καλα οχι και τον πετρωνει , ειπαμε pimp ο Κροκο αλλα εκτος του παρελθοντος του ( :mueh: ) ειναι προ και την μαμαει , αν και οντως με τα δεδομενα που μας εχει δωσει ειναι πολυ overpowered...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ο αγαπημένος σας Shichibukai!
127 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Σαβ 16 Ιουλ 2011, 05:06
Toni D. Kellis
ημουν αναμεσα σε mihawk kuma και donflamingo (ειμαι λιγο mistery junkeey) αλλα τελικα αποφασιζω τον τελευταιο γτ ο kuma ειναι τσιρακι της goverment και ο mihawk στο κατω κατω ο ρολος του σε ολο το story ειναι να μονομαχησει με τον zoro...αντιθετα ο donflamingo οχι μονο ειναι υπερτουμπανο κουνωντας μονο το δαχτυλακι τ, αλλα εμφανιζεται συχνα στη πλοκη οπως με τον bellamy ή με το εμποριο σλαβων και αποτι φαινεται θα ειναι απο τους πιο σημαντικους και σατανικους villain του one piece
128 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Σαβ 20 Αυγ 2011, 18:25
iFiVa
Ειμαι αναμεσα απο Boa και Croco.....αλλα θα παω με Boa :inlove:
131 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Δευ 10 Οκτ 2011, 20:25
ZisAkiS
hancock (λογω της "ιδιαιτερης"σχεσης με τον luffy).. Αλλα και ο Jimbei ειναι γ*****ς!!
133 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Τετ 19 Οκτ 2011, 19:15
-FlameLeg Vender
Παρόλο που μου αρέσει πολύ ο Mihawk, ήξερα πως όλοι αυτόν ψηφίσατε για αυτό τον άφησα απ έξω.
Ψήφια Ντον Φλαμινγκο, μου αρέσει πολύ η δύναμή του.
Ψήφια Ντον Φλαμινγκο, μου αρέσει πολύ η δύναμή του.
135 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Δευ 24 Οκτ 2011, 18:18
iMmoRtaL
παιδιά μην λέτε ότι ένας Shichibukai! είναι ποιος δυνατός από τον άλλο γιατί δεν τους έχουμε δέει να πολεμάνε μετάξι τους άρα δεν μπορούμε να τους κρίνουμε [b]
136 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Σαβ 12 Νοε 2011, 19:18
Santouryuu
Boa Hancock με τα μπούνια.......
137 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 13 Νοε 2011, 05:19
tsiblis
Ελπίζω να μην με προδώσει το avatar μου :P
- Σπόιλερ:
- αυτό είχα πριν το αλλάξω :P
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsiblis στις Τετ 23 Νοε 2011, 23:52, 1 φορά
139 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Δευ 21 Νοε 2011, 20:35
Mike13
O Κuma μου αρεσει επειδη εχει τελειο στιλ και φοβερο φρουτο!!!Ειναι δευτερος στην λιστα τον shichibukai για μενα προτος ειναι ο υπερτατος mihawk!!!
140 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Τρι 22 Νοε 2011, 18:05
Sosa
Μου αρέσει ο Kuma επειδή είναι cool, και ο Crocodile επειδή είναι ο "bad guy", αλλά ο αγαπημένος μου είναι ο Mihawk!
απίστευτο στιλ, τρομερή δύναμη και πολύ μυστήριο!
άντε να μαθαίνουμε σιγά-σιγά τι μέρος του λόγου είναι κι'αυτός... :b
141 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Τρι 22 Νοε 2011, 18:34
Gomugomunoluffy
εμενα ειναι 3 οι αγαπημενοι μου
1 kuma!!
2 mihawk
3 boa hancock!!!:DDDD
1 kuma!!
2 mihawk
3 boa hancock!!!:DDDD
142 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Τρι 22 Νοε 2011, 18:56
Mike13
Πολυ σωστο σε βρισκω!!!Sosa έγραψε:Μου αρέσει ο Kuma επειδή είναι cool, και ο Crocodile επειδή είναι ο "bad guy", αλλά ο αγαπημένος μου είναι ο Mihawk!
143 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Τρι 22 Νοε 2011, 19:24
Toni D. Kellis
ο mihawk πανω κατω ξερουμε τη ρολο βαραει...ειναι ο τελικος στοχος του zoro προκειμενου να γινει ο καλυτερος swordsman στο one piece
εγω θελω να δω με τον donflamingo....πιστευω θα ειναι απο τους πιο τουμπανο κακους και στη δυναμη (προφανως) αλλα και στο story
εγω θελω να δω με τον donflamingo....πιστευω θα ειναι απο τους πιο τουμπανο κακους και στη δυναμη (προφανως) αλλα και στο story
144 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Τρι 22 Νοε 2011, 22:59
ZisAkiS
επειδη ολοι λετε mihawk και crocodile, εγω θα πω hancock και........... gecko moria! (δεν λεω οτι mihawk kai Croc. δεν ειναι αλλα.. κουβεντα να γινετε...) και γτ moria? γτ ειναι τρελος, εχει γαματο γελιο, σπαστικη φωνη...
- Σπόιλερ:
- αν και τωρα νομιζω οτι δεν εινai sichibukai... νομιζω τον "καθαρισε" ο donlaminco.. ειπε οτι ειχε διαταγες απο καποιον "ψηλωτερα στην σκαλα" απο την World Goverment... ποιον εννοει ξερει κανεις;;;
145 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Τρι 22 Νοε 2011, 23:57
core
- Σπόιλερ:
- Μπορει να εννοεί απο το συμβουλειο των πέντε που στην ουσία αυτοί είναι οι WG
146 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Τετ 23 Νοε 2011, 00:28
Toni D. Kellis
δν γινεται κατι παιζει με αυτον τον donflamingo εχει απειρα cone και φαινεται να ειναι πισω απο ολα...θυμιζω τοτε με τον bellamy ή με το human shop και τωρα εχει παρε δωσε με τη world goverment και αποτι φαινεται δν τον εχουν και του χεριου τους
147 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Παρ 02 Δεκ 2011, 05:38
Santouryuu
ZisAkiS έγραψε:επειδη ολοι λετε και crocodile, εγω θα πω hancock
148 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Σαβ 07 Ιαν 2012, 04:50
TheGh7st
Mihawk γτ μονο και μονο με την βαρκουλα που τον ειδα στην αρχη με τα κερια ειναι αλανι.. hahah Περα απο την πλακα γενικα φαινεται πολυ δυνατος και ενταξει.....αξιζει...
149 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 08 Ιαν 2012, 15:14
core
μέχρι τώρα από όσα έχει δείξει στο anime πιστεύω ότι είναι ο πιο δυνατός swordman....
150 Απ: Ο αγαπημένος σας Shichibukai! Κυρ 08 Ιαν 2012, 17:17
Toni D. Kellis
νομιζω ειναι δεδομενο οτι ΕΙΝΑΙ ο πιο δυνατος swordsman, δν προκυπτει απο τα συμφραζομενα.....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης