^χέι γιου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
326 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 17 Ιουν 2011, 01:37
Johnyman
327 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 17 Ιουν 2011, 09:18
maxuris
Looking forward to it :D
328 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 17 Ιουν 2011, 10:55
Aldark
captain usopp έγραψε:http://www.quizazz.com/quiz.php/354424/Who-is-your-anime-girlfriend-guys-only/
κατα λαθος το βρηκα
misaaa <3
329 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 18 Ιουν 2011, 02:17
Aldark
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
330 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 18 Ιουν 2011, 21:32
leon black
331 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 19 Ιουν 2011, 01:31
Johnyman
332 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 19 Ιουν 2011, 01:39
womanTENSAIinathens
Aldark's mother έγραψε:κάτι πίπες που βρήκα
http://www.sharethis.gr/2011/05/he-will-never-have-girlfriend.html
Δε μπορει αυτο που ειδα να ηταν ο George Clooney. Για την πρωτη φωτο λεω.
Αυτο ειναι μεταμορφωση!
333 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 19 Ιουν 2011, 11:06
Aldark
womanTENSAIinathens έγραψε:Aldark's mother έγραψε:κάτι πίπες που βρήκα
Αυτο ειναι μεταμορφωση!
κι ομως μοιαζει :muaha:
334 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 19 Ιουν 2011, 12:21
leon black
Aldark έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:Aldark's mother έγραψε:κάτι πίπες που βρήκα
Αυτο ειναι μεταμορφωση!
κι ομως μοιαζει
|-------------|---------------|
| ................ |.................... |
| .................| χη γουίλ .......|
| άλδαρκ 17 ..| νέβερ χάβ ε ...|
| .................| γγίρλφριεντ.. |
| .................|................... |
-----------------------------|
|................. |................... |
| .................| τόλντ γιου ...|
| .................| σόου............|
| άλδαρκ 47 ..|................... |
| .................| ...................|
| .................|................... |
|_________________________|
335 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 20 Ιουν 2011, 19:17
didimakia
Respect \m/
336 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 20 Ιουν 2011, 19:21
leon black
αυτός το ξέρει οτι τραβιόταν βίντεο?
338 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 20 Ιουν 2011, 19:30
leon black
κι ο λούφυ της υπογραφής σου το ίδιο κάνει!!
339 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 20 Ιουν 2011, 21:53
costascss
Αυτό το βιντεάκι το έδειξαν στις ειδήσεις Ελληνικών καναλιών (νομίζω και ξένων) ως τη καλύτερη πρόταση γάμου που έχει γίνει ποτέ.didimakia έγραψε:
Respect \m/
Υ.Γ.: Όντως, respect.
340 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 20 Ιουν 2011, 21:58
Aldark
ΠΟΣΟ ΦΕΗΚ ΡΕ :muaha: :muaha: :muaha:
342 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 20 Ιουν 2011, 22:29
Aldark
δεν αμφισβητησα το background man 8)
343 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 20 Ιουν 2011, 22:40
costascss
Το ξέρω απλά είπα να το βάλω.
Τα αισθήματα ήταν fake...
Τα αισθήματα ήταν fake...
345 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 21 Ιουν 2011, 01:05
????????
επικ τρολλ ις επικ...leon black έγραψε:αυτός το ξέρει οτι τραβιόταν βίντεο?
καλο ηταν αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο αν του ελεγε οχι η κοπελια :haha:
346 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 21 Ιουν 2011, 01:19
maxuris
ξες και μετα το video το κλασσικο ... boobs please
347 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 22 Ιουν 2011, 15:44
Johnyman
348 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 23 Ιουν 2011, 15:30
????????
φετα με ψωμι σ αγαπω πολυ....
ας το βαλει καποιος γτ εγω δν μπορω να το βαλλω εχω ενα προβλημα...πραγματικα γαματο
ας το βαλει καποιος γτ εγω δν μπορω να το βαλλω εχω ενα προβλημα...πραγματικα γαματο
349 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 23 Ιουν 2011, 15:34
womanTENSAIinathens
ReBoRn23 έγραψε:φετα με ψωμι σ αγαπω πολυ....
χαχαχαχαχαχαχαχαχα πεινασα αν και εφαγα πριν καμμια ωρα.
350 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 23 Ιουν 2011, 15:34
leon black
βλακεία είναι
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
Παρόμοια θέματα
» Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης