Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
301 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 19:47
womanTENSAIinathens
302 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 19:50
Kauko
καποιο προσωπο που να μην ξερεις μονο εσυ
303 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 20:00
womanTENSAIinathens
Ο Ronaldo βγηκε αν και δεν σκεφτηκα αυτο το προσωπο.Οk no problem!
304 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 20:21
leon black
εμένα δεν το βρήκε... περίπου
305 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 21:07
costascss
Απίστευτο! Σκεφτόμουνα την Helena Bonham Carter και μου έκανε μια σειρά από άσχετες ερωτήσεις και μόνο δύο ερωτήσεις σχετικές (αν είναι από την αγγλία και αν έχει παίξει στο Harry potter) και μετά από 10-13 ερωτήσεις μου την έδειξε.
306 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 21:36
Kauko
αν απαντατε σωστα βγαινει
307 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 21:46
Aldark
ειστε αχρηστοι βαλτε και τον πατερα σας ή τον εαυτο σας και θα τον βγαλει ρε , βαλτε τον λουφφυ απαντατε σωστα , απαντηστε καλα εκει που ρωταει αν ειναι αληθινο προσωπο (δηλαδη οχι) και θα δειτε θα τον βρει
τωρα αν βαζετε καποιον ακυρο ελληνα λογικο να μην τον εχει , αλλα μου χει βρει και τον παγκαλο οποτε ...
τωρα αν βαζετε καποιον ακυρο ελληνα λογικο να μην τον εχει , αλλα μου χει βρει και τον παγκαλο οποτε ...
308 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 21:55
leon black
σκεύτηκες τον πάγγαλο?
309 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 21:57
Kauko
^^ σιγουρα δεν τον σκευτηκε... νομιζω οτι τον σκεφτηκε
Εψαχνα τον Γιασουμακη Γιασουμι και δεν τον ειχε
Εψαχνα τον Γιασουμακη Γιασουμι και δεν τον ειχε
310 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 21:59
leon black
τι είναι αυτό?
311 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 22:03
Aldark
ΨΑΧΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΗΙΝΟ ΩΡΕ
313 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 22:47
costascss
Μέχρι τώρα έχω βρει τους:
Κανάκι
Σερβετά
Μητσοτάκης
Λαζόπουλο
Sephiroth
Zhao Yun
Dante
Παπαριζου
Πυθαγόρα
Νicο Robin
Νicο Olivia
και άλλους πόλους
Είναι το καλύτερο online game που έχω παίξει!
Κανάκι
Σερβετά
Μητσοτάκης
Λαζόπουλο
Sephiroth
Zhao Yun
Dante
Παπαριζου
Πυθαγόρα
Νicο Robin
Νicο Olivia
και άλλους πόλους
Είναι το καλύτερο online game που έχω παίξει!
314 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 22:53
Aldark
^ειναι godlike ρε , kudos to didi (who else) που μου το χε πει ^^
315 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 15 Ιουν 2011, 23:37
Kauko
leon black έγραψε:τι είναι αυτό?
δεν ξερεις τον Γιασουμακη???
318 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 16 Ιουν 2011, 00:15
maxuris
Orihime-chan !
319 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 16 Ιουν 2011, 00:21
????????
misa amane
320 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 16 Ιουν 2011, 00:37
Kauko
Hinata
321 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 16 Ιουν 2011, 18:25
leon black
captain usopp έγραψε:leon black έγραψε:τι είναι αυτό?
δεν ξερεις τον Γιασουμακη???
κανένας συγγραφέας θα είναι....
322 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 16 Ιουν 2011, 19:26
Johnyman
αστρολόγος είναι
323 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 16 Ιουν 2011, 19:41
Kauko
Πανε στο τοπικ με τους αγαπημενους αθλητες να δεις ποιος ειναι ο Γιασουμακης
324 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 16 Ιουν 2011, 20:18
leon black
εμένα δεν μ αρέσει το παιχνίδι αφτόAldark's mother έγραψε:αστρολόγος είναι
[οφφ]σε μισώ! μην μου ξαναμιλήσεις.... είσε ελεινός.... άκουσε εκεί αστρολόγος!!!!! οι αστρολόγοι είναι ψεύτες όπως οι πολιτικοί και χειρότερα.... δες εδώ https://www.facebook.com/home.php?sk=group_170719699645029&ap=1 [\όφφ]
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
Παρόμοια θέματα
» Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης