Μακάρι να ξαναεμφανιστεί ο Arlong. Στις πρώτες σκηνές του Jones νόμιζα πως ήταν αυτός και ψιλοξενέρωσα όταν κατάλαβα πως δεν είναι ο ίδιος
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
327 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 01 Φεβ 2012, 20:49
Rin Okumura
ο απολυτός κακός είναι ο κροκόδειλος το στυλ του και το γέλιο του απλά 8εικα και η πιο γαμάτη σκηνή είναι εκεί που καρφώνει το λουφυ και του λέει ( ποιος νομίζεις ότι είμαι ?? σαν εσένα υπάρχουν πολλοί !!! ) Κορκοδειλος θεός απλαααααα !!!
328 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 01 Φεβ 2012, 21:28
ZisAkiS
μαλον και η WG επεσε στην αναγκη... αν και στο Marineford δεν εκαναν δα καιτιποτα σπουδαιο.. τα pacifista εκαναν ολη την δουλεια...
και οσο για τον croc αγορασα το volume 23 απο το manga γιατι εχει την τελικη μαχη... πολυ μαφια ο τυπος.. αλλα τα εχουμε πει αυτα σε αυτο το topic τοσες φορες...
και οσο για τον croc αγορασα το volume 23 απο το manga γιατι εχει την τελικη μαχη... πολυ μαφια ο τυπος.. αλλα τα εχουμε πει αυτα σε αυτο το topic τοσες φορες...
329 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 05 Φεβ 2012, 05:00
Patty D.Luffy
Εμένα γιατί μου άρεσε ο Magellan??? Η τελική επίθεση με το κόκκινο poison ήταν θεική!!
330 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 05 Φεβ 2012, 07:00
deko10ole
Ο Magellan από τους πιο δυνατούς που έχουν εμφανιστεί και περιμένουμε επανεμφάνιση.
331 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 05 Φεβ 2012, 09:38
Toni D. Kellis
δν πιστευω να επανεμφανιστει εκτος αν για καποιο λογο ξαναπανε στο impel down....
332 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 05 Φεβ 2012, 10:46
Sosa
πολύ δυνατός ο Magellan...απ'τους πιο δυνατούς paramecia-type...
με μια hydra παραλίγο να δηλητηριάσει όλους του BB Pirates...
πιστεύω ότι αδικείται στο Impel Down...μέχρι και Admiral θα μπορούσε να είναι...λέω εγώ τώρα...
με μια hydra παραλίγο να δηλητηριάσει όλους του BB Pirates...
πιστεύω ότι αδικείται στο Impel Down...μέχρι και Admiral θα μπορούσε να είναι...λέω εγώ τώρα...
333 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 05 Φεβ 2012, 14:10
vaggelis94
Ο μαγγελαν τι απέγινε ματά το ίμπελ ντάουν???
334 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 05 Φεβ 2012, 14:56
ZisAkiS
πηγε τουαλετα... χαχαχα αλλα ναι τι να απεγηνε;; του ξεφυγαν ενα σωρο ατομα.. απο μια φυλακη πιο αγρια και απο του αζκαμπαν.... (χαχαχ)
παντως αν τπτ τον εδειωξαν ποιος εγινε warden?? ο hannibal???
παντως αν τπτ τον εδειωξαν ποιος εγινε warden?? ο hannibal???
336 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 05 Φεβ 2012, 16:37
ZisAkiS
ναι ρ για αυτο το λεω.. αποκλειεται χωρις καμια δυναμη η φρουτο να μπορει να τους χειρηστει ολους αυτος.. ο magellan ο μονος που μπορουσε να τους κανει κουμαντο ηταν..
337 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 06 Φεβ 2012, 02:02
deko10ole
Είμαι σίγουρος ότι θα ξαναεμφανιστεί ο Magellan γιατί είναι ένας χαρακτήρας που ο Luffαρος τον έχει αγγίξει στο ελάχιστο. Τον έφερε στην πιο κρίσιμη κατάσταση από όλους τους αντιπάλους του. Ας δούμε μια μάχη μεταξύ τους με Haki τώρα.
338 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 06 Φεβ 2012, 17:05
petrikios
O Maggelan τις εφαγε αγρια απο τους κρατουμενος του Level 6....μετα την ληξη του πολεμου μαθαμε οτι ηταν πολυ βαρια τραυματισμενος σε νοσοκομειο....τωρα απο κει και περα τι εγινε δεν ξερουμε....
339 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 06 Φεβ 2012, 23:34
Toni D. Kellis
σιγα μη νιωσει ο maggelan ρ, ολους τους καθαρισε!
340 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 06 Φεβ 2012, 23:45
luffy_is_paok
petrikios έγραψε:O Maggelan τις εφαγε αγρια απο τους κρατουμενος του Level 6....μετα την ληξη του πολεμου μαθαμε οτι ηταν πολυ βαρια τραυματισμενος σε νοσοκομειο....τωρα απο κει και περα τι εγινε δεν ξερουμε....
αν σου πω οτι δεν το θυμαμαι καθολου αυτο που λες
341 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 06 Φεβ 2012, 23:46
ZisAkiS
come at me bro! χαχαχα λογικα θα καθοταν like a sir θα επεφταν οι αλλοι πανω του και θα επεφταν τσαφ τσαφ... αφου η δυναμη του εισαι σαν logia μονο αν υπηρχε καποιος με χακι μπρει να του εκανε τπτ....
342 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 06 Φεβ 2012, 23:54
Sosa
δεν ειναι σαν logia ρε παιδια...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕ.
ενιωθε απο physical attacks ως κανονικος paramecia-type.
αλλο αν εσταζε απο παντου δηλητηριο. δεν εχει να κανει.
ενιωθε απο physical attacks ως κανονικος paramecia-type.
αλλο αν εσταζε απο παντου δηλητηριο. δεν εχει να κανει.
344 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 08 Φεβ 2012, 09:51
core
Εγώ πιστεύω ότι θα έχει ανέβει σε θέση καθώς θα έχει δυναμώσει πιο πολύ όπως και οι περισσότεροι χαρακτήρες μετά το time skip…
345 Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 14 Ιουν 2012, 16:39
????????
εσυ κορ που εχεις χαθει εξαφανιστικες αποτομα ουτε ενα γραμμα δεν αφησες.....
347 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 17 Ιουν 2012, 10:40
Choperfan
core έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι θα έχει ανέβει σε θέση καθώς θα έχει δυναμώσει πιο πολύ όπως και οι περισσότεροι χαρακτήρες μετά το time skip…
μπα δεν εχει ανεβει σε θεση νομιζω ειναι τωρα vice wαrden αλλα αυτο δε σημαινει πως δεν ειναι και ο δυνατοτερος
348 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 17 Ιουν 2012, 15:52
????????
τον εχει δειξει σε εξωφυλλο διευθηντης ειναι ο χανιμπαλ.....Choperfan έγραψε:core έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι θα έχει ανέβει σε θέση καθώς θα έχει δυναμώσει πιο πολύ όπως και οι περισσότεροι χαρακτήρες μετά το time skip…
μπα δεν εχει ανεβει σε θεση νομιζω ειναι τωρα vice wαrden αλλα αυτο δε σημαινει πως δεν ειναι και ο δυνατοτερος
350 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 17 Ιουν 2012, 16:47
????????
δεν ξερω δεν τον εδιξε νομιζω...παιζει να εχει γινει ναυαρχος,γιατι υπαρχουν 2 θεσεις καινες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης