Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
πάντως ο καριμπου σε γενικές γραμμές μου άρεσε

btw υπάρχει ζώο καριμπού

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
btw υπάρχει ζώο καριμπού

next scichibukai?

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
λες?γαμάτο θα ήταν..βασικά έτσι ονομάζεται ο τάρανδος στην Β.Αμερική

Aldark

Aldark

τι next shichibukai ρε...ενας καμενος ειναι...looserας...

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
ενω ο buggy...

Steve-O

Steve-O

παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά πλέον εγώ το έχω περίπου σίγουρο ότι θα μπει ο καριμπου ..

Aldark

Aldark

Grimmy έγραψε:ενω ο buggy...

ε δυο loserαδες;

Kauko

Kauko

εμενα μου αρεσει πολυ ο caribou και εχω αρκετους λογους να πιστευω οτι θα μπει στο crew
1. Ειναι ενας χαρακτηρας που σχεδιαστηκε με λεπτομερειες, αρα θα παιξει καποιο ρολο
2. Το crew μπορει να εχει 2 former villains αλλα δεν ειναι πραγματικα κακοι, και σιγουρα χρειαζεται εναν τετοιο.
3. Το crew δεν εχει logia user και ο caribou φανταζει ιδιανικος γιατι δεν εχει ενα παντοδυναμο logia τυπου Enel, Ace, Akainu κτλ, αν ηταν τοσο δυνατο το DF του Caribou θα ειχε παραπανω αυτοπεποιθηση και δεν θα κρυβοταν στο πλοιο.
4. Το πως εξελισεται η ιστορια οδηγει στο οτι ο Caribou θα μπει στο crew γιατι δεν εχει πια nakama και πλοιο και καποιον πρεπει να ακολουθησει.

Αυτα... whistle

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

με τον πρωτο λογο συμφωνω,ομως οχι με τους αλλους 3 xD

και εξηγω:

2.δεν ειναι απαραιτητο να μπει στο crew ενας πραγματικα villain τυπος...εγω νομιζω οτι θα μπει καποιος με χαρακτηρα ιδιο με τους υπολοιπους.καλος δηλαδη...

3.οπως και παραπανω,δεν ειναι απαραιτητο να μπει Logia Fruit user στο crew xD
απ αυτους που ειναι μεχρι τωρα,κανεις δεν ειναι Logia user αλλα ειναι ολοι τουμπανα

4.Με αυτο δε μπορω να διαφωνησω αλλα ουτε και να συμφωνησω :xD:

maggie

maggie

captain usopp έγραψε:εμενα μου αρεσει πολυ ο caribou και εχω αρκετους λογους να πιστευω οτι θα μπει στο crew
1. Ειναι ενας χαρακτηρας που σχεδιαστηκε με λεπτομερειες, αρα θα παιξει καποιο ρολο
2. Το crew μπορει να εχει 2 former villains αλλα δεν ειναι πραγματικα κακοι, και σιγουρα χρειαζεται εναν τετοιο.
3. Το crew δεν εχει logia user και ο caribou φανταζει ιδιανικος γιατι δεν εχει ενα παντοδυναμο logia τυπου Enel, Ace, Akainu κτλ, αν ηταν τοσο δυνατο το DF του Caribou θα ειχε παραπανω αυτοπεποιθηση και δεν θα κρυβοταν στο πλοιο.
4. Το πως εξελισεται η ιστορια οδηγει στο οτι ο Caribou θα μπει στο crew γιατι δεν εχει πια nakama και πλοιο και καποιον πρεπει να ακολουθησει.

Αυτα... whistle
εμενα παλι δεν μαρεσει καθολου....

1. εχει σκατοφατσα αρα με οσες λεπτομερειες και να σχεδιαστηκε απορριπτεται....
2. το κρου δεν εχει 2 αλλα 3 former villains, και ναι κανενας τους δεν ηταν πραγματικα κακος και ετσι κανενας απο τους 3 δεν ηθελε να σκοτωσει καποιον απο το κρου....ο καριμπου θελει αρα παλι απορριπτεται...δεν θελουμε villain στο crew...
3. νταξ το αν καποιος ειναι devil fruit user δεν παιζει ρολο για να μπει σε ενα πληρωμα....και αν θυμαμαι καλα εχει μεγαλυτερο bounty απο τον ζορο, αρα αυτο θα τον εκανε και καλα δυνατοτερο, οχι οτι αυτο παιζει κρητιριο απλα το αναφερω....
4.νταξ αυτος μπορει να μην εχει νακαμα και κρου αλλα το θεμα ειναι αν τον θελει ο λουφυ για νακαμα του...

anyway, ο οντα μας εχει δειξει σκεψεις του κτλ αλλα τιποτα το ουσιαστικο για αυτον...δεν ξερω αν θα μπει η οχι...αλλα αν μπει θα ξενερωσω αγρια...

Aldark

Aldark

ρε τι να μπει; ο κατεστραμενος; μη λεμε οτι θελουμε ρε , εδω δε μπηκαν αλλοι που τους τρωγαμε στη μαπα 2 χρονια και θα μπασει μεσα τον καθε ακυρο;

ffs

didimakia

didimakia

^Γι αυτον ακριβως τον λογο θα μπει...

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
didimakia έγραψε:^Γι αυτον ακριβως τον λογο θα μπει...

+10000000

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
εγώ,που έχω γενικά θέμα με τους σκατόφατσες,αυτόν τον συμπάθησα(και εμφανισιακά)

quenta

quenta

εδω δεν μπηκε η χανκοκ που ειχα βρει 500 πραγματα που λεγανε οτι θα μπει στανταρ...
αλλα γενικα η αληθεια ειναι οτι πρεπει να δουμε πως θα εξεληχθει η ιστορια με τον καριμπου,δλδ το τι θα κανει αυτοσ στην συνεχεια..
βασικα κακος πιστευω οτι ασχολιομαστε με νεο νακαμα...ολοι ξερουμε οτι ο οντα θα εχει στο πληρωμα 10 ατομα αλλα μιλαμε για εναν τελευταιο..η ιστορια ειναι στην μεση,δλδ εχουμε να δουμε αλλο τοσο οσο μεχρι να φτασουν εδω που ειναι τωρα,δλδ μιλαμε για 600 επεισοδια και ποσα αρκ..δεν πιστευω να βαλει τον τελευταιο νακαμα αμεσως τωρα και να συνεχισουν σε ολο το αλλο μισο πληρεις...
μπορει να μπει καποιος νεος στο πληρωμα σε 3 σαγκα απο τωρα ξερω γω μετα το τελος μιας περιτετειας στον νεο κοσμο...
γιατι πρεπει σονι και καλα να βαλουμε νεο νακαμα σε αυτο το σαγκα...και μην πειτε γιατι σε καθε σαγκα εβαζε και απο εναν γιατι ετσι λεγαμε και στο σαγκα του πολεμου για την χανκοκ +αλλα 500 που μας λεγαν οτι θα γινουν ζευγαρι και τελικα τον αγκαλιασα στο τελος..

οποτε εγω πιστευω οτι ο καριμπου δεν θα μπει και οτι γενικα ο νεοσ νακαμα θα ειναι απο καποια περιπετεια στον νεο κοσμο και θα ειναι και πολυ τουμπανοσ κιολας..και οταν λεω τουμπανοσ εννοω πολυ περισοτερο απο τον καριμπου που απλα ειναι λογκια και κατι εγινε..και ο κομπι αν εχει χακι τον σαπακιαζει τον καριμπου..ασε που εκτοσ απο χακι ο κομπι ξερει ροκουσικι...[right]

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
κοίτα όμως και το άλλο...μπήκαν οι 9 τσακ μπαμ...μάλιστα ήταν 5 ήδη από το 23(ή λίγο παρακάτω) επεισόδιο..γιατί να μην συμπληρωθεί η δεκάδα νωρίς και θα πρέπει αυτός ο 10ος να μπει στο τέλος? επειδή θα είναι ο τελευταίος? ας μην έβαζε και τους άλλους τόσο γρήγορα. Ακόμα,αν συμπληρωθούν τώρα,θα έχουμε και 400+ τσάπτερς με τον τελικό κορμό των strawhats...να κάνουν δηλαδή την υπόλοιπη περιπέτεια όλοι μαζί

ίσως και η τελική περιπέτεια να είναι τεράστια,με επιμέρους ιστορίες ώστε να μην γίνεται να μπει κανένας τότε(πόλεμος δηλαδή...μέσα στον πόλεμο δεν ψάχνεις νακάμες)

karamin

karamin

εγω πιστευω πως ο νεος νακαμα θα ειναι fishman.....εκει θα συναντησουν σιγουρα καποιο τουμπανο....εκτως και αν η nami δεν θελει λογω του παρελθοντως της....μαλλον κατι τετοιο θα παιχτει και θα την πεισει ο luffy!

quenta

quenta

oi αλλοι μπηκαν στο τσακ μπαμ γιατι τουσ χρειαζοταν αναγκαστικα..
ζορο=πρωτος νακαμα να του κανει παρεα..
ουσοπ=μπηκε γιατι επρεπε να εχουν ενα πλοιο..δεν ελεγε να ειναι με την βαρκα..
σατζι= μαγηρας γιατι θα τρωγαν μονο ντιλιβερι..
ναμι= ναβιγκεητορ για να παν στην γκραντ λαιν..
τσοπερ=θελαν γιατρο να μην πεθανουν..
ρομπιν= μπηκε απλα για να γινει γνωστος ο λουφι(κανοντας την νακαμα του ο οντα τον βαζει να την σωσει και ετσι κανοντας ταναπου το ενιες λομπι γινεται γνωστος ο λουφι..
φρανκι= θελαν καινουριο πλοιο και καποιον για να τους το φτιαχνει..
μπρουκ= ο μουσιικος που τοσο ηθελε ο λουφι απο την αρχη..

τωρα ποια τι ειναι αυτο που χρειαζονται αναγκαστικα?τπτ θα ελεγα εγω..γιαυτο και δεν πισευω οτι θα βιαστει να βαλει και αλλον μεσα ο οντα..

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

χρειαζονται εναν για να φτιαξει στον Luffy ενα Giant Bronze Statue!

didimakia

didimakia

^Thats franky!

Καποιον κωμικο χρειαζοντε. (Mr.2 T_T)

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Τον ξέρουμε αυτόν στην τελευταία σελίδα του 608;

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ωπ βγηκε chapter :)

http://mangastream.com/read/one_piece/32383345/1

ωραιο ηταν,επιτελους μπηκαν Fishman Island :P
νταξ ο Sanji αν συνεχισει ετσι με τοσες Mermaids γυρω του παιζει και να τα τιναξει στο επομενο chap xD

ειδαμε και αυτον που θα πολεμησει ο Luffy...φαινεται τουμπανο και μοιαζει και με τον Arlong...θα 'ναι κανας συγγενης του :xD:

Can't wait for the big battle >.>

didimakia

didimakia

Χαχα τα 5 ψαρακια ειναι απλα υπεροχα...
Ευχαριστο chapter και ο τελευταιος πραγματι μοιαζει για συγγενη του Arlong :)

quenta

quenta

ναι η κανας αδελφος του θα ειναι η ο ιδιος ο αρλονγκ...
απο οτι ξερουμε τον αρλονγκ τον πιασαν οι μαρινσ μαζι με ολους τους αλλουσ και μονο ο χατσι μπορεσε να ξεφηγει..εχουν περασει 3 χρονια απο τοτε που τον επιασαν..ποιος ξερει μπορει να καταφερε να ξεφυγει και να γυρισει πισω στο νησι του..
αλλα λιγο μλκιαα θα ειναι να ειναι ο αρλονγκ γιατι ο λουφι παραειναι τουμπανο για να εχει ενδιαφερον μια τετοια μαχη..οποτε λογικα θα ειναι κανας συγγενεις του οπως ειπατε..
απο οτι φενεται ο καριμπου θα βγει απο το βαρελι..

και τελος ο σαντζι τα εσπασε...I FOUND IT..THIS IS ALL BLUUUUUUUUE!!!!
xaxaxaxa απιστευτος..

edit:

ο τσιμπει ρε που ειναι?δεν ειχε πει στον λουφι οτι θα τον περιμενει πως και πως στο φισμαν νησι να ερθει με το πληρωμα του?τι σκατα κανει??εκει περα που πνιγονταν και περιμενα να σκασει ο χοντομπαλας ο τζιμπει να τους μαζεψει αλλα αυτος τπτ..γτπ φιλος ειναι λοοοοοολ

sirQuackly

sirQuackly

βλεπς καμια μυτογκα για να ναι ο αρλονγκ;
θελω να ναι εντελως καινουριος χαρακτηρας..
fisher tiger δεν παιζει να ναι οποτε..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης