Crocodile kai enel.....τα devilfruits τους ειναι καταπλικτικα!!!!Αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα προς το τελος του πολεμου Blackbeard δαγκωτο!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
152 Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 02 Σεπ 2011, 18:07
luffy_is_paok
1ος αο κιτζι (η οπως αλιως τον λενε) 2ος σμοκερ 3ος ενελ μονο και μονο για τα φρουτα
154 Απ: Αγαπημένος κακός Σαβ 03 Σεπ 2011, 01:54
petrikios
Xμμμ δεν θα το κατεταζα στους κακους...απλα την δουλεια του κανει και εχει αποδειχτει οτι δεν ειναι κακος....
156 Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας κακος???? Σαβ 15 Οκτ 2011, 18:00
Mike13
Εμενα παιδια ο αγαπημενος μου κακος ειναι Rob Lucci!!!Γιατι εχει και γαμω τις δυναμεις!!!!!
157 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 19 Οκτ 2011, 19:13
-FlameLeg Vender
mizumizupower έγραψε:KAKU!!! για μενα ηταν ο πιο cool χαρακτηρας μεχρι να γινει καμηλοπαρδαλη...εεε δεν ειναι και η καλυτερη pic του...
- Σπόιλερ:
Μου αρέσει πολύ ο Κάκου από CP9! Ακόμα και ως καμηλοπάρδαλη πλάκα είχε. Και ήταν και κατά κάποιο τρόπο ο swordsman της CP9, ένας παραπάνω λόγος που μου αρέσει.
Αλλά ο αγαπημένος, ο ανεπανάληπτος, ο απολαυστικός, BON CLAY!
Oh. Come My Way...
- Σπόιλερ:
158 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 22 Νοε 2011, 15:47
Sosa
1) Enel (Θεός...κυριολεκτικά)
2) Crocodile
3) Arlong (αν και τον είδαμε πολύ-πολύ νωρίς, σε πολλούς έχει μείνει...)
4) Rob Lucci
5) Gecko Moria
2) Crocodile
3) Arlong (αν και τον είδαμε πολύ-πολύ νωρίς, σε πολλούς έχει μείνει...)
4) Rob Lucci
5) Gecko Moria
159 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 22 Νοε 2011, 22:50
ZisAkiS
θα πω Cpt. Smoker αν και δεν τον θεωρω "κακό"... απλα κανει την δουλεια του και τυχαιναι να ειναι αντιπαλοι με τον lufffy...
160 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 23 Νοε 2011, 22:51
tsiblis
Σαφώς και είναι ο Sentomaru ο Pacifista guy....
- Σπόιλερ:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsiblis στις Τετ 23 Νοε 2011, 23:20, 1 φορά
161 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 23 Νοε 2011, 23:04
Toni D. Kellis
tsiblis έγραψε:Σαφώς και είναι ο Sentomaru ο Pacifista gay....
- Σπόιλερ:
pasifista GUY νομιζω θες να πεις :P :P :P
162 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 23 Νοε 2011, 23:30
ZisAkiS
Toni Kellis έγραψε:tsiblis έγραψε:Σαφώς και είναι ο Sentomaru ο Pacifista gay....
- Σπόιλερ:
δεν ξερω... δεν μοιαζει για pacifista gay.. αν και η αδερφη μου (πιο μικρη) οταν εβλεπα ενα επισοδειο που τον εδειχνε ηρθε και με ρωτησε "αυτη η χοντρη εκει τι ρολο βαραει;;" δεν ξερω....
165 Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Νοε 2011, 15:55
core
ZisAkiS έγραψε:Toni Kellis έγραψε:tsiblis έγραψε:Σαφώς και είναι ο Sentomaru ο Pacifista gay....
- Σπόιλερ:
δεν ξερω... δεν μοιαζει για pacifista gay.. αν και η αδερφη μου (πιο μικρη) οταν εβλεπα ενα επισοδειο που τον εδειχνε ηρθε και με ρωτησε "αυτη η χοντρη εκει τι ρολο βαραει;;" δεν ξερω....
και εγώ στην αρχή για γυναίκα τον είχα περάσει...
168 Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Νοε 2011, 22:33
Νικολής
Ρε παιδια σε ολους στην αρχη με γυναικα εμοιαζε.Βαλανε που βαλανε γυναικια μορφη και φατσα,βαλανε και γυναικια φωνη και δεν το ξεχωριζεις με τιποτα πως ειναι αντρας
169 Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 02 Δεκ 2011, 05:36
Santouryuu
-FlameLeg Vender έγραψε:
Αλλά ο αγαπημένος, ο ανεπανάληπτος, ο απολαυστικός, BON CLAY!
Oh. Come My Way...
βασικά είναι okama way..... okama = πούστης στα ιαπωνέζικα xD
172 Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 02 Δεκ 2011, 19:19
Sosa
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους gay, αλλά οι Okama του OP μου σπάνε τα καρύδια. Ίσως γιατί αντί να παρουσιάζονται ως κανονικοί άνθρωποι που απλώς είναι ομοφυλόφιλοι, εκπροσωπούν το (λανθασμένο) στερεότυπο της ΠΟΥΣΤ@Ρ@Σ που κάνει πιάτσα και φοράει φούστες-μακιγιάζ. Σα τη Τζένη Χειλουδάκη ένα πράμα.
174 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 06 Δεκ 2011, 16:14
antrikaki_franky
εμενα παντως μου αρεσε ο enel πολυ αν και αποδειχθηκε παιδακι μπροστα στον δικο μας :)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης