- Σπόιλερ:
- πιστεύω τον έσωσε για να του πάρει την καρδιά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
326 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Δευ 05 Νοε 2012, 13:59
asshole1
327 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Δευ 05 Νοε 2012, 18:25
The Strongest
Ναι αυτό δεν το σκεύτηκα , αλλά αν θυμάστε έφηγε βιαστηκά από το νησί των Αμαζόνων . :haha: :haha: :mueh: :mueh: :mueh:
328 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Δευ 05 Νοε 2012, 21:31
Barbossa elD
Ούτε εγώ τον έχω για κακό χαρακτήρα τον LAW αλλά οπως έχει αποδείξει το one piece καλοί πειρατές έρχονται σε κόντρα με άλλους καλούς όταν πρόκειται για την διεκδίκηση του υπέρτατου τιτλου(KING OF THE PIRATES)...παράδειγμα είναι η περίπτωση μεταξύ GOLD D ROGER και WHITEBIRD. και οι 2 από ότι καταλαβαίνουμε ήταν καλά άτομα(με παρόμοιες ιδεολογίες) αλλα ήταν αντίπαλοι...κάτι τέτοιο φαντάζομαι πέζεται με TRAFALGAR LAW και LUFFY... αυτό το σενάριο περι βόμβας ή πομπού στο σώμα του LUFFY το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφερον και συγκεκριμένα φανταζομαι ο LYFFY να νικαει τον LAW μετα από μια δύσκολη και για τους δυο μάχη και λιγο πριν καταρεύσει ο LAW να τον απειλεί με αυτό που τοπεθέτησε στο σωμα του!!!!!!!!!1
329 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Δευ 05 Νοε 2012, 22:30
souidos
ειναι τοσο υπερβολικο π δεν το πιστευουν ουτε τα ντουβαρια!
330 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τρι 06 Νοε 2012, 12:01
Santouryuu
asshole1, εκτος του οτι το νικ σου προκαλει, σε παρακαλω μη σποϊλαρεις την ενοτητα του anime.
332 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 14 Νοε 2012, 23:10
The Strongest
απ΄ότι βλέπω κάθε φορά που γράφεται νέο μέλος θα κάνει τουλάχιστον 1 spoiler (έχω κάνει και εγώ φυσικά χωρίς να ξέρω ότι δεν επιτρέπεται)... λίγο άσχετο με το topic αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.Εγώ πάντως τώρα άλλαξα γνώμη πηστεύω ότι το έκανε για να :
1)του ρίξει ΄στάχτη στα μάτια'
2)για να συμαχίσουν
και 3)επιδή τον λυπήθηκαι και δεν ήθελε να τον αφήσει να πεθάνει.
Εσείς τι λέτε ??
1)του ρίξει ΄στάχτη στα μάτια'
2)για να συμαχίσουν
και 3)επιδή τον λυπήθηκαι και δεν ήθελε να τον αφήσει να πεθάνει.
Εσείς τι λέτε ??
333 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 15 Νοε 2012, 11:46
Patty D.Luffy
Υπάρχει κάτι βαθύ και σκοτεινό στις προθέσεις του, εγώ αυτό πιστεύω!!! :mueh:
334 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 15 Νοε 2012, 16:03
????????
Μπαααα... Ακομα και να εχει κατι τετοιο στο μυαλο του .. πχ να βλαψει τον Λουφη, θα το μετανιωσει και δεν θα το κανει γιατι ειναι αξιαγαπητος ο λουφαρος
335 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 15 Νοε 2012, 17:05
Xrhstos D. Kol
Ο λουφι πηδηξε τη μανα του λο χωρις να ξερει οτι ειναι η μανα του, ετσι ο λο τον εσωσε και του εβαλε βομβα οπως εχει υποθει πολλες φορες για να τον εκδικηθει... Τωρα θα μου πειτε γιατι να μην τον αφηνε να πεθανει... αλλα και σ' αυτο εχω απαντησει, ηθελε να ειναι το δικο του χερι με το οποιο θα πεθανει ο λουφι.
336 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 15 Νοε 2012, 17:22
The Strongest
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτάXrhstos D. Kol έγραψε:Ο λουφι πηδηξε τη μανα του λο χωρις να ξερει οτι ειναι η μανα του, ετσι ο λο τον εσωσε και του εβαλε βομβα οπως εχει υποθει πολλες φορες για να τον εκδικηθει... Τωρα θα μου πειτε γιατι να μην τον αφηνε να πεθανει... αλλα και σ' αυτο εχω απαντησει, ηθελε να ειναι το δικο του χερι με το οποιο θα πεθανει ο λουφι.
337 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 15 Νοε 2012, 22:41
????????
Αλλη θεωρια ¨Ειναι καραγκεουλας ο Λο(συγνωμη Παττυ) και ηθελε απεγνωσμενα να ...εχμ....ασελγησει στο σωμα του Τζινμπε...ετσι εσωσε τον Λουφη και για να κανει καλη εντυπωση αλλα και επειδη θα ηταν φιλοι θα ειχε απο κοντα τον Τζινμπε
338 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 15 Νοε 2012, 23:29
Patty D.Luffy
Προτιμώ να είναι gay και να γουστάρει Λούφυ η Ζορό, αλλα ΟΧΙ ΚΑΙ JIMBEI!! !! Έχει και η ανωμαλία τα όριά της :haha:
(Τι να κάνουμε, στο τέλος όλοι οι ωραίοι θα βγούν gay )
339 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 15 Νοε 2012, 23:36
????????
Okama Law :xD:
340 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 16 Νοε 2012, 00:01
????????
τι να κανουμε μπορει να γουσταρει ψαρια.....Patty D Luffy έγραψε:Προτιμώ να είναι gay και να γουστάρει Λούφυ η Ζορό, αλλα ΟΧΙ ΚΑΙ JIMBEI!! !! Έχει και η ανωμαλία τα όριά της :haha:
και οχι η ανωμαλια δεν εχει ορια...
341 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 16 Νοε 2012, 00:11
Giorgos
και η ρομπιν τον ειχε πει handsome τον τζινμπεϊ!! :xD:
342 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 16 Νοε 2012, 03:13
Xrhstos D. Kol
okama law-kenpo!
343 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 16 Νοε 2012, 12:37
Patty D.Luffy
:buhu: :buhu:
344 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 16 Νοε 2012, 13:37
The Strongest
παιδιά πέρα από την πλάκα δεν είναι gay (έτσι φαίνεται τουλάχιστον) γιατί gay είναι ΜΟΝΟ ο Bon Clay :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
345 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 16 Νοε 2012, 16:23
????????
Για να πειραξουμε την κοπελια το λεμε
347 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 16 Νοε 2012, 20:46
Orman D Kurohige
μπορει να ειχε σχεση με τον ace ρε παιδια.....και για χαρη του ace να εσωσε τον μικρο του αδερφο........
348 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 16 Νοε 2012, 21:12
????????
βρε λες??? παντως εγω επιμενω στην θεωρια μ
349 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 16 Νοε 2012, 23:04
The Strongest
ποτέ δεν το είχα σκεφτεί αυτό και επίσεις στέκει , αλλά άμα ήταν δεν πρέπει να είχε αναφέρει κάτι έστω κάτι για το Ace μέχρι τώρα (κατά τα άλλα μια χαρά θεωρία )Orman D Kurohige έγραψε:μπορει να ειχε σχεση με τον ace ρε παιδια.....και για χαρη του ace να εσωσε τον μικρο του αδερφο........
350 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Σαβ 17 Νοε 2012, 02:44
Patty D.Luffy
Law x Ace..... NOT BAD!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης