Το btoom το είχα δει μικρός 16-17 χρονων και μ άρεσε πολύ αλλά δεν θα δεις ολοκληρωμένη ιστορία πρέπει να διαβασεις το μανγκα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
77 Απ: Reading/Watching log?? Παρ 29 Σεπ 2017, 11:44
Santouryuu
Αν δεν διαβάσω το μάνγκα, δεν θα ξέρω τι έλειπε, οπότε δεν με νοιάζει
78 Απ: Reading/Watching log?? Παρ 29 Σεπ 2017, 12:04
Hawkins
Εννοω ότι η ιστορια στο ανανιμ δεν ειναι ολοκληρωμένη
79 Απ: Reading/Watching log?? Παρ 29 Σεπ 2017, 12:36
LordAxel
Το Btooom ακριβως επειδη μοιαζει στο SAO δεν ειναι καλο. Μετριο survival με παιδεραστη πρωταγωνιστη και γενικα με εξαιρεση το animation δεν εχει κατι αλλο θετικο. Οπως σωστα λεει και ο Χοκινς με το ανιμε μονο δεν εχει καποια ουσιαστικη καταληξη η πλοκηSantouryuu έγραψε:ειδα και το great teacher onizuka...
τωρα δεν ξερω, ειμαι μεταξυ Btoom! vampire knight και samurai champloo, με το btoom! να προηγειται, διοτι απο τη μια μοιαζει με το sao που μου αρεσε πολυ και επειδη εχει θαυμαστικο στον τιτλο... αρα αναγκαστικα πρεπει να ειναι καλο!
αλλα δεχομαι και προτασεις... ΜΟΝΟ ανιμε πλιζ
Vampire Knight δεν εχω δει για να εκφερω αποψη
Champloo φοβερο, απο τον σκηνοθετη του Bebop. Πιο χαλαρο και κωμικο απο Bebop αλλα οταν θελει να γινει σοβαρο το κανει καταπληκτικα
80 Απ: Reading/Watching log?? Παρ 29 Σεπ 2017, 12:41
Deathracer2009
JOJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
@Santouryuu
@Santouryuu
81 Απ: Reading/Watching log?? Παρ 29 Σεπ 2017, 14:11
Santouryuu
Hawkins έγραψε:Εννοω ότι η ιστορια στο ανανιμ δεν ειναι ολοκληρωμένη
Α μάλιστα, αλλά π. χ. σε μπλιτς κλεϊμορ δεν είχε σημασία, πάλι γαματα ανιμε ηταν
LordAxel έγραψε:Το Btooom ακριβως επειδη μοιαζει στο SAO δεν ειναι καλο. Μετριο survival με παιδεραστη πρωταγωνιστη και γενικα με εξαιρεση το animation δεν εχει κατι αλλο θετικο. Οπως σωστα λεει και ο Χοκινς με το ανιμε μονο δεν εχει καποια ουσιαστικη καταληξη η πλοκηSantouryuu έγραψε:ειδα και το great teacher onizuka...
τωρα δεν ξερω, ειμαι μεταξυ Btoom! vampire knight και samurai champloo, με το btoom! να προηγειται, διοτι απο τη μια μοιαζει με το sao που μου αρεσε πολυ και επειδη εχει θαυμαστικο στον τιτλο... αρα αναγκαστικα πρεπει να ειναι καλο!
Vampire Knight δεν εχω δει για να εκφερω αποψη
Champloo φοβερο, απο τον σκηνοθετη του Bebop. Πιο χαλαρο και κωμικο απο Bebop αλλα οταν θελει να γινει σοβαρο το κανει καταπληκτικα
Sold!
Deathracer2009 έγραψε:JOJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
@Santouryuu
Εσένα δεν σε ακούω, έκανες drop assassination classroom
82 Απ: Reading/Watching log?? Παρ 29 Σεπ 2017, 14:24
Deathracer2009
Kαλα οταν δεις JoJo θα με θυμηθεις και θα ειναι πολυ αργα.....
83 Απ: Reading/Watching log?? Σαβ 30 Σεπ 2017, 12:38
Santouryuu
ξεκιναω σαμουραϊ και μετα παω τζοτζο
gl hf
gl hf
84 Απ: Reading/Watching log?? Πεμ 05 Οκτ 2017, 15:26
Kamikaze
Enrico PucciLordAxel έγραψε:O Kars με διαφορα ειναι ο λιγοτερο καλος antagonist στα πρωτα 7 παρτς
- Σπόιλερ:
- Πέθανε ο Dio δεν έχω ποιον να πιπώνω RESET THE UNIVERSE.
Αν σου άρεσε ο Onizukαρος δες Shonan Junai Gumi, μια περίληψη από το manga αλλά νταξ κομπλέ είναι. Onizuka και Ryuji όπως ήταν στο λύκειο.Santouryuu έγραψε:ειδα και το great teacher onizuka...
85 Απ: Reading/Watching log?? Πεμ 05 Οκτ 2017, 19:22
Deathracer2009
Δεν διαβαζει manga ο Santo. Βtw αυριο λογικα τελειωνω τη 3η σεζον του JoJo που ειναι το δευτερο μισο του manga αλλα ρε γ***το γιατι να ειναι η censored εκδοση;
86 Απ: Reading/Watching log?? Πεμ 05 Οκτ 2017, 20:43
Kamikaze
Δεν του είπα να διαβάσει κάποιο manga, το anime του Shonan Junai Gumi είπα αν του άρεσε ο Onizukαρος.
87 Απ: Reading/Watching log?? Πεμ 05 Οκτ 2017, 22:39
Hawkins
Pssss ωραίες εποχές που έβλεπα ανιμ τι μου θυμισατε τωρα...
Δυστηχως δεν έχει μείνει και κάτι που να μ τραβαει την προσοχη
Δυστηχως δεν έχει μείνει και κάτι που να μ τραβαει την προσοχη
88 Απ: Reading/Watching log?? Πεμ 05 Οκτ 2017, 22:50
Deathracer2009
Eχεις δει JoJo;
90 Απ: Reading/Watching log?? Παρ 06 Οκτ 2017, 01:15
LordAxel
Ντροπη σου μαστοραHawkins έγραψε:Το είχα κανει ντροπ θυμάμαι
Btw, τελειωσα Kaiji season 1 και επιασα Katanagatari. To Kaiji πολυ καλο, οπως και το Liar game το προτεινω σε οποιον αρεσουν τα psychological warfare και η θεωρια παιγνιων
91 Απ: Reading/Watching log?? Παρ 06 Οκτ 2017, 01:37
Deathracer2009
Finito και το 3ο part του JoJo στο anime το οποιο του βαζω ενα 8/10 κυριως επειδη ειδα την censored εκδοση και οτι αρνητικο ειχα βρει στο manga ισχυει και στο anime. Αυτη η μαλακια που αλλαζουν τα χρωματα σε μερικες σκηνες για προσθεσει εφε πρεπει να σταματησει.
Τωρα παμε διαβασμα Part 4...
Τωρα παμε διαβασμα Part 4...
92 Απ: Reading/Watching log?? Παρ 06 Οκτ 2017, 17:22
Kamikaze
Θυμάμαι όταν το έβλεπα το έκραζες.LordAxel έγραψε:To Kaiji πολυ καλο, οπως και το Liar game το προτεινω σε οποιον αρεσουν τα psychological warfare και η θεωρια παιγνιων
Αν βαριέσαι να δεις anime μη βλέπεις απλό. Δεν χρειάζεται να αρέσουν όλα σε όλους.
93 Απ: Reading/Watching log?? Παρ 06 Οκτ 2017, 19:11
LordAxel
Δεν το εκραζα ρε, απλα σου ειχα πει οτι αν βασιζεται κυριως στην τυχη δε θα λεει. Ε τελικα βασιζοταν λιγο στην τυχηKamikaze έγραψε:Θυμάμαι όταν το έβλεπα το έκραζες.LordAxel έγραψε:To Kaiji πολυ καλο, οπως και το Liar game το προτεινω σε οποιον αρεσουν τα psychological warfare και η θεωρια παιγνιων
94 Απ: Reading/Watching log?? Παρ 06 Οκτ 2017, 20:19
Kamikaze
Μου έλεγες ότι προτιμώ να βλέπω ένα μυτόγκα να ρίχνει ζαριές από το να δω τον ξιφομάχο, που στην τελική έχοντας δει και τα δυο περισσότερο μου άρεσε από το Kenshin.
95 Απ: Reading/Watching log?? Σαβ 07 Οκτ 2017, 02:19
LordAxel
Ειλικρινα δεν θυμαμαι να το ειπα αυτοKamikaze έγραψε:Μου έλεγες ότι προτιμώ να βλέπω ένα μυτόγκα να ρίχνει ζαριές από το να δω τον ξιφομάχο
Αν το ειπα, λαθος μου
Ειναι οντως μυτογκας βεβαια
97 Απ: Reading/Watching log?? Σαβ 07 Οκτ 2017, 14:21
Santouryuu
Kamikaze έγραψε:Enrico PucciLordAxel έγραψε:O Kars με διαφορα ειναι ο λιγοτερο καλος antagonist στα πρωτα 7 παρτς
- Σπόιλερ:
Πέθανε ο Dio δεν έχω ποιον να πιπώνω RESET THE UNIVERSE.Αν σου άρεσε ο Onizukαρος δες Shonan Junai Gumi, μια περίληψη από το manga αλλά νταξ κομπλέ είναι. Onizuka και Ryuji όπως ήταν στο λύκειο.Santouryuu έγραψε:ειδα και το great teacher onizuka...
Δεν μου άρεσε τόσο πολύ για να'μαι ειλικρινής
98 Απ: Reading/Watching log?? Σαβ 21 Οκτ 2017, 12:30
Deathracer2009
Finito και το Part 4 του JoJo. Πολυ καλο ως εξαιρετικο θα ελεγα αλλα δεν φτανει για λιγο το Part 3 κατα τη γνωμη μου διοτι δεν ειχε αυτον τον τρομερο κινδυνο οπως ηταν ο Dio στο προηγουμενο. Σε γενικες γραμμες πολλα side stories και περνουσαν τοσα πολλα που αναρωτιοσουν τι γινοταν με το main objective. Μεχρι να βρουν τον Kira σαν slice of life ηταν το manga που η παρεα πετυχαινε εναν stand user και γινοταν πανικος. Αυτο με ξενερωσε σε σχεση με το Part 3 αλλα καλα εκανε διοτι αμα ηταν ολοιδιο ως προς τη δομη του δεν θα ηταν ωραιο. Μεχρι και τα stands δεν ηταν τοσο offensive και ενω ηταν περιεργα τελικα χρησιμευσαν πολυ σε ορισμενα σημεια.
Αλλο ενα που δεν μου αρεσε ηταν οτι απο την παρεα ο πιο κομπαρσος ηταν ο Okyasu. Εαν εξαιρεσουμε λιγο στο τελος στο περισσοτερο μερος του manga ηταν τελειως αχρειαστος. Επιπλεον στο τελος που εδειξε ολους τους stand users με ψιλοξενερωσε ακομα περισσοτερο διοτι μου θυμισε αυτο το slice of life vibe που ειχε στο περισσοτερο μερος του.
Ενα 8/10 απο εμενα και παμε download το Part 5. Την anime version του Part 4 θα την δω καποια στιγμη στο μελλον....
ΕDIT: Ακυρο τελικα του βαζω 9 οπως του Part 3 διοτι πιστευω οτι το αδικω...
Αλλο ενα που δεν μου αρεσε ηταν οτι απο την παρεα ο πιο κομπαρσος ηταν ο Okyasu. Εαν εξαιρεσουμε λιγο στο τελος στο περισσοτερο μερος του manga ηταν τελειως αχρειαστος. Επιπλεον στο τελος που εδειξε ολους τους stand users με ψιλοξενερωσε ακομα περισσοτερο διοτι μου θυμισε αυτο το slice of life vibe που ειχε στο περισσοτερο μερος του.
Ενα 8/10 απο εμενα και παμε download το Part 5. Την anime version του Part 4 θα την δω καποια στιγμη στο μελλον....
ΕDIT: Ακυρο τελικα του βαζω 9 οπως του Part 3 διοτι πιστευω οτι το αδικω...
99 Απ: Reading/Watching log?? Σαβ 21 Οκτ 2017, 21:19
Kamikaze
Κάθε part έχει διαφορετικό θέμα, αυτό ήταν καθημερινότητα και υπερδυνάμεις, το επόμενο είναι μαφία με υπερδυνάμεις. Είναι τι αρέσει στον καθένα, εγώ προτιμώ το 4 από όλα τα άλλα parts(εκτός του 7) λόγω του ότι είναι ξεχωριστό, κάποιος που θα πορωθεί με bleach πχ θα λατρέψει το 5 που εκτός από μάχες και αίμα δεν έχει κάτι άλλο παρά μια υποθεσούλα της πλάκας. Αυτό το καλό έχει το jojo κάθε part και άλλο πράγμα.
Είδα κάτι επεισόδια από το Τμήμα Ηθών, ωραία σειρά. Κρίμα που πλέον η τηλεόραση παίζει μόνο overused κωμωδίες.
Είδα κάτι επεισόδια από το Τμήμα Ηθών, ωραία σειρά. Κρίμα που πλέον η τηλεόραση παίζει μόνο overused κωμωδίες.
100 Απ: Reading/Watching log?? Σαβ 21 Οκτ 2017, 23:01
Santouryuu
Thanks for the spoils
Άρα εγώ πάω κατευθείαν για πάρτ5 (μου αρέσει μπλιτς)
Άρα εγώ πάω κατευθείαν για πάρτ5 (μου αρέσει μπλιτς)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης