Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

quenta

quenta

OG Pandaman έγραψε:
quenta έγραψε:γιαυτι κιλας στον πολεμο με το ποου ειδε τον λουφι του γυρισαν τα ματια και προσπαθησε και παλι να τον καθαρησει...

Κ του εβγαιναν αφροι απ' το στομα..το παμε αυτο, ο Luffy τους επιτεθηκε.http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v58/c565/17.htmlΑμα δν αντεπεδιδε θα ηταν απλα μακακας.

Ακους εκει, ο Kizaru να νευριαζει...μν του αλλαζεις τη προσωπικοτητα grhh

απο οτι βλεπεις σταματησα να απανταω στο τι γραφεις..σταματα να εισαι επιθετικος μαζι μου και δεν χρειαζεται καν να σχολιαζεις το τι λεω..απλα να μην διαβαζεις τα ποστ μου..αρκετη υπομονη εκανα μεχρι τωρα..

και το οτι απαντας μονο και μονο για να μου την πεις ασχετα με το αν αυτα που γραφεις ισχυουν η οχι αλλα απλα γραφεις το αντιθετο με αυτα που λεω φενεται ξεκαθαρα..
κοιτα λοιπον για να ξεστραβωθεις και για να δεις οτι για αλλη μια φορα λες οτι νανε...
http://www.mangareader.net/103-33745-3/one-piece/chapter-558.html

με το που πΗδαει ο λουφι απο το πλοιο και φευγει διπλα απο τον wb το πρωτο πραγμα που μας δειχνει ο οντα ειναι τον κιζαρου να επιτιθετΑΙ(με επιθεση @one hit sure kill") και να λεει για το οτι οι τενριουμπιτος θελουν το κεφαλι του..

οποτε ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

didimakia

didimakia

Ok παιδες. Επομενο ποστ που βλεπω αναμεταξυ σας με τετοιο υφος σβηνεται και τρωτε κι αλλο warn.
Τελεια και παυλα.

OG Pandaman

OG Pandaman

Ουτε που θυμομουν τη συγκεκριμενη σκηνη.
Καλα κ ο Aokiji προσπαθησε να σκοτωσει το Luffy στο MF αλλα δν του "γυρισαν τα ματια".Το οτι υπακουει κ εκτελει εντολες απ' τους ανωτερους του δν σημαινει οτι "νιωθει ασχημα επειδη εγινε ρεζιλι κ οποτε βλεπει το Luffy αφηνιαζει".Ειναι πολυ OOC αυτο απ' τον Kizaru, αυτο θελω να πω...

Σιγουρα με παρεξηγησες, σχολιαζω οτι θεωρω λαθος...οχι επειδη εχω κτ μαζι σου jeez! ουτε που σε ξερω

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Σπόιλερ:
εδω φαινεται οτι υπαρχουν δυναμεις πανω απο το σενγκοκου οι οποιες ομως δν εξυπηρετουν ευγενεις σκοπους βεβαια δν ξερουμε τι μπορει να εννοει αλλα....

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

και τωρα εξηγησε μου τι ρολο βαρανε οι σελιδες manga με τα νεα επεισοδια....

μην ξαναποσταρεις manga εδω ρε φειλα

quenta

quenta

ναι δεν το βαζει καποιος σε σποιλερ ?

οραιο το νεο επεισοδιο αλλα παντα με παραξενευουν μερικα χροματα που επιλεγουν για το ανιμε..ποτε δεν θα περιμενα το υποβριχιο κιτρινο..
και ρε συς η ουλη στο στηθος του λουφι εγινε απο τον ακαινου τελικα ε?

Νικολής

Νικολής

Ωραιο το νεο επεισοδιο,ηταν μια πολυ μεγαλη εκπληξη που εμφανιστικε ο Law στο τελος!!

quenta έγραψε:και ρε συς η ουλη στο στηθος του λουφι εγινε απο τον ακαινου τελικα ε?

Ναι.Στο manga ειναι αλλιως???

paranoid_gr

paranoid_gr

Τρομερό επεισόδιο!!!!!Είδα τον τίτλο του επόμενου και πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω....
Βtw ο Law που κολλάει???

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Νικολής έγραψε:Ωραιο το νεο επεισοδιο,ηταν μια πολυ μεγαλη εκπληξη που εμφανιστικε ο Law στο τελος!!

quenta έγραψε:και ρε συς η ουλη στο στηθος του λουφι εγινε απο τον ακαινου τελικα ε?

Ναι.Στο manga ειναι αλλιως???
δν ηταν τοσο ξεκαθαρο οσο στο ανιμε

e3ida9

e3ida9

Αρκετά καλό το επεισόδιο..
Δεν μου άρεσε που συνέχισε ο λάβαboy να βαράει όποιον βρει..., αν&νομίζω πως κάπως 8α τον σταματήσουν..
Η εμφάνιση του LAW για μένα το ανέβασε..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την e3ida9 στις Δευ 14 Φεβ 2011, 16:42, 1 φορά

paranoid_gr

paranoid_gr

Ναι και για μένα το ανέβασε ο Law,απλά την προηγούμενη φορά που τον είδαμε δεν έδειξε τέτοιους δεσμούς...Γι'αυτό λέω και εγώ πως εμφανίστηκε έτσι μες στην μέση του πολέμου...

Aldark

Aldark

ρεεεεεε εχουν κανει οβερ90000 σποιλερς απο πανω , βαλτε καποιος σποιλερ ταγκ ή καντε με μοντ να το κανω γω heh look at that

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
έχει συμβεί στο anime αυτό το γεγονός.

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

αλδαρκ δες πρωτα που ειναι το ανιμε και μετα πες για σποιλερς

OG Pandaman

OG Pandaman

Songoku επρεπε να λεγαν τν Sengoku, κανει kamehameha με ενα χερι το αλανι.
Καλο το ep, αλλα δν δουλεψε κανενας special animator κ ηθελα να αλλαξω sig σημερα.. why me
Δν πειραζει το επομενο θα εχει στανταρ!

manos-sk8

manos-sk8

για εμενα αυτο το επισοδιο ηταν γμτ. Η εμφανιση του law (για οσους δεν εχουν
δει τα manga) ανεβασε τν αγωνια !!!

Aldark

Aldark

Johnyman έγραψε:έχει συμβεί στο anime αυτό το γεγονός.

HawkEyes Juracule έγραψε:αλδαρκ δες πρωτα που ειναι το ανιμε και μετα πες για σποιλερς

βασικα το ποστ το χα γραψει πιο πριν , αλλα κανανε κι αλλα ποστ.....μεχρι να το κανω ποστ (το χα γραψει και ειχα φυγει κλασσικα (

karamin

karamin

πανω που μου φαινοταν αμερικανια το επεισοδιο εδειξε την σκηνη με τον jimbei και ανεβασε το επιπεδο....επισης η εισοδος του trafalgar law ηταν γαματη....το ειδα στο μανγα..απο εδω και περα υπομονη,δεν θα το ξαναδω παρα μονο το anime γιαυτο ρε παιδια οχι αλλα spoilers...xaxaxa....

Crowdon

Crowdon

Spoiler ακούω οπότε αυτόματα κατέβηκα για reply χωρίς να τσεκάρω τι λέτε!
Μόλις ξεφορτώθηκα το spoiler που μου είχατε κάνει πριν καιρο, οτι πέθαινε ο Ace, οπότε να μου λείπει!Θέλω να αρχίσω το spoilfree one piece watching.
Μου άρεσε η τροπή που πήρε..
Μια ερώτηση προς τους mangoreaders λίγο spoilerάδικη

Σπόιλερ:

And some γκέινες φορ δε γκέι μποιζ.

didimakia

didimakia

Ειναι κλασσικος βλακας Hater.

quenta

quenta

apla οπως το παρει κανεις..μετα τον πολεμο αρχιζει ενα μικρο αρκ που καποιοι οντως μπορει να βρουν βαρετο αλλα αλλοι να το γουσταρουν τρελα..αν μιλαει ο σαντοου για αυτο το μικροαρκ και μονο..αν μιλαει για το αρκ που ειναι τωρα το οπ δλδ τολαστ τσαπτερ τοτε ναι φειλαρει γιατι εχει να γινει πανικος

Crowdon

Crowdon

Νομίζω για το καινούριο αρκ μιλάει.
Αλλά και για τελευταίο αρκ λέει οτι είναι fai! xD

Aldark

Aldark

δεν ειναι φεηλ , εγω προσωπικα ειχα ψιλο-βαρεθει...τωρα καπως ζεσταινει η καταστα ομως...προφανως ο γκρεγκ θελει μονο επικνεςς του πολεμου

γκικ

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
μέτριο μέχρι τώρα,προβλέπεται τέλειο,λίγο βαρετό το προηγούμενο

quenta

quenta

κακος το συζηταμε εδω..θα φυγει κανα σποιλερ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης