Καλά ναι έχεις δίκιο….
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy?
277 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 20 Ιουλ 2012, 17:10
Choperfan
εγω πιστευω πως πηγε απο μονος του να σωσει τον λουφυ
φαινεται πως τον συμπαθει και πιστευω οτι δεν θαχουν τοσο εχθρικες σχεσεις οσο με τους αλλους σουπερνοβα
φαινεται πως τον συμπαθει και πιστευω οτι δεν θαχουν τοσο εχθρικες σχεσεις οσο με τους αλλους σουπερνοβα
278 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 20 Ιουλ 2012, 17:21
Patty D.Luffy
Η κάτι ύπουλο θα παίζει... :xD:
279 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 20 Ιουλ 2012, 17:28
Xrhstos D. Kol
Ναι μπορει αλλα μπορει ολα να γινοντε για καποιο οφελος του λο
280 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 20 Ιουλ 2012, 17:35
Choperfan
φυσικα θαχει και καποιο ωφελος
281 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 20 Ιουλ 2012, 18:35
Giorgos
ισως κατι να κρυβεται πισω απο την σταση του να τον σωσει...γενικα μου φαινεται οτι υπαρχει ενα μυστηριο γυρω απο την προσωπικοτητα του....
282 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 20 Ιουλ 2012, 20:14
Xrhstos D. Kol
Ειναι μουλοχτος!!
283 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Σαβ 21 Ιουλ 2012, 01:45
Santouryuu
μπορει να εχει σχεδια γι'αυτον! :Ρ
284 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Σαβ 21 Ιουλ 2012, 22:38
Choperfan
τι ειδος σχεδια?
285 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Κυρ 22 Ιουλ 2012, 00:38
Patty D.Luffy
Με μολύβι :xD:
286 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Κυρ 22 Ιουλ 2012, 01:12
Santouryuu
Choperfan έγραψε:τι ειδος σχεδια?
ε δεν σου φαινεται περιεργο οτι ο λουφυ απερριψε ολοκληρη μποα χανκοκ;
287 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Δευ 23 Ιουλ 2012, 11:01
core
Καλά αυτό πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει…
Την Hancock την είχε απορρίψει και πριν τον πόλεμο…
Εξάλλου του πέρναγε αδιάφορη για αυτό και δεν τον έπιανε οι δυνάμεις του φρούτου της…
Την Hancock την είχε απορρίψει και πριν τον πόλεμο…
Εξάλλου του πέρναγε αδιάφορη για αυτό και δεν τον έπιανε οι δυνάμεις του φρούτου της…
288 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Δευ 23 Ιουλ 2012, 13:00
ratal
Παρόλο που η θεωρια οτι ο law είναι ο sabo ήταν έξυπνο δυστυχώς δεν ισχύει γιατί πολύ απλα αμα ριχνατε μια ματία στο Wikipedia του one piece θα βλέπατε οτι η πληροφορίες που δίνει για αυτά τα δύο πρόσωπα δε σισχετίζονταi πουθενά επίσεις έχει και για τους δύο χαρακτήρες φωτογραφίες και απο τιν νεαρή τους ιλυκία αλλα και απο το παρόν.
Και αν διτε τον law μικρό θα δίτε οτι φοράει απο τοτε το ίδιο καπέλο επομένος αυτο εμένα μου αρκεί!
Ελπίζο λοιπον να σκεφτούμε κατι πιο ολοκληρωμένο την άλλη φορά χορις ατέλειες
Και αν διτε τον law μικρό θα δίτε οτι φοράει απο τοτε το ίδιο καπέλο επομένος αυτο εμένα μου αρκεί!
Ελπίζο λοιπον να σκεφτούμε κατι πιο ολοκληρωμένο την άλλη φορά χορις ατέλειες
289 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Δευ 23 Ιουλ 2012, 13:08
core
Καταρχήν δεν θα μου φαινόταν λογικό και σωστό να εμφανίσει τον Sabo έτσι απλά…
Ούτε πιστεύω ότι θα άλλαζε το όνομα του για τίποτα….
Ο Sabo θα εμφανιστεί σαν Sabo….
Ούτε πιστεύω ότι θα άλλαζε το όνομα του για τίποτα….
Ο Sabo θα εμφανιστεί σαν Sabo….
290 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Δευ 23 Ιουλ 2012, 13:47
Patty D.Luffy
Και θα έχει και τον χαρατήρα του Sabo....
Δεν ταιριάζει ο χαρακτήρας που είχε μικρός με αυτόν του Law πιστεύω..
Δεν ταιριάζει ο χαρακτήρας που είχε μικρός με αυτόν του Law πιστεύω..
291 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Δευ 23 Ιουλ 2012, 15:47
core
+100
Όταν θα εμφανιστεί ο Sabo θα είναι σαν πυροτέχνημα για το one piece….
Όταν θα εμφανιστεί ο Sabo θα είναι σαν πυροτέχνημα για το one piece….
293 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τρι 24 Ιουλ 2012, 04:28
Santouryuu
εννοουσα αστειευομενος οτι ειναι γκεϋ ζευγαρι και οτι γι'αυτο εριξε ακυρο στην μποα ο λουφυ, αλλα δεν το καταλαβατε.....
294 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τρι 24 Ιουλ 2012, 09:12
core
Αααα…..
Ε πέστω ρε παιδάκι μου….
295 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τρι 24 Ιουλ 2012, 13:18
Giorgos
χαχα...πραγματικα δεν το καταλαβαμε :ρ
296 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τρι 24 Ιουλ 2012, 21:16
Xrhstos D. Kol
Ολα γινοντε για καποιο λογο. Θα δουμε! Εμενα μου φαινεται καλος αλλα και συμφεροντολογος ο λο παντως...
297 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τρι 24 Ιουλ 2012, 21:51
Santouryuu
ε ρε μαγκες υπαρχει αλλος λογος ενας αντρας να απορριψει την πιο ομορφη γυναικα του one piece;
298 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Ιουλ 2012, 12:47
core
Santouryuu έγραψε:ε ρε μαγκες υπαρχει αλλος λογος ενας αντρας να απορριψει την πιο ομορφη γυναικα του one piece;
Καλά ναι είναι και αυτό…
Για μένα είναι και η πιο όμορφη στο one piece….
Λέτε να τον πείραξε και από κάτω;;;
299 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Ιουλ 2012, 16:16
Choperfan
δεν την εχω για τετοια την μποα
300 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Ιουλ 2012, 16:29
core
Εννοώ ο Law να πείραξε τον Luffy από κάτω…
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης