με τον κουμα δεν ξερω...λετε να τον εχει ο κροκο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
102 Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Φεβ 2011, 18:55
Aldark
η χανκοκ ειναι παρα πολυυυυυυ οβερπαουερντ.....παιζει να τους εχει κι ολους εκτος των δυο ντουκιων ντοφλαμινγκο και μιχοκ...
ο Μορια ρε δεν ειν αδυναμος μην τρελαθουμε.....>.> απλα βαριοταν το παιδι :Ρ
ο Μορια ρε δεν ειν αδυναμος μην τρελαθουμε.....>.> απλα βαριοταν το παιδι :Ρ
103 Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:31
Νικολής
Σκεψου λογικά,αν η hancock προλαβει να πετρώσει τον αντίπαλο πριν κανει κινηση η του αποσπασει λιγο την προσοχή,τον πετρώνει και τελειωσε εκει η μάχη
104 Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:38
shichibukai kaizoku
αυτο π θελω να δω εγω ειναι shanks vs mihawk....εχουν γινει πολλες αναφορες στις μαχες τους...
105 Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Φεβ 2011, 22:12
Aldark
Νικολής έγραψε:Σκεψου λογικά,αν η hancock προλαβει να πετρώσει τον αντίπαλο πριν κανει κινηση η του αποσπασει λιγο την προσοχή,τον πετρώνει και τελειωσε εκει η μάχη
εκτος αμα εχουν χακι και δεν πιανονται στην "παγιδα της" κι ετς δε γινονταν πετρες
106 Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Φεβ 2011, 22:21
costascss
Ναι αλλά και η Hancock έχει δυνατό χάκι...άρα θα εξουδετερώσει το χάκι του αντιπάλου της...
107 Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 25 Φεβ 2011, 20:45
Guest
Tony Tony Chopper έγραψε:Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι "Αγαπημένος Ανταγωνιστής".
Enel & Akainu
Ελπίζω να ξαναδούμε τον Enel :3
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
108 Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 25 Φεβ 2011, 21:46
Νικολής
Αχα δεν το ηξερα αυτο με το χακι!!Οπως και να εχει η hancock δεν αποκαλειται αδικα pirate empress
109 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 06 Μαρ 2011, 21:12
womanTENSAIinathens
αγαπημενος κακος o Crocodile! γιατι τελευταια μονο κακος δεν ηταν και οσο μου την εδινε στην Αlabasta , τοσο τον συμπαθω τωρα τελευταια....
111 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 07 Μαρ 2011, 09:17
Νικολής
Οντως ο crocodile ειναι γαμάτος,στην arabasta μας την <έσπασε>λιγο επειδή ηταν με τους κακούς,αλλά τελευταία απόφασισε να γινει λιγο επικός!
112 Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 18 Μαρ 2011, 14:00
asimakis7
παιδια εμενα μου αρεσoυν arlong kai gecko moria.....:p
113 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 02:23
Gomugomunoluffy
blackbeard επειδη τρωει πολυ ξυλο απο ολους και ειναι και ο ποιο "dangerous" οπως εχουμε καταλαβει....και ο Kuma οσο κακο μπορει να τον πει καποιος αν και εγω δεν τον θεωρω στους "κακους"
114 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 12:43
manos-sk8
enel foreverJohnyman έγραψε:Tony Tony Chopper έγραψε:Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι "Αγαπημένος Ανταγωνιστής".
Enel & Akainu
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
ειμαι ο μεγαλυτερος θαυμαστης του :xD: :inlove: :inlove: :inlove:
115 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 14:15
mizumizupower
manos-sk8 έγραψε:enel foreverJohnyman έγραψε:Tony Tony Chopper έγραψε:Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι "Αγαπημένος Ανταγωνιστής".
Enel & Akainu
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
ειμαι ο μεγαλυτερος θαυμαστης του :xD: :inlove: :inlove: :inlove:
τελικα εχετε πολλα κοινα με τον aldark...
116 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 14:59
Guest
κάτσε καλά εσύ..με παίρνει και εμένα η μπάλα έτσι XD
117 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 16:25
MersaL
Πρώτη και μεγάλη αγάπη...Captain Buggy!Μετά Enel!
Επίσης Smoker γουστάρω άπειρα,Mihawk...
Ο Crocodile θα πουν πολύ ότι είναι αρκετά αγαπημένος και το να και τ άλλο,αλλά δε ξέρω,μου σπάει τα νεύρα.Ίσως επειδή είχα σιχαθεί τη ζωή μου στην Arabasta.Αλλά γαμώ τις μάχες στο τέλος!
Επίσης Smoker γουστάρω άπειρα,Mihawk...
Ο Crocodile θα πουν πολύ ότι είναι αρκετά αγαπημένος και το να και τ άλλο,αλλά δε ξέρω,μου σπάει τα νεύρα.Ίσως επειδή είχα σιχαθεί τη ζωή μου στην Arabasta.Αλλά γαμώ τις μάχες στο τέλος!
118 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 16:28
manos-sk8
βαζεις τον buggy πριν απο τον ενελ ???????????
:conf: :conf: :conf: :conf:
:conf: :conf: :conf: :conf:
120 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 16:42
manos-sk8
μονο γελιο εχει δεν ειναι δυνατος αντηπαλος για τοn mugiwara!!
121 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 17:03
MersaL
Like you!didimakia έγραψε:O Buggy σπερνει!
@Manos Ο Μπάγκις είναι η πρώτη αγάπη και η παντοτινή!
Μπορεί να μην είναι από τους δυνατότερους αλλά έχει τη φάση του και ήταν mate με τον Shanks και στους Roger Pirates!
Ο Enel πάλι είναι.....θρησκεία!!!!!
Μπορεί αν με κάνει να βλέπω το Skypia arc συνέχειαααα ειδικά τα τελευταία επεισόδια!
122 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 17:16
manos-sk8
o buggy στα τελευταια επισοδεια ηταν πολυ αστειος και επρεπε να υπαρχει κατι αστειο στην μαχη διοτι εαν ηταν μονο μαχη και κλαψα θα ηταν πιστευω βαρετο!!! αλλα χαρη στον buggy υπηρχε μια δοση γελιου σε εκεινες της δυσκολες στιγμες!!! ο ενελ μου αρεσει λογο στιλ και δυναμης!! και οι δυο ειναι επικοι ο καθε ενας με τον τροπο του !!! :xD:
123 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 17:39
Gomugomunoluffy
ωχ σωστα και ο Mihawk Μου αρεσει παραπαραπαραπαρα πολυ :D
124 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 18:28
MersaL
Τώρα μιλάς σωστά!manos-sk8 έγραψε:o buggy στα τελευταια επισοδεια ηταν πολυ αστειος και επρεπε να υπαρχει κατι αστειο στην μαχη διοτι εαν ηταν μονο μαχη και κλαψα θα ηταν πιστευω βαρετο!!! αλλα χαρη στον buggy υπηρχε μια δοση γελιου σε εκεινες της δυσκολες στιγμες!!! ο ενελ μου αρεσει λογο στιλ και δυναμης!! και οι δυο ειναι επικοι ο καθε ενας με τον τροπο του !!! :xD:
125 Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 31 Μαρ 2011, 15:52
Mike13
Eγω πιστευω πως ο ποιο κακος χαρακτηρας ειναι ο crocodile!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης