Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ο Whitebeard ειναι paramecia.γι αυτο μπορεσε να τον κοψει ο Squardo.αλλα και παλι αυτον δε μπορει να τον σκοτωσει κανενας.
'cause he is pro that simple

????????

Anonymous

Επισκέπτης
HawkEyes Juracule έγραψε:ο Whitebeard ειναι paramecia.γι αυτο μπορεσε να τον κοψει ο Squardo.αλλα και παλι αυτον δε μπορει να τον σκοτωσει κανενας.
'cause he is pro that simple
αλλα ειν επισης κ γερος αλλιως ολους ΚΟ τους ειχε

quenta

quenta

το σχεδιο εζει γινει φοβερο!!!

Jimmy

Jimmy

το επεισοδιο καλο ηταν αλλα εχω να σχολιασω κατι...
λεγαμε οτι τα chapter του manga ηταν μικρα σε εξελιξη οποτε λογικα στο anime θα βγουν λιγοτερα τα επεισοδια οσον αφορα το πολεμο...
απο την αρχη του πολεμου ειδαμε ομως οτι αυτο δε θα συμβει και το κανουν 1 chapter = 1 episode...
ομως ειναι εκνευριστικο...
για να γεμισουν το χρονο που περισσευει αντι να βαλουν πιο πολλες μαχες,σφαγες,καρπαζιες,μπουνιδια και αλλες ομορφιες απλα τραβανε τις σκηνες...
ειχαμε 2 ωρες τον oars μεχρι να πεσει που βλεπαμε για να κανα 10λεπτο τον διαλογο "-ace-oars-ace-oars-ace-oars",τωρα ειχαμε αλλο ενα 5λεπτο που περασε απλα δειχνοντας μας τους παντες να στεκονται σαν βληματα...
ναι οκ!εμειναν μ@λακες που καρφωθηκε ο ασπρομουστακης αλλα μπορουν να μας δειξουν τις αντιδρασεις του κοσμου πιο γρηγορα και οχι να μας τα πριζουν για να τραβηξουν το επεισοδιο...
αυτο ειναι το μονο που μου τη σπαει οσον αφορα τη μεταφορα του πολεμου στο anime...

didimakia

didimakia

As slow as a turtle...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
οκ ρε ηταν μια συγκινητικη στιγμη κ εμενα δν μ ενοχλησε οκ μπορουσε ν ηταν καλυτερο αλλα οκ καλο ηταν μ πολλα υποσχομενο τελος

Νικολής

Νικολής

Kλασικά επεισδοδια του anime one piece...πιστευω μετά από τοσα επεισόδια να το εχετε συνιθισει

paranoid_gr

paranoid_gr

Η αλήθεια είναι ότι πλέον πρέπει να το περιμένουμε...Από ότι το κόβω εγώ σε κάνα μήνα μας βλέπω πάλι να έχουμε επεισόδιο που θα μας αφήσει άφωνους...

S.Rayleigh

S.Rayleigh

paranoid_gr έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι πλέον πρέπει να το περιμένουμε...Από ότι το κόβω εγώ σε κάνα μήνα μας βλέπω πάλι να έχουμε επεισόδιο που θα μας αφήσει άφωνους...

ενα μηνα ακριβως ααααααχ.. :mueh:
huge manga spoiler:

paranoid_gr

paranoid_gr

Από ότι το κόβω αυτό είναι manga spoiler....και δεν τον ανοίγω καθόλου!! :P
Βασικά έχω χτίσει πολλά ενδεχόμενα στο μυαλό μου...και γουστάρω να περιμένω να δω τι θα γίνει...:)

quenta

quenta

γαματο το νεο επεισοδιο οπως αναμενοταν αλωστε...
το σχεδιο πραγματικα με εχει εντιπωσιασει ακομα και σε χαμηλη αναληση ειναι φοβερο..δειτε μονο το σημειο που δειχνει τον λουφι σε κοντινο καρε οταν αυτος περναει πανω απο τον τοιχο και προσγειωνεται μπρωστα στους 3 αντμιραλς..τα παντα ειναι τρομερα..το σχεδιο,οι σκιες,το χρωμα...ταα παντα ολα..τα παντα για ολους..
στην αρχη στα πρωτα επεισοδια του πολεμου με ειχαν ανησυχησει πρεπει να πω γιατι το σχεδιο ηταν αν οχι κατω του μετριου,σιγουρα επιανε μονο βαση..αλλα τωρα εχει γινει απιστευτω και δινει μια ακομα επικοτητα στο συγκεκριμενο σαγκα..

athanatos

γαμησεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν ξερω αν κανει να βριζουμε αλλα πορωθηκα τωρα!!!!!!

quenta

quenta

προφανος και δεν κανει :p
εμενα βεβαια δεν με νιαζει μια..εκφρασου οπως θες..τους αλλους δεν ξερω αν νιαζει

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ελα μωρε σιγα καμια βρισια που και που δεν πειραζει :P

εκφραστειτε ελευθερα :P

paranoid_gr

paranoid_gr

Η σκηνή με τον luffy μπροστά στους 3 admirals είναι πραγματικά για να σου σηκώνεται η τρίχα!!!!Εγώ όταν το είδα έπαθα πλάκα!!!Έλεγα ότι τώρα από τα νεύρα του του Luffy θα του βγει haki και θα του κάνει του admiral μια μπουκιά....
Σπόιλερ:

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
βλεπωντας το τελευταιο επ θα καταλαβεις οτι μαλλον δεν τους εκανε μια μπουκια

Aldark

Aldark

το αντιθετο θα ελεγα :Ρ

paranoid_gr

paranoid_gr

χαχαχαχαχαχα
Δεν έχετε άδικο...Νice episode btw!!!
Garp rules......

being of darkness

being of darkness

Impel Down
Impel Down
πολυ ωραιο επεισοδιο...αυτος ο garp πρεπει να εχει χακι σιγουρα γιατι ριχνει μπουνιες που τσακιζουν κοκκαλα :xD: παντως θα γουσταρα να ερχοταν στο πληρωμα η hancock να μαθει και στο sanji χακι και να ριχνει τις κλωτσιες που ριχνει αυτη...η κινηση παντως με το slave arrow μου θυμισε λιγο ishida :haha:

quenta

quenta

to οτι ο γκαρπ εχει χακι το ξερουμε απο παλια

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ε ναι αυτο ελλειπε να μην εχει ο Garp haki...(ο οποιος θα μπορουσε ανετα να ειναι στη θεση του Sengoku).αυτο το ξερουμε κ απ το Water 7 εκει που ηθελε να πετυχει το Merry :P

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
being of darkness έγραψε:πολυ ωραιο επεισοδιο...αυτος ο garp πρεπει να εχει χακι σιγουρα γιατι ριχνει μπουνιες που τσακιζουν κοκκαλα :xD: παντως θα γουσταρα να ερχοταν στο πληρωμα η hancock να μαθει και στο sanji χακι και να ριχνει τις κλωτσιες που ριχνει αυτη...η κινηση παντως με το slave arrow μου θυμισε λιγο ishida :haha:

το μάνγκα το διαβάζεις τελικά εσύ?

Kauko

Kauko

παιδια μου εει μεινει μονο το 476 για να δω οσα εχουν βγει. Θελω να αρχισω το manga τωρα. Απο ποιο chapter να ξεκινησω?Σε ποιο chapter ειναι το τελευταιο επεισοδιο?

Aldark

Aldark

γυρω στο 569 ειναι.

katalanosGR

katalanosGR

Σπόιλερ:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης