σποιλς:
- Σπόιλερ:
- ο Sabo θα ναι ο τριτος πιο επικ και bad ass χαρακτηρας του op , οποτε λιγα
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Magda.D.Jim έγραψε: δε μου φενετε λογικο sabo+law=friends
- Σπόιλερ:
εγω πιστευβω οτι το sabo τον εσοσε ο dragon και τον εχι κατι σαν commander η vice -captain
Gomugomunoluffy έγραψε:Magda.D.Jim έγραψε: δε μου φενετε λογικο sabo+law=friends
- Σπόιλερ:
εγω πιστευβω οτι το sabo τον εσοσε ο dragon και τον εχι κατι σαν commander η vice -captain
δεν νομιζω να τον εχει παρει μαζι του ο dragon γιατι αμα δεις στον ανιμε διχνει οτι τον βρισκει αλλα μετα τον διχνει μονο του να καθετε τον sabo και δεν ειναι με τον dragon αρα απλος θα τον βοηθησε ο dragon που ηταν χτυπημενος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Κυρ 12 Ιουν 2011, 22:07, 1 φορά
leon black έγραψε:γιατί άφησε τον witebeard να παιθάνει ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Δευ 13 Ιουν 2011, 14:28, 3 φορές συνολικά
karamin έγραψε:πωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!απιστευτο!!!ο law προσεχε τον wb????agelosj τι βρηκες ρε φιλε????γαματος!!!!
- Σπόιλερ:
οσο για τον Sabo,οπως εχω ξαναπει,πιστευω πως τον εχει σωσει ο dragon και τον εχεο μαζι του ολα αυτα τα χρονια!απλα ο oda δεν εχει αποκαλυψει τιποτα..ο luffy παιζει να το ξερει αλλα οπως παντα δεν μιλαει ποτε για το παρελθον του!!!
Aldark έγραψε:leon black έγραψε:γιατί άφησε τον witebeard να παιθάνει ?
o Law; λολ εδω δεν μπορουσαν να τον σωσουν τα τουμπανα του θα σκαγε ο Rookie και θα τον εσωζε;
trafalgar law έγραψε:Εγω πιστευω πως ο law κατι εχει κανει μεσα στο σωμα του λουφφυ και θα αργησουμε να το δουμε.... επισης σε καμια περιπτωση ο law δεν ειναι ο sabo...
captain usopp έγραψε:^^^ε ενταξει αφου το λεει και ο ιδιος ετσι θα'ναι :xD:
- Σπόιλερ:
Το Law=Sabo μην το πολυκοροιδευετε γιατι η συνδεση που εδειξε το manga, Law-Whitebeard σημαινει και συνδεση Law-Ace δηλαδη Sabo-Ace
captain usopp έγραψε:
- Σπόιλερ:
Το Law=Sabo μην το πολυκοροιδευετε γιατι η συνδεση που εδειξε το manga, Law-Whitebeard σημαινει και συνδεση Law-Ace δηλαδη Sabo-Ace
Aldark έγραψε:Αμα ο Sabo ειναι ο Law προσκυνω , αλλα δε παιζει γιατι....
ο Σαμπο ειναι ξανθος
ο Σαμπο εχει γεννηθει 20 μαρτιου , ο Λοου 6 οκτοβριου.
αρα δεν...
εντιτ:
να και μια εικονα μπορει να ειναι σποιλερ δε θυμαμαι που την ειχα δει , ανοιγεται ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΗΝΗ
- Σπόιλερ:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης