Καλά ο σκύλος το χει παρακάνει.Θεωρώ όμως αυτού του στυλ τα ανέκδοτα καλά ειδικά αν συγκριθούν με κάποια του στυλ:
Που κουρεύονται τα πρόβατα;
Που κουρεύονται τα πρόβατα;
- Σπόιλερ:
- Στον μαρμπέεεεεεεεεεεερη
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Elidor έγραψε:Oι γυναικες ειναι νουμπαδες και τη παιρνουν.. Τελος.
Elidor έγραψε:Mπορεις να πεθανεις τωρα αν θες.
Sosa έγραψε:λοιπον, μιας και εχουμε 2012 πλεον, ας πουμε επιτελους τα πραγματα με το ονομα τους:
ΟΧΙ, οι γυναικες ΔΕΝ ειναι ομορφοτερα πλασματα απ'τους αντρες.
απλα σκεψου οτι ενας ομορφος αντρας ειναι στο ιδιο επιπεδο με μια ομορφη γυναικα, με την διαφορα οτι ο αντρας ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΤΑΝ 4,5 ΩΡΕΣ με μπογιες και καλλυντικα, ουτε καν ενα τεταρτο. Οποτε για ποια συγκριση μιλαμε;
Sosa έγραψε:-τι κανει μια γυναικα στο κρεβατι μετα την πραξη?
- Σπόιλερ:
-πιανει χωρο.
Elidor έγραψε:Oι γυναικες ποτε δεν θα μπορεσουν να κανουν κουμαντο, τους λειπει η ηγετικη ικανοτητα.
Patty D Luffy έγραψε:
Aπο όσα είπα εκεί κολήσατε.. :xD:
Μιλάω για την ανατομία του γυναικείου σώματος και την ύπαρξη της γυναίκας.. αλλά εντάξει θα συμφωνήσω..
Και δεν φτιάχνονται ΌΛΕΣ οι γυναίκες.. μην λέμε χαζά..
Απλά έχω σιχαθει τα στερεότυπα, και μιας και είμαστε στο 2012 βαρέθηκα να υποτιμάται η γυναίκα και να θεωρείται ένα κομάτι κρέας, για να μην πω γλάστρα και
απλο σεξουαλικό αντικείμενο... Εκει θέλω α καταλήξω.. με αφορμή και την εικόνα του Βέγκας.. σόρρυ που έμεινα οφ τόπικ, τι σταματάω εδώ..
vagas1989 έγραψε:Patty D Luffy έγραψε:
Aπο όσα είπα εκεί κολήσατε.. :xD:
Μιλάω για την ανατομία του γυναικείου σώματος και την ύπαρξη της γυναίκας.. αλλά εντάξει θα συμφωνήσω..
Και δεν φτιάχνονται ΌΛΕΣ οι γυναίκες.. μην λέμε χαζά..
Απλά έχω σιχαθει τα στερεότυπα, και μιας και είμαστε στο 2012 βαρέθηκα να υποτιμάται η γυναίκα και να θεωρείται ένα κομάτι κρέας, για να μην πω γλάστρα και
απλο σεξουαλικό αντικείμενο... Εκει θέλω α καταλήξω.. με αφορμή και την εικόνα του Βέγκας.. σόρρυ που έμεινα οφ τόπικ, τι σταματάω εδώ..
2η φορά με αποκαλούν βεγκας σε αυτό το φορουμ θα τρελαθωωωωωωωω ,όχι μη σκέφτεσαι που παραπέμπει
όσο για την εικόνα ,ανέκδοτα/κρυάδες βρισκόμαστε, πλάκα κάνουμε, δεν το εννοώ μην αρπάζεστε :D
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης