Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ανέκδοτα/Κρυάδες

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 33]

701Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 30 Ιουλ 2015, 01:13

Scarlet D.

Scarlet D.

εεεεεμ ενας σκυλος που ξερει ξενες γλωσσες?

http://www.onepiecegr.com/

702Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 30 Ιουλ 2015, 04:29

Tcixlas

Tcixlas

παττυ για ποιό λόγο?? με ανάγκασες 4.30 το πρωί να κάτσω να τα διαβάσω όλα... περεπιπτόντως 9.30 δουλεύω αύριο γιουχου και δεν είναι ανέκδοτο

703Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 04:38

uchiha1991

uchiha1991

Η μικρή Αννούλα είναι εκ γενετής τυφλή. Όταν είναι 16 χρονών έρχονται οι γονείς της μια μέρα και της λένε:
"Αννούλα, το νέο θαύμα της επιστήμης είναι μια αλοιφή. Την βάζεις το βράδυ πριν κοιμηθείς και το πρωί που σηκώνεσαι και πλένεσαι μπορείς πια να δεις τον ήλιο και τους φίλους σου."
"Μαμά, μπαμπά, σας παρακαλώ, θα μου πάρετε αυτή την αλοιφή να την βάλω το βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί που θα ξυπνήσω να μπορώ πια να δω τον ήλιο και τους φίλους μου;"
"Βεβαίως Αννούλα!"
Το βράδυ έρχονται οι γονείς της, της δίνουν την αλοιφή και της λένε:
"Ορίστε Αννούλα. Βάλε τώρα την αλοιφή και το πρωί που θα σηκωθείς θα μπορείς πια να δεις τον ήλιο και τους φίλους σου."
Βάζει η μικρή Αννούλα την αλοιφή και πάει για ύπνο. Δεν της κολλάει όμως ύπνος γιατί έχει πολύ άγχος. Γιατί από την άλλη μέρα που θα σηκωθεί και θα πλυθεί θα μπορεί πια να δει τον ήλιο και τους φίλους της. Έρχονται οι γονείς της το πρωί, την σηκώνουν, την βάζουν μπροστά στο νεροχύτη, ανοίγουν τη βρύση και της λένε.
"Αννούλα, ΠΛΥΣΟΥ! ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!!!!"
Πλένεται η μικρή Αννούλα, πλένεται...
"Μα... δε μπορώ να δω τίποτα..."
"Πρωταπριλιά!!"

704Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 08:06

Tcixlas

Tcixlas

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

sick όσο δεν πάει αλλά γέλασα άσχημα... είμαι άρρωστος?

705Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 12:11

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Πωωωωώ σάπιο τελείως, μάρεσε.. :xD: :xD: :xD:

706Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 12:33

Tcixlas

Tcixlas

κι εγώ το ίδιο έπαθα πάττυ... είμαστε άρρωστοι τελειωτικά :p

707Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 12:47

Santouryuu

Santouryuu

Τι αηδιες ειναι αυτες... να σας πιασει ο deathracer να γελατε με κρυαδες να παθει τιποτα απο το σοκ...

708Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 12:54

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Υπερβολές... whistle

709Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 14:50

Tcixlas

Tcixlas

Τι διαφορά έχει μια emo πίτσα από μία κανονική;
Η emo πίτσα κόβεται μόνη της.

don't throw things on me

710Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 15:09

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
τι κοινό έχουν μια καμένη πίτσα,μια έγκυος και μια πνιγμένη?

711Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 15:55

Scarlet D.

Scarlet D.

και στα τρια κατι δεν βγηκε στην ωρα του

712Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 15:57

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
το ''κάποιος ξέχασε να τη βγάλει'' δίνει μια νότα παραπάνω χιούμορ

713Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 15:59

Scarlet D.

Scarlet D.

σωστα δεν το θυμομουν καλα, εχω να τ ακουσω καιρο

παρε ένα ωραιο

Τρία κοινά έχουν.. το σεξ και ο θάνατος :
1. Mπορεί να συμβούν οπουδήποτε
2. Προς το τέλος βογκάς
3. Μετά είσαι πτώμα

714Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 16:01

NikosV20

NikosV20

Crimson Viper έγραψε:σωστα δεν το θυμομουν καλα, εχω να τ ακουσω καιρο

παρε ένα ωραιο

Τρία κοινά έχουν.. το σεξ και ο θάνατος :
1. Mπορεί να συμβούν οπουδήποτε
2. Προς το τέλος βογκάς
3. Μετά είσαι πτώμα
Δεν βογκάς πάντα !!! :P :P

715Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Αυγ 2015, 17:53

Tcixlas

Tcixlas

όταν ξεψυχας υποτίθεται είναι και σαν βογγητο... ο δικηγόρος του διαβόλου :p

716Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 17 Αυγ 2015, 00:41

uchiha1991

uchiha1991

Γιατι οι δυτες πεφτουν στη θαλασσα με την πλατη?

Γιατι μπροστα ειναι η βαρκα..

717Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 18 Αυγ 2015, 11:40

Scarlet D.

Scarlet D.

Μια μέρα κάνοντας βόλτα ένας τύπος περνάει έξω από ένα μαγαζί με ζώα και πτηνά. Στην πόρτα ήταν ένας παπαγάλος ο οποίος μόλις τον βλέπει του λέει:
"Γεια σου μα***α".
Ο τύπος μένει κάγκελο, αλλά σκέφτεται ότι έτσι λέει ο παπαγάλος σε όσους βλέπει. Περνάει την επομένη και πάλι τα ίδια.
Σκέφτεται "Θα περάσω μετά από άλλον να δω τι θα πει".
Όντως περνάει μετά από κάποιον άλλο περαστικό.
"Γεια σου Κώστα" λέει ο παπαγάλος αλλά μόλις περνάει αυτός,
"Γεια σου μα***α".
Αλλάζει δρόμο και ξαναπερνάει μετά από καιρό. Με το που τον βλέπει ο παπαγάλος:
"Σε χάσαμε, που ήσουνα μα***α".
Εξοργισμένος μπαίνει στο μαγαζί και παίρνει τον παπαγάλο.
Τον βάζει σε ένα σάκο και πηγαίνει σε μια ερημική τοποθεσία όπου αρχίζει να βαράει αλύπητα το σάκο κάτω.
Μετά από ώρα ανοίγει το σάκο να δει τι έγινε.
Ο παπαγάλος βγαίνει από το σάκο τινάζει τα φτερά και λέει έκπληκτος:
"Πω, πω σεισμός!!!!!! Και γλιτώσαμε μόνο εγώ και ο μα***ας".

718Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 01 Σεπ 2015, 20:17

Tcixlas

Tcixlas

Ματάρες έχεις!
- Ευχαριστώ...
- Αυτός εκεί ο αρσιβαριστας γκομενός σου είναι?
- Όχι..
- Εχεις και κωλάρα!
- ΜΠΑΜΠΑAAAAA.... ΓΙΑ ΕΛΑ ΛΙΓΟ.

Τσακώνει τον Τοτό ο πατέρας του να τραβάει μ@λ@κί@ και τον αρχίζει στα βρισίδια:
- Ρε κωλόπαιδο, πάλι μ@λ@κί@ τραβάς, δεν σου είπα να μην σε ξαναπιάσω να τον παίζεις"
- Αφού ρε πατέρα δεν μου δίνεις λεφτά να πάω στις ***τάνες τι θες να κάνω;
Δίνει ο πατέρας του Τοτού ένα πεντοχίλιαρο να πάει στις ***τάνες. Στο δρόμο ο Τοτός βλέπει την γιαγιά του και του λέει:
- Που πας, Τοτέ μου ,και τρέχεις;
- Ο πατέρας μου έδωσε ένα πεντοχίλιαρο να πάω στις που**νες.
- Τι λες ρε μαλακισμένο που θα πας να δώσεις ένα πεντοχίλιαρο της ξένης γυναίκας να την γα**σεις, γιατί δεν γα*** εμένα να κρατήσεις και το πεντοχίλιαρο;
Ο Τοτός γαμάει την γιαγιά του και το βράδυ που πάει σπίτι του λέει στον πατέρα του αυτά που έγιναν. Πιάνει ο πατέρας τον Τοτό και τον πλακώνει στο ξύλο και του λέει:
- Ρε κωλόπαιδο την μάνα μου πήγες και γαμ**σες;
Και ο Τοτός του λέει:
- Γιατί όταν γ**** εσύ την δικιά μου σου λέω εγώ τίποτα;

719Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τετ 02 Σεπ 2015, 19:36

Scarlet D.

Scarlet D.

α βρηκα ένα κλασσικο και καλο

Ένα καγκουρό δραπέτευε συνέχεια απ το ειδικά περιφραγμένο δώρο του στο ζωολογικό κήπο. Οι αρμόδιοι, ξέροντας ότι μπορεί να πηδάει πολύ ψηλά, βάζουνε έναν φράχτη 3 μέτρα ψηλό. Το επόμενο πρωί το καγκουρό έκανε τις βόλτες του στον ζωολογικό κήπο, έξω απ τον περιφραγμένο χώρο του. Οι αρμόδιοι σηκώνουν το φράχτη στα 6 μέτρα, αλλά το επόμενο πρωί, πάλι έξω το καγκουρό. Συνεχίζουν την ίδια ιστορία, κάθε μέρα πιο ψηλό φράχτη, κάθε πρωί έξω το καγκουρό. Ο φράκτης τώρα είναι στα 20 μέτρα ύψος. Τελικά, μια καμήλα απ το διπλανή περίφραξη ρωτάει το καγκουρό: - Πόσο ψηλά πιστεύεις ότι θα τον φτάσουνε το φράχτη; - Πιθανόν 50 μέτρα, εκτός αν κάποιος σκεφτεί να κλειδώνει την πόρτα τα βράδια.

επεισης διεγραψα όλα τα off topic posts που κανατε

720Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τετ 02 Σεπ 2015, 21:35

Tcixlas

Tcixlas

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

721Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 03 Σεπ 2015, 02:15

Shikkoku

Shikkoku

Πείτε κι άλλα, έρχεται καύσωνας :muaha:

722Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 03 Σεπ 2015, 02:28

Tcixlas

Tcixlas

Βρίσκει το λιοντάρι ένα πίθηκο και τον ρωτάει αν θέλει να παίξουνε.
– Μόνο αν δέσεις και τα τέσσερα πόδια σου γιατί φοβάμαι μην με φας, αποκρίνεται ο πίθηκος.
Συμφωνεί το λιοντάρι και δένει τα πόδια του.

Ο πίθηκος τότε τον στήνει και αρχίζει να τον πηδάει ανελέητα!
Τα παίρνει το λιοντάρι, λύνεται και αρχίζει να κυνηγάει τον πίθηκο!
Ο πίθηκος φτάνει σε ένα πάρκο βρίσκει μια εφημερίδα σε ένα παγκάκι και κάνει πως διαβάζει.
Φτάνει το λιοντάρι και τον ρωτάει :
– Κύριε μήπως είδατε ένα πίθηκο να τρέχει προς τα εδώ;
Και ο πίθηκος αποκρίνεται :
– Εννοείς αυτόν που πήδηξε το λιοντάρι;
– Όχι ρε μαμώτο, το έγραψαν κιόλας οι εφημερίδες;

723Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 03 Σεπ 2015, 02:37

Shikkoku

Shikkoku

frosted

724Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 03 Σεπ 2015, 02:46

Tcixlas

Tcixlas

Γιατί η μικρή Αννούλα ρεύεται συνέχεια;

Γιατί ο μικρός Κωστάκης της έπεσε βαρύς στο στομάχι.

—————————

Τι τατουάζ έχει στο μπράτσο της η μικρή Αννούλα;
»MICHELIN».

—————————

– Τοκ, τοκ.
– Ποιός είναι ;
– Η Αννούλα πάντως σίγουρα όχι.

725Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 29 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 27 Νοε 2015, 17:33

uchiha1991

uchiha1991

Περπατουσε η Αννουλα σε ενα δρομο χωρις φωτα.Καθως πηγαινε την αρπαζει ενας τυπος και τη βιαζει.Αφου τελειωνει του λεει η Αννουλα.
-Ρε φιλε μας γαμησες που μας γαμησες δεν μου δινεις και ενα τσιγαρο ?
Της δινει το τσιγαρο λοιπον και καθως αναβει τον αναπτηρα βλεπει τον τυπο..

-ΜΠΑΜΠΑΑ??!!
-ΑΝΝΟΥΛΑ? ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ???!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης