Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους"

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 22]

NIKSKE

NIKSKE

chopper7 έγραψε:ποιος ειναι αυτος που βλεπει ο ussop να φτιαχνει το going merry ?

Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 2 206px-Merry_fix

Αldark έγραψε:

H απαντηση:

Σπόιλερ:
[/quote]

watch this here....
Σπόιλερ:

Νικολής

Νικολής

Mα πολλοί από τους cp9 γαμούσανε και δερνανε χωρίς να εχουν φαει φρουτο!

Aldark

Aldark

Νικολής έγραψε:Mα πολλοί από τους cp9 γαμούσανε και δερνανε χωρίς να εχουν φαει φρουτο!

Ναι αλλα οπως και να το κανουμε αυτοι με το φρουτο μαμουσαν και σπερνανε περισσοτερο....

mike D skoun

mike D skoun

vasika san neos sto forum 8a h8ela na rwthsw ti istevete oti 8a kanei o luffy meta ?
dld prwta eixame ta gomu gomu epita gear secon & third
pou molis tis eidame dakrysame apo kavla !
etsi kai alliws to eixe pei otan synanthse ton aokiji oti twra prepei na ginw poio dynatos.....apo oti exoume dei kai apo ta manga to trwei to pouli ston polemo.....
ti pistevete oti 8a kanei 8a vgalei allh ei8esh ? (px gear forth)
8a mathei na paizei me chaki ?( den einai ligo nwris gia afto ?
sas akouw.....

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
καλησπέρα πρώτα απ' όλα

δεύτερον τα γκρίκλις απογορεύονται..είναι αντιαισθητικά,οπότε θα προτιμούσαμε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες :P

και τρίτον mind the spoilers

Aldark

Aldark

Βασικα εδω ειναι ανιμε σεκσιον και υπαρχουν σποιλς οπως ειπε και ο φιλτατος Τζονυ....

mike D skoun

mike D skoun

ναι παιδια δικο μου λαθος......
απλα ειμαι ψιλονουμπας στο θεμα φορουμ....

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

δεν πειραζει φιλε mike γι αυτο ειναι εδω οι φειλαδες πρασινοι moderators ;P

παντως στις ερωτησεις σου δεν υπαρχει καποια σιγουρη απαντηση...
δλδ,μπορει και να μαθει καινουρια επιθεση(οπως το gear forth που ειπες) αλλα μπορει και οχι.
για το Haki θα μπορουσα να σου απαντησω αλλα θα ηξερες τι παιζει αν διαβαζες μανγκα :P

mike D skoun

mike D skoun

ναι θα ηθελα λιγο να αναπτηξουμε αφτη την συζυτηση περι χακι αλλα πες μου που ωστε να μην γινει αλλη μ....ια με τα spoiler

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

χμ...καταρχας δεν γινεται να στο πω χωρις να βαλω spoiler γιατι ειναι κατι που δεν το εχει δειξει στο ανιμε.wait και θα το δεις σε λιγο καιρο ;)

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
https://onepiecegr.forumgreek.com/forum-f2/topic-t215.htm

αν θέλετε να συζητήσετε κάτι περί Haki

mike D skoun

mike D skoun

ναι το ξερω οτι δεν το εχει δειξει.......αλλα εχω ριξει αρκετεσ κλεφτικες ματιες στα μανγκα..... τεσπα θα κανω την ιδια ερωτηση καπου για το μανγκα και αν ειναι το συζηταμε εκει !

Hawk-Eyes Mihawk

Κατι που με απασχολει μερικες βδομαδες,εκει που μοιραζει ξυλο η Boa σε καποια φαση δινει κλωτσια σε εναν Πειρατη (και σε ναυτικους βεβαια) και τον πετρωνει και μαλιστα δεν τον ειχε πετυχει με το slave arrow απο πριν,περιεργο φαινεται.Εχει να κανει με το υψηλου επιπεδου Haki η μηπως το petrification ability γινεται και με την απλη επαφη με τον αντιπαλο....

katalanosGR

katalanosGR

Ειμαι στο επεισοδιο 420 και εχω ακουσει καποια πραγματα απο καποια παιδια που ειναι πιο μπροστα απο εμενα και θα ηθελα να σας ρωτησω εαν ισχυουν
1)ο ζορο θα χασει το ματι του!???
2)ο sanji θα γινει και θα παραμεινει gay ???
3) υπαρχει φημη οτι στο μελλον θα αποκτησουν οι mugiwaras και αλλο nakama?

Aldark

Aldark

https://onepiecegr.forumgreek.com/forum-f1/topic-t175.htm

/thread.
(Μεταφερετε τα ποστ εκει και κλειστε αυτο )

Απαντησεις
1)
manga spoiler:
2) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ηταν απλα ενα φιλλερ
3) Στο μελλον μπορει....

katalanosGR

katalanosGR

ευχαριστω πολυ!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
το έφερα εδώ..αν έχεις κάτι άλλο να ρωτήσεις,μην διστάσεις ;)

sirQuackly

sirQuackly

@ Μihawk Mαλλον η Boa θα μπορει να ''πετροποιεί'' του αντιπάλους της και με επαφή.Μάλλον είναι μερος των ικανοτήτων της.

Kauko

Kauko

Εγω ειμαι στο impel down και δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι ο Shichibukai Jinbei βρισκεται εκει μεσα...
Μπορει να μου πει καποιος...?

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
επειδή δεν θέλησε να πάρει μέρος στον πόλεμο εναντίον του wb
εναντιώθηκε και κλείστηκε στην φυλακή

Kauko

Kauko

απο μονος του, η τον εκλεισε η κυβερνηση?

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
η κυβέρνηση...

Kauko

Kauko

Αφου οι DF Users οταν πεσουν στο νερο δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν την ιδιοτητα (oi logia δεν μετατρεπονται, οι paramecia δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν το abllity) Γιατι οταν ο Luffy επεσε στο νερο στο Arlong arc μπορεσαν να του τραβηξουν εξω το κεφαλι?

Απο τη στιγμη που ηταν στο νερο δεν θα επρεπε η ιδιοτητα του να ακυρωθει???

didimakia

didimakia

Νομιζω οτι εχουν την δυνατοτητα να την χρησιμοποιησουν αλλα δεν μπορουν οι ιδιοι...

Για να πω την αληθεια εχει γινει λιγο μπερδεμα και μετα kairouseki και το νερο και το αλατι...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ναι αυτό είναι..οι ίδιοι πέφτουν λιπόθυμοι και είναι εντελώς αδύναμοι,αλλά οι άλλοι μπορούν να τους ''χρησιμοποιήσουν''

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης