ο ποιο κακος για εμενα και μα**κας ειναι ο akainu!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
128 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 03 Απρ 2011, 12:24
manos-sk8
Jeleho έγραψε:Favorite bad guy...
Enel χαλαρά
129 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 03 Απρ 2011, 20:49
Mike13
Μπα χιροτερος απο crocodile δεν ειναι!!!η μαλον ειναι ισοι!!!
130 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 04 Απρ 2011, 00:32
Jeleho
O Enel αντιδρούσε τόσο αδιάφορα σε όλα.. Είχε τρομερή δύναμη και το ήξερε και χέστηκε για τα πάντα ρε παιδί μου. "Α, ας ρίξω ένα κεραυνό σήμερα να δω αν θα σκοτώσω περισσότερους από την προηγούμενη φορά" that kinda thing
και επίσης, έχει το devil fruit of thunder/electricity μπλα μπλα, που είναι το αγαπημένο μου, αυτό θα ήθελα να φάω και γω πχ :P
και επίσης, έχει το devil fruit of thunder/electricity μπλα μπλα, που είναι το αγαπημένο μου, αυτό θα ήθελα να φάω και γω πχ :P
131 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 04 Απρ 2011, 01:43
MersaL
Η Nico Robin με το Devil's Fruit της θα περνάει πολύ καλά όταν αυνανίζεται... :muaha: :muaha: :muaha: :muaha:Jeleho έγραψε:O Enel αντιδρούσε τόσο αδιάφορα σε όλα.. Είχε τρομερή δύναμη και το ήξερε και χέστηκε για τα πάντα ρε παιδί μου. "Α, ας ρίξω ένα κεραυνό σήμερα να δω αν θα σκοτώσω περισσότερους από την προηγούμενη φορά" that kinda thing
132 Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 14 Απρ 2011, 17:12
Enel
αχχαχαχαααχ!!!και για μενα ενελ θρησκεια!!!!!αν δεν ηταν ο λουφυ μονωτης δεν υπηρχε περιπτωση να εχανε γιατι οι επιθεσεις του ηταν παρα μα παρα πολυ δυνατες!!!!ομως ο blackbeard ειναι αυτο που λεμε κακος,βρωμιαρης,τριχωτος,βριζει,πινει......γνησιως πειρατης
133 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 17 Απρ 2011, 17:33
asimakis7
αγαπημενος μου κακος λουτσι....ειχα καβλωσει με cp9 γενικα...φοβερη πλοκη σε εκεινο το σημειο...εδειξε και νεες κινησεις ο λουφι και ηταν τρελο...
134 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 03 Μάης 2011, 15:50
akis
Crocodile,Enel και λογικα στο μέλλον θα είναι ο Blackbeard... :P
Πάντως γούσταρα τρελά Kuro και θα ήθελα πολύ ο συγκεκριμένος χαρακτήρας να είχε εμφανιστεί πιο μετά...πχ να ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος σε ένα νησί της Grand Line ή ακόμα κ Shichibukai !!
Είχε αυτό το απίστευτα psycho style που παρακαλούσες να φάει πολύ βρωμόξυλο....
Πάντως γούσταρα τρελά Kuro και θα ήθελα πολύ ο συγκεκριμένος χαρακτήρας να είχε εμφανιστεί πιο μετά...πχ να ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος σε ένα νησί της Grand Line ή ακόμα κ Shichibukai !!
135 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 03 Μάης 2011, 19:37
Guest
akis έγραψε:
είχε αυτό το psycho style που παρακαλούσες να τους σφάξει όλους..ε?
+185423542 και για τον Enel
136 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 04 Μάης 2011, 13:30
akis
ε εντάξει παρακαλούσες να τους σφάξει όλους αλλά μετά να φάει βρωμόξυλο...
137 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 04 Μάης 2011, 14:57
Nami-san!!! Robin-swan!!!
Ο αγαπημένος μου κακός μέχρι τώρα είναι lucci...σκυλάκι της dark justice, τρομερή δύναμη και γενικά γαμάτο στυλ. Μετά θα έβαζα enel λόγω του τρελού του φρούτου που τον είχε κάνει τελείως χαλαρό, του στυλ "σας σκοτώνω όλους άμα μου κάνει κέφι"...πολύ αλαζονεία και έτσι...και φυσικά crocodile με τρέλα :P
139 Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 27 Μάης 2011, 12:41
karamin
blackbeard με διαφορα....σκατοφατσα,χεστης και πολυ μα πολυ κακος!!!
140 Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 27 Μάης 2011, 14:17
Xenia
Χμμμ....Ο Buggy μου αρεσει, αν μπορει να θεωρηθει κοκος, γιατι ειναι βλακακος, αστειος, εχει τζαματη φωνη που με κανει να σκαω στα γελια και μ'αρεσει η αντιδραση του οταν τον κοροιδευουν για τη μυτη του. :xD: Μετα απο αυτον, θα ελεγα ο αγαπημενος μου κακουλης ειναι ο Crocodile. :xD:
141 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 14 Ιουν 2011, 03:38
trafalgar law
Για μενα ειναι ο enel και ο crocodile και οι 2 ειναι πολυ δυνατοι και εχουν στυλακι
142 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 14 Ιουν 2011, 11:22
Magda.D.Jim
o buggy για μενα δεν ειναι κακος ειναι τοσο χαζος που δεν τον θεορο κακο. O Αγαπιμενος μου κακος ειναι ο Eustass kid
143 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 29 Ιουν 2011, 04:01
kosni21
SIR CROCODILE ME DIAFORA O PIO GAMATOS KAKOS.. O FLAMINGO TOY EKOPSE TO KEFALI K OYTE TO POYRO DEN ESVHSE
145 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 29 Ιουν 2011, 15:58
kosni21
φιλε εδω τα χαλαμε σερ κροκ τυπακι με τη πουρακλα του κ τετοια
146 Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 15 Ιουλ 2011, 17:37
Invulneratus
ο kuro ήταν πολύ ποροτικος!!! ήταν η πρώτη φανταστική μάχη του luffy και ήταν επική πρέπει να το παραδεχτούμε! αφού στην αρχή τα έχασα αφού άρχισε να σκοτώνει τους δικούς του
147 Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 15 Ιουλ 2011, 18:17
Aldark
kosni21 έγραψε:SIR CROCODILE ME DIAFORA O PIO GAMATOS KAKOS.. O FLAMINGO TOY EKOPSE TO KEFALI K OYTE TO POYRO DEN ESVHSE
αφου γινεται αμμος....
149 Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 15 Ιουλ 2011, 23:13
Don-Driger
Crocodile.Το devil fruit του ειναι τελιο!!!και ειναι και πολύ σατανικοσ κατα την γνώμη μου
150 Απ: Αγαπημένος κακός Σαβ 16 Ιουλ 2011, 04:30
Toni D. Kellis
Ο blackbeard αποτι φαινεται 8α ειναι ο main villain της υπο8εσης...και ο akainu στα τελευταια επεισοδια προκαλεσε εντυπωσεις
Αλλα κορυφαιοι παραμενουν crocodile και enel...ο πρωτος εχει το στυλακι και τη προσωπικοτητα του κακου ενω ο δευτερος εχει και γ*** τα devil fruit!
Αλλα κορυφαιοι παραμενουν crocodile και enel...ο πρωτος εχει το στυλακι και τη προσωπικοτητα του κακου ενω ο δευτερος εχει και γ*** τα devil fruit!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης