Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 16]

didimakia

didimakia

Ημουν ο πρωτος της.

Fallenangie

Fallenangie

Σπόιλερ:

Sorry,αλλα γιατι εχω την εντυπωση οτι απ την σελ 8,θα επρεπε να ναι στις καμενες σκεψεις?Τεσπα...

leon black

leon black

εγώ δεν έχω πάει ακόμα μαζί της γιατί την μέρα που ήταν να συναντηθούμε... η nami και η robin με δέσαν σε ένα κατάρτι και.... ας πούμε... οτι περάσαμε καλά...

http://spbserials.blogspot.com/

karamin

karamin

καψιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
leon black έγραψε:παιδιά στον ελεύθερό μου χρόνο εξασκώ την φαντασία μου γράφοντας βιβλία που ξέρω πως ποτέ δεν θα εκδοθούν.... gj! (δεν γράφω τέτοιου είδους σαπουνόπερες αλλα για την πλάκα το λέω)aww
o law όμως την αγαπάει ακόμα και της είπε... αν θές να σόσω τον flufly θα γίνει κάτι μεταξύ μας... oh my love!♥ angel2 τοτε η boa του έπεξε ένα χαστούκι και του είπε knife... ανόητε!! δεν το καταλαβαίνεις? ο Luffy την έχει ποιό μεγάλη!!:haha: :conf: την ανδριωσύνη!
και ο law απάντησε : και ο αδελφός του ακόμα μεγαλύτερη (κρυφοgay)... scared
και η boa απάντησε: ναι το ξέρω, πρίν απο 2 βδομάδες ήμασταν μαζί goodjob² ... όμως του luffy είναι και ελαστική και μπορεί να κάνει και gear third σε αυτήν! scared o gohs o john iyaaa damn2 <υπενθυμήζω οτι μηλάω για την ανδριωσίνη> vfvf
law: ας μήν μηλάμε για αυτούς αγάπη μου! choco (τότε η boa τον πέτρωσε, και έφυγεhypno ... όταν ήταν ποιά μακριά αλλα είχε οπτική επαφή τον ξεπέτρωσε... ο law δεν είχε καταλάβει Χριστόerk ... μετά απο μιάδυό μέρες ο law είδε πού ήταν η hanckok και πήγεbeaten .... η hancok τον αγριοκοίταξε argh κι εκείνος έσωσε τον luffy kowai ... και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλήτερα....Α! ο sabbo είναι πρόην της hancok κι αυτός...!!! uhh
θεωρητικη πας?? :haha:

leon black

leon black

όχι θετική.... τόσα ορθογραφικά έχω κάνει?

Aldark

Aldark

Για να χει τον αντιπαλο αλλιως δε θα χε πλακα η φαση αργοτερα και κατα καποιο τροπο ο λουφφυ να του χρωσταει...καπως ετς..

leon black

leon black

Σπόιλερ:
ναί όντως

Aldark

Aldark

leon black έγραψε:
Σπόιλερ:
ναί όντως

[offtopic]εφυγα λογω φορτου εργασιας γυρισα θα ξαναφυγω who knows :xD: [/offtopic]

go on on the topic fellas your mom=15$

manos-sk8

manos-sk8

leon black έγραψε:ζήτησα συγνώμη όντως δεν έκανες spoiler έγεινε παρεξήγιση κατάλαβα λάθως... ο μάνος μου είχε πεί στο σχολείο ένα άλο σπόιλερ για ένα άλο flashback και νόμιζα οτι δια αυτού μηλούσες... συγνώμη....

ποιο απο ολα τα σποιλερ λες ??? :mueh:

leon black

leon black

manos-sk8 έγραψε:
leon black έγραψε:ζήτησα συγνώμη όντως δεν έκανες spoiler έγεινε παρεξήγιση κατάλαβα λάθως... ο μάνος μου είχε πεί στο σχολείο ένα άλο σπόιλερ για ένα άλο flashback και νόμιζα οτι δια αυτού μηλούσες... συγνώμη....

ποιο απο ολα τα σποιλερ λες ??? :mueh:
[offtopic]βρε άχρηστε... δεν σ είπα να δείς αυτο... τέσπα τίποτα άσε[/offtopic]

manos-sk8

manos-sk8

ReBoRn23 έγραψε:
leon black έγραψε:παιδιά στον ελεύθερό μου χρόνο εξασκώ την φαντασία μου γράφοντας βιβλία που ξέρω πως ποτέ δεν θα εκδοθούν.... gj! (δεν γράφω τέτοιου είδους σαπουνόπερες αλλα για την πλάκα το λέω)aww
o law όμως την αγαπάει ακόμα και της είπε... αν θές να σόσω τον flufly θα γίνει κάτι μεταξύ μας... oh my love!♥ angel2 τοτε η boa του έπεξε ένα χαστούκι και του είπε knife... ανόητε!! δεν το καταλαβαίνεις? ο Luffy την έχει ποιό μεγάλη!!:haha: :conf: την ανδριωσύνη!
και ο law απάντησε : και ο αδελφός του ακόμα μεγαλύτερη (κρυφοgay)... scared
και η boa απάντησε: ναι το ξέρω, πρίν απο 2 βδομάδες ήμασταν μαζί goodjob² ... όμως του luffy είναι και ελαστική και μπορεί να κάνει και gear third σε αυτήν! scared o gohs o john iyaaa damn2 <υπενθυμήζω οτι μηλάω για την ανδριωσίνη> vfvf
law: ας μήν μηλάμε για αυτούς αγάπη μου! choco (τότε η boa τον πέτρωσε, και έφυγεhypno ... όταν ήταν ποιά μακριά αλλα είχε οπτική επαφή τον ξεπέτρωσε... ο law δεν είχε καταλάβει Χριστόerk ... μετά απο μιάδυό μέρες ο law είδε πού ήταν η hanckok και πήγεbeaten .... η hancok τον αγριοκοίταξε argh κι εκείνος έσωσε τον luffy kowai ... και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλήτερα....Α! ο sabbo είναι πρόην της hancok κι αυτός...!!! uhh
θεωρητικη πας?? :haha:
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! :haha: :haha: :haha:

manos-sk8

manos-sk8

Aldark έγραψε:
leon black έγραψε:
Σπόιλερ:
ναί όντως

[offtopic]εφυγα λογω φορτου εργασιας γυρισα θα ξαναφυγω who knows :xD: [/offtopic]

μας ελιψες!!!! :xD: aww aww aww

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Aldark έγραψε:
leon black έγραψε:
Σπόιλερ:
ναί όντως

promise? whistle

manos-sk8

manos-sk8

ReBoRn23 έγραψε:
Aldark έγραψε:
leon black έγραψε:
Σπόιλερ:
ναί όντως

promise? whistle
o aldark θα μεινει μαζι μας!!!! ε αldark??? plz plz plz :xD:

Aldark

Aldark

manos-sk8 έγραψε:
ReBoRn23 έγραψε:
Aldark έγραψε:
leon black έγραψε:
Σπόιλερ:
ναί όντως

promise? whistle

miss me eeh? xd
θα δειξει ;)
Go on the topic :P

manos-sk8

manos-sk8

Aldark έγραψε:
manos-sk8 έγραψε:
ReBoRn23 έγραψε:
Aldark έγραψε:
leon black έγραψε:
Σπόιλερ:
ναί όντως

promise? whistle

miss me eeh? xd
θα δειξει ;)
Go on the topic :P

of course!!!

ο law εσωσε τον λουφι γιατι ειναι κρυφogay!!!!!!!

karamin

karamin

sabo+law=friends...

γνωμη μου αυτο..... aww

manos-sk8

manos-sk8

karamin έγραψε:sabo+law=friends...

γνωμη μου αυτο..... aww

sabo+law= gay!!!!!!!!!!!!!!!!

η δικη μου γνωμη aww

karamin

karamin

sabo=gay????what the f...????

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
sabo+law+didimakia=LFE

didimakia

didimakia

aww2

manos-sk8

manos-sk8

Aldark's mother έγραψε:sabo+law+didimakia=LFE
χαχαχαχα!!! λετε στη συνεχεια να ερθει ο διδιμος να σωσει τον λουφι??? :xD:

leon black

leon black

πιθανόν.... ο μάνος τους θέλει όλους gay για να έχει πολές επιλογές με τις δικές του προτιμήσεις...... συμφονώ πάντως με τον karamin...
sabo+law=friends...

γνωμη μου αυτο..... aww

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

δε μου φενετε λογικο sabo+law=friends

Σπόιλερ:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης