Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

being of darkness

being of darkness

Impel Down
Impel Down
καποιος να μαζεψει τον τσοπερ τωρααααααααααα χαλαει την epicness των SH επισης πρεπει να γινουν λιπασμα οι ψευτικοι, μην το κουραζει αλλο
fake luffy = αυτος απο το op.gr που ειχε κανει τα βιντεο :haha: :haha: :haha:

drakos

drakos

Ο Ζορο μαμαει απλά, προβλέπετε άσχημο ξυλικι μεταξύ sh και sentomaru-pacifistas που λογικά θα τις αρπάξουν πολύ άσχημα, gj!

Κάτι ακόμα έχω ενα μικρό πρόβληματάκι,(πρέπει να το ανέφερε και κάποιος άλλος), κάποιες εικόνες απο profile είναι μεγάλες και δεν μπορώ να διαβάσω μέρος των Posts, ξέρει κανείς τι παίζει???

quenta

quenta

ο γιαννης νομιζω ειχε το ιδιο προβλημα και επρεπε να κανει κατι στις ριθμησεις της καρτας γραφικων του νομιζω..βασικα ομως περιμενε να απαντησει ο ιδιος που ξερει πως το εφτιαξε..παντως το λογικο ειναι να ειναι το ιδιο προβλημα οποτε μην ανοισυχεις ,εχε λιγο υπομονη και θα το λυσεις..

didimakia

didimakia

Kαι εγω το ειχα και πατουσα quote για να δω τα ποστς >.<
Δεν το διορθωσα εγω ομως..μονο του εγινε :S

dem

dem

Οκ για τον chopper ελπιζω να ισχυει η παρακατω περιπτωση: Στο επομενο η μεθεπομενο chapter θα ανακαλυψει οτι με ολο αυτο το διαβασμα που εριξε στραβωθηκε και στο υπολοιπο one piece θα ειναι με cool doctor's glasses.

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ

zOOOk

zOOOk

οχι ρε θα ειναι πολυ failas με γυαλια!!!

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ναι ρε no glasses....

just buffs :haha:

quenta

quenta

re den einai οτι σττραβοθηκε ο τσοπερ απο το διαβασμα..ειναι οτι οπως και τοτε με τον σογκεκινγκ δεν καταλαβενε οτι ηταν ο ουσοπ ετσι και τωα δεν καταλαβαινει οτι δεν ειναι αυτοι

Aldark

Aldark

quenta έγραψε:re den einai οτι σττραβοθηκε ο τσοπερ απο το διαβασμα..ειναι οτι οπως και τοτε με τον σογκεκινγκ δεν καταλαβενε οτι ηταν ο ουσοπ ετσι και τωα δεν καταλαβαινει οτι δεν ειναι αυτοι

ω ναι...ιδιος ειναι...απλα κι αυτος πιστεψε οτι ο απλος κοσμακης...αν και στανταρ τωρα που ειδε οτι να τους για την Φεηκ Ρομπιν θα αλλαξε γνωμη ;)

quenta

quenta

παντος μαρεσει παρα πολυ ετσι οπως εκανε το πληρωμα ο οντα..ξεπερασε τις προσδοκιες μου αν και το ηξερα οτι θα μετραγε το πως θα τους εμφανιζε.ο σεντομαρου θα τις αρπαξει πολυ ασχημα απο τον λουφι και νομιζω οτι τα πχ θα φυγουν μονόχιτα απο τον ζορο ή τον σαντζι..

κανονικα οπως και καθε 100σταρι τσαπτερ η ιστορια πρεπει να να δωσει κατι πολυ καλο,τουλαχιστον ετσι οπως μας εχει συνηθησει ο οντα..οποτε στο επομενο τσαπτερ θα πρεπει να μας διξει κατι συναρπαστικο και να μας πορωσει για την συνεχεια..οχι οτι ειδη δεν το εχει κανει αλλα λεμε τωρα..

Aldark

Aldark

Irony: πριν 100 τσαπτερς οι Straw Hats ήταν στο ίδιο μέρος....
α και το mangafox εβαλε παλι το One Piece!

yeaaah!

alphaetomega

alphaetomega

ωραιο το chapter λουφη is back με χακι για να γουσταρουμε
φρανκι εμενα μου αρεσει τωρα αναγκαστηκα θα ειναι ετσι μεγαλος αφου το ξερετε το μεγαλυτερο ειναι το καλυτερο...κινητο
οπως το βλεπω θα μαζευτουν ολοι μαζι για να πιασουν τους κανονικους αλλα
θα βρουν τους fake και θα καταλαβουν οτι ειναι μουφα
οι κανονικοι μαλλον θα την κανουν αθορυβα και ωραια..
τωρα ο ζορο τα εσπασε αλλα εχω μια απορια..τον εχει στο εξωφυλλο μαζι με τον λουφη μονοι τους μετα μου κανει και την εισοδο την τρελη τον παρι πολυ ο οντα αλλα ρε παιδια ο σανζτι απο κολο βγηκε??

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

δεν καταλαβα τι εννοεις xD

εννοεις απο που ηρθε ο Sanji?
τον εφεραν οι Okama...

Aldark

Aldark

τωρα ο ζορο τα εσπασε αλλα εχω μια απορια..τον εχει στο εξωφυλλο μαζι με τον λουφη μονοι τους μετα μου κανει και την εισοδο την τρελη τον παρι πολυ ο οντα αλλα ρε παιδια ο σανζτι απο κολο βγηκε??

απ'οτι καταλαβα ρωταει πως βρεθηκε στο εξωφυλλο ο Ζορο και ο Λουφφυ. αυτο δεν ειναι εκεινης της στιγμης....ειναι ή μεταγενεστερο , ή απλα μας δείχνει ο Οντα πως είναι το πλήρωμα τώρα. Για τον Σαντζι δεν το πιασα....-_-

alphaetomega

alphaetomega

απλα λεω πολλα φωτα πανω στον ζορο και ο σανζτι βγηκε απο το big 3?

Aldark

Aldark

γιατι να βγηκε;

didimakia

didimakia

Εγω κτλβα τι εννοει. Εννοει οτι στο εξωφυλλο την παρασταση την κλεβουν ο Luffy και Ζορο. Τους εχει βαλει μπροστα μπροστα, μεγαλοι σε μεγεθος κλπ ενω ο Sanji ειναι πισω μαζι με τους αλλους.

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

λογικο...ο Zoro με προπονηση Mihawk θα εχει γινει τρελο τουμπανο.
πιο δυνατος απ τον Sanji.δεν εχασε τσαμπα ενα ματι xD

Aldark

Aldark

εμ εκει δειχνει και τον Τσοππερ....οποτε....φεηλ...

quenta

quenta

ο ζορο παντα ηταν πιο δυνατος απο τον σαντζι..ο ζορο συγκρινοταν με τον λουφι στην δυναμη και γιαυτο πολοι στην ιστορια αναρωτιωντουσαν αφου ειναι τοσο δυνατος γιατι δεν ειναι ο καπετανιος..ο σαντζι μπορει να ειναι δυνατος αλλα οχι σαν τον ζορο η τον λουφι..παρολα αυτα ειναι τουμπανος και παραμενει στο βιγκ 3..ιδικα αν πηρε εκπαιδευση απο τον ιβα και τους οκαμα μαστερς θα εχει γινει τρελο τουμπανο και αυτος..
βεβαια ο ζορο προπονηθηκε απο τον №1 swordman στον κοσμο αλλα λεμε τωρα..θα μου πεις και ο σαντζι απο τον νουμερο 1 τραβεστι :P

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
και η κατασκευή μόνο του σώματος του Ζορό είναι πιό δυνατή από αυτή του Σάνζι...ο Ζορό είναι γυμνασμένος πολύ..ο Σάνζι ένα ποδάρι έχει και κλοτσάει

βέβαια ο Σάνζι έχει στυλ,ενώ ο Ζορό είναι ωμή βία

Aldark

Aldark

Και ο Ζορο δεν ειν τζεντλεμαν!

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ρε....

Zoro pwns Sanji ειναι γνωστο...μπορει ο Sanji να ειναι κουλ και τζεντλεμαν αλλα ο Zoro ειναι και uber-powered,ειναι και πιο κουλ απ το Sanji(για μενα),εχει και το στυλακι,αραλικι-μπυρα-τουμπανιασμα και δεν καταλαβαινει μια!

:muaha:

maxuris

maxuris

Δεν ειναι μπυρα ρε ναβ , ειναι Ποτο ... ;-)

zOOOk

zOOOk

θελω να δω στο τουρνουα ζορο με σαντζι! plz plz plz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης