αυτο που περιμενω να εξηγησει ο οντα ειναι το οτι η μονετ ειναι μισο πουλι.....ειχε κανενα ατυχιμα και την εκανε ο law ετσι????παντος θελω να το μαθω, γιατι σε ενα τσαπτερ (πριν την μαμησει ο ζορο νομιζω, σε μια φαση που σκεφτοταν καποιο παιδι οτι μεχρι και μεχρι μονετ ειναι στο σχεδιο με τα πειραματα) την εδειχνε φυσιολογικη....!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
[THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara?
326 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Πεμ 22 Νοε 2012, 16:05
Orman D Kurohige
327 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Πεμ 22 Νοε 2012, 16:11
????????
Ακριβως.. μπορει να γινεται φυσιολογικη.
Και επιπλεον πιστευω οτι τα smile μπορεις να τα φας αμα εχεις ηδη devil fruit.
αυτο εξηγει πολλα. Οπως το οτι γινεται αρπια η Μονετ και οτι ειναι χιονι.
Αλλα και ο πεκομς που ειναι και λιονταρι και χελωνα
328 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Παρ 23 Νοε 2012, 01:14
karamin
η monet εχει ποδια πουλιου συνεχεια;αν ισχυει αυτο τοτε ειναι γελοιο ρε γαμωτο...να μην μπει στο crew....χαχαχχα...ποδια κοτας!
329 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Παρ 23 Νοε 2012, 02:36
????????
νομιζω κανεις λαθος γιατι ο μομο δεν ειχε φαει καπιο φρουτο που εγινε ετσι.....ή κσνω λσθος...???δεν καταλαβενω και τα γγλικα γαμωτο :xD: :xD: :xD:Dimis έγραψε:Ακριβως.. μπορει να γινεται φυσιολογικη.
330 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Παρ 23 Νοε 2012, 16:03
????????
Καλα δεν καταλαβαινεις αγγλικα. Κατανοητο. τις εικονες δεν τις βλεπεις που εφαγε το τεχνητο φρουτο του vegapunk..???
http://www.mangapanda.com/one-piece/685/10
http://www.mangapanda.com/one-piece/685/10
331 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Παρ 23 Νοε 2012, 20:37
Orman D Kurohige
ο μομο εχει φαει man-made fruit του vegapunk.....που απ οτι αναφερθηκε ειναι ελατωματικο....!
332 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 25 Νοε 2012, 22:22
Lucky Roo
Egw thelw Kuma g 10o mugiwara exw koliisei se auto me t frouta k k ts iapwnikus arithmus !!! Skefteite oti aneta tha empene sto plirwma t luffy duleve san revolutionary prostateue sto sabaody to sunny kai ts esteile se sigkekrimena meri g n ginun pio dinatoi!! O luffy sigura tha tn thelei sto plirwma t..Alla dn 3erume t apegine!!
333 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 25 Νοε 2012, 22:57
N_G
ο Κυμα για αρχή είναι υπερβολικά δυνατός για να έμπαινε στο πλήρωμα και δεύτερον το σώμα του πλέον ανήκει στη κυβέρνηση...
334 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 26 Νοε 2012, 01:19
karamin
με τιποτα ο kuma....bonney δαγκωτο!το λεω εδω και μηνες...την συνδεουν παρα πολλα με τους mugiwara!στην φτο που ανεβασε ο oda,που δειχνει τους supernovas μετα τα δυο χρονια,η bonnie φοραει παλτο με κουκουλα...εγω πιστευω οτι την ελευθερωσε ο dragon....!μου θυμιζει πολυ revolutionaries αυτη η αμφιεση...
335 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 26 Νοε 2012, 04:13
Lucky Roo
Στο New World ολοι δυνατοι ειναι N_G και ο jinbei που ακουγεται οτι θα μπει στο πληρωμα ειναι πιο δυνατος απο τον kuma αν δεις το bounty του οπως και ο luffy ειναι πιο δυνατος απο τον Kuma ... οσο για το οτι ο Kuma ειναι κατω απο τν κυβερνηση πλεον προφανως τον εχουν κλωνοποιησει πολλες φορες ειδαμε ποσους pasifistas... μπορει αυτος ν υπαρχει σαν kuma..
336 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Τετ 28 Νοε 2012, 16:19
????????
Οχι. Αφου ειπε στον Λουφη στο σαμπαοντυ ''αυτη ειναι η τελευταια φορα που θα ειδωθουμε"
337 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Πεμ 29 Νοε 2012, 00:18
N_G
ότι έχει απομείνει από τον Κυμα είναι το σώμα του και το φρούτο του....το μυαλό του και οτιδήποτε άλλο αποτελούν μέρος της κυβέρνησης πλέον...
338 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Πεμ 29 Νοε 2012, 02:28
????????
ωμος γιατι να το κανει αυτο εικιοθελος????(το ξερω την καταστεψα την λεξη)
αφου ειναι με επαναστατες γιατι να παει με το μερος της κυβερνησης ..μστιρια πραγματα
επεισης αφου ειναι ο κουμα με ντραγκον λογικα θα ειναι και βεγκαπανκ σωστα?
αφου ειναι με επαναστατες γιατι να παει με το μερος της κυβερνησης ..μστιρια πραγματα
επεισης αφου ειναι ο κουμα με ντραγκον λογικα θα ειναι και βεγκαπανκ σωστα?
339 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Πεμ 29 Νοε 2012, 15:25
????????
Οχι απαραιτητα. Ωραια θεωρεια αλλα δεν νομιζω
340 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 18 Μάης 2013, 03:33
Gomugomunoluffy
εγω παντως δεν πιστευω οτι ο κουμα τους ειπε μια μερα αντε καντε με πληρως ροβοτ να με ελενχετε.
δεν υπαρχει λογος να το εκανε αυτο. σιγουρα κατι υπαρχει που πρεπει να μαθουμε.
δεν υπαρχει λογος να το εκανε αυτο. σιγουρα κατι υπαρχει που πρεπει να μαθουμε.
341 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 18 Μάης 2013, 06:34
Santouryuu
bellamy!
342 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 18 Μάης 2013, 16:09
N_G
ωραίος ο bellamy, τυπάρα αλλά δεν βλέπω που θα συνείσφερε στο πλήρωμα και σαν δύναμη και σαν ρόλος...εγώ πιστεύω το πλήρωμα χρειάζεται έναν logia μέσης δύναμης ή έναν fishman (για να καλλιεργηθεί περισσότερο η σχέση ανθρώπου-fishman έχοντας έναν στο πλήρωμα του ο μελλοντικός King)
343 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Σαβ 18 Μάης 2013, 17:37
Santouryuu
κι εγω εχω σκεφτει λογκια γιατι ειναι το μονο που λειπει, αλλα φισμαν ξεχναμε γιατι εφοσον δεν δεχτηκε ο τζινμπε δεν υπαρχει περιπτωση για καποιον αλλον. επισης μπελαμυ μοιαζει πιο πιθανο για τον ενα και μοναδικο λογο οτι εμφανιστηκε παλι. αν δεν παιξει καποιον ρολο γιατι να τον επαναφερει; απο το να ερθει κανας φλουφλης καλυτερα ο μπραβος. :Ρ
344 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 19 Μάης 2013, 01:44
????????
Santouryuu έγραψε:κι εγω εχω σκεφτει λογκια γιατι ειναι το μονο που λειπει, αλλα φισμαν ξεχναμε γιατι εφοσον δεν δεχτηκε ο τζινμπε δεν υπαρχει περιπτωση για καποιον αλλον. επισης μπελαμυ μοιαζει πιο πιθανο για τον ενα και μοναδικο λογο οτι εμφανιστηκε παλι. αν δεν παιξει καποιον ρολο γιατι να τον επαναφερει; απο το να ερθει κανας φλουφλης καλυτερα ο μπραβος. :Ρ
+1
345 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Κυρ 19 Μάης 2013, 18:28
Gomugomunoluffy
ξερεις ποσοι παλιοι εχθροι του λουφφυ εχουν ξαναεμφανιστει?(απο την στιγμη που τους νικησε και μετα) ή να σου τους μετρησωSantouryuu έγραψε:κι εγω εχω σκεφτει λογκια γιατι ειναι το μονο που λειπει, αλλα φισμαν ξεχναμε γιατι εφοσον δεν δεχτηκε ο τζινμπε δεν υπαρχει περιπτωση για καποιον αλλον. επισης μπελαμυ μοιαζει πιο πιθανο για τον ενα και μοναδικο λογο οτι εμφανιστηκε παλι. αν δεν παιξει καποιον ρολο γιατι να τον επαναφερει; απο το να ερθει κανας φλουφλης καλυτερα ο μπραβος. :Ρ
346 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 20 Μάης 2013, 12:11
Aldark
Santouryuu έγραψε:κι εγω εχω σκεφτει λογκια γιατι ειναι το μονο που λειπει, αλλα φισμαν ξεχναμε γιατι εφοσον δεν δεχτηκε ο τζινμπε δεν υπαρχει περιπτωση για καποιον αλλον. επισης μπελαμυ μοιαζει πιο πιθανο για τον ενα και μοναδικο λογο οτι εμφανιστηκε παλι. αν δεν παιξει καποιον ρολο γιατι να τον επαναφερει; απο το να ερθει κανας φλουφλης καλυτερα ο μπραβος. :Ρ
οντως εχουν εμφανιστει διαφοροι απειρες φορες , δεν ειδα ομως ποτε τον Crocodile (ακομα και τον Μρ.2!!!) να μπαινει στο πληρωμα..!
347 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 20 Μάης 2013, 15:40
maggie
διαβάστε όλο το τόπικ από την αρχή να δείτε πόσο τραγικοί είμαστε με τα σενάρια που κάνουμε.
348 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 20 Μάης 2013, 15:44
Aldark
Σε 3 χρονια εχουν αλλαξει ολα ομως...καποτε μιλουσαμε για Χανκοκ και Μρ.2 ακομα και για Περονα λεγανε...
Με τα σημερινα δεδομενα και το 703 τσαπτερ που διαβασα μολις , εχω βρει το επομενο μελος:
και θα ειναι χορευτης
Με τα σημερινα δεδομενα και το 703 τσαπτερ που διαβασα μολις , εχω βρει το επομενο μελος:
και θα ειναι χορευτης
349 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 20 Μάης 2013, 20:42
Gomugomunoluffy
Aldark έγραψε:Σε 3 χρονια εχουν αλλαξει ολα ομως...καποτε μιλουσαμε για Χανκοκ και Μρ.2 ακομα και για Περονα λεγανε...
και θα ειναι χορευτης
ναι και θα την γαμαει ο σαντζι.:P
350 Απ: [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? Δευ 20 Μάης 2013, 21:31
Aldark
o σαντζουκος παιζει να ναι παρθενος ακομα :xD:
Παρόμοια θέματα
» Ποιος πιστευετε οτι ειναι ο πιο δυσκολος και ο πιο ευκολος αντιπαλος(και γιατι) που εχουν αντιμετωπισει οι mugiwara(επ.50-573)
» [THEORY] Ποιος/Τι είναι ο Vergo
» [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger???
» ποιος πιστευετε εγινε πιο δυνατος μετα το τιμε σκιπ
» Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο πιο σημαντικός χαρακτήρας στον κόσμο του One Piece;
» [THEORY] Ποιος/Τι είναι ο Vergo
» [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger???
» ποιος πιστευετε εγινε πιο δυνατος μετα το τιμε σκιπ
» Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο πιο σημαντικός χαρακτήρας στον κόσμο του One Piece;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης