Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αγαπημένος κακός

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 22]

101Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Φεβ 2011, 18:53

shichibukai kaizoku

shichibukai kaizoku

με τον κουμα δεν ξερω...λετε να τον εχει ο κροκο?

102Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Φεβ 2011, 18:55

Aldark

Aldark

η χανκοκ ειναι παρα πολυυυυυυ οβερπαουερντ.....παιζει να τους εχει κι ολους εκτος των δυο ντουκιων ντοφλαμινγκο και μιχοκ...

ο Μορια ρε δεν ειν αδυναμος μην τρελαθουμε.....>.> απλα βαριοταν το παιδι :Ρ

103Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:31

Νικολής

Νικολής

Σκεψου λογικά,αν η hancock προλαβει να πετρώσει τον αντίπαλο πριν κανει κινηση η του αποσπασει λιγο την προσοχή,τον πετρώνει και τελειωσε εκει η μάχη

104Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:38

shichibukai kaizoku

shichibukai kaizoku

αυτο π θελω να δω εγω ειναι shanks vs mihawk....εχουν γινει πολλες αναφορες στις μαχες τους...

105Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Φεβ 2011, 22:12

Aldark

Aldark

Νικολής έγραψε:Σκεψου λογικά,αν η hancock προλαβει να πετρώσει τον αντίπαλο πριν κανει κινηση η του αποσπασει λιγο την προσοχή,τον πετρώνει και τελειωσε εκει η μάχη

εκτος αμα εχουν χακι και δεν πιανονται στην "παγιδα της" κι ετς δε γινονταν πετρες

106Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 24 Φεβ 2011, 22:21

costascss

costascss

Ναι αλλά και η Hancock έχει δυνατό χάκι...άρα θα εξουδετερώσει το χάκι του αντιπάλου της...

107Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 25 Φεβ 2011, 20:45

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
Tony Tony Chopper έγραψε:Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι "Αγαπημένος Ανταγωνιστής".

Enel & Akainu

Ελπίζω να ξαναδούμε τον Enel :3

sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

108Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 25 Φεβ 2011, 21:46

Νικολής

Νικολής

Αχα δεν το ηξερα αυτο με το χακι!!Οπως και να εχει η hancock δεν αποκαλειται αδικα pirate empress

109Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 06 Μαρ 2011, 21:12

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

αγαπημενος κακος o Crocodile! γιατι τελευταια μονο κακος δεν ηταν και οσο μου την εδινε στην Αlabasta , τοσο τον συμπαθω τωρα τελευταια....

110Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 06 Μαρ 2011, 22:46

Fallenangie

Fallenangie

Crocodile!Απλα.

111Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 07 Μαρ 2011, 09:17

Νικολής

Νικολής

Οντως ο crocodile ειναι γαμάτος,στην arabasta μας την <έσπασε>λιγο επειδή ηταν με τους κακούς,αλλά τελευταία απόφασισε να γινει λιγο επικός!

112Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 18 Μαρ 2011, 14:00

asimakis7

παιδια εμενα μου αρεσoυν arlong kai gecko moria.....:p

113Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 02:23

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

blackbeard επειδη τρωει πολυ ξυλο απο ολους και ειναι και ο ποιο "dangerous" οπως εχουμε καταλαβει....και ο Kuma οσο κακο μπορει να τον πει καποιος αν και εγω δεν τον θεωρω στους "κακους"

114Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 12:43

manos-sk8

manos-sk8

Johnyman έγραψε:

Enel & Akainu

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
enel forever
ειμαι ο μεγαλυτερος θαυμαστης του :xD: :inlove: :inlove: :inlove: nosebleed heh nosebleed heh nosebleed heh nosebleed heh nosebleed heh nosebleed heh

115Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 14:15

mizumizupower

mizumizupower

manos-sk8 έγραψε:
Johnyman έγραψε:

Enel & Akainu

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
enel forever
ειμαι ο μεγαλυτερος θαυμαστης του :xD: :inlove: :inlove: :inlove: nosebleed heh nosebleed heh nosebleed heh nosebleed heh nosebleed heh nosebleed heh

τελικα εχετε πολλα κοινα με τον aldark...

116Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 14:59

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
κάτσε καλά εσύ..με παίρνει και εμένα η μπάλα έτσι XD

117Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 16:25

MersaL

MersaL

Πρώτη και μεγάλη αγάπη...Captain Buggy!Μετά Enel!
Επίσης Smoker γουστάρω άπειρα,Mihawk...
Ο Crocodile θα πουν πολύ ότι είναι αρκετά αγαπημένος και το να και τ άλλο,αλλά δε ξέρω,μου σπάει τα νεύρα.Ίσως επειδή είχα σιχαθεί τη ζωή μου στην Arabasta.Αλλά γαμώ τις μάχες στο τέλος!

118Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 16:28

manos-sk8

manos-sk8

βαζεις τον buggy πριν απο τον ενελ ???????????
:conf: :conf: :conf: :conf: damn i am dying. damn i am dying. damn i am dying. damn i am dying. shocked?! shocked?! shocked?! shocked?! kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself

119Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 16:31

didimakia

didimakia

O Buggy σπερνει!

120Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 16:42

manos-sk8

manos-sk8

μονο γελιο εχει δεν ειναι δυνατος αντηπαλος για τοn mugiwara!!

121Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 17:03

MersaL

MersaL

didimakia έγραψε:O Buggy σπερνει!
Like you! gj!

@Manos Ο Μπάγκις είναι η πρώτη αγάπη και η παντοτινή!
Μπορεί να μην είναι από τους δυνατότερους αλλά έχει τη φάση του και ήταν mate με τον Shanks και στους Roger Pirates!
Ο Enel πάλι είναι.....θρησκεία!!!!!
Μπορεί αν με κάνει να βλέπω το Skypia arc συνέχειαααα ειδικά τα τελευταία επεισόδια!

122Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 17:16

manos-sk8

manos-sk8

o buggy στα τελευταια επισοδεια ηταν πολυ αστειος και επρεπε να υπαρχει κατι αστειο στην μαχη διοτι εαν ηταν μονο μαχη και κλαψα θα ηταν πιστευω βαρετο!!! αλλα χαρη στον buggy υπηρχε μια δοση γελιου σε εκεινες της δυσκολες στιγμες!!! ο ενελ μου αρεσει λογο στιλ και δυναμης!! και οι δυο ειναι επικοι ο καθε ενας με τον τροπο του !!! :xD: liar

123Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 17:39

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

ωχ σωστα και ο Mihawk Μου αρεσει παραπαραπαραπαρα πολυ :D

124Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 30 Μαρ 2011, 18:28

MersaL

MersaL

manos-sk8 έγραψε:o buggy στα τελευταια επισοδεια ηταν πολυ αστειος και επρεπε να υπαρχει κατι αστειο στην μαχη διοτι εαν ηταν μονο μαχη και κλαψα θα ηταν πιστευω βαρετο!!! αλλα χαρη στον buggy υπηρχε μια δοση γελιου σε εκεινες της δυσκολες στιγμες!!! ο ενελ μου αρεσει λογο στιλ και δυναμης!! και οι δυο ειναι επικοι ο καθε ενας με τον τροπο του !!! :xD: liar
Τώρα μιλάς σωστά!

125Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 Empty Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 31 Μαρ 2011, 15:52

Mike13

Mike13

Eγω πιστευω πως ο ποιο κακος χαρακτηρας ειναι ο crocodile!!!Αγαπημένος κακός - Σελίδα 5 One_piece_122_2

https://www.facebook.com/pages/AnimeWorld-Greek/317331991617516

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης