Jimmy έγραψε:ρε παιδια,γιατι υπετιμημενος ο mihawk???
που υπερτιμηθηκε?
γεγονοτα θελω,οχι να μου πειτε "εχει απλα ωραιο στυλακι αλλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο"...
πειτε μου με βαση τις ικανοτητες του που εχει υπερτιμηθει?
αφου δε τον εχουμε δει να πολεμαει σε full power,που βγαζετε το συμπερασμα αυτο???
εγω βλεπω οτι με βαση τα στοιχεια που μας δινονται τα σπαει!!!
ο τυπος σταματησε να πολεμαει με εναν yonkou(!!!),επειδη δεν εβρισκε ενδιαφερον να τον πολεμησει με μονο ενα χερι!!!
νικησε τον ζορο ετσι για την πλακα του,με ενα μαχαιρακι για να καθαριζεις πατατες...
σε ολες τις σκηνες που τον δειχνει δε μπα να ερχονται τα πανω κατω ειναι αταραχος...
γυρναει ολη τη grand line με ενα βαρκακι σε μεγεθος φερετρου...wtf!!!
manga spoilers:
- Σπόιλερ:
εντοπισε ανετα τον λουφι απλα κοιταζοντας τον και του εστειλε ενα χτυπημα με τρομερη ακριβεια,ολα αυτα ενω ο λουφι ετρεχε με gear 2...
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ:
στον πολεμο της marineford ειναι απο τους ελαχιστους χαρακτηρες που εφυγε απο ολο αυτο το χαμο χωρις να του κανει καποιος εστω μια γρατζουνια...
ή μηπως αυτο δε δειχνει ικανοτητες και το καταφεραν πολλοι???
(το οτι δε τον εδειχνε συνεχεια δε σημαινει οτι δε πολεμουσε κανονικοτατα ολο αυτο το διαστημα)
το οτι δε τον ειδαμε πολυ στον πολεμο δε σημαινει οτι δεν αξιζει ρε παιδια...
πολλοι χαρακτηρες εμφανιστηκαν πολυ λιγο στον πολεμο χωρις να δουμε πληρως τις ικανοτητες τους...
μονο οταν δουμε τη μεγιστη δυναμη του θα μπορουμε να κρινουμε αν ειναι υπερτιμημενος ή οχι...
μεχρι τοτε δε μπορει να βγει τετοιο συμπερασμα...
θεος ρε φιλε!!