εδω ακομα υπαρχει ο Johnyman,o παλιο homo neaderdal....
η εξελιξη εχει αμφισβητηθει,νομιζω πως καποιοι προσπαθουν να αποδειξουν οτι δεν ισχυει.
η εξελιξη εχει αμφισβητηθει,νομιζω πως καποιοι προσπαθουν να αποδειξουν οτι δεν ισχυει.
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Fallenangie έγραψε:Δεν πιστευω τετοιες ιστοριες με μηλα κτλ,μν σ πω ουτε το οτι προερχομαστε απο τον πιθηκο.Αφου ακομα υπαρχουν πιθηκοι!
ειμαι μια απο αυτεςElidor έγραψε:Οπως ειπα και θα ξαναπω.... Οι γυναικες μου εχουν αποδειξει την βλακεια τους απειρες φορες.... Γνωριζω ελαχιστες, κυριολεκτικα ελαχιστες πραγματικα ενδιαφερον γυναικες με φυσιολογικο μυαλο.... Μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου...
maggie έγραψε:ειμαι μια απο αυτεςElidor έγραψε:Οπως ειπα και θα ξαναπω.... Οι γυναικες μου εχουν αποδειξει την βλακεια τους απειρες φορες.... Γνωριζω ελαχιστες, κυριολεκτικα ελαχιστες πραγματικα ενδιαφερον γυναικες με φυσιολογικο μυαλο.... Μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου...
συμφωνω με βατομουρο και Grimmy.
maggie έγραψε:το ποσες φορες μου εχεις αποδειξεις εσυ την βλακεια σου ομως δεν το λες
Jim McDuck έγραψε:Είμαστε πολύ αστείοι...
Σκοτωνόμαστε να χωριστούμε και να διακρίνουμε τον καλύτερο ενώ όλοι είμαστε πανω κάτω ίδιοι...
Jim McDuck έγραψε:Είμαστε πολύ αστείοι...
Σκοτωνόμαστε να χωριστούμε και να διακρίνουμε τον καλύτερο ενώ όλοι είμαστε πανω κάτω ίδιοι...
maggie έγραψε:ρε μπουμπουνοκεφαλε θα φας στα αληθεια μπαν αν ριξεις σε αλλον "μπαν"
Elidor έγραψε:Σε ολους τους παραπανω μπαν επειδη ειναι ολοι πανω κατω ιδιοι...
womanTENSAIinathens έγραψε:Elidor έγραψε:Σε ολους τους παραπανω μπαν επειδη ειναι ολοι πανω κατω ιδιοι...
φαε απο μενα ενα μεγαλοπρεπες μπαν γιατι μας εχει(αντε να μη το πω)στα μπαν!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης