Δεν θα την εβλεπα πλεον δεν ξέρω, θεωρώ ότι δεν θα με κρατήσει λόγω ηλι΄κίας ότι θα με κουράζει πολύ κατα τη διάρκεια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
52 Απ: Dark Reviews Παρ 15 Απρ 2016, 18:08
Deathracer2009
Εχω μεγαλη περιεργια να μαθω πως βαθμολογειτε με δεκαδικους αριθμους....
54 Απ: Dark Reviews Παρ 15 Απρ 2016, 19:02
Aldark
ε δεν μπορώ να βάζω 7άρια κι 8άρια μόνο , οπότε χρησιμοποιώ δεκαδικούς. Εξάλλου , όλες οι ταινίες δεν μπορούν να συγκριθούν , οπότε βάζω ποιότητα , οστ , ηθοποιοία , σενάριο , φωτογραφία , σκηνοθεσία και τα λοιπά σε ένα τσουβάλι και βρίσκω τη σούμα ;)
55 Απ: Dark Reviews Παρ 15 Απρ 2016, 19:05
Deathracer2009
αναμεσα στο 7 & 8 θα μπορουσες να εβαζες ενα 7,5
:D
:D
56 Απ: Dark Reviews Παρ 15 Απρ 2016, 19:08
Tcixlas
ναι αλλα αν εχει 2 ταινιες αναμεσα σε 7-8 και η μι καλύτερη απο την άλλη θελει να τις ξεχωρίζει, τον προλαβαίνω παο εξτρα ποστ
57 Απ: Dark Reviews Παρ 15 Απρ 2016, 21:14
Aldark
χαχαχα , τσιχλας saving you for spam.
Και πάλι ρε , πρέπει να ξεχωρίζω κάπως τις μούβις...
Αλλιώς θα βαθμολογώ με άριστα το 20 ή καλύτερα το 100...
Να μου πεις , μπορώ να στρογγυλοποιώ...ε και πάλι ;ρ
για πείτε καμια ταινία για μετά..
αλλιώς σκάω toy story 2 ή avengers
Και πάλι ρε , πρέπει να ξεχωρίζω κάπως τις μούβις...
Αλλιώς θα βαθμολογώ με άριστα το 20 ή καλύτερα το 100...
Να μου πεις , μπορώ να στρογγυλοποιώ...ε και πάλι ;ρ
για πείτε καμια ταινία για μετά..
αλλιώς σκάω toy story 2 ή avengers
58 Απ: Dark Reviews Παρ 15 Απρ 2016, 21:27
Pagliacci
Avengers η πιο υπερεκτιμημένη ταινία της Μάρβελ (το πα)
60 Απ: Dark Reviews Παρ 15 Απρ 2016, 22:29
Deathracer2009
Trollhunter (2010)
Υγ. Νο kidding!!!
Υγ. Νο kidding!!!
61 Απ: Dark Reviews Παρ 15 Απρ 2016, 22:40
Aldark
oooh that's a statement!!The Comedian έγραψε:Avengers η πιο υπερεκτιμημένη ταινία της Μάρβελ (το πα)
Ήταν η ταινία που χα το πιο πολύ χάυπ έβερ , απλά είχα καυλώσει άσχημα μέχρι να βγει...
Στο ούλτρον το ίδιο , όμως το χάυπ σκοτώθηκε
και πάλι είναι παράδοση κι έχω πάει 2 προβολές και στις 2 , πράγμα που δεν κάνω συχνά
για το ούλτρον θα χω θέμα να κρίνω ακριβώς δο..but i'll think i'll do it!
62 Απ: Dark Reviews Σαβ 16 Απρ 2016, 01:51
Tcixlas
τι θέμα ρε σε θυμάμαι να μου λες οτι είναι ταινιάρα και να το δω άμεσα
63 Απ: Dark Reviews Σαβ 16 Απρ 2016, 04:26
Aldark
πότε ρε ; Όταν βγήκε ήμασταν στα φόρα εδώ; Δε νομίζω
Όταν προλάβω το ρηβιού γιατί πέρασε η ώρα...
Avengers:Age Of Ultron σκά
Όταν προλάβω το ρηβιού γιατί πέρασε η ώρα...
Avengers:Age Of Ultron σκά
65 Απ: Dark Reviews Σαβ 16 Απρ 2016, 04:32
Tcixlas
όχι ρε στο θρεντ με τις ταινίες όταν είχα πει ότι δε το χω δει εσύ με έψησες να το δω βασικά :p
66 Απ: Dark Reviews Σαβ 16 Απρ 2016, 04:35
Aldark
χαχαχα τι ν'αυτο ρε φίλεDeathracer2009 έγραψε:http://www.imdb.com/title/tt1740707/
δεν ειχες δει το ουλτρον ρε; LOOOOLTcixlas έγραψε:όχι ρε στο θρεντ με τις ταινίες όταν είχα πει ότι δε το χω δει εσύ με έψησες να το δω βασικά :p
θα δεις αύριο στην κριτική μου τι παίζει. Είμαι conflicted μ'αυτή την ταινία.
67 Απ: Dark Reviews Σαβ 16 Απρ 2016, 04:36
Deathracer2009
Το trailer το ειδες η κατευθειαν να κραξεις;
68 Απ: Dark Reviews Σαβ 16 Απρ 2016, 04:39
Tcixlas
καλοριζικος ντεθ:p
αλ δεν την είχα δει με είχες ψησει εσύ και το είδα νοεμβρη νομιζω?
αλ δεν την είχα δει με είχες ψησει εσύ και το είδα νοεμβρη νομιζω?
69 Απ: Dark Reviews Σαβ 16 Απρ 2016, 15:00
Aldark
AVENGERS: AGE OF ULTRON
Σκηνοθεσία: Joss Whedon
Πρωταγωνιστούν: Robert Downey Jr. , Chris Evans , Chris Hemsworth , Mark Ruffalo , Scarlett Johansson , Jeremy Renner , James Spader
Σενάριο: Όταν ο Tony Stark και ο Bruce Banner προσπαθούν να φτιάξουν ένα πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον κόσμο από μελλοντικές απειλές , κάτι πάει στραβά και οι Avengers βρίσκονται άξαφνα μπροστά σε έναν απροσδόκητο εχθρό. Ενάντια σε μία "ψηφιακή" απειλή, οι ήρωες θα πρέπει να προστατεύσουν όλο τον κόσμο από μία ολική καταστροφή.
Dark-o-meter: 7,7/10 . Παρότι και μόνο που βλέπουμε τούτη την ταινία έπρεπε να μαστε ευγνώμονες για την εποχή που ζούμε , το τεράστιο χάυπ που υπήρξε απ'το προηγούμενο installment καθώς και η παρομοιώδης φόρμα της Marvel/Disney με το Guardians of the Galaxy ανέβασαν κατά πολύ τον πύχη. Η ταινία για εμένα πετυχαίνει το στόχο της , στο μεγαλύτερο μέρος τη δεν κουράζει , ο κακός είναι ένα εξαίρετο τεχνητό ον με god-complex που άθελά του θέλει να μοιάσει στον Tony Stark (δημιουργός του) , και οι ήρωες είναι αρκετά ενδιαφέροντες , όπως και τα sequences. Δυστυχώς , κύριο μελλημα της ταινίας είναι να χτίσει για τις επόμενες , και να αντιγράψει τα μοτίβα της προηγούμενης (Avengers). Ξεχωρίζει -επιτέλους- ο Hawkeye (Jeremy Renner) , ενώ απ'τους τρεις πρωτεργάτες (+Bruce Banner/Hulk) , η συνηθισμένη μπαλίτσα. Πολλές φορές το χιούμορ βγαίνει λίγο cheesy μες στην ταινία , ενώ θα δούμε και ένα εντελώς "forced" love-story... Την παράσταση κλέβουν και οι Scarlet Witch, Quiksilver , Vision και στο ρόλο του Ullyses Klaue , ο Andy Serkis .
Την προτείνω; Well , αν όσα διάβασες δε σου λένε τίποτα κατέβασε όλο το MCU και κάνε ένα μάραθον , σε ζηλεύω φίλε , θα τα δεις πρώτη φορά ΟΛΑ
Σκηνοθεσία: Joss Whedon
Πρωταγωνιστούν: Robert Downey Jr. , Chris Evans , Chris Hemsworth , Mark Ruffalo , Scarlett Johansson , Jeremy Renner , James Spader
Σενάριο: Όταν ο Tony Stark και ο Bruce Banner προσπαθούν να φτιάξουν ένα πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον κόσμο από μελλοντικές απειλές , κάτι πάει στραβά και οι Avengers βρίσκονται άξαφνα μπροστά σε έναν απροσδόκητο εχθρό. Ενάντια σε μία "ψηφιακή" απειλή, οι ήρωες θα πρέπει να προστατεύσουν όλο τον κόσμο από μία ολική καταστροφή.
Dark-o-meter: 7,7/10 . Παρότι και μόνο που βλέπουμε τούτη την ταινία έπρεπε να μαστε ευγνώμονες για την εποχή που ζούμε , το τεράστιο χάυπ που υπήρξε απ'το προηγούμενο installment καθώς και η παρομοιώδης φόρμα της Marvel/Disney με το Guardians of the Galaxy ανέβασαν κατά πολύ τον πύχη. Η ταινία για εμένα πετυχαίνει το στόχο της , στο μεγαλύτερο μέρος τη δεν κουράζει , ο κακός είναι ένα εξαίρετο τεχνητό ον με god-complex που άθελά του θέλει να μοιάσει στον Tony Stark (δημιουργός του) , και οι ήρωες είναι αρκετά ενδιαφέροντες , όπως και τα sequences. Δυστυχώς , κύριο μελλημα της ταινίας είναι να χτίσει για τις επόμενες , και να αντιγράψει τα μοτίβα της προηγούμενης (Avengers). Ξεχωρίζει -επιτέλους- ο Hawkeye (Jeremy Renner) , ενώ απ'τους τρεις πρωτεργάτες (+Bruce Banner/Hulk) , η συνηθισμένη μπαλίτσα. Πολλές φορές το χιούμορ βγαίνει λίγο cheesy μες στην ταινία , ενώ θα δούμε και ένα εντελώς "forced" love-story... Την παράσταση κλέβουν και οι Scarlet Witch, Quiksilver , Vision και στο ρόλο του Ullyses Klaue , ο Andy Serkis .
Την προτείνω; Well , αν όσα διάβασες δε σου λένε τίποτα κατέβασε όλο το MCU και κάνε ένα μάραθον , σε ζηλεύω φίλε , θα τα δεις πρώτη φορά ΟΛΑ
70 Απ: Dark Reviews Σαβ 16 Απρ 2016, 15:04
Tcixlas
καλύτερα με έπεισες την πρώτη φορα χαχαχαχα αν και σχετικά καλό ριβιού, νιώθω σαν να μην μπορείς να το υποστηριξεις, δεν γράφεις όπως έγραφες με τα άλλα θαυμαζοντας
72 Απ: Dark Reviews Σαβ 16 Απρ 2016, 15:26
Deathracer2009
Παπαριτσα το Age Of Ultron. Κανονικα ο Hank Pym εφτιαξε τον Ultron και οχι ο Σιδερανθρωπος.
73 Απ: Dark Reviews Σαβ 16 Απρ 2016, 15:38
Pagliacci
Σοβαρά τώρα θες να κάτσουμε να αναφέρουμε τι έχει γίνει κανονικά στα κόμιξ; Γιατί μόνο στο age of ultron θυμηθήκατε όλοι ότι δεν είναι comic accurate. Comic accuracy δεν υπάρχει στη Μάρβελ, μόνο στην DC.
Πέρα από αυτό είδαμε έναν πραγματικά ωραίο κακό, character development σε δύο χαρακτήρες που το χρειαζόντουσαν (hawkeye, hulk) και χτίσιμο για τα civil war, thor: ragkarok, black panther, infinity wars, black widow (standalone movie). Επιπλέον, προστέθηκαν νέοι avengers και είχαμε
Έντιτ: Μαζί ο Χανκ Πυμ και ο Τόνι τον έφτιαξαν τον Ούλτρον
Πέρα από αυτό είδαμε έναν πραγματικά ωραίο κακό, character development σε δύο χαρακτήρες που το χρειαζόντουσαν (hawkeye, hulk) και χτίσιμο για τα civil war, thor: ragkarok, black panther, infinity wars, black widow (standalone movie). Επιπλέον, προστέθηκαν νέοι avengers και είχαμε
- Σπόιλερ:
- και τον πρώτο σοβαρό θάνατο
Έντιτ: Μαζί ο Χανκ Πυμ και ο Τόνι τον έφτιαξαν τον Ούλτρον
74 Απ: Dark Reviews Σαβ 16 Απρ 2016, 15:40
Deathracer2009
Για την ακριβεια δεν μου αρεσε και το ρομαντσο μεταξυ Hulk και Black Widow.
75 Απ: Dark Reviews Σαβ 16 Απρ 2016, 15:42
Tcixlas
έπρεπε να γίνει κατι έπρεπε να έχει για να ηρεμεί ο μπαννερ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης