Εδωσε ρεστα το παλικαρι.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ο αγαπημένος σας Shichibukai!
177 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Σαβ 10 Νοε 2012, 13:19
Toni D. Kellis
το οτι δν μπορεσε να κοψει τον buggy δν σημαινει οτι δν εχει haki......
και ο WB που εχει σιγουρα δν σκοτωσε τον aokiji αλλα στον akainu τις εβρεξε που σημαινει οτι το χρησιμοποιεις οποτε θες πολυ απλα
και ο WB που εχει σιγουρα δν σκοτωσε τον aokiji αλλα στον akainu τις εβρεξε που σημαινει οτι το χρησιμοποιεις οποτε θες πολυ απλα
178 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Σαβ 10 Νοε 2012, 13:24
The Strongest
Ναι αλλά αρκή να το έχεις διδαχτεί.Toni D. Kellis έγραψε:το οτι δν μπορεσε να κοψει τον buggy δν σημαινει οτι δν εχει haki......
179 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Σαβ 10 Νοε 2012, 13:28
Toni D. Kellis
εεεε πιστεω ο WB ως ο πιο τουμπανο στο κοσμο ολο και κατι θα ηξερε
180 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Σαβ 10 Νοε 2012, 13:34
The Strongest
συμφονώToni D. Kellis έγραψε:εεεε πιστεω ο WB ως ο πιο τουμπανο στο κοσμο ολο και κατι θα ηξερε
181 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Παρ 16 Νοε 2012, 20:56
????????
εννοειταιThe Strongest έγραψε:συμφονώToni D. Kellis έγραψε:εεεε πιστεω ο WB ως ο πιο τουμπανο στο κοσμο ολο και κατι θα ηξερε
182 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Παρ 16 Νοε 2012, 23:29
The Strongest
εννοείται ο WB ήταν EXPERT σε αυτά
183 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Σαβ 17 Νοε 2012, 11:11
????????
Καλα.. μην το λες γιατι δεν ξερουμε και τιποτα φοβερο για το παρελθον του...
184 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 18 Νοε 2012, 18:58
The Strongest
εε δίκιο έχεις αλλά και μόνο ότι ήταν ο ''δεύτερος'' Βασιλιάς των Πειρατών και ο ποιο Δυνατός Ανδρας στο Κόσμο πηστεύω πως είναι αρκετά ...
185 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 18 Νοε 2012, 19:00
The Strongest
+ ότι είχε φάει ένα πολλή γαμάτο φρούτο του διαβόλου (που ξέχασα να το πω) και ότι είχε και τα τρία Haki.
186 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Δευ 19 Νοε 2012, 17:26
????????
Δεν αμφισβητω οτι ηταν ο πιο τουμπανος...
Μπορει και να εχεις δικιο
Μπορει και να εχεις δικιο
187 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 06 Ιουλ 2014, 23:45
Monkey.D.Dragon
Donquixote Doflamingo.
Ο πρώτος πραγματικός villain που έχει δείξει μέχρι στιγμής στο one piece κατά την γνώμη μου. Ο τύπος είναι απίστευτος. Έχει ένα από τα δυνατότερα φρούτα (πάλι κατά την γνώμη μου) και είναι βαθιά χωμένος στον υπόκοσμο. Έχει και το επικό nickname... Joker. Φτιάχνει artificially made Devil Fruits και μπορεί να ασκήσει επιρροή σε μεγάλες δυνάμεις του One Piece. Είναι απλά θεός.
Ο πρώτος πραγματικός villain που έχει δείξει μέχρι στιγμής στο one piece κατά την γνώμη μου. Ο τύπος είναι απίστευτος. Έχει ένα από τα δυνατότερα φρούτα (πάλι κατά την γνώμη μου) και είναι βαθιά χωμένος στον υπόκοσμο. Έχει και το επικό nickname... Joker. Φτιάχνει artificially made Devil Fruits και μπορεί να ασκήσει επιρροή σε μεγάλες δυνάμεις του One Piece. Είναι απλά θεός.
188 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 13 Ιουλ 2014, 01:48
The Red-Haired
Γενικά δεν μου αρέσουν οι Shichibukai λόγω επαγγέλματος ... είναι πειρατές που δουλεύουν για την WG και γιαυτές τους τις υπηρεσίες απολαμβάνουν κάποια προνόμοια.
Αν έπρεπε να διαλέξω όμως, θα διάλεγα Mihawk ασυζητητί γιατί τους έχει όλους γραμμένους, είναι EPIC και προφανώς έχει τους δικούς του λόγους να βρίσκεται εκεί...
Θα ήθελα επίσης να μάθω την ιστορία του Kuma: τί τον έκανε να αφήσει το revolutionary army και να δουλέψει για την κυβέρνηση, αν και στο Time Skip έσωσε κατά τη γνώμη μου τους SH και μιλούσε με τον Rayleigh... Πολύ μυστηριώδης προσωπικότητα.
Αν έπρεπε να διαλέξω όμως, θα διάλεγα Mihawk ασυζητητί γιατί τους έχει όλους γραμμένους, είναι EPIC και προφανώς έχει τους δικούς του λόγους να βρίσκεται εκεί...
Θα ήθελα επίσης να μάθω την ιστορία του Kuma: τί τον έκανε να αφήσει το revolutionary army και να δουλέψει για την κυβέρνηση, αν και στο Time Skip έσωσε κατά τη γνώμη μου τους SH και μιλούσε με τον Rayleigh... Πολύ μυστηριώδης προσωπικότητα.
189 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Δευ 21 Ιουλ 2014, 01:58
Santouryuu
Monkey.D.Dragon έγραψε:Donquixote Doflamingo.
μην ξεχνας κροκο μποϋ και μπλακμπιρντ.. στα αλλα με βρισκεις συμφωνο xD
190 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 27 Ιουλ 2014, 10:40
Νικολής
Monkey.D.Dragon έγραψε:Donquixote Doflamingo.
+1 οπως τα λες και ο crocodile βεβαια ειναι περιπου το ιδιο αλλα πολυ πιο αδυναμος και στην.......grand line
191 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Πεμ 07 Αυγ 2014, 15:02
plankton
Συμφωνω σε ολα και πιστευω πως ο Mihawk ειναι Shichibukai μονο και μονο επειδη δεν θελει να τον κυνηγαει το ναυτικο.Lion D. Man έγραψε:Γενικά δεν μου αρέσουν οι Shichibukai λόγω επαγγέλματος ... είναι πειρατές που δουλεύουν για την WG και γιαυτές τους τις υπηρεσίες απολαμβάνουν κάποια προνόμοια.
192 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Παρ 08 Αυγ 2014, 19:14
The Red-Haired
Δε νομίζω να έχει πρόβλημα να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε. Κάποιος άλλος θα είναι ο λόγος που δεν τον φανταζόμαστε. Όλα τα μυστήρια θα αποκαλυφθούν εν καιρό :)
193 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 17 Ιαν 2016, 00:46
Gol. D. Russ
Mihawk , τον παω πολυ τον τυπαρα αυτον γιατι ειναι ο μονος Shichibukai που τα βαζει με εναν αυτοκρατορα στα ισια.
194 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 17 Ιαν 2016, 01:48
Aldark
Δεν τον έχουμε δει να το κάνει αυτό και να πολεμάει κιόλας...
Btw ξαφνιάστηκα απ'το πλήθος των ψήφων...
Btw ξαφνιάστηκα απ'το πλήθος των ψήφων...
195 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 17 Ιαν 2016, 01:52
Gol. D. Russ
μου φτανει που εχει τα κοτσια να τα βαλει με εναν Αυτοκρατορα ενας προς ενας και κατα την γνωμη μου πιο δυνατο και απο τον Ασπρογενη.
196 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 17 Ιαν 2016, 04:09
Aldark
Ασπρογένης=Strongest Man in the World , δε γίνεται να τον ξεπερνάει κάποιος στο μαν2man ακόμα και όταν αργοπεθαίνει.
197 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 17 Ιαν 2016, 04:13
Deathracer2009
150 ψήφοι στο πολλ
WTF?!
WTF?!
199 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Τετ 20 Ιαν 2016, 12:01
Tcixlas
μιχοκ γιατί είναι τρομερός αλλά το πολ παιζει να ειναι προιστορικο
200 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Τρι 09 Φεβ 2016, 23:55
Kamikaze
- Σπόιλερ:
- Edward Weeble
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SANDOKANTHANOS στις Πεμ 25 Φεβ 2016, 00:33, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης