Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ναι εχει Haki...αλλα το χρησιμοποιει μονο οταν θελει...

ελπιζω να καταλαβες :P

Steve-O

Steve-O

μπορεί να μην το χρησιμοποίησε....

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
είχε και ο Aokiji...γενικά για τα είδη του Haki περίμενε λίγο και θα έρθει η επεξήγηση...στο μάνγκα έχουν καθαρίσει κάπως

paranoid_gr

paranoid_gr

Βασικό εγώ αυτο θα έλεγα...στο anime δεν εχει ξεκαθαρίσει καθόλου εγω τα μόνα που ξέρω ειναι το απλό χάκι και το king's.

katalanosGR

katalanosGR

α και κατι αλλο... και αυτο αν και ειναι λιγο off ποιο πιστευετε οτι ειναι το παρελθον του crocodile ? θημαστε που ο ivankof του ειχε πει οτι εαν κανει καμια χαζομαρα στο impel down θα αποκαλυψει το παρελθον του? Λετε να ηταν και αυτος κανενας okama χαχαχα :mueh: wtf man?

paranoid_gr

paranoid_gr

Oχι δεν τον κόβω για okama....[χαβας mode]παιζει να ειναι gay και να τα είχε με κανεναν απο αυτούς!!!χαχαχαχααχαχα[χαβας mode/off]

Steve-O

Steve-O

εγώ πιστεύω πως ήταν γυναίκα που ήθελε να γίνει άντρας και τον έκανε ο iva.. για αυτό στο παρελθόν τον δείχνει πάντα με την πλάτη..

quenta

quenta

Steve-O έγραψε:εγώ πιστεύω πως ήταν γυναίκα που ήθελε να γίνει άντρας και τον έκανε ο iva.. για αυτό στο παρελθόν τον δείχνει πάντα με την πλάτη..

+1 και γω αυτο πιστευω οτι ειναι το μυστικο που ξερει μονο ο ιβα..πιστευω οτι ο κροκος παλια ηταν γυναικα και ο ιβα τον εκανε αντρα..
ειναι το μονο που μπορεις να σκεφτεις συσχετιζοντας τις δυναμεις του ιβανκοφ

zOOOk

zOOOk

χαχαχα ο κροκο γυναικα :xD:
δεν παιζει ρε κατι αλλο ειναι!

karamin

karamin

το μυαλο μου και εμενα με την μια πηγε στο ενδεχομενο ο κροκο να ηταν γυναικα....αλλα κατι αλλο πιο συνταρακτικο πιστευω μας περιμενει.....ο Oda θα μας ξαφνιασει σιγουρα.....περιμενω να δω πως και πως!

costascss

costascss

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό....καλοoo!

Μόλις είδα το καινούριο επεισόδιο (477), πολύ ωραίο όπως όλα τα τελευταία επεισόδια!
Σπόιλερ:

karamin

karamin

παιδια αρχισαν να σκουρενουν τα πραγματα για τους wb!!!!!ο luffy με τις ορμονες του ivankov δυσκολα θα κανει κατι αν δεν τα καταφερουν οι προαναφερθεντες....

karamin

karamin

ενα απο τα καλυτερα επεισοδεια του op!φοβερες μαζες και ειδικα η σκηνη που ο luffy κανει το conquerors haki ειναι απιστευτη!

paranoid_gr

paranoid_gr

+1!!!!

Eιδικά την φάτσα που είχαν όλοι μετά...απίστευτη στιγμή!!!!!!

didimakia

didimakia

Ηταν πολυ καλο.
Το καλυτερο part στον τεχνικο τομεα ηταν το Luffy Vs Coby αλλα το Haki εκλεψε την παρασταση...

costascss

costascss

Η φράση που μου άρεσε ήταν του Aokiji:
Hey, come on! For real?!

...Δεν πίστευε στα ματια του, όπως όλοι δηλαδή.

paranoid_gr

paranoid_gr

Ποιο epic ήταν η ατάκα του Whitebeard....

That brat!!!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
o WB είναι απλά ΕΠΙΚ..ο ορισμός...δεν περίμενα να μου αρέσει σαν χαρακτήρας,αλλά να που διαψεύστηκα..απ' εδώ και περά η πορεία του θα είναι συνεχώς ανοδική

Aldark

Aldark

Johnyman έγραψε:o WB είναι απλά ΕΠΙΚ..ο ορισμός...δεν περίμενα να μου αρέσει σαν χαρακτήρας,αλλά να που διαψεύστηκα..απ' εδώ και περά η πορεία του θα είναι συνεχώς ανοδική

ΜΑΝΓΚΑ ΣΠΟΙΛΕΡ

ULTRA SPOIL:

Αλλα οντως ειναι επικ απ'το μανγκα μ'αρεσε

gj!

didimakia

didimakia

^Πες μου εναν λογο που εγραψες ενα τοσο μεγαλο spoiler εστω και με σπoiler tag.
Μην τους βαζετε σε πειρασμο μωρε.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
γτ ειν νοουμπ....

επικοτατο το επεισοδιο ανατριχιασα gj!

Aldark

Aldark

Γι'αυτο ειν τα σποιλερ μαν....

reborn μη μιλας για noobs ρε εσυ...

quenta

quenta

ρε τι βλακιες κανουν με την χανκοκ οι ανιμειτορς?ειπαμε οκε γουσταρουμε να την βλεπουμε αλλα οχι και ετσι..και τι εννοω?
εννοω για το οτι εχει γινει χου στους μαρινσ οτι ειναι με τον λουφι..και ο οντα δεν την παρουσιασε ετσι στο μανγκα ουτε ειχε αυτες τις σκηνες..
γενικα την εκανα χου..ειναι σαν να εχει παει αντιπαλος στους μαρινς εκει..ενω στο ανιμε δερχει και πειρατες...
το λεω αυτο γιατι μετα δεν θα κολαει στην εξεληξη της ιστοριας και σταματαω εδω για να μην κανω σποιλερ..

πσ: οραιο επεισοδιο...

paranoid_gr

paranoid_gr

Ωραίο επεισόδιο!!
Καλά η μπουνιά που έσκασε στον Garp(αν και τον άφησε ο τελευταίος...) ηταν επική!!!!

Άντε τώρα ελευθέρωσαν και τον Ace να δούμε λίγο μάχη....Γτ ο Ace είναι μεγάλο τρένο...

PS. Aς πάει ο Mr.3 να βγάλει και τις χειροπέδες του Marco να τον δούμε και αυτό λίγο....

Aldark

Aldark

ddff εφτασε εκει; αρχιζω να ξαναβλεπωωω!

careless run

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης