Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
927 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 13 Ιαν 2011, 00:33
crimson
οσο αυτο για την προφητεια οτι ενας με stawhat θα καταστρεψει το νησι αμα προσεξατε τo wanted poster του van der decken φοραει σχεδον ιδιο καπελο με τον λουφη..μπορει να ευθυνεται αυτος για οτι συμβει....
928 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 13 Ιαν 2011, 02:12
didimakia
This!crimson έγραψε:οσο αυτο για την προφητεια οτι ενας με stawhat θα καταστρεψει το νησι αμα προσεξατε τo wanted poster του van der decken φοραει σχεδον ιδιο καπελο με τον λουφη..μπορει να ευθυνεται αυτος για οτι συμβει....
Επισης σαν να ζηλεψε λιγο τον Hiro Mashima με το θεμα της προφητειας? :P
Δινει Hype οσο να ναι ^^
Καλο ηταν το chapter αν και ειναι λιγο κουραστικα τα τελευταια με τοσες φουσκιτσες.
Ομορφο κοριτσι και η μαντισσα :P
Οσο για οτν μπαρμπα στην 17η σελιδα ειναι ο Toriko απ το Toriko (Αλλο manga :P)
929 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 13 Ιαν 2011, 03:32
dem
Johnyman έγραψε:κάτσε καλά ήταν
το μόνο που δεν θα μου αρέσει είναι που η μπιγκ μάμα θα είναι θεόχοντρη...
αυτο ειναι το σχεδον σιγουρο ομως xd
930 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 13 Ιαν 2011, 16:46
quenta
δεν νομιζω οτι ο λουφι θα παλεψει με την βιγκ μαμα..η μαμα πρεπει να ειναι η μανα της λολας οποτε χλομο το βπεπω να καταληγουν να παλευουν
931 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 13 Ιαν 2011, 17:39
vaggelis94
Και πέρα από αυτό όσο σκληρή προπόνηση και να έκανε ο Λούφη δν νομίζω να σπάσει στο ξύλο την Μπιγκ Μαμ...Πιο πιθανό μ φαίνεται να τις φάει..Πάντως ωραίο το τελευταίο τσάπτερ και αισιοδοξο τέλος (!)....
932 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 13 Ιαν 2011, 20:46
quenta
ναι ρε..ο λουφι μπορει να εγινε τουμπανος μετα την προπονηση με τον ρειλι αλλα η μπιγκ μαμα ειναι τοσα χρονια στην κορυφη..δεν ειναι τυχαια μια απο τους 4 δυνατοτερους πειρατες(3 τωρα πια η και παλι 4 αν πουμε οτι ο blackbeard εγινε ο νεος ιονκου)..
παντος εγω ειμαι σιγουρος οτι η μπιγκ μαμα ειναι η μανα της λολας και οτι θα γινουν "φιλοι-συμαχοι" με τον λουφι..θα διξουν απλα την βιβρε καρτα που τους εδωσε η λολα και ειχε γραψει και κατι πανω και θα γινουν συμαχοι..αυτο πιστευω εγω οτι θα γινει τουλαχιστον...
τελος,οντως στο ποστερ ο βαν ντεν τσιμπουκέν φεντεται να φοραει και αυτος ενα καπελο που μιαζει με του λουφι και ισως να ειναι και αυτο ψαθινο...ετσι και αλλιως τι στο καλο το μοναδικο ψαθινο καπελο στον κοσμο ειναι αυτο του λουφι?μην ξερασω..αν η αλλη ειδε οτι το ψαρονήσι θα καταστραφει απο καποιον που φοραει ενα strawhat μπορει και να ειναι ο βαν ντε φαρ αυτος(αν φοραει ψαθινο καπελο)...
παντος η ιστορια εξελησεται παρα πολυ γμτ.. ο οντα εχει τρομερη εμπνευση..
παντος εγω ειμαι σιγουρος οτι η μπιγκ μαμα ειναι η μανα της λολας και οτι θα γινουν "φιλοι-συμαχοι" με τον λουφι..θα διξουν απλα την βιβρε καρτα που τους εδωσε η λολα και ειχε γραψει και κατι πανω και θα γινουν συμαχοι..αυτο πιστευω εγω οτι θα γινει τουλαχιστον...
τελος,οντως στο ποστερ ο βαν ντεν τσιμπουκέν φεντεται να φοραει και αυτος ενα καπελο που μιαζει με του λουφι και ισως να ειναι και αυτο ψαθινο...ετσι και αλλιως τι στο καλο το μοναδικο ψαθινο καπελο στον κοσμο ειναι αυτο του λουφι?μην ξερασω..αν η αλλη ειδε οτι το ψαρονήσι θα καταστραφει απο καποιον που φοραει ενα strawhat μπορει και να ειναι ο βαν ντε φαρ αυτος(αν φοραει ψαθινο καπελο)...
παντος η ιστορια εξελησεται παρα πολυ γμτ.. ο οντα εχει τρομερη εμπνευση..
933 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 13 Ιαν 2011, 21:52
crimson
και αν σκεφτειτε αυτο που ειχε πει ο μιχοκ για τον λουφη οτι εχει την ικανοτητα να τους τραβαει ολους με το μερος του ακομα και παλιους εχθρους, τωρα θα το χαλασει? σε ενα απο τα πιο σημαντικα και δημοφιλη μερη του one piece??δεν πιστευω με τιποτα να κανει κατι κακο ο λουφη..ασχετο αλλα ποσο δυνατος να ειναι αυτος ο ξυφομαχος-χταποδι που σταματησε την επιθεση του λουφη??
934 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 14 Ιαν 2011, 01:04
OG Pandaman
^Θα μπορουσε να 'ναι ενας αξιολογος εχθρος για το Zoro σε αυτο το arc.
O τυπος δηλητηριασε τον Luffy σε G2 χωρις να το θελει, φαντασου να ηθελε κιολας..Bεβαια, κ ο ιδιος ο Luffy δεν περιμενε να ηταν τοσο δυνατος κ γι αυτο μαλλον δεν πηρε προφυλαξεις, οσο να 'ναι το χτυπημα δεν ηταν ουτε καν κοντα με αυτο που χρησιμοποιησε για να σαπισει το Pacifista.http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v59/c601/13.html
Δεν μου κανει για φατσα κακου παντως..
O τυπος δηλητηριασε τον Luffy σε G2 χωρις να το θελει, φαντασου να ηθελε κιολας..Bεβαια, κ ο ιδιος ο Luffy δεν περιμενε να ηταν τοσο δυνατος κ γι αυτο μαλλον δεν πηρε προφυλαξεις, οσο να 'ναι το χτυπημα δεν ηταν ουτε καν κοντα με αυτο που χρησιμοποιησε για να σαπισει το Pacifista.http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v59/c601/13.html
Δεν μου κανει για φατσα κακου παντως..
935 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 14 Ιαν 2011, 02:02
crimson
δεν ξερω πως αλλα ενα χτυπημα που διαλυει ενα pacifista δεν κανει την παραμικρη ζημια σε αυτον τοτε σιγουρα δεν ειναι τυχαιος χαρακτηρας,καποιο ρολο θα παιξει σε αυτο το arc... και μια ΠΡΟΒΛΕΨΗ..!πιστευω οτι αυτος ο hody jones θα ειναι νεος σιτσιμπουκαι..και το λεω αυτο διοτι στην συζητηση μεταξυ των gorousei μετα τον πολεμο εδειχναν ενδιαφερον για καλες σχεσεις μεταξυ των ρατσων.μετα την αποχωριση του jinbe οπως ειχαν πει θα διαλεγαν τους καλυτερους.. λογικα και καποιον ψαρανθρωπο.τι λετε
936 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 06:04
dem
pffff γαμω την παρουσιαση τους παρολο που το χω χιλιοδιαβασει το chapter δακρυσα με το animated :X
EDIT: move this post στο anime topic plz γιατι μαλλον στισ 5 η ωρα που ποσταρα δεν εβλεπα που ποσταρα :@
EDIT: move this post στο anime topic plz γιατι μαλλον στισ 5 η ωρα που ποσταρα δεν εβλεπα που ποσταρα :@
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dem στις Κυρ 16 Ιαν 2011, 13:45, 2 φορές συνολικά
937 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 11:45
quenta
να αμα δειτε αλλο ενα συμμαδι του οτι η μπιγκ μαμ ειναι μανα της λολας ειναι η συμαια της..κοιταχτε τα χιλια που εχει..ειναι μεγαλα και σημα κατατεθεν της λογικα για να ειναι στην νεκροκεφαλη..οπως ειναι το καπελο για τον λουφι πχ...
και το λεω αυτο γιατι και η λολα εχει μεγαλα χιλια..να κοιταξτε..
οποτε ολο και κλεινω στο οτι ειναι μανα και κορη..
και τελος θα κλεισω το ποστ μου με κατι που μου εχει καρφωθει στο μυαλο..
ρε αυτος ο τυπο εδω http://mangastream.com/read/one_piece/32383345/17
για τον κατω κατω λεω φυσικα..
ρε συς μου εχει καρφωθει οτι μπορει να ειναι ο KAIDOU..μην με ρωτατε γιατι το πιστευω αυτο...δεν ξερω εχω αυτη την προαισθηση..
το να ειναι ενας απο τους yonkou φισμαν δεν το βρισκω και τοσο απιστευτο..και το να ειναι ο νεος αρχηγος των φισμαν πειρατων ο καιντου παλι δεν μου ακουγεται απιστευτο..και στο τελευταιο επεισοδιο μαθαμε οτι για καποιο λογο ο λουφι θα εμπλακει στην καταστροφη του νησιου..
μια μαχη με τον καιντου δεν ξερω θα μου κολουσε απιστευτα εδω..
και το λεω αυτο γιατι και η λολα εχει μεγαλα χιλια..να κοιταξτε..
οποτε ολο και κλεινω στο οτι ειναι μανα και κορη..
και τελος θα κλεισω το ποστ μου με κατι που μου εχει καρφωθει στο μυαλο..
ρε αυτος ο τυπο εδω http://mangastream.com/read/one_piece/32383345/17
για τον κατω κατω λεω φυσικα..
ρε συς μου εχει καρφωθει οτι μπορει να ειναι ο KAIDOU..μην με ρωτατε γιατι το πιστευω αυτο...δεν ξερω εχω αυτη την προαισθηση..
το να ειναι ενας απο τους yonkou φισμαν δεν το βρισκω και τοσο απιστευτο..και το να ειναι ο νεος αρχηγος των φισμαν πειρατων ο καιντου παλι δεν μου ακουγεται απιστευτο..και στο τελευταιο επεισοδιο μαθαμε οτι για καποιο λογο ο λουφι θα εμπλακει στην καταστροφη του νησιου..
μια μαχη με τον καιντου δεν ξερω θα μου κολουσε απιστευτα εδω..
938 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 16:11
didimakia
^Πολυ καλη θεωρεια.
Κατα καποιο περιεργο τροπο, συμφωνω :P
Κατα καποιο περιεργο τροπο, συμφωνω :P
939 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 18:09
OG Pandaman
Ο τυπος δεν μοιαζει καν με την εικονα π μας εδωσε ο Garp και θα ηταν λιγο περιεργο να μην εχει το νησι υπο την προστασια του τοσο καιρο κ να το εχει o WB κ αμεσως μετα η Big Mom αμα ειναι οντως fishman.
Eπισης, ακομα πιο περιεργο μ φαινεται ενας fishman να εχει ανθρωπους για crew.(εχει δειξει ηδη ενα μικρου βαθμου μελος)
Eπισης, ακομα πιο περιεργο μ φαινεται ενας fishman να εχει ανθρωπους για crew.(εχει δειξει ηδη ενα μικρου βαθμου μελος)
940 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 18:24
crimson
αυτος ειναι ο hody jones.μας το αναφερει στο επομενο chapter.και σιγουρα δεν ειναι ο καιντου.αποκλειετε ο οντα να χωσει δυο ιονκου στο ιδιο chapter.και οντως αν ηταν ψαρανθρωπος θα ειχε χαλαρα αυτος το νησι υπο την προστασια του..εγω λεω οτι μπορει να ειναι κανενας shichibukai....
941 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 19:35
maxuris
Εγω παντως πιστευω πως ο νεος nakama θα ειναι ο prince Fukaboshi !
Ειναι τουμπανο , fishman , φιλος του jinbei και λογικα θα ειναι και συμμαχος του luffy στη μαχη που ερχεται και ετσι μου κανει πολυ πιθανο να ειναι ο νεος nakama των Straw Hats .
Και ναι οντως ο Hody Jones ειναι ο captain των Fishman Pirates το λεει στο 609 .
Ειναι τουμπανο , fishman , φιλος του jinbei και λογικα θα ειναι και συμμαχος του luffy στη μαχη που ερχεται και ετσι μου κανει πολυ πιθανο να ειναι ο νεος nakama των Straw Hats .
Και ναι οντως ο Hody Jones ειναι ο captain των Fishman Pirates το λεει στο 609 .
942 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 20:30
Steve-O
ρε ο επόμενος νακαμα λογικά θα είναι ένας κάπως αποκομμένος από την υπόλοιπη πόλη και θα έχει κακό παρελθόν ( κάποια θλιβερή ιστορία ) .. αυτός δν πλ φαίνεται για αποκομμένος..
943 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 20:53
quenta
ρε ο νεος νακαμα και γενικα ολοι οι νακαμα παλιοι και νεοι πρεπει να ειναι πειρατες η κλεφτες η κατι τετοιο..ο κουκαμποσι πως λεγεται ειναι πριγκιπας...τι δουλεια εχει να αφησει το παλατι και μαλιστα ειναι και ο πρωτοτοκοσ δλδ θα γινει ο βασιλιας μια μερα και να τρεχει να γινεται πειρατης...εσυς θα κανατε κατι τετοιο με τοσα μωρα γοργονες τριγυρο? λοοοοολ
εκτος και αν ειναι ψυχακιας και οντως γουσταρει να τα παρατησει ολα(και μιλαμε για την βασιλεια εδω περα οχι μλκιες) και να γινει πειρατης και καταζητουμενος..και ξαναρωταω εσυς θα τα παραταγατε αυτα?λοοοολ
ειναι η πιο φεηλ προβλεψη για τον νεο νακαμα για μενα..το αποκλειο...ΤΕΛΟς
εκτος και αν ειναι ψυχακιας και οντως γουσταρει να τα παρατησει ολα(και μιλαμε για την βασιλεια εδω περα οχι μλκιες) και να γινει πειρατης και καταζητουμενος..και ξαναρωταω εσυς θα τα παραταγατε αυτα?λοοοολ
944 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 21:04
HawkEyes Juracule
δεν ειναι αναγκη οποιο καινουριο προσωπο βλεπουμε στην ιστορια να γινεται nakama...................................................................
945 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 21:35
crimson
εγω συμφωνω με τον maxuri. ειχα πει και γω το ιδιο πριν λιγο καιρο.αλλα αυτο που λεει ο quenta ειναι το λογικο..δν ξερω τωρα αλλα μπορει να ειναι σε φαση οπως με την βιβι, να τον θεωρησουν νακαμα αλλα να μεινει στο νησι, αλλα δεν υπαρχει λογικο στο one piece γι αυτο και μπορει να εχει τους λογους του να μην γινει βασιλειας και να αναζητησει μια περιπετειωδη ζωη και να παει μαζι τους ετσι και αλλιως σαν πριγκηπα τον αναγνωριζουν μονο οι γοργονες, για τους marines,gorousei,world nobles παραμενει μια κατωτερη μορφη ζωης σαν ενας αηδιαστικος ψαρανθρωπος...
946 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 21:51
quenta
εχετε απολυτο δικιο....μεγαλη κοτσανα πεταξα...και φυσικα δεν ειναι ο καιντου..οχι μονο για τον λογο οτι το λεει ξεκαθαρα στο 609 οτι ειναι ο hodi jones αλλα και για τους αλλους λογους που αναφερατε δλδ οτι αν ηταν ψαρανθρωπος θα προστατευε αυτος το νησι και οχι ο wb h h big mana κτλπ...
ακυροςσσσσςςςσσςςς
ακυροςσσσσςςςσσςςς
947 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 21:54
maggie
nαι ρε δεν ειναι αναγκη...και αν ειναι υπαρχει το καταλληλο τοπικ για αυτο το θεμα...αντε τωρα.................................................................................HawkEyes Juracule έγραψε:δεν ειναι αναγκη οποιο καινουριο προσωπο βλεπουμε στην ιστορια να γινεται nakama...................................................................
- Σπόιλερ:
- η mermaid princess θα ειναι
948 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 21:57
Ace
Αμα καταστραφει το ψαρονησι τοτε που θα γινει βασιλιας?
949 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 22:14
crimson
δεν νομιζω να καταστραφει το νησι δεν νομιζω οτι θα το τραβηξει τοσο ο οντα.ουτε η πριγκηπισα πιστευω οτι θα ειναι.δεν μπορω να καταλαβω καποιους που λενε οτι τωρα ειναι σειρα μιας γυναικας να μπει στο πληρωμα...το πληρωμα δεν ειναι σχολειο πρεπει να αποτελειται απο δυνατους χαρακτηρες οπου θα μπορουν να βοηθησουν σε δυσκολες μαχες,ειδικα τωρα στο new world οχι να εχουν το νου τους και να σωζουν συνεχεια τις γκομενες οπως με ναμι και ρομπιν(enies lobby) τι δυνανοτητες να εχει τωρα η μικρη πριγκηπισσα
950 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 16 Ιαν 2011, 22:29
maxuris
quenta έγραψε:ρε ο νεος νακαμα και γενικα ολοι οι νακαμα παλιοι και νεοι πρεπει να ειναι πειρατες η κλεφτες η κατι τετοιο..ο κουκαμποσι πως λεγεται ειναι πριγκιπας...τι δουλεια εχει να αφησει το παλατι και μαλιστα ειναι και ο πρωτοτοκοσ δλδ θα γινει ο βασιλιας μια μερα και να τρεχει να γινεται πειρατης...εσυς θα κανατε κατι τετοιο με τοσα μωρα γοργονες τριγυρο? λοοοοολ
αποψη σου ... Και για την χανκοκ τσουρεκια μας τα ειχες κανει αλλα ειδες τι εγινε στο τελος ... No offence κ ολας .
Εγω λεω φουκαμποσι γιατι αναγκαστικα θα συμμαχησει με τον λουφφι εναντι στην απειλη του εχθρου ειτε αυτος ειναι ο Hody Jones ή ο Decken κλπ ...
HawkEyes Juracule έγραψε:δεν ειναι αναγκη οποιο καινουριο προσωπο βλεπουμε στην ιστορια να γινεται nakama...................................................................
Δεν ειπα για καποιον αλλον οτι θα γινει νακαμα και φυσικο ειναι να ειναι καποιος νεος χαρακτηρας , εσυ τι περιμενεις να γινει αυτη με τα πιατα απο τον Moria ...?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης