο Δονκιχώτης , τον έχει σε υπόλειψη γιατί τον κράτησε στη δουλεψή του ύστερα από τις αποτυχίες του!)
Αυτό που έχω απορία να μάθω πάντως γι'αυτόν και λογικά θα αποκαλυφθεί είναι τι έκανε στη Σκάηπια...ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΝΕΛ;
Ω , ο Ρίκυ ή είναι κάποιος που ξέρουμε ή είναι ο Κύρος , i believe!
Απ'την άποψη που αναφέρεις Σάντο , ναι δεν είναι πουθενάς , αλλά από την εμφανισή του , μου χει αφήσει την εντύπωση ότι είναι δούλος του Ντοφλαμίνγκο (βέβαια ο Δονκιχώτης , τον έχει σε υπόλειψη γιατί τον κράτησε στη δουλεψή του ύστερα από τις αποτυχίες του!)
Αυτό που έχω απορία να μάθω πάντως γι'αυτόν και λογικά θα αποκαλυφθεί είναι τι έκανε στη Σκάηπια...ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΝΕΛ;
Ω , ο Ρίκυ ή είναι κάποιος που ξέρουμε ή είναι ο Κύρος , i believe!
455 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 13 Ιουλ 2013, 10:02
Santouryuu
εδω εχει ο ussopp fans (funs οπως λενε και μερικοι ασχετοι) που ειναι ενα σκετο ownage, δεν θα'χει ο bellamy; να θυμισω οτι και η robin και o franky, αλλα και η nami και ο zoro ηταν "κακοι" πριν ενταχθουν στο πληρωμα... εγω rootαρω για την υαινα, οπως εκανε και ο λουφης! :)
456 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 13 Ιουλ 2013, 11:13
Tony Tony Chopper
Ο Usopp είναι main character. Λογικό να έχει fans. Ο Bellamy είναι τελείως random.Santouryuu έγραψε:εδω εχει ο ussopp fans (funs οπως λενε και μερικοι ασχετοι) που ειναι ενα σκετο ownage, δεν θα'χει ο bellamy; να θυμισω οτι και η robin και o franky, αλλα και η nami και ο zoro ηταν "κακοι" πριν ενταχθουν στο πληρωμα... εγω rootαρω για την υαινα, οπως εκανε και ο λουφης! :)
457 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 13 Ιουλ 2013, 13:34
Aldark
^true μαν , ο Ουζόππ είναι κεντρικός ήρωας , έχει ένα character development , ο Ύαινας έχει εμφανιστεί σύνολο 10 επς και τις τρώει ή κλαίει για το αφεντικό του.Πρέπει να έχει τουμπανέψει βέβαια..(έχει πρηστεί ο άτιμος xD) , εγώ τον κόβω για απλό σύμμαχο...δε ξέρω ίσως αν τον συμπαθήσω στο μέλλον...
458 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 13 Ιουλ 2013, 13:43
BlackLeg
Ασε που εχει ψηλωσει καναδυο κεφαλια απο την τελευταια φορα.
Και δεν θα μπει στο πληρωμα γιατι εκει χωραει μον ενας badass. O Zoro
Και δεν θα μπει στο πληρωμα γιατι εκει χωραει μον ενας badass. O Zoro
459 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 13 Ιουλ 2013, 14:24
Σκληρός Καριόλης
Τα βυζιά της Βιολέτας παίζει να ναι ο Σάμπο.
460 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 13 Ιουλ 2013, 15:24
Santouryuu
μολις ειδα το νικ σου ηξερα με τη μια οτι θα σπαμμαρεις! χα0χ0α0χ0αχ0αχ0α0
461 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 13 Ιουλ 2013, 16:59
karamin
o Usopp ειναι main character και εχει δωσει πολλα στο πληρωμα!μην τον συκγρινετε με κανεναν!ειδικα με χαρακτηρες που εμφανιζονται μια φορα στα 5 χρονια!!!!ιεροσυλια αυτο που κανετε!μπορει να ειναι χεστης αλλα παντα βρισκει λυση!εχει βοηθησει σε πολλα και μην ξεχναμε οτι ο oda του εδωσε ποσα επισοδεια τοτε που ειχε μονομαχησει με τον Luffy!εχει και πλακα συν της αλλης!!!παιζει και θα παιξει και στο μελλον μεγαλο ρολο στην ιστορια!
462 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 00:06
Aldark
λολ , σάντζι=20 φορές πιο Badass από το τσουτσέκι τον Μπέλαμυ μαν...BlackLeg έγραψε:Και δεν θα μπει στο πληρωμα γιατι εκει χωραει μον ενας badass. O Zoro
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχTankianism έγραψε:Τα βυζιά της Βιολέτας παίζει να ναι ο Σάμπο.
συμφωνώ +άπειρο φίλε μου...karamin έγραψε:o Usopp ειναι main character και εχει δωσει πολλα στο πληρωμα!μην τον συκγρινετε με κανεναν!ειδικα με χαρακτηρες που εμφανιζονται μια φορα στα 5 χρονια!!!!ιεροσυλια αυτο που κανετε!μπορει να ειναι χεστης αλλα παντα βρισκει λυση!εχει βοηθησει σε πολλα και μην ξεχναμε οτι ο oda του εδωσε ποσα επισοδεια τοτε που ειχε μονομαχησει με τον Luffy!εχει και πλακα συν της αλλης!!!παιζει και θα παιξει και στο μελλον μεγαλο ρολο στην ιστορια!
463 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 01:06
Santouryuu
οκ... μου φαινεται θα παθω συγκοπη
σαντζι, μπαντας; not really.
ussopp, θα παιξει μεγαλο ρολο στην ιστορια; no way
bellamy, τσουτσεκι; think again
zoro>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>bellamy>sanji>ussopp (ο zoro ειναι σε αλλη διασταση, δεν τον πλησιαζει κανεις)
zoro>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>bellamy>sanji>ussopp (ο zoro ειναι σε αλλη διασταση, δεν τον πλησιαζει κανεις)
464 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 01:41
Tony Tony Chopper
Έχουμε debate! Απόδειξέ μου ότι ο Bellamy είναι badass. Θέλω badass σκηνικό με αυτόν από manga ή anime.Santouryuu έγραψε:οκ... μου φαινεται θα παθω συγκοπη
465 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 01:48
Santouryuu
αποδειξε μου εσυ οτι δεν ειναι :xD:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santouryuu στις Κυρ 14 Ιουλ 2013, 02:12, 1 φορά
466 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 02:00
BlackLeg
Αν και ειχε μια χ αποφασιστηκοτητα τις εφαγε απο τον βαρθολομαιο που ειναι και newbie υποτιθεται και εχει και μικροτερο bounty.
467 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 02:04
Tony Tony Chopper
Ο Bellamy...Santouryuu έγραψε:απεδειξε μου εσυ οτι δεν ειναι :xD:
- Σπόιλερ:
- έχει σούστες στα παπούτσια του...
468 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 02:13
Santouryuu
και ο λουφυ ειναι απο το ιδιο υλικο με τα προφυλακτικα! και;
469 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 02:38
Tony Tony Chopper
Δηλαδή μαμάει ο Luffy. Αν και είσαι λάθος. Άλλα ο Luffy μαμάει έτσι κι αλλιώς.Santouryuu έγραψε:και ο λουφυ ειναι απο το ιδιο υλικο με τα προφυλακτικα! και;
470 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 03:27
Santouryuu
κατσε για να εχω κι ενα καλο quote για αργοτερα:
Ο Bellamy μπαινει στο πληρωμα.-
471 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 03:41
Σκληρός Καριόλης
Santouryuu έγραψε:οκ... μου φαινεται θα παθω συγκοπη
Σάντζι ωραίος ωρες ωρες αλλα γενικα γτπ οταν βλεπει γκομενες.
Ussop φυσικα και θα παιξει σημαντικο ρολο στη ιστορια. Ξεχνας ποιος ειναι ο πατερας του.
Μπελλαμι γτπ οσο δε παει. Αμα μπει στο πληρωμα θα τον κανει ο Οντα γαμαουα. Για την ωρα ειναι ο δευτερος χειροτερος κακος που χουμε δει.
472 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 03:51
Tony Tony Chopper
Μπει δε μπει badass δεν είναι.Santouryuu έγραψε: κατσε για να εχω κι ενα καλο quote για αργοτερα:
473 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 03:51
Aldark
με κάλυψε ο φίλος.Tankianism έγραψε:Santouryuu έγραψε:οκ... μου φαινεται θα παθω συγκοπη
Σάντζι ωραίος ωρες ωρες αλλα γενικα γτπ οταν βλεπει γκομενες.
Ussop φυσικα και θα παιξει σημαντικο ρολο στη ιστορια. Ξεχνας ποιος ειναι ο πατερας του.
Μπελλαμι γτπ οσο δε παει. Αμα μπει στο πληρωμα θα τον κανει ο Οντα γαμαουα. Για την ωρα ειναι ο δευτερος χειροτερος κακος που χουμε δει.
Για τους άλλους δεν έχω να πω κάτι , για τον Σάντζι όμως έχω να πω ότι από μικρό παιδάκι που βλέπω Ουάν Πης με πόρωνε το στυλ που εμφανιζόταν κι έδερνε αλύπητα. Ναι μπρος σε γυναίκες τα χάνει. Αλλά αυτός είναι ο ΣΑΝΤΖΙ! Γι'αυτό μ'αρέσει ως ήρωας! Η συμπεριφορά του γενικά και το ότι ΠΑΝΤΑ σώζει το πλήρωμα τον κάνει εξαιρετικά Badass. Στο πλήρωμα βέβαια υπάρχουν κι άλλοι badass μην είμαι μονόπλευρος και ο Ζόρο πολλές φορές πορώνει άσχημα , παρ'ότι λόγω έυλογης αντιπαλότητας με Σαντζούκο δεν τον προτιμώ ως χαρακτήρα και ο Φράνκυ είναι αρκετά μπαντάςς , και φυσικά ο Λόυφφαρος!
Μάνο ποιος είναι ο πρώτος χειρότερος; ο Σπάνταμ;
ΥΓ για Σάντο: Δεν αντιπαθώ τον Μπέλαμυ και σίγουρα ο Όντα αν τον εντάξει θα τον κάνει αρεστό και τα λοιπά. Το θέμα είναι ότι απ'ότι μου χει δείξει είναι ένα τίποτα..
474 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 03:55
Σκληρός Καριόλης
Ο πρώτος είναι ο Ενελ. Είχε φρούταρα,μάντρα εμφανισάρα και πάλι ήταν αξιολύπητος
475 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 14 Ιουλ 2013, 03:57
Aldark
αααα...εδώ θα διαφωνίσω και μαζί σου γιατί ο Ένελ είναι ο αγαπημένος μου κακός...ΘΕΟΣ ο άνθρωπος...δυστυχώς λόγω φρούτου λούφφυ και plot reasons διαλύθηκε και χαραμίστηκε. Ελπίζω σε επιστροφή του!
Επιστροφή στον Μπέλαμυ και άλλους υποψηφίους μουγκιγούαρες όμως..
Επιστροφή στον Μπέλαμυ και άλλους υποψηφίους μουγκιγούαρες όμως..
Παρόμοια θέματα
» Ποιος πιστευετε οτι ειναι ο πιο δυσκολος και ο πιο ευκολος αντιπαλος(και γιατι) που εχουν αντιμετωπισει οι mugiwara(επ.50-573)
» [THEORY] Ποιος/Τι είναι ο Vergo
» [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger???
» ποιος πιστευετε εγινε πιο δυνατος μετα το τιμε σκιπ
» Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο πιο σημαντικός χαρακτήρας στον κόσμο του One Piece;
» [THEORY] Ποιος/Τι είναι ο Vergo
» [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger???
» ποιος πιστευετε εγινε πιο δυνατος μετα το τιμε σκιπ
» Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο πιο σημαντικός χαρακτήρας στον κόσμο του One Piece;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης