μιλαμε για το ιδιο πραγμα και αν ναι γιατι να το κανω ποτε ο law αυτο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy?
302 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Ιουλ 2012, 16:37
core
Καλά μην το παίρνεις στα σοβαρά….
Λόγο χαριεντισμού το λέμε….
Λόγο χαριεντισμού το λέμε….
303 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Ιουλ 2012, 16:38
Choperfan
κατα βαθος ηξερα πως το λεγατε για πλακα απλως ηθελα να μαθω γιατι να το κανει αυτο
304 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Ιουλ 2012, 16:41
core
Για τον λόγο ότι δεν ήθελε την Hancock….
Μπορεί να την γούσταρε ο Law και δεν ήθελε να του την πάρει…
Μπορεί να την γούσταρε ο Law και δεν ήθελε να του την πάρει…
305 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Ιουλ 2012, 16:43
Choperfan
ωραια θεωρια αλλα δεν προκειται να γινει γιατι ξερουμε πως η χανκοκ συχενεται τους αντρες εκτος τον λουφυ
306 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Ιουλ 2012, 16:58
Patty D.Luffy
λολ... πάντα πειραγμένος ήταν από κάτω :xD:
Μόνο για ένα θυλικό έχει μάτια... την ΜΠΡΙΖΟΛΑ :xD:
Μόνο για ένα θυλικό έχει μάτια... την ΜΠΡΙΖΟΛΑ :xD:
307 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Ιουλ 2012, 17:13
Choperfan
αχ βρε παττυ εσυ με τα αστεια :xD:
308 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Ιουλ 2012, 20:41
Giorgos
εγω πιστευω οτι γενικα ο Λουφυ τις εχει γραμμενες τις γυναικες.... ;ρ
309 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Ιουλ 2012, 21:52
Choperfan
πρωστο παρον φανταζομαι γιατι αν συνεχισει ετσι θα αρχησει να με ανησυχει
310 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Ιουλ 2012, 11:38
Xrhstos D. Kol
Εγω παντως πιστευω οτι η χανκοκ καποια στιγμη θα μπει στο πληρωμα
311 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Ιουλ 2012, 11:47
core
Δεν το είχα σκεφτεί αλλά μου φαίνεται λίγο κάπως….
312 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Ιουλ 2012, 13:25
Patty D.Luffy
Δεν νομίζω....
313 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Ιουλ 2012, 14:49
Xrhstos D. Kol
Μακαρι
314 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Ιουλ 2012, 16:34
souidos
αυτό p σάβο είναι ο law μην t λέτε σας παρακαλώ ένας είναι ξανθός και με σπασμένο ντόντι και ο άλλος είναι μελαχρινός m όλα τα δόντια και δη έχουνε καμια σχέση...
315 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Ιουλ 2012, 16:43
core
Καλά το δόντι δεν έχει να κάνει….
Εξάλλου μικρός ήταν λογικά θα του έχει βγει άλλο….
Αλλά και πάλι αυτοί οι δυο χαρακτήρες για μένα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους…..
Εξάλλου μικρός ήταν λογικά θα του έχει βγει άλλο….
Αλλά και πάλι αυτοί οι δυο χαρακτήρες για μένα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους…..
316 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Ιουλ 2012, 16:52
souidos
11 χρονων ήταν δεν νομίζω να βγάζεις δόντια πιο μετά...και είναι διαφορετική χαρακτήρες και όσοι διαβάζουν mangka μπορούν να καταλάβουν πιο καλά την ζωή p είχε ο law
317 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Ιουλ 2012, 16:55
core
ναι ίσως έχεις δίκιο σε αυτο....
για να τελειώνουμε δεν εχουν καμία σχέση
για να τελειώνουμε δεν εχουν καμία σχέση
319 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 02 Νοε 2012, 20:07
The Strongest
Αν ο Law αγαπούσε την Hankock δεν θα έσωζε τον Luffy γιατί πολύ απλά θα έβγενε από την μέση άρα αυτό δεν στέκει , αλλά και πάλι όλοι οι Supernovas είναι αντίπαλει μεταξή τους γιατί όλοι έχουν τον ίδιο σκοπό και γι'αυτό το λόγο ο ένας θέλει να ξεφορτοθεί (να τον βγάλει από την μέση) τον άλλον.Πάντος εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από το 'να τον ληπήθηκε και να τον έσωσε'.
320 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Σαβ 03 Νοε 2012, 01:27
Patty D.Luffy
Ο Law είναι μουσίτσα, αποκλείεται να σκέφτεται με τόσο ανιδιοτελή σκοπούς :xD: !!
321 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Σαβ 03 Νοε 2012, 10:47
The Strongest
Ναι ίσος μπορεί να είχε και λόγο να το έκανε ,αλλά που ξέρεις μπορεί και να του έκανε τίποτα την ώρα μου τον χειρουργούσε ...αλλά πάλη μπορεί και όχι.
322 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Σαβ 03 Νοε 2012, 18:52
Orman D Kurohige
απλα θεωρησε δυνατο συμμαχο τον luffy κ κανοντας αυτη την κινηση απεκτησε την συμπαθεια του..... δηλαδη θεωρησε οτι αν μελλοντικα ζητησει την βοηθεια του λουφι αυτος θα του την δωσει.....
τωρα αν εκανε τιποτα πανουργο και του εβαλε καμια βομβα μεσα να τον σκοτωσει, αυτο τον κανει αυτοματως τον κυριως κακο της ιστοριας
τωρα αν εκανε τιποτα πανουργο και του εβαλε καμια βομβα μεσα να τον σκοτωσει, αυτο τον κανει αυτοματως τον κυριως κακο της ιστοριας
323 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Σαβ 03 Νοε 2012, 19:50
ZisAkiS
he wants to play a game...
324 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Κυρ 04 Νοε 2012, 00:01
Toni D. Kellis
ZisAkiS έγραψε:he wants to play a game...
325 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Κυρ 04 Νοε 2012, 13:30
The Strongest
Κοίτα για βόμβα δεν ξέρω αλλά λέω μήπως του έβαλε κάτι σαν πομπό .
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης