Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 16]

asshole1

Σπόιλερ:

The Strongest

The Strongest

Ναι αυτό δεν το σκεύτηκα , αλλά αν θυμάστε έφηγε βιαστηκά από το νησί των Αμαζόνων . :haha: :haha: :mueh: :mueh: :mueh:

Barbossa elD

Barbossa elD

Ούτε εγώ τον έχω για κακό χαρακτήρα τον LAW αλλά οπως έχει αποδείξει το one piece καλοί πειρατές έρχονται σε κόντρα με άλλους καλούς όταν πρόκειται για την διεκδίκηση του υπέρτατου τιτλου(KING OF THE PIRATES)...παράδειγμα είναι η περίπτωση μεταξύ GOLD D ROGER και WHITEBIRD. και οι 2 από ότι καταλαβαίνουμε ήταν καλά άτομα(με παρόμοιες ιδεολογίες) αλλα ήταν αντίπαλοι...κάτι τέτοιο φαντάζομαι πέζεται με TRAFALGAR LAW και LUFFY... αυτό το σενάριο περι βόμβας ή πομπού στο σώμα του LUFFY το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφερον και συγκεκριμένα φανταζομαι ο LYFFY να νικαει τον LAW μετα από μια δύσκολη και για τους δυο μάχη και λιγο πριν καταρεύσει ο LAW να τον απειλεί με αυτό που τοπεθέτησε στο σωμα του!!!!!!!!!1

souidos

souidos

ειναι τοσο υπερβολικο π δεν το πιστευουν ουτε τα ντουβαρια!

http://watchop.com

Santouryuu

Santouryuu

asshole1, εκτος του οτι το νικ σου προκαλει, σε παρακαλω μη σποϊλαρεις την ενοτητα του anime.

MrZer0

MrZer0

:D

The Strongest

The Strongest

απ΄ότι βλέπω κάθε φορά που γράφεται νέο μέλος θα κάνει τουλάχιστον 1 spoiler (έχω κάνει και εγώ φυσικά χωρίς να ξέρω ότι δεν επιτρέπεται)... λίγο άσχετο με το topic αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.Εγώ πάντως τώρα άλλαξα γνώμη πηστεύω ότι το έκανε για να :

1)του ρίξει ΄στάχτη στα μάτια'
2)για να συμαχίσουν
και 3)επιδή τον λυπήθηκαι και δεν ήθελε να τον αφήσει να πεθάνει.

Εσείς τι λέτε ??

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Υπάρχει κάτι βαθύ και σκοτεινό στις προθέσεις του, εγώ αυτό πιστεύω!!! :mueh:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Μπαααα... Ακομα και να εχει κατι τετοιο στο μυαλο του .. πχ να βλαψει τον Λουφη, θα το μετανιωσει και δεν θα το κανει γιατι ειναι αξιαγαπητος ο λουφαρος

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ο λουφι πηδηξε τη μανα του λο χωρις να ξερει οτι ειναι η μανα του, ετσι ο λο τον εσωσε και του εβαλε βομβα οπως εχει υποθει πολλες φορες για να τον εκδικηθει... Τωρα θα μου πειτε γιατι να μην τον αφηνε να πεθανει... αλλα και σ' αυτο εχω απαντησει, ηθελε να ειναι το δικο του χερι με το οποιο θα πεθανει ο λουφι.

The Strongest

The Strongest

Xrhstos D. Kol έγραψε:Ο λουφι πηδηξε τη μανα του λο χωρις να ξερει οτι ειναι η μανα του, ετσι ο λο τον εσωσε και του εβαλε βομβα οπως εχει υποθει πολλες φορες για να τον εκδικηθει... Τωρα θα μου πειτε γιατι να μην τον αφηνε να πεθανει... αλλα και σ' αυτο εχω απαντησει, ηθελε να ειναι το δικο του χερι με το οποιο θα πεθανει ο λουφι.
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Αλλη θεωρια ¨Ειναι καραγκεουλας ο Λο(συγνωμη Παττυ) και ηθελε απεγνωσμενα να ...εχμ....ασελγησει στο σωμα του Τζινμπε...ετσι εσωσε τον Λουφη και για να κανει καλη εντυπωση αλλα και επειδη θα ηταν φιλοι θα ειχε απο κοντα τον Τζινμπε

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Προτιμώ να είναι gay και να γουστάρει Λούφυ η Ζορό, αλλα ΟΧΙ ΚΑΙ JIMBEI!! !! so bored. Έχει και η ανωμαλία τα όριά της :haha:

(Τι να κάνουμε, στο τέλος όλοι οι ωραίοι θα βγούν gay i hate everythin\' )

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Okama Law :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Patty D Luffy έγραψε:Προτιμώ να είναι gay και να γουστάρει Λούφυ η Ζορό, αλλα ΟΧΙ ΚΑΙ JIMBEI!! !! so bored. Έχει και η ανωμαλία τα όριά της :haha:

(Τι να κάνουμε, στο τέλος όλοι οι ωραίοι θα βγούν gay i hate everythin\' )
τι να κανουμε μπορει να γουσταρει ψαρια.....
και οχι η ανωμαλια δεν εχει ορια...

Giorgos

Giorgos

και η ρομπιν τον ειχε πει handsome τον τζινμπεϊ!! :xD:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

okama law-kenpo!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ellefson is a girl. ellefson is a girl. Maggie :) Maggie :) ellefson you is mean ellefson you is mean :buhu: :buhu: why me why me swetty swetty i dont wanna!! i dont wanna!! why you..! why you..!

The Strongest

The Strongest

παιδιά πέρα από την πλάκα δεν είναι gay (έτσι φαίνεται τουλάχιστον) γιατί gay είναι ΜΟΝΟ ο Bon Clay :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Για να πειραξουμε την κοπελια το λεμε whistle

The Strongest

The Strongest

gj! gj! gj! gj!

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

μπορει να ειχε σχεση με τον ace ρε παιδια.....και για χαρη του ace να εσωσε τον μικρο του αδερφο........ that simple

????????

Anonymous

Επισκέπτης
βρε λες??? παντως εγω επιμενω στην θεωρια μ luck

The Strongest

The Strongest

Orman D Kurohige έγραψε:μπορει να ειχε σχεση με τον ace ρε παιδια.....και για χαρη του ace να εσωσε τον μικρο του αδερφο........ that simple
ποτέ δεν το είχα σκεφτεί αυτό gj! και επίσεις στέκει , αλλά άμα ήταν δεν πρέπει να είχε αναφέρει κάτι έστω κάτι για το Ace μέχρι τώρα heh look at that heh look at that heh look at that (κατά τα άλλα μια χαρά θεωρία gj! gj! )

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Law x Ace..... NOT BAD!!!! nosebleed heh nosebleed heh nosebleed heh nosebleed heh
aww3 aww3 aww3 aww3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης