Xrhstos D. Kol έγραψε:Και ο magellan τι κανει???
στο W.C. με ενα περιοδικο στο χερι...
και hawkins προσεχε λιγο το τι λες... καποιοι δεν ξερουν τι εγιεν με το "2 θεσεις κενες..."
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Xrhstos D. Kol έγραψε:Και ο magellan τι κανει???
deko10ole έγραψε:Μου είναι αντιπαθής ο Coby σαν χαρακτήρας.Τον θεωρώ φλώρο που εμφανίστηκε να έχει δυνατότητες εκεί που εγώ τουλάχιστον δεν περίμενα να τον ξαναδώ.Δηλαδή αντί να δυναμώσει κάποιος σαν την Tashigi ή έστω την Ηιna πρέπει ντε και καλά αυτός;;;Ο ροζούλης;;;Μη μιλήσω για τον Helmeppo.
uchiha1991 έγραψε:τον κομπι για να το εχει δειξει απο το πρωτο επεισοδιο κ να τον εχει ξαναδειξει κιαλλες φορες ,τον εκπαιδευει ο γκαρπ κτλ σιγουρα καποια στιγμη θα γινει admiral....αλλα γενικα πολυ fail σαν χαρακτηρας.....μεχρι κ τον foxy τον προτιμω πιο πολυ απο τον κομπι....
δεν ξερω γιατι....αλλα μου ειναι τελειως αδιαφορος....απο οσα εχει δειξει δεν βρισκω τιποτα ενδιαφερον στο χαρακτηρα του που να με κανει να θελω να τον ξαναδω.....ποσο μαλλον κ στον πρωταγωνιστικο ρολο που μαλλον θα του δωσει ο οντα...ακομα κ στον πολεμο που κατι καλο πηγε κ εκανε παλι κλαψιαρης ηταν....Choperfan έγραψε:uchiha1991 έγραψε:τον κομπι για να το εχει δειξει απο το πρωτο επεισοδιο κ να τον εχει ξαναδειξει κιαλλες φορες ,τον εκπαιδευει ο γκαρπ κτλ σιγουρα καποια στιγμη θα γινει admiral....αλλα γενικα πολυ fail σαν χαρακτηρας.....μεχρι κ τον foxy τον προτιμω πιο πολυ απο τον κομπι....
γιατι δεν τον συμπαθεις τον coby? νταξη μπορει ναναι λιγο κλαψιαρης αλλα παρολαυτα εχει και αυτος ονειρα και προσδοκιες σαν τον λουφη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης