Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 16]

elgreco_moria

elgreco_moria

που κολαει αυτο
Σπόιλερ:
και για τελευταια φορα οTRAFALGAR LAW εσωσε τον λουφι γιατι τον ΓΟΥΣΤΑΡΕΕΕΕ ολο ειπωθεσεις μου κανετε.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ΩΩωωω... yaoi με Luffy και Law???? oh my love! aww3 nosebleed heh
Τον γούσταρε??? :xD:

Δεν νομίζω να είναι τόσο απλό... πολύ ύπουλος είναι ο Doctor :xD:

DorianGray

DorianGray

Παιδιά μπορεί να είναι πολύ απλό(απλά τον πήγαινε,άλλωστε είναι συμπαθής σε όλους) αλλά καλού κακού ας είμαστε υποψιασμένοι,μπορεί να του ζητήσει τίποτα στο μέλλον ή ακόμη και να του το παίξει φίλος και να τον προδώσει.Με τις τελευταίες εξελίξεις τον έχω ικανό για όλα.

Peace

Itami

εγω παλι αναρωτιεμαι πως ο Law βρεθηκε στο marinefold την καταλληλη στιγμη ? πως ηξερε οτι ο luffy κινδυνευε εκεινη την ωρα να παιθανει ?

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ειστε ολοι καχυπωπτοι!!!

luffy_is_paok

luffy_is_paok

κατι μου λεει οτι ο law συνδεεται με dragon και πολυ θελω να δω συναντησει robin-law για να δουμε αν οντως ισχειη αυτο που λεω

core

core

Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα γίνουν σύμμαχοι και στο μέλλον ο Luffy θα βοηθήσει τον Law για να του το ανταποδώσει…

ZisAkiS

ZisAkiS

ο law απλα ειναι απο τους "καλους" (αν και εχω φαει τεραστιο spoiler σχετικα με law... αν εχετε καμια ιδεα για εκδικιση στον μαλακα που μου το εκανε ακουω.....)

deko10ole

deko10ole

Εμένα κάτι μου βρωμάει στον Law.Πιστεύω δεν είναι τυχαίο το Χ που άφησε στον Luffy σημάδι.Τι διάολο στο ΑΧΕΠΑ δούλευε?Κάτι παίζει να του έχει αφήσει μέσα

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Το Χ , μπορεί να είναι και από το κάψιμο τοθ Ακάινου, και ουσιαστικά θυμίζει στον Λούφυ όσα δεν πρέπει να ξεχάσει και όσα πέρασε στο Μαρινφορτ μέχρι να δυναμώσει... είναι συμβολικό το Χ... Η απλα δεν σκάμπαζε από πλαστική χειρουργική ο Λόου :haha:

petrikios

petrikios

To Χ εγινε απο τον Akainu και οχι απο τον Law ή καναν αλλον...

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ναι, απλά αν ο Law ήθελε μπορούσε να το σβήσει κάπως.. λέω εγώ τώρα..

Nikos.G_draGoN

Nikos.G_draGoN

Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι ο Law κάτι άφησε μέσα στο Luffy και τα σχετικά...δεν απορρίπτω καμία θεωρία....
απλά πιστεύω ότι ο Law είναι ένας αντίστοιχο είδος WB στη σύγχρονη εποχή...δλδ θα γίνει πολύ δυνατός πειρατής, από τους καλύτερους αλλά πάντα θα έχει μεγάλο σεβασμό στους αντιπάλους του και ειδικά σε αυτούς που θα είναι στο ίδιο βελινεκές με τον ίδιο...μπορεί να γίνει σύμμαχος του Luffy μπορεί να γίνει και ένας μεγάλος εχθρος και ανταγωνιστής αλλά παντα θα εχει σεβασμο προς αυτόν....και για αυτο πιστεύω πως τον έσωσε κιόλας...γτ απλά δεν ήθελε να χαθεί ένας δυνατός αντίπαλος πηγαίνοντας στο New Era...

core

core

Το ότι έχει αφήσει κάτι ο Law μέσα στον Luffy δεν το έχω σκεφτεί αλλά δεν το πολύ πιστεύω….
Τώρα για το σημάδι κανονικά θα έπρεπε να είχε και στην πλάτη γιατί η λάβα τον διαπέρασε…
Αν δεν έχει εκεί τότε σημαίνει ότι ο Law ήθελε και άφησε το σημάδι στον Luffy…

petrikios

petrikios

Toν Jinbei διαπερασε και χτυπησε τον Luffy στο στηθος...ρε παιδια ο Law απλως τον εσωσε απο την κρισιμη κατασταση που βρισκοταν...γιατι να του εξαφανισει το σημαδι...στο Nip tuck βρισκεται?

ZisAkiS

ZisAkiS

Law's Anatomy Γτ πιστευετε οτι Ο Trafalgar Law εσωσε τον luffy? - Σελίδα 10 42897

μουγκιβαράς

μουγκιβαράς

Το σημάδι που έχει ο Luffy στο στήθος δεν είναι απο το Marinefold. Δεν ξερω γιατί αλλα και στο wiki λέει οτι το εχει απο το Marinefold.

Δέστε λίγο προσεκτικα το επεισόδιο 224.

watchop.com/watch/one-piece-episode-224-english-subbed

balcoit

balcoit

μουγκιβαράς έγραψε:Το σημάδι που έχει ο Luffy στο στήθος δεν είναι απο το Marinefold. Δεν ξερω γιατί αλλα και στο wiki λέει οτι το εχει απο το Marinefold.

Κι ομως απο εκει ειναι...

Δες στο 10:37 απο το επεισοδιο 487.Οταν ο ακαΐνου βαρεσε τον jimbei με σκοπο να βαρεσει τον λουφι του δημιουργησε μια πληγη παρομοια με Χ ιδια σχεδον με αυτην που εχει τωρα

http://www1.watchop.com/watch/one-piece-episode-487-english-subbed/

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

μουγκιβαράς έγραψε:Το σημάδι που έχει ο Luffy στο στήθος δεν είναι απο το Marinefold. Δεν ξερω γιατί αλλα και στο wiki λέει οτι το εχει απο το Marinefold.

τι σχεση εχει αυτο το χ που εχει ο λουφφυ στο επεισοδιο 224 με αυτο που εχει τωρα??λολ..
απο την επιθεση του ακαινου ειναι!!! εγω τουλαχιστον αυτο πιστευω...ή αντε μπορει να την απεκτησε στην εκπαιδευση που εκανε !

petrikios

petrikios

Ρε απο την επιθεση του Αkainu ειναι μην κολατε...!!!Να ακουτε τον Petrikio τις περισσοτερες φορες βγαινει παντα σωστος...αλλα λυσαξατε ποια με αυτο το Χ...

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

επρεπε να ειναι Α απο Akainu να μη μπερδευετε ο κοσμος........

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Κσι το σημαδάκι στο μάτι έπρεπε να είναι Κ από knife... :haha: :xD:

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Patty D Luffy έγραψε:Κσι το σημαδάκι στο μάτι έπρεπε να είναι Κ από knife... :haha: :xD:

του luffy ή του zoro...?

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Και των 2 :xD: Του Λούφυ από Knife του ζορό από Katana... αααα.. και ένα Μ για τον Μιχοκ.. :xD:

deko10ole

deko10ole

Για να το λήγουμε το θέμα σαφώς και την πληγή την έκανε ο Akainu. Το θέμα είναι ότι όταν πήγε να τον εγχειρήσει ο Law επέλεξε να τον ράψει με τέτοιον τρόπο ώστε να του μείνει το Χ.Απλά είπα μια υπόθεση ότι για να υπάρχει ένα τέτοιο Χ τότε κάτι θα δείχνει ότι είναι εκεί, όπως το Χ στους χάρτες θησαυρού. Λέτε ναι λέει έτσι ο Law ότι αύτος είναι ο θησαυρός μου;;(κι όντως να τον γουστάρει)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης