εγω βάζω Rob Lucci, Kizaru, Magellan, Blackbeard, Arlong και αν θεωρηθεί enemy ο Mihawk τον βάζω πρώτο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
52 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 28 Ιουλ 2010, 20:45
OP_Chris24
Κuroooooooooooo!!!!
δεν υπαρχουν λογια....
ειναι απ'τα καλυτερα παραδειγματα κακων
δεν υπαρχουν λογια....
ειναι απ'τα καλυτερα παραδειγματα κακων
53 Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 29 Ιουλ 2010, 01:09
????????
καλα σε αυτο τν τομεα ο πιο στυλατος κακος ηταν ο κροκος
54 Απ: Αγαπημένος κακός Πεμ 29 Ιουλ 2010, 01:10
Guest
σκάς καλά τα λέει το παιδί..kuro,enel FTW
55 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 03 Αυγ 2010, 18:58
zOOOk
Samurai Ryuuma
crocodile
kizaru
akainu
smoke
mihawk
kaku(πριν να γίνει καμηλοπαρδαλη)
crocodile
kizaru
akainu
smoke
mihawk
kaku(πριν να γίνει καμηλοπαρδαλη)
56 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 03 Αυγ 2010, 20:05
maxuris
Crocodile και kizaru .... Rob lucci as well ..
57 Απ: Αγαπημένος κακός Κυρ 08 Αυγ 2010, 03:01
TeoJordan
Εγώ από την άλλη τρελαίνομαι για HawkEyes και Don Flamingo.
58 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 30 Αυγ 2010, 15:32
Guest
τελικά τους marines τους βάζουμε στους κακούς? τότε συμπαθώ όλους τους κακούς :xD:
59 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 01 Σεπ 2010, 03:10
petrikios
Ναι αληθεια οι Marines τι σκατα θεωρουντε κακοι η καλοι....βασικα κανονικα ειναι καλοι αλλα επειδη ειναι οι εχθροι των πρωταγωνιστων που τυγχανει να ειναι πειρατες τους θεωρουμε κακους.....και εγω αν ειχα φιλο μου τον Πασαρη θα θεωρουσα την Αστυνομια κακια που τον επιασε.....
60 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 06 Σεπ 2010, 22:59
alphaetomega
xaxaxa καλο!!εγω Law δεν το συζηταω τα σπαει..petrikios έγραψε:Ναι αληθεια οι Marines τι σκατα θεωρουντε κακοι η καλοι....βασικα κανονικα ειναι καλοι αλλα επειδη ειναι οι εχθροι των πρωταγωνιστων που τυγχανει να ειναι πειρατες τους θεωρουμε κακους.....και εγω αν ειχα φιλο μου τον Πασαρη θα θεωρουσα την Αστυνομια κακια που τον επιασε.....
62 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 06 Σεπ 2010, 23:57
Grimmy
Κακος ειναι αυτος που κανει κατι κακο - ανηθικο κτλπ...
πχ ο spandman ειναι κακος ενω ο kobe οχι... Ασχετα αν ειναι και οι 2 στους Marines.
πχ ο spandman ειναι κακος ενω ο kobe οχι... Ασχετα αν ειναι και οι 2 στους Marines.
64 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 07 Σεπ 2010, 09:20
IwantCookie
...νταξ είναι προφανές...
αν δεν το έχω γράψει κιόλας...
αν δεν το έχω γράψει κιόλας...
65 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 07 Σεπ 2010, 13:21
Guest
Cien_Fleur έγραψε:Crocodile, Rob Lucci και Enel.
αν κάνεις και ωραίο παστίτσιο σε παντρεύομαι άνετα
66 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 07 Σεπ 2010, 13:47
Cien_Fleur
Johnyman έγραψε:αν κάνεις και ωραίο παστίτσιο σε παντρεύομαι άνετα
Μπααααααα.... Ούτε καν έχω δοκιμάσει να κάνω... :xD:
68 Απ: Αγαπημένος κακός Δευ 13 Σεπ 2010, 20:02
Νικολής
Crocodile!Ο Rob luci θεωρειται κακός για τους straw hats ενώ ειναι με την μεριά της δικαοσυνης,παρολαυτά μου αρεσε παρα πολύ!
69 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 14 Σεπ 2010, 00:08
petrikios
Μπααα τρελος ειναι ο Lucci ουτε για την δικαιοσυνη νοιαζεται απλα να σκοτωνει θελει...θυμαμαι που ειχε αναφερει ο Oda σε μια ερωτηση οτι ο μονος λογος που εγινε ο Lucci CP9 ειναι επειδη ηθελε να σκοτωνει νομιμα....αλλα παρολα αυτα και γω τον παω με 1000 και μαλιστα στο Enies Lobby ειχα πορωθει με την παρτι του...
70 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 15 Σεπ 2010, 00:31
Pan8er
κροκοδειλος ωραια εμφανισει δυνατος ωραιες επιθεσεις και εκανε πολυ καλη μαχη με τον λουφυ
71 Απ: Αγαπημένος κακός Τετ 15 Σεπ 2010, 14:12
Νικολής
petrikios έγραψε:Μπααα τρελος ειναι ο Lucci ουτε για την δικαιοσυνη νοιαζεται απλα να σκοτωνει θελει...θυμαμαι που ειχε αναφερει ο Oda σε μια ερωτηση οτι ο μονος λογος που εγινε ο Lucci CP9 ειναι επειδη ηθελε να σκοτωνει νομιμα....αλλα παρολα αυτα και γω τον παω με 1000 και μαλιστα στο Enies Lobby ειχα πορωθει με την παρτι του...
Η εκεί που ενα βασιλειο ηταν υπο την επιθεση πειρατών και οι στρατιώτες ηταν ανικανοι να το προστατέψουν και πηγε ο 13χρονος luci και τους σκοτωσε ολους!!!!!!!!!!!!!Και μετά με μια κινηση σκότωσε τον αρχηγό τον πειρατών!!!!!!! Γαματοοοοοοοοοοο
73 Απ: Αγαπημένος κακός Τρι 21 Σεπ 2010, 23:50
Hawk-Eyes Mihawk
Don Quixote Doflamingo κλασσικο "scum of the sea"
75 Απ: Αγαπημένος κακός Παρ 01 Οκτ 2010, 16:04
Randell
Blackbeard
Απο τους αγαπημενους μου villain γενικα (εννοω σε ολα τα anime/video games/κλπ).
Απο τους αγαπημενους μου villain γενικα (εννοω σε ολα τα anime/video games/κλπ).
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης