Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 16]

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
womanTENSAIinathens έγραψε:
leon black έγραψε:
patric94 έγραψε:ειναι εκει με το flashback των τρiων αδερφων και εχει καποια εκτος manga τα οποια μου την εχουν δωσει στα νευρα ασχημα! :P
κόψτε τα spoiler εγώ δεν διαβάζω τα μάνγγα!!!

Δεν τα κοβουμε τα σποιλερ, εσυ να διαβαζεις το μανγκα! Δεν μπορεις να αποφασιζεις για 100 και παραπανω ατομα.Αλλωστε να μη το πατουσες το σποιλερ για να μη το εβλεπες. Σωστα;
Με αγαπη στα λεω αυτα....

παρόλο που όντως δεν έκανες/κάνατε σποιλερ κοίτα τι λέει πάνω πάνω:anime OP

άρα οφείλεις εδώ πέρα να σεβαστείς αυτόν που δεν βλέπει ακόμα(γιατί καλά θα κάνει να δει) το μάνγκα...

κι εγώ σε φιλικό τόνο τα λέω...

leon black

leon black

τέσπα.... η boa hanckok τα είχε με τον law και του τα έπρηξε να σώσει τον luffy άν κάτι του συμβεί :)))

http://spbserials.blogspot.com/

manos-sk8

manos-sk8

leon black έγραψε:τέσπα.... η boa hanckok τα είχε με τον law και του τα έπρηξε να σώσει τον luffy άν κάτι του συμβεί :)))

χαχαχα παιζει να εγινε κατι τετοιο :xD:

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark's mother έγραψε:
leon black έγραψε:
patric94 έγραψε:ειναι εκει με το flashback των τρiων αδερφων και εχει καποια εκτος manga τα οποια μου την εχουν δωσει στα νευρα ασχημα! :P

Δεν τα κοβουμε τα σποιλερ, εσυ να διαβαζεις το μανγκα! Δεν μπορεις να αποφασιζεις για 100 και παραπανω ατομα.Αλλωστε να μη το πατουσες το σποιλερ για να μη το εβλεπες. Σωστα;

άρα οφείλεις εδώ πέρα να σεβαστείς αυτόν που δεν βλέπει ακόμα(γιατί καλά θα κάνει να δει) το μάνγκα...

Ειπε: κοψτε τα σποιλερ, εγω δε διαβαζω μανγκα.
1ον το θεμα ειναι δικο του ας διαβαζε το μανγκα
και 2ον μη με τρελαινεις. Βαζω σποιλερ παντα εκει που χρειαζεται.
Το ειπες και μονος σου οτι δεν εκανα αποιλερ αλλα ακομα και να εκανα , δεν τον υποχρεωσα να το δει.
Και αλλωστε εγω δεν του εδωσα καμμια πληροφορια απο το μανγκα.Εγω φταιω τωρα; :conf: :buhu: ellefson you is mean ellefson you is mean ellefson you is mean
so bored. i hate everythin\' damn i am dying.

leon black

leon black

ζήτησα συγνώμη όντως δεν έκανες spoiler έγεινε παρεξήγιση κατάλαβα λάθως... ο μάνος μου είχε πεί στο σχολείο ένα άλο σπόιλερ για ένα άλο flashback και νόμιζα οτι δια αυτού μηλούσες... συγνώμη....

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

leon black έγραψε:ζήτησα συγνώμη όντως δεν έκανες spoiler έγεινε παρεξήγιση κατάλαβα λάθως... ο μάνος μου είχε πεί στο σχολείο ένα άλο σπόιλερ για ένα άλο flashback και νόμιζα οτι δια αυτού μηλούσες... συγνώμη....

Ελα δεν πειραζει! H συγνωμη ειναι περιττη, δεν εκανες και κατι τρομερο! hi!

didimakia

didimakia

Aldark's mother έγραψε:
leon black έγραψε:

Το ειπες και μονος σου οτι δεν εκανα αποιλερ αλλα ακομα και να εκανα , δεν τον υποχρεωσα να το δει.
Και αλλωστε εγω δεν του εδωσα καμμια πληροφορια απο το μανγκα.Εγω φταιω τωρα; :conf: :buhu: ellefson you is mean ellefson you is mean ellefson you is mean

Λοιπον θα σου πω 2-3 πραγματα. Γενικα θα μιλησω δεν εχει σχεση με την συγκεκριμενη περιπτωση!

Οταν καποιος ειναι στο One Piece Anime section πρεπει να βαζει spoiler οταν μιλαει για manga. (καλο θα ηταν να βαζει και σποιλερ οταν μιλαει για θεμα του ανιμε οπως πχ
Σπόιλερ:
τα οποια ειναι πολυ σημαντικα)

Οταν ειναι στο One Piece Manga section ειναι ελευθερος να γραψει οτι γουσταρει.

Οταν εισαι σε κατι περα απο αυτα τα 2 βαζουμε spoilers.

Thats it.

Με αγαπη ο Θύμιος :D

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
μιλούσα σε τρίτο πρόσωπο,δεν αναφερόμουν σε εσένα..το quote περιλάμβανε και λόγια σου επειδή εκεί αναφέρθηκε το θέμα της χρήσης του σποιλερ στο ανιμε σέκτιον.

και στις επιλογές του καθενός είναι αν θα διαβάσει το μάνγκα,αν θα δει το ανιμε,αν θα ξεκινήσει το ΟΠ κτλ..
εμείς απλώς μπορούμε να τον διαβεβαιώσουμε πως αξίζει

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

[quote="didimakia"]
Aldark's mother έγραψε:
leon black έγραψε:

κι εγώ σε φιλικό τόνο τα λέω...[/quote

Λοιπον θα σου πω 2-3 πραγματα. Γενικα θα μιλησω δεν εχει σχεση με την συγκεκριμενη περιπτωση!

Οταν καποιος ειναι στο One Piece Anime section πρεπει να βαζει spoiler οταν μιλαει για manga. (καλο θα ηταν να βαζει και σποιλερ οταν μιλαει για θεμα του ανιμε οπως πχ
Σπόιλερ:

Thats it.

Ευθυμη παντα βαζω σποιλερ οπου ειναι απαραιτητο οταν γραφω στο one piece anime section.
Kαι τωρα δεν εβαλα κανενα σποιλερ. Δεν ειπα τιποτα απο το μανγκα που δεν το ειδαμε στο ανιμ.Εγω ρε Θυμιο δεν εδωσα καμμια πληροφορια, εγω θα την πληρωσω; i hate everythin\' why me why me damn i am dying.
Αλλωστε και ο leon black παραδεχτηκε οτι μπερδευτηκε και ζητησε συγνωμη...

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
χέι τελείωσε το θέμα...αυτό που πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας είναι να προσέχουμε με τα σποιλερ

κανένας δεν την πλήρωσε...φινίτο

karamin

karamin

ρε παιδια ελεος με τα off-topic σχολια....παει τελειωσε αυτο....το topic αφορα τον λογο που εσωσε ο law τον luffy....

didimakia

didimakia

[quote="womanTENSAIinathens"]
didimakia έγραψε:
Aldark's mother έγραψε:
leon black έγραψε:

κι εγώ σε φιλικό τόνο τα λέω...[/quote

Σπόιλερ:

Thats it.

Ευθυμη παντα βαζω σποιλερ οπου ειναι απαραιτητο οταν γραφω στο one piece anime section.
Kαι τωρα δεν εβαλα κανενα σποιλερ. Δεν ειπα τιποτα απο το μανγκα που δεν το ειδαμε στο ανιμ.Εγω ρε Θυμιο δεν εδωσα καμμια πληροφορια, εγω θα την πληρωσω; i hate everythin\' why me why me damn i am dying.
Αλλωστε και ο leon black παραδεχτηκε οτι μπερδευτηκε και ζητησε συγνωμη...

Να με τρελανεις θελεις? :(

Δες τι εγραψα στην αρχη του post!

Απωλς ξεκαθαρισα τα πραγματα σε οσους δεν ξεραν πως παει το πραγμα.

This is it. No more offtopic

karamin

karamin

:haha: :haha: :haha:

leon black

leon black

εγώ ξαναλέω.... η boa hanckok τα είχε ποιο παλιά με τον law και λίγο πρίν ξεκινήσει ο πόλεμος του είπε... law... το ξέρω οτι δεν τα έχουμε ποιά... σώσε τον luffy αν εγώ.... (εκείνη την στιγμή ξεκινήσαν τα χειροκροτήματα και όλες αυτές στο maiden island φώναζαν... hevihine sama!!)....δέν καταφέρω να τον σόσω <πώς σκατά γράφετε το σόσω?> ... αντίο... να τον προσέχεις... και χωρίσαν...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

leon black έγραψε:εγώ ξαναλέω.... η boa hanckok τα είχε ποιο παλιά με τον law και λίγο πρίν ξεκινήσει ο πόλεμος του είπε... law... το ξέρω οτι δεν τα έχουμε ποιά... σώσε τον luffy αν εγώ.... (εκείνη την στιγμή ξεκινήσαν τα χειροκροτήματα και όλες αυτές στο maiden island φώναζαν... hevihine sama!!)....δέν καταφέρω να τον σόσω <πώς σκατά γράφετε το σόσω?> ... αντίο... να τον προσέχεις... και χωρίσαν...

Πωπω τι σεναριο ειναι αυτο; Η Ηancock και ο Law ηταν ζευγαρι!Οκ αν τους φανταστω μαζι , μια χαρα μου φαινονται... aww2
Σπόιλερ:

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
leon black έγραψε:εγώ ξαναλέω.... η boa hanckok τα είχε ποιο παλιά με τον law και λίγο πρίν ξεκινήσει ο πόλεμος του είπε... law... το ξέρω οτι δεν τα έχουμε ποιά... σώσε τον luffy αν εγώ.... (εκείνη την στιγμή ξεκινήσαν τα χειροκροτήματα και όλες αυτές στο maiden island φώναζαν... hevihine sama!!)....δέν καταφέρω να τον σόσω <πώς σκατά γράφετε το σόσω?> ... αντίο... να τον προσέχεις... και χωρίσαν...

σώσω nice!
αλλά το σενάριο λαμψο-φέρνει xD

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark's mother έγραψε:

σώσω nice!
αλλά το σενάριο λαμψο-φέρνει xD

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: λαμψοφερνει λεει!
πλακα πλακα και μενα σαπουνοπερα μου θυμισε!για να μη πω μεξικανικο!

leon black

leon black

παιδιά στον ελεύθερό μου χρόνο εξασκώ την φαντασία μου γράφοντας βιβλία που ξέρω πως ποτέ δεν θα εκδοθούν.... gj! (δεν γράφω τέτοιου είδους σαπουνόπερες αλλα για την πλάκα το λέω)aww
o law όμως την αγαπάει ακόμα και της είπε... αν θές να σόσω τον flufly θα γίνει κάτι μεταξύ μας... oh my love!♥ angel2 τοτε η boa του έπεξε ένα χαστούκι και του είπε knife... ανόητε!! δεν το καταλαβαίνεις? ο Luffy την έχει ποιό μεγάλη!!:haha: :conf: την ανδριωσύνη!
και ο law απάντησε : και ο αδελφός του ακόμα μεγαλύτερη (κρυφοgay)... scared
και η boa απάντησε: ναι το ξέρω, πρίν απο 2 βδομάδες ήμασταν μαζί goodjob² ... όμως του luffy είναι και ελαστική και μπορεί να κάνει και gear third σε αυτήν! scared o gohs o john iyaaa damn2 <υπενθυμήζω οτι μηλάω για την ανδριωσίνη> vfvf
law: ας μήν μηλάμε για αυτούς αγάπη μου! choco (τότε η boa τον πέτρωσε, και έφυγεhypno ... όταν ήταν ποιά μακριά αλλα είχε οπτική επαφή τον ξεπέτρωσε... ο law δεν είχε καταλάβει Χριστόerk ... μετά απο μιάδυό μέρες ο law είδε πού ήταν η hanckok και πήγεbeaten .... η hancok τον αγριοκοίταξε argh κι εκείνος έσωσε τον luffy kowai ... και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλήτερα....Α! ο sabbo είναι πρόην της hancok κι αυτός...!!! uhh

karamin

karamin

ο law ψηνει τον luffy να παρτο...ν την Hanckok!!!!!!!!

:haha:

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

leon black έγραψε:παιδιά στον ελεύθερό μου χρόνο εξασκώ την φαντασία μου γράφοντας βιβλία που ξέρω πως ποτέ δεν θα εκδοθούν.... gj! (δεν γράφω τέτοιου είδους σαπουνόπερες αλλα για την πλάκα το λέω)aww
o law όμως την αγαπάει ακόμα και της είπε... αν θές να σόσω τον flufly θα γίνει κάτι μεταξύ μας... oh my love!♥ angel2 τοτε η boa του έπεξε ένα χαστούκι και του είπε knife... ανόητε!! δεν το καταλαβαίνεις? ο Luffy την έχει ποιό μεγάλη!!:haha: :conf: την ανδριωσύνη!
και ο law απάντησε : και ο αδελφός του ακόμα μεγαλύτερη (κρυφοgay)... scared
και η boa απάντησε: ναι το ξέρω, πρίν απο 2 βδομάδες ήμασταν μαζί goodjob² ... όμως του luffy είναι και ελαστική και μπορεί να κάνει και gear third σε αυτήν! scared o gohs o john iyaaa damn2 <υπενθυμήζω οτι μηλάω για την ανδριωσίνη> vfvf
law: ας μήν μηλάμε για αυτούς αγάπη μου! choco (τότε η boa τον πέτρωσε, και έφυγεhypno ... όταν ήταν ποιά μακριά αλλα είχε οπτική επαφή τον ξεπέτρωσε... ο law δεν είχε καταλάβει Χριστόerk ... μετά απο μιάδυό μέρες ο law είδε πού ήταν η hanckok και πήγεbeaten .... η hancok τον αγριοκοίταξε argh κι εκείνος έσωσε τον luffy kowai ... και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλήτερα....Α! ο sabbo είναι πρόην της hancok κι αυτός...!!! uhh

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: δεν μπορωωω ρε!
Εγω απο ολο αυτο καταλαβα οτι η Hancock τους εχει παρει ολους!
:haha: :haha: :haha:

leon black

leon black

ναι αυτό λέω κι εγώ

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
για μια περίοδο τα είχα κι εγώ με την χάνκοκ

leon black

leon black

τι γράφω ο άνθρωπος!! θεός είμαι να το συνεχείσω? δεν ελπείζω να είναι οφφ μιλάμε για ποιό λόγο έσωσε ο λο τον luffy
πάμε τσάτ ρε γιάννη να μιλησουμε...

karamin

karamin

χαχαχα...ο μονος που δεν θα την πηδ...ι ειναι ο Sanji.....παλι με το τηγανιο στα χερια θα μεινει.... nosebleed heh

leon black

leon black

μετά που θα φίγιε απο το νισί των gay θα σου πώ εγώ....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης