THE PARADIIIIISE!
Νταξ με πορωσε αρκετα , γοργονες , boobs , Kaimie better than before , all blue(xD)
WHAT? ARLONG?
Νταξ με πορωσε αρκετα , γοργονες , boobs , Kaimie better than before , all blue(xD)
WHAT? ARLONG?
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τι μυτογκα δεν του την ειχε σπασει ο λουφυ λιγο πριν τον ''αποτελειωσει''???sirQuackly έγραψε:βλεπς καμια μυτογκα για να ναι ο αρλονγκ;
θελω να ναι εντελως καινουριος χαρακτηρας..
fisher tiger δεν παιζει να ναι οποτε..
+απειροAldark (Τετ Dec 15, 2010 11:06 pm) έγραψε:THE PARADIIIIISE!
WHAT? ARLONG?
ελεος χαχα κι ομως μοιαζει :xD:quenta έγραψε:εγω ειμαι πολυ περιεργοσ να δω πως θα μας παρουσιασει τις νεες δυναμεισ του πληρωματοσ ο οντα...κανονικα τουλαχιστον οι 3(λουφι,ζορο,σαντζι)πρεπει να ειναι ανηκιτοι..ιδικα ο λουφι που αποτι φενεται εχει κανει μαστερ και τα 3 χακι στον υπερτατο βαθμο..(αυτο το λεω γιατι ο ρειλι τον αφησε στον 1.5χρονο που σημαινει οτι δεν ειχε τπτ αλλο να του μαθει,αρα ο λουφι ειχε κανει μασρτερ και τα 3 χρωματα τοτε)..
οποτε ο λουφι πρεπει να εχει για πλακα οποιονδηποτε εχθρο ο οποιος δεν ειναι στα μετρα των ιονκου...'
το ιδιο πιστευω και για τον ζορο ο οποιος εκανε τραινινγκ με τον καλυτερο..ο σαντζι απο την αλλη αν εματε οκαμα κενπο τοτε ναι θα τα σπαει ασχημα και αυτος..παντως ο λουφι οπως ειπα πρεπει να εχει οποιονδηποτε δεν ειναι στα κυλα αντμιραλ η ιονκου για πλακα..
edit:
βασικα βλεποντας παλι την φωτο με το μποςς σιγουρα δεν ειναι ο αρλονγκ..αναρωτιεμαι τι μας θυμησε τον αρλονγκ εξαρχης...και η μυτη που λεγαμε εγω θυμαμε εκτος οτι την ειχε και πολυ μεγαλη ο αρλονκ την ειχε και σαν πριονι καπως...αν δεν εκανε καμια πλαστικη επειδη του την εσπασε ο λουφι τοτε σιγουρα δεν ειναι ο αρλονγκ..
τελος να πω οτι το μονο που θυμιζει αρλονγκ ειναι τα δοντια του..και κατι αλλο που δεν θυμαμε αν το εγραψα καπου αλλα..
ρε δεν σας θυμιζει τον Mr. dison απο το street fight??etsi οπως τον διχνει στην σκια ιδιος ειναι κισισισισισι!!!
Οσο για το nosebleed μου φανηκε λιγο τραγικο που συνδυασε ενα κλασσικο japanese αστειο με σοβαρη κατασταση...
εμενα μου αρεσε....didimakia έγραψε:Θελω να μαθω το μηνυμα του Jinbei T_T
Οσο για το nosebleed μου φανηκε λιγο τραγικο που συνδυασε ενα κλασσικο japanese αστειο με σοβαρη κατασταση...
τhe next OP chapter will not arrive until 1/19/11. If you have any problems with that, take it up with Oda or Santa.
αυτο με τον αδελφο δεν το επιασα καθολου...ποιον αδελφο λες?λογικα πας για αστειο αλλα οπως ειπα δεν το επιασα καθολου..ReBoRn23 έγραψε:ποοο τι τουμπανο ο λουφαρος...ο αδερφος δν καθεται τοσο ήσυχα οταν του τ λεω εγω αλλα αυτο το θαλασσιο τερας τα εκανε πανω τ :haha:
ναι ξεχασα ενα μου ο αδερφος μου....quenta έγραψε:παντως ρε συς με το δικιο του αυτη την φορα ο σαντζι εξτασιαστηκε...ε μα..τον ειχε η κουκλαρα(μην την πω ποιο προστiχα την κοπελα δεν ξερω τι χαρακτηρας ειναι :p)η γοργονα τοση ωρα με το κεφαλι αναμεσα στα ΒΟΥΝΑ της και μαλιστα τον κραταγε και σφιχτα σφιχτα..ε τι να κανει και ο σαντζι..οποιοςδιποτε να ηταν στην θεση του και να τον ειχε μια τετοια θεα εκει μεσα να τριβεται και να μυριζει εεεεεε νταξ...το ιδιο ακτιβως θα παθεναμε και μεις..
εχω τουλαχιστον μπορει να παθενα και χειροτερα..μπορει εκτος απο την μυτη να εβγαζα αιμα και απο ματια,στομα,αυτια....
ε μα!!αυτο με τον αδελφο δεν το επιασα καθολου...ποιον αδελφο λες?λογικα πας για αστειο αλλα οπως ειπα δεν το επιασα καθολου..ReBoRn23 έγραψε:ποοο τι τουμπανο ο λουφαρος...ο αδερφος δν καθεται τοσο ήσυχα οταν του τ λεω εγω αλλα αυτο το θαλασσιο τερας τα εκανε πανω τ :haha:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης