Ημουν ο πρωτος της.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
127 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Μάης 2011, 19:26
Fallenangie
- Σπόιλερ:
- Και γω ειχα κανει ενα λεσβιακο με την Hancock,αλλα σιγα να μη με θυμαται μετα τον Luffy
Sorry,αλλα γιατι εχω την εντυπωση οτι απ την σελ 8,θα επρεπε να ναι στις καμενες σκεψεις?Τεσπα...
128 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 25 Μάης 2011, 21:43
leon black
εγώ δεν έχω πάει ακόμα μαζί της γιατί την μέρα που ήταν να συναντηθούμε... η nami και η robin με δέσαν σε ένα κατάρτι και.... ας πούμε... οτι περάσαμε καλά...
129 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 13:52
karamin
καψιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!
130 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 14:16
????????
θεωρητικη πας?? :haha:leon black έγραψε:παιδιά στον ελεύθερό μου χρόνο εξασκώ την φαντασία μου γράφοντας βιβλία που ξέρω πως ποτέ δεν θα εκδοθούν.... (δεν γράφω τέτοιου είδους σαπουνόπερες αλλα για την πλάκα το λέω)
o law όμως την αγαπάει ακόμα και της είπε... αν θές να σόσω τον flufly θα γίνει κάτι μεταξύ μας... τοτε η boa του έπεξε ένα χαστούκι και του είπε ... ανόητε!! δεν το καταλαβαίνεις? ο Luffy την έχει ποιό μεγάλη!!:haha: :conf: την ανδριωσύνη!
και ο law απάντησε : και ο αδελφός του ακόμα μεγαλύτερη (κρυφοgay)...
και η boa απάντησε: ναι το ξέρω, πρίν απο 2 βδομάδες ήμασταν μαζί ... όμως του luffy είναι και ελαστική και μπορεί να κάνει και gear third σε αυτήν! <υπενθυμήζω οτι μηλάω για την ανδριωσίνη>
law: ας μήν μηλάμε για αυτούς αγάπη μου! (τότε η boa τον πέτρωσε, και έφυγε ... όταν ήταν ποιά μακριά αλλα είχε οπτική επαφή τον ξεπέτρωσε... ο law δεν είχε καταλάβει Χριστό ... μετά απο μιάδυό μέρες ο law είδε πού ήταν η hanckok και πήγε .... η hancok τον αγριοκοίταξε κι εκείνος έσωσε τον luffy ... και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλήτερα....Α! ο sabbo είναι πρόην της hancok κι αυτός...!!!
131 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 14:21
leon black
όχι θετική.... τόσα ορθογραφικά έχω κάνει?
132 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 14:30
Aldark
Για να χει τον αντιπαλο αλλιως δε θα χε πλακα η φαση αργοτερα και κατα καποιο τροπο ο λουφφυ να του χρωσταει...καπως ετς..
133 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 14:39
leon black
- Σπόιλερ:
- aldark μου είχαν πεί πως έφυγες.... λάθως μου είπαν?
134 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 14:50
Aldark
leon black έγραψε:ναί όντως
- Σπόιλερ:
aldark μου είχαν πεί πως έφυγες.... λάθως μου είπαν?
[offtopic]εφυγα λογω φορτου εργασιας γυρισα θα ξαναφυγω who knows :xD: [/offtopic]
go on on the topic fellas
135 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 14:55
manos-sk8
leon black έγραψε:ζήτησα συγνώμη όντως δεν έκανες spoiler έγεινε παρεξήγιση κατάλαβα λάθως... ο μάνος μου είχε πεί στο σχολείο ένα άλο σπόιλερ για ένα άλο flashback και νόμιζα οτι δια αυτού μηλούσες... συγνώμη....
ποιο απο ολα τα σποιλερ λες ??? :mueh:
136 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 14:57
leon black
[offtopic]βρε άχρηστε... δεν σ είπα να δείς αυτο... τέσπα τίποτα άσε[/offtopic]manos-sk8 έγραψε:leon black έγραψε:ζήτησα συγνώμη όντως δεν έκανες spoiler έγεινε παρεξήγιση κατάλαβα λάθως... ο μάνος μου είχε πεί στο σχολείο ένα άλο σπόιλερ για ένα άλο flashback και νόμιζα οτι δια αυτού μηλούσες... συγνώμη....
ποιο απο ολα τα σποιλερ λες ??? :mueh:
137 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 14:57
manos-sk8
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! :haha: :haha: :haha:ReBoRn23 έγραψε:θεωρητικη πας?? :haha:leon black έγραψε:παιδιά στον ελεύθερό μου χρόνο εξασκώ την φαντασία μου γράφοντας βιβλία που ξέρω πως ποτέ δεν θα εκδοθούν.... (δεν γράφω τέτοιου είδους σαπουνόπερες αλλα για την πλάκα το λέω)
o law όμως την αγαπάει ακόμα και της είπε... αν θές να σόσω τον flufly θα γίνει κάτι μεταξύ μας... τοτε η boa του έπεξε ένα χαστούκι και του είπε ... ανόητε!! δεν το καταλαβαίνεις? ο Luffy την έχει ποιό μεγάλη!!:haha: :conf: την ανδριωσύνη!
και ο law απάντησε : και ο αδελφός του ακόμα μεγαλύτερη (κρυφοgay)...
και η boa απάντησε: ναι το ξέρω, πρίν απο 2 βδομάδες ήμασταν μαζί ... όμως του luffy είναι και ελαστική και μπορεί να κάνει και gear third σε αυτήν! <υπενθυμήζω οτι μηλάω για την ανδριωσίνη>
law: ας μήν μηλάμε για αυτούς αγάπη μου! (τότε η boa τον πέτρωσε, και έφυγε ... όταν ήταν ποιά μακριά αλλα είχε οπτική επαφή τον ξεπέτρωσε... ο law δεν είχε καταλάβει Χριστό ... μετά απο μιάδυό μέρες ο law είδε πού ήταν η hanckok και πήγε .... η hancok τον αγριοκοίταξε κι εκείνος έσωσε τον luffy ... και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλήτερα....Α! ο sabbo είναι πρόην της hancok κι αυτός...!!!
138 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 14:59
manos-sk8
μας ελιψες!!!! :xD:Aldark έγραψε:leon black έγραψε:ναί όντως
- Σπόιλερ:
[offtopic]εφυγα λογω φορτου εργασιας γυρισα θα ξαναφυγω who knows :xD: [/offtopic]
139 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 18:05
????????
promise?Aldark έγραψε:leon black έγραψε:ναί όντως
- Σπόιλερ:
140 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 18:17
manos-sk8
o aldark θα μεινει μαζι μας!!!! ε αldark??? :xD:ReBoRn23 έγραψε:promise?Aldark έγραψε:leon black έγραψε:ναί όντως
- Σπόιλερ:
141 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 19:02
Aldark
manos-sk8 έγραψε:o aldark θα μεινει μαζι μας!!!! ε αldark??? :xD:ReBoRn23 έγραψε:promise?Aldark έγραψε:leon black έγραψε:ναί όντως
- Σπόιλερ:
miss me eeh? xd
θα δειξει ;)
Go on the topic :P
142 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Πεμ 26 Μάης 2011, 19:33
manos-sk8
Aldark έγραψε:manos-sk8 έγραψε:o aldark θα μεινει μαζι μας!!!! ε αldark??? :xD:ReBoRn23 έγραψε:promise?Aldark έγραψε:leon black έγραψε:ναί όντως
- Σπόιλερ:
miss me eeh? xd
θα δειξει ;)
Go on the topic :P
of course!!!
ο law εσωσε τον λουφι γιατι ειναι κρυφogay!!!!!!!
143 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 27 Μάης 2011, 12:42
karamin
sabo+law=friends...
γνωμη μου αυτο.....
γνωμη μου αυτο.....
144 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 27 Μάης 2011, 12:44
manos-sk8
karamin έγραψε:sabo+law=friends...
γνωμη μου αυτο.....
sabo+law= gay!!!!!!!!!!!!!!!!
η δικη μου γνωμη
145 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 27 Μάης 2011, 12:45
karamin
sabo=gay????what the f...????
146 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 27 Μάης 2011, 14:03
Johnyman
sabo+law+didimakia=LFE
148 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 27 Μάης 2011, 15:05
manos-sk8
χαχαχαχα!!! λετε στη συνεχεια να ερθει ο διδιμος να σωσει τον λουφι??? :xD:Aldark's mother έγραψε:sabo+law+didimakia=LFE
149 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Παρ 27 Μάης 2011, 22:04
leon black
πιθανόν.... ο μάνος τους θέλει όλους gay για να έχει πολές επιλογές με τις δικές του προτιμήσεις...... συμφονώ πάντως με τον karamin...
sabo+law=friends...
γνωμη μου αυτο.....
150 Απ: Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? Τετ 08 Ιουν 2011, 20:36
Magda.D.Jim
δε μου φενετε λογικο sabo+law=friends
- Σπόιλερ:
- εγω πιστευβω οτι το sabo τον εσοσε ο dragon και τον εχι κατι σαν commander η vice -captain
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης