Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Aldark

Aldark

THE PARADIIIIISE!

Νταξ με πορωσε αρκετα , γοργονες , boobs , Kaimie better than before , all blue(xD)

WHAT? ARLONG?

rapbullys

rapbullys

sirQuackly έγραψε:βλεπς καμια μυτογκα για να ναι ο αρλονγκ;
θελω να ναι εντελως καινουριος χαρακτηρας..
fisher tiger δεν παιζει να ναι οποτε..

τι μυτογκα δεν του την ειχε σπασει ο λουφυ λιγο πριν τον ''αποτελειωσει''???

sirQuackly

sirQuackly

ε και ο usopp εχει σπασει την μυτη του αλλα την εχει ακομα :D
μονο αν την εκοψε.
φαινεται μαμιας παντως.
i'm excited!

rapbullys

rapbullys

ναι πραγματι :P
για καναν αδερφο τον κοβω

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
την στράβωσε(δηλαδή την έσπασε)
δεν την έκοψε κιόλλας

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Aldark (Τετ Dec 15, 2010 11:06 pm) έγραψε:THE PARADIIIIISE!

Νταξ με πορωσε αρκετα , γοργονες , boobs , Kaimie better than before , all blue(xD)

WHAT? ARLONG?

+απειρο

zOOOk

zOOOk

επικ τσαπτερ!!!
και ειχε πολυ πλακα εκει που εκλεγαι ο σαντζι!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
μου άρεσε πάρα πολύ...το όλο κλίμα αρχίζει να γίνεται καλύτερο..
ο Σάνζι τα σπάει.τέλος.
και ο τελευταίος μοιάζει με τον Άρλονγκ(ακόμα και η μύτη θα μπορούσαμε να πούμε πως φαίνεται υπό γωνία)αλλά δεν θα ήταν λογικό να είναι αυτός...ούτε ο τρόπος που απευθύνονταν στο όνομά του,ούτε και η εξέλιξη της ιστορίας βοηθάει ώστε να είναι ο κύριος κακός ένας που τον πλάκωσαν στο 43 επεισόδιο

όσο και να δυνάμωσε δεν νομίζω να κλάσει τίποτα

quenta

quenta

εγω ειμαι πολυ περιεργοσ να δω πως θα μας παρουσιασει τις νεες δυναμεισ του πληρωματοσ ο οντα...κανονικα τουλαχιστον οι 3(λουφι,ζορο,σαντζι)πρεπει να ειναι ανηκιτοι..ιδικα ο λουφι που αποτι φενεται εχει κανει μαστερ και τα 3 χακι στον υπερτατο βαθμο..(αυτο το λεω γιατι ο ρειλι τον αφησε στον 1.5χρονο που σημαινει οτι δεν ειχε τπτ αλλο να του μαθει,αρα ο λουφι ειχε κανει μασρτερ και τα 3 χρωματα τοτε)..
οποτε ο λουφι πρεπει να εχει για πλακα οποιονδηποτε εχθρο ο οποιος δεν ειναι στα μετρα των ιονκου...'
το ιδιο πιστευω και για τον ζορο ο οποιος εκανε τραινινγκ με τον καλυτερο..ο σαντζι απο την αλλη αν εματε οκαμα κενπο τοτε ναι θα τα σπαει ασχημα και αυτος..παντως ο λουφι οπως ειπα πρεπει να εχει οποιονδηποτε δεν ειναι στα κυλα αντμιραλ η ιονκου για πλακα..

edit:
βασικα βλεποντας παλι την φωτο με το μποςς σιγουρα δεν ειναι ο αρλονγκ..αναρωτιεμαι τι μας θυμησε τον αρλονγκ εξαρχης...και η μυτη που λεγαμε εγω θυμαμε εκτος οτι την ειχε και πολυ μεγαλη ο αρλονκ την ειχε και σαν πριονι καπως...αν δεν εκανε καμια πλαστικη επειδη του την εσπασε ο λουφι τοτε σιγουρα δεν ειναι ο αρλονγκ..
τελος να πω οτι το μονο που θυμιζει αρλονγκ ειναι τα δοντια του..και κατι αλλο που δεν θυμαμε αν το εγραψα καπου αλλα..
ρε δεν σας θυμιζει τον Mr. dison απο το street fight??etsi οπως τον διχνει στην σκια ιδιος ειναι κισισισισισι!!!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
quenta έγραψε:εγω ειμαι πολυ περιεργοσ να δω πως θα μας παρουσιασει τις νεες δυναμεισ του πληρωματοσ ο οντα...κανονικα τουλαχιστον οι 3(λουφι,ζορο,σαντζι)πρεπει να ειναι ανηκιτοι..ιδικα ο λουφι που αποτι φενεται εχει κανει μαστερ και τα 3 χακι στον υπερτατο βαθμο..(αυτο το λεω γιατι ο ρειλι τον αφησε στον 1.5χρονο που σημαινει οτι δεν ειχε τπτ αλλο να του μαθει,αρα ο λουφι ειχε κανει μασρτερ και τα 3 χρωματα τοτε)..
οποτε ο λουφι πρεπει να εχει για πλακα οποιονδηποτε εχθρο ο οποιος δεν ειναι στα μετρα των ιονκου...'
το ιδιο πιστευω και για τον ζορο ο οποιος εκανε τραινινγκ με τον καλυτερο..ο σαντζι απο την αλλη αν εματε οκαμα κενπο τοτε ναι θα τα σπαει ασχημα και αυτος..παντως ο λουφι οπως ειπα πρεπει να εχει οποιονδηποτε δεν ειναι στα κυλα αντμιραλ η ιονκου για πλακα..

edit:
βασικα βλεποντας παλι την φωτο με το μποςς σιγουρα δεν ειναι ο αρλονγκ..αναρωτιεμαι τι μας θυμησε τον αρλονγκ εξαρχης...και η μυτη που λεγαμε εγω θυμαμε εκτος οτι την ειχε και πολυ μεγαλη ο αρλονκ την ειχε και σαν πριονι καπως...αν δεν εκανε καμια πλαστικη επειδη του την εσπασε ο λουφι τοτε σιγουρα δεν ειναι ο αρλονγκ..
τελος να πω οτι το μονο που θυμιζει αρλονγκ ειναι τα δοντια του..και κατι αλλο που δεν θυμαμε αν το εγραψα καπου αλλα..
ρε δεν σας θυμιζει τον Mr. dison απο το street fight??etsi οπως τον διχνει στην σκια ιδιος ειναι κισισισισισι!!!
ελεος χαχα κι ομως μοιαζει :xD:

quenta

quenta

ρε ..θυμαστε που λεγαμε για το ποτε και ποιος θα μπει στο πληρωμα και το ποσοι ακομα θα μπουνε???
κοιταχτε αυτο.. http://www.mangareader.net/103-2596-1/one-piece/chapter-489.html

ο τιτλος του τσαπτερ ειναι "the eighth" και ειναι ο μπρουκ..
αρα δεν μετραει και τον λουφι στους 10 του πληρωματος ο οντα οποτε δεν θα εχουμε αλλον 1 αλλα 2 καινουριους νακαμα@@!!!...

καλη φαση ε?

didimakia

didimakia

Oταν τα ελεγα εγω ''προχθες'' μ'ελεγες αλλα...

quenta

quenta

ναι γιατι θυμομουν το επεισοδιο(ανιμε) που μπαινει η ρομπιν που ειχε τιτλο"the seventh is nico robin",αλλα κοιταξα και το αντιστιχο μανγκα τσαπτερ και δεν ειχε δωσει αυτον τον τιτλο ο οντα..οποτε ηταν λαθος του τμημα ανιμε..γιαυτο και τα ειχα μπερδεψει...
οποτε ναι δεν μετραει τον λουφι..η ρομπιν ειναι 6τη και ο μπρουκ ο ογδοος..
αρα περιμενουμε οχι εναν αλλα δυο καινουριους νακαμα..φαση θα εχει..

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
Mangastream
Santa Claus just paid us a visit. You guys can look forward to some awesome gifts this xmas weekend. =)

http://mangastream.com/read/one_piece/39543275/1

dem

dem

aha xD

sanji even more hillarious in each chapter

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

loner

loner

Nice chapter...Merry christmas guys :)

didimakia

didimakia

Θελω να μαθω το μηνυμα του Jinbei T_T

Οσο για το nosebleed μου φανηκε λιγο τραγικο που συνδυασε ενα κλασσικο japanese αστειο με σοβαρη κατασταση...

dem

dem

ολα γινονται στο One Piece αποτι φαινεται xd

Aldark

Aldark

Ωραιο το τσαπτεριδι....οντως ομως

Οσο για το nosebleed μου φανηκε λιγο τραγικο που συνδυασε ενα κλασσικο japanese αστειο με σοβαρη κατασταση...

The next OP chapter will not arrive until 1/19/11. If you have any problems with that, take it up with Oda or Santa.
ellefson you is mean

maggie

maggie

didimakia έγραψε:Θελω να μαθω το μηνυμα του Jinbei T_T

εμενα μου αρεσε....

νταξ μια στα γρηγορα το διαβασα, ωραιο τσαπ....

τhe next OP chapter will not arrive until 1/19/11. If you have any problems with that, take it up with Oda or Santa.

το περιμενα, και περσυ ετσι εγινε....ετσι βρηκα και το σαιτ...

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ωραιο το chap :D

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ποοο τι τουμπανο ο λουφαρος...ο αδερφος δν καθεται τοσο ήσυχα οταν του τ λεω εγω αλλα αυτο το θαλασσιο τερας τα εκανε πανω τ :haha:

quenta

quenta

παντως ρε συς με το δικιο του αυτη την φορα ο σαντζι εξτασιαστηκε...ε μα..τον ειχε η κουκλαρα(μην την πω ποιο προστiχα την κοπελα δεν ξερω τι χαρακτηρας ειναι :p)η γοργονα τοση ωρα με το κεφαλι αναμεσα στα ΒΟΥΝΑ της και μαλιστα τον κραταγε και σφιχτα σφιχτα..ε τι να κανει και ο σαντζι..οποιοςδιποτε να ηταν στην θεση του και να τον ειχε μια τετοια θεα εκει μεσα να τριβεται και να μυριζει εεεεεε νταξ...το ιδιο ακτιβως θα παθεναμε και μεις..
εχω τουλαχιστον μπορει να παθενα και χειροτερα..μπορει εκτος απο την μυτη να εβγαζα αιμα και απο ματια,στομα,αυτια....

ε μα!!
ReBoRn23 έγραψε:ποοο τι τουμπανο ο λουφαρος...ο αδερφος δν καθεται τοσο ήσυχα οταν του τ λεω εγω αλλα αυτο το θαλασσιο τερας τα εκανε πανω τ :haha:
αυτο με τον αδελφο δεν το επιασα καθολου...ποιον αδελφο λες?λογικα πας για αστειο αλλα οπως ειπα δεν το επιασα καθολου..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
quenta έγραψε:παντως ρε συς με το δικιο του αυτη την φορα ο σαντζι εξτασιαστηκε...ε μα..τον ειχε η κουκλαρα(μην την πω ποιο προστiχα την κοπελα δεν ξερω τι χαρακτηρας ειναι :p)η γοργονα τοση ωρα με το κεφαλι αναμεσα στα ΒΟΥΝΑ της και μαλιστα τον κραταγε και σφιχτα σφιχτα..ε τι να κανει και ο σαντζι..οποιοςδιποτε να ηταν στην θεση του και να τον ειχε μια τετοια θεα εκει μεσα να τριβεται και να μυριζει εεεεεε νταξ...το ιδιο ακτιβως θα παθεναμε και μεις..
εχω τουλαχιστον μπορει να παθενα και χειροτερα..μπορει εκτος απο την μυτη να εβγαζα αιμα και απο ματια,στομα,αυτια....

ε μα!!
ReBoRn23 έγραψε:ποοο τι τουμπανο ο λουφαρος...ο αδερφος δν καθεται τοσο ήσυχα οταν του τ λεω εγω αλλα αυτο το θαλασσιο τερας τα εκανε πανω τ :haha:
αυτο με τον αδελφο δεν το επιασα καθολου...ποιον αδελφο λες?λογικα πας για αστειο αλλα οπως ειπα δεν το επιασα καθολου..
ναι ξεχασα ενα μου ο αδερφος μου....

quenta

quenta

ρε παιδια δε μου λετε...ο καρχαριας εδω τι ρολο βαραει?
http://www.mangareader.net/one-piece/605/14

τον βλεπουμε μονο σε αυτη εδω την σκηνη και μετα παει...δεν ξανααναφερετε πουθενα..τι σκατα σκεφτοταν ο Οντα οταν τον εβαζε στην ιστορια..ειναι καποιο λαθος του Οντα ή εχει καποιο σκοπο που τον εδειχνε να βγαινει απο το κρακεν?κανα διαγωνισμο αργοτερα ή κατι τετοιο?
εχει ξανασυμβει στο παρελθον κατι τετοιο?δλδ να μας δειξει κατι ακυρο και να το βαλει σε καμια ερωτηση διαγωνισμου σε κανα σπεσιαλ του ανιμε??

δεν ξερω εγω για φεηλ το κοβω παντως..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης