μπορει να πυροβολησουν εκτος νερου ομως
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
77 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Κυρ 21 Νοε 2010, 12:58
katalanosGR
ρε παιδια ο Jozu (που ειναι αρχηγος μια δοιμιριας του shirohige) πως μπορεσε και χτυπησε τον crocodile ???
78 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Κυρ 21 Νοε 2010, 13:20
HawkEyes Juracule
μπορεσε γιατι εχει Haki...
79 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 17 Φεβ 2011, 00:01
souidos
- SPOILER:
- 8α δωσω την αποψη μ σχετικα με τον zoro εχει χαση το ματι του...και τα logia μπορουν να αλλα3ουν το σωμα τους αναλογα με το φρουτο π εχουνε φαει...π.χ o aokiji εχει φαει logia φρουτο παγου...το σωματου ειναι κανονικο και οποτε 8ελει το κανει παγακι...το ιδιο ισχιει σε ολα τα logia...στα paramecia οταν φας το φρουτο περνις τιν διναμι του φρουτο με τιν μια και το σωμα σ δν ειναι πλεον κανονικο...!
80 Σχετικά με ΟΡ Τετ 30 Μαρ 2011, 16:19
MersaL
Επειδή το χα παρατήσει για 1-2 χρόνια και ξανα κόλλησα υπερβολικά τελευταία,έχω ψιλοξεχάσει τι έγινε στα προηγούμενα επεισόδια,ας πουμε τον Deflamingo και τον Belly είχα ξεχασει ότι τους είχε δείξει και πιο πριν κ.ο.κ.Το έχω σκοπό όταν φτάσω στα τελευταία επεισόδια,δηλαδή στο 490-491 να το ξαναρχίσω από την αρχή,μέχρι το Skypia Arc(Τώρα είμαι στο 233,Water 7).
Αν μπορεί κανένας να κάνει καμιά παλικαριά να μου πει τι έγινε μέχρι το Skypia Arc.Κυρίως μετά την είσοδο στη Grandline,από Baroque Works Saga μέχρι την αρχή του Skypia Arc.
Αν μπορεί κανένας να κάνει καμιά παλικαριά να μου πει τι έγινε μέχρι το Skypia Arc.Κυρίως μετά την είσοδο στη Grandline,από Baroque Works Saga μέχρι την αρχή του Skypia Arc.
81 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Τετ 30 Μαρ 2011, 16:29
didimakia
Μπορεις να τα διαβασεις στο manga αντι για να τα δεις στο anime. Θα τα διαβασεις bam bam.
82 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Τετ 30 Μαρ 2011, 16:59
MersaL
Ωπ!didimakia έγραψε:Μπορεις να τα διαβασεις στο manga αντι για να τα δεις στο anime. Θα τα διαβασεις bam bam.
Και το χα σκοπό να τα διαβάσω κάποια στιγμή,να μια καλή αρχή!
Αριγκατοο :xD:
Αν χρειαστώ οποιαδήποτε επεξήγηση για οτιδήποτε που μπορεί να σκαλώσω πάλι μπορώ να σου στείλω πμ?
83 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 31 Μαρ 2011, 00:29
didimakia
Ειτε να μου στειλεις pm, ειτε να το γραψεις εδω. οτι σε βολευει :)
84 Nico Robin-CP9 Saga Δευ 04 Απρ 2011, 01:36
MersaL
Τι είχε πει στον Iceberg η Robin όσων αφορά τους Poneglyphs?Γιατί τους ψάχνει?
86 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Δευ 04 Απρ 2011, 02:10
MersaL
Η Nico Robin στο CP9 Saga τι είχε πει στον Iceberg?Γιατί ψάχνει τα Ponyglyphs?
87 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Δευ 02 Μάης 2011, 16:34
ionakos
re paidia exw mia aporia.. pws mporouse o luffy na varesei ton enel(afou einai logia)???
88 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Δευ 02 Μάης 2011, 16:51
maggie
o luffy ειναι λαστιχο(gomu) ακα κακος αγωγος του ηλεκτρισμου ακα δεν αφηνει τα ηλεκτρικα φορτια να κινουνται μεσα του...
pokemon εβλεπες? τα ηλεκτροσοκ του πικατσου περναγαν μεσα απο το νερο, κανονικο νερο = καλος αγωγος...ομως το λαστιχο, το γυαλι, το ξυλο και αλλα ειναι κακοι αγωγοι...για αυτο μπορουσε να τον βαρεσει.
υγ2: καλως ηρθες
pokemon εβλεπες? τα ηλεκτροσοκ του πικατσου περναγαν μεσα απο το νερο, κανονικο νερο = καλος αγωγος...ομως το λαστιχο, το γυαλι, το ξυλο και αλλα ειναι κακοι αγωγοι...για αυτο μπορουσε να τον βαρεσει.
- Σπόιλερ:
- fail παραδειγμα is fail :haha:
υγ2: καλως ηρθες
89 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Τετ 11 Μάης 2011, 15:59
Magda.D.Jim
ο luffy 8α μα8ει το haki και πιστεβο επισισ οτι ο επομενοσ nakama8α ειναι ο jinbei μιασ και δεν εχουνε mermanστο team και μεσα στο impel down ο ace ζιτισε να προσεχι το μικρο του αδερφο
90 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Τετ 11 Μάης 2011, 16:10
Magda.D.Jim
ρε παιδια διαβαστε και ONE PIECE WIKI κα8ολου
91 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Τετ 11 Μάης 2011, 16:14
didimakia
Δεν χρειαζεται. Οτι ξερει το wiki ξερω κι εγω. το ιδιο manga Διαβαζουμε αλλωστε.
Γτ ομως το ειπες αυτο? ειδες κατι παραξενο? :P
Γτ ομως το ειπες αυτο? ειδες κατι παραξενο? :P
92 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 12 Μάης 2011, 17:23
Magda.D.Jim
ιθελα να απαντισο σε ενα σιγγεκριμενο ατομο αλλα δεν τα καταφερα
93 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 12 Μάης 2011, 19:27
Νικολής
Φαση θα ειχε αμα εμπαινε ο jimbei στους straw hats αλλά δεν.......
94 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 04 Αυγ 2011, 13:37
luffy_is_paok
επειδή είμαι στο 393 επεισόδιο και ξέρω ότι στο 405 χάνονται όλοι μετά στα επόμενα επεισόδια τι γίνετε περίπου, δείχνει μονο τον luffy???
95 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 04 Αυγ 2011, 14:03
Kauko
απο το πληρωμα μονο τον Λουφυ, εχει ομως αλλους μαματους χαρακτηρες μαζι του
97 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 04 Αυγ 2011, 22:13
Magas21
Να ρωτησω κατι καινουργιο επισοδειο one piece βγαινει καθε Κυριακη?
98 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 04 Αυγ 2011, 22:21
womanTENSAIinathens
Ναι! Βεβαια γινονται και break καμμια φορα oπως εγινε προσφατα.Magas21 έγραψε:Να ρωτησω κατι καινουργιο επισοδειο one piece βγαινει καθε Κυριακη?
100 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Παρ 05 Αυγ 2011, 15:06
didimakia
Στην Ιαπωνια προβαλλεται καθε Σαββατο απλως μεχρι να το μεταφρασουν βγαινει στο Internet καθε Κυριακη ^^
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης